Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:38:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 262042 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #375 -:
май 12, 2015, 22:00:56 »
Инче, аз имам предвид вие да си направите фото сесия, да се облечете и да се снимате сами или някой познат да ви направи снимките. А на София може да я облечеш и да си я нащракате.
Порцелана е много готин. Скрий го и по натам ще го покажеш. Напълно те разбирам и аз като купя нещо и понякой път ми се карат, че не ми е жизнено важно и харча пари за глупости, ама какво да се прави с широки пръсти съм
Миленка щеше да намине да каже как е бил деня й дали не е дошъл момента? С нетърпение чакам да получа смс или обаждане от нея с прекрасната новина! Дано всичко е наред и ако е дошъл момента да мине бързо и възможно най-безболезнено за нея и да е радва на малкия скоро време и на живо!
Мача нещо утъпя яко и се чудя кво да правя, а имаме гости и не мога да си пусна друго.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #376 -:
май 13, 2015, 08:45:59 »
Добро утро!
Ето ви едно кафенце, че май всички спят още
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #377 -:
май 13, 2015, 08:52:16 »
Добро утро, момичетааа
Много ме съмнява Миленката, обновявам нейната страница във фейсбук да гледам от вчера
Дано всичко е наред, неудобно ми е да й звъня
Снощи нещо се сдухах... Да ме пита човек защо, не знам... Днес съм с нови сили...
Ина
, да ти кажа същата съм... Умирам си за такива неща.. Комплекта е уникален
Оправдавай се с бременността.. Кажи не го исках, ама бебето ме подтикна
Рататуйче,
мача наистина по едно време стана скучен, Барса спряха да играят направо... Ще им Ел Класико насред Берлин.. Хванала съм се на бас с Илиян още, когато започна ШЛ, че ще е това финала, ще получа екскурзия по женски
Кога ще е не е ясно, ама аз съм много паметлива... Няма да ми избяга, освен ако тия ритнитопковци твоите не ме провалят довечера, което пък ще е истинска наслада за душата ми
ЕДИТ: Нат, прекрасни са тези чашки, с кеф бих си била кафето в тях... Преди имах мания да си купувам чаши от истински порцелан.. Покрай тая сватба не остават пари за такива начинания.. Вече 1 година на работа си пия кафето в една и съща чаша, прекрасна е, ама няма разнообразие
«
Последна редакция: май 13, 2015, 09:00:57 от alexandrova_90
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #378 -:
май 13, 2015, 09:02:48 »
Добро утро!
Тони, недей така, дано да бият, въпреки че напоследък гледам да не преживявам мачовете им с драмата, с която обикновено- рев, тръшкане, след това да ми е криво с дни. Каквото стане, това е!
Аз само проверявам и чакам новината от Миленка с огромно нетърпение! Днеска ако не намине вече ще почна да се съмнявам дълбоко дали още са 2 в 1.
Нансита, мерси за кафето, аз го пропускам, ама благодаря!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #379 -:
май 13, 2015, 09:04:03 »
Пуснах и смс, не се сдържах
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #380 -:
май 13, 2015, 09:08:54 »
Не погледнахте ли откога не е влизала вьв форума?
Кафето не го виждам аз и мачове не гледам. Ама мантото, което купих вчера го пуснах в тукашния продавалник.
Едит
Може и да е в родилното. От вчера 22:30ч не е влизала
«
Последна редакция: май 13, 2015, 09:10:27 от inaxastra
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #381 -:
май 13, 2015, 09:15:39 »
А може и да спи, нали имаше дни, в които не може да се наспива. Аз също много се изкушавам дали да й пиша във фб, но ще чакам, така ще е по-голяма изненадата.
Браво Инче, дано скоро ти се обадят и да си възвърнеш част от инвестицията. Как върви писането?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #382 -:
май 13, 2015, 09:33:03 »
Никак. Нищо не сьм писала. Не мога д анамеря сила и мотивация да седна. Разбира се се чувствам супер изнервена и стресирана, че закьснявам.
Тази нощ вьобще не можах да спя и като призрак бродих между 2 и 6ч сутринта. Ядосвах се за неразумната си покупка. Притеснявах се, че много ме болят яйчниците, особено десния, имам чувството, че ще ми дойде. Страхувах се за проекта, който трябва да пиша и за дипломната, за това че нямам нищо купено за бебето и дори нямам списьк.
Плюс това, нещо става с компютьра ми и вчера два пьти гасне сам е така без нищо, а това си е за много сериозно притеснение
И така… Бременен акьл=обременен акьл
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #383 -:
май 13, 2015, 09:43:55 »
Ина, релакс.. Всичко ще е наред, не се изнервяй допълнително
Миленка не е родила, писа ми смс, че ще влезе.. Може би я събудих даже
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #384 -:
май 13, 2015, 09:46:31 »
Милата! ДА не би да се вади кабела от буксата /при нас така сам се вади и гасне лап топа/. Като седнеш да пишеш честичко запаметявай, за да не ти се изгуби информацията. Списък за покупки, няма ли кой да помогне и да даде, а ти може някой неща да ги дадеш на Фабио, а нали и свекърва и искаше да ти помогне с покупките, така че делегирай малко отговорности и ще се почувстваш по-спокойна.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #385 -:
май 13, 2015, 09:47:48 »
Успокойте духовете тука съм
хахахахахаха Много сте сладки
И още сме 2 в 1..
