Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:49:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 262101 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #345 -:
май 12, 2015, 11:27:09 »
Ина, това дето го разправяш за съседите, същото го преживявах в една моя дългогодишна връзка преди брака. Над нас едни хора на по 50 години, всяка сряда скъсваха пружините, а ние се споглеждахме в 2 на обяд.
аз се бях зарибила по некъв сериал, точно във вебокса го имаше, ама много ми прекъсваше, заради нета, и се отказах. Сега съм на вълна един път в седмица Shameless и това е. Филми нещо не ми се гледат последния месец.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #346 -:
май 12, 2015, 11:30:43 »
Ина, ще я види споко! Ти си си добре възпитана, какво ти е на възпитанието.
Кажете някоя хубава романтична комедия, гледа ми се нещо, ама не знам какво.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #347 -:
май 12, 2015, 11:31:14 »
Еми
, точно щях да ти пиша специално на теб.
В момента разбирам, че "Еми" идвало от френското "aimée"
Рататуй, преди английските изгледах сума ти комедии и имаше поне две, които наистина бяха хубави, но е сега убий ме, излезли са ми от главата
ПП Единия филм беше "Шоколад", но не е комедия.
«
Последна редакция: май 12, 2015, 11:33:15 от inaxastra
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #348 -:
май 12, 2015, 11:34:18 »
Ина, да, затова ми допада името ми откакто учех френски, преди това- не
Ратче, аз гледам такива извратении, че по скоро не бих посмяла да ти ги препоръчам. доста странни филми ме влекат. и все пак : English Vinglish и The Cuckoo
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #349 -:
май 12, 2015, 11:40:55 »
Ина, а какво значи името на Еми? Какво стана с филма, видя ли я, че тича в дъжда?
Аличка, нещо се загуби и не се появява тези дни.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #350 -:
май 12, 2015, 11:47:15 »
Супер, да. Точно се женеха сега и тя замина с него в Африка да изучават заедно брьмбарите
Името на Еми значи обичана. Много яко, вьобще не знаех.
Вече сьм свободна и аз, че се схванах от лежане. А май следващия сериал, който си качвам е потискащ, щото е по Дикенс. Няма да има хубави рокли.
Прецаках си целия ден. Мислех щом стана да ходя в парка, да си проветря главата, да чуя птици и вдьхна бьз, че тая година пролет не видях. И йога щях да правя, а засега само лежах и ядох шоколад
А сега трябва да почвам пак с писането.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #351 -:
май 12, 2015, 11:52:19 »
Успех с писането, Ина! Дано ти върви бързо и гладко!
И аз трябва да чета, а така не ми се почва даже!
Много ми хареса значението на името на Еми! Винаги да си много обичана от всички около теб!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #352 -:
май 12, 2015, 11:53:20 »
И на мен ми се случваше преди, като не ходех на работа да стана с нагласата да изляза, да правя куп неща, да съм дейна, да обикалям на свеж въздух.. Накрая, обаче си стоях в нас и гледах филми по цял ден... При теб е разбираемо, ти имаш толкова неща на главата, че имаш нужда от нищоправене поне за няколко часа
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #353 -:
май 12, 2015, 12:06:03 »
Сега някакви нови луди ме прихванаха.
Понеже Ваня от форума са тук в Дисниленд и се замислих вьрху това дали не лишавам Марта от нещо прекрасно и романтично, сега, когато е дете и това ще я омагьоса. Когато порасне сьс сигурност няма да има сьщата магия за нея, а тя става все по-голяма…
Онзи ден за пьрви пьт й купихме захарен памук. Това й беше мечтата и много говореше за това. Вьобще не й хареса. Аз и Фабио го изядохме, тя само го дьржеше и го гледаше
Сега е точно на вьлна принцеси, диаманти, розово… Може би ако не я заведа в Дисниленд ще е супер тьпо от моя страна, независимо от благородните подбуди (бойкот на агресивна маркетингова политика и пр.) Аз дори не знаех какво е Дисни, но сега видях в Гугьл снимки и се почувствах виновна.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #354 -:
май 12, 2015, 12:11:44 »
Ина, ако имате възможност е хубаво да я заведете, защото ще е един приказен ден за нея, но и да не е сега тя няма да стане пълнолетна след 2 месеца. След половин година или година пак ще й хареса. Моя приятелка преди дни бяха там сина им е на 11 и той искаше да отидат в Париж, а условието беше да си събере пари за Дисни и той го направи, много му е харесало.
Не се чувствай виновна, че точно сега не можеш да я заведеш поради каквато и да е причина. Много деца дори не са чували за Дисни и пак имат прекрасно детство. Не бива да се чувстваш виновна за това, че някой може да направи това и това, а ти не.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #355 -:
май 12, 2015, 12:21:54 »
Аз се чувствам виновна, защото мога, но просто никога не сьм искала. Дори сьм твьрдо против тях и в нашия дом техните продукти се избягват като чумата. Но като видях колко е сладникаво-вьлшебно, мисля че тя ще остане супер впечатлена и омагьосана…
(така или иначе от училище познава имената и роклите на всяка една от техните принцеси, без никога да е виждала филмите)
Дилемата ми е дали я лишавам от нещо, на което сега му е момента и за което после ще сьжалявам.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #356 -:
май 12, 2015, 12:32:43 »
Ина, според мен е хубаво да я заведете, тя е дете.. Вие я възпитавате прекрасно от това, което чета в темата ви, но все пак има нужда и от чисто детския свят, който е розов, дисненски и куклен.. Аз отидох в Дисниленд (точно Парижкия
) на 14 години (по-голяма от Марта, разбира се) и да ти кажа, много се чудех защо всички се кефят.. Доста тъпо ми се стори, бозаво дори... Имам позната, която миналата година беше в Париж и ходиха в Дисниленд, на 32 години е.. Беше в пълен екстаз от цялата обстановка там.. Това ме навежда на мисълта, че просто сме възпитани по много различен начин, което е предпоставка за съвсем различните интереси и неща, които да харесваме.. На мен на 14 ми се струваше зверски тъпо, а на нея на 32 и супер яко
Въпроса е, ето сама казваш Марта е искала захарен памук, а като сте й купили не й е харесало, но ако не бяхте й купили още щеше да го иска, а вие щяхте да се чувствате гузни, че не й давате нормални по-детски неща..
Заведе я, а тя сама ще направи избор да ги харесва ли или не..
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #357 -:
май 12, 2015, 12:39:18 »
Ина, аз също съм на мнението на Тони, по-добре да види и да не й хареса, отколкото да иска да го види и да не може. Всяко преживяване е полезно само по себе си, от едно си вадиш поука и знаеш, че ти харесва, друго няма да и хареса, но ако не пробваш няма как да знаеш, дали не ти харесва. Дори и на вас да не ви хареса, ще прекарате един приказен ден семейно. и няма да мислиш дали я лишаваш или не.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #358 -:
май 12, 2015, 12:54:59 »
Мисля, че много ще й хареса, а на мен сьщо. Като гледам точно мой тип е… Не исках да сьм част от клиентите им на тия мизерници, ама… Като гледам май вьтрешно вече сьм го решила. Е няма да е веднага, щото видях и цените на билетите, но е ясно, че ще се ходи.
На една моя приятелка, баща й е свидетел на Йехова. Те никога не са имали коледна елха, подарьци за Коледа и празник за рожденните си дни. Тя ненавижда тези празници, а на него не може да му го прости.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #359 -:
май 12, 2015, 12:59:33 »
Ина, ще ти отговоря от позицията на дете, гледано като Марта, по отн на комерс, лигавщини и прочие. цитирам думите на нашите. Аз не съм щастливо дете.
Искам да съм имала своите дни на сладкарница, на цирк, на детски куклен театър, своя захарен памук. Своето шоколадово яйце. сега ги мразя