Вчера влязох изчетох ви и аха да пиша и така ми се доспа, че легнах и нямах сили за нищо. Предната вечер и аз и Фил спахме само по около 2-3 часа, защото малчо игра ламбада цяла нощ в корема ми, та имахме нужда да се наспим
Снощи беше послушно малко меченце и ме остави да спя цели 4 часа преди да се размърда и да ме накара да ида до тоалетната... Като цяло съм доволна - само 6 пъти ставах снощи и сега сутринта Фил като излезе за работа успях да поспя още малко.
Подробности за доки в моята тема да не спамя тука
Вие как сте? Освен че се вълнувате повече от мен?
Наскоро се сетих, че остава малко повече от месец до сватбата на
Нели
... Как се чувстваш миличка? Нищо напоследък не съм чела от теб по тоя въпрос....
Иначе вчера беше натоварен ден, но не успях да ида на педикюр и утре ще ходя. Цял ден скитосвах нагоре надолу, барем от разходките да реши да излезе дребосъка...Вечерта се видяхме с кумовете и то те се обадиха... ти да видиш - стават чудеса... Те най-накрая си използваха екскурзията , която им подарихме и явно е имало ефект да се махнат за 2 дни от София - бяха много доволни, поговорили са си, починали са си... Направо едва ги познахме колко позитивни бяха като се върнаха
Друго друго.... няма много какво - голямото чакане и това е...
Роси , мило - ти си ми щъркелче, първа ти ще разбереш ако родя (след като получа достъп до телефон разбира се
)
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #386 -:
май 13, 2015, 09:54:33 »
Ей, ще ви бия всичките
Признавайте, кой е Роси, кой е Нели и да се запознаем ведньж за винаги
Миленка, няма отьрване. Ама добре, че си се наспала, друго си е…
Аз списькьт искам сама да си го направя. Само аз знам какво ми трябва. Иначе ще порьчвам на свекьрвата неща, няма друг начин.
Днес сме на пикник в парка след малко с много близки приятели и ми е супер за това. Сега ще ида да купя сандвичи и да взема покривалото от мазето. А после Здравка е отведе Марта на гимнастика и аз е мога да поспя следобяд, което значи че пак няма да пиша де…
Утре и вдругиден почивни дни и спирам да разправям, че ме хвана пак паниката.
Активен
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжо
«
Отговор #387 -:
май 13, 2015, 10:02:34 »
Ах, Миленка вече съм щастлива, че ще съм благословена първа от форума да науча прекрасната новина!
Благодаря ти, правиш ме много щастлива!
Радвам се, че си си починала. Почивай колкото можеш, че малко остана. Нямам търпение да прочета още в бебшорската ти тема.
Инче, аз съм Роси. А нели, не е ли нансита? Ще ми липсваш, но да си прекарате разпускащо ида ти подейства зареждащо пикника! Весело прекарване! А за списък може да ти пратят и ти само да си го преработиш за тебе, да ти спестят малко време и мислене дали не пропускаш нещо.
«
Последна редакция: май 13, 2015, 10:05:35 от ratatui
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #388 -:
май 13, 2015, 10:04:58 »
Приятно изкарване на пикника, Инка
Нансита е Нели или Нат, всъщност се казва НАТАЛИЯ, ама всеки си й казва по определен начин
Миленка
, чакаме ли чакаме, а на пъпеша си му е удобно и топличко.. Няма намерение да излиза, значи добре го гледаш
Местя се да чета в темичката
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #389 -:
май 13, 2015, 10:16:47 »
Инче - отиди си почини на пикника. Имаш нужда от психическа почивка ми се струва
Така ми се пътувааааа - имамм чувството че сега като не мога, всичко ми се прави. Секс ми се прави та две не виждам, ама истински - не бременен дето мечо не смее да ме пипне, щото го е страх за корема, пък аз не мога да се отпусна щото корема ми пречи... Истински хубав здрав зареждащ - като тоя дето Тони описа
Макар че ние рядко повтаряме по 2 пъти - веднъж, ама качествено ми е предостатъчно.
Освен това ми се пътува - ама навсякъде - искам до деветашката пещера да отида, до Крушунските, до Витоша ако щеш - някъде... Да си направим пикниче сред природата примерно.. На кино ми се ходи, на театър - всичко ми се прави, ама пусто му коремче не давааааа
Днес ще се задоволя с Южния парк - ако някой има път натам да свирка. Аз към 14,00 ще съм там.
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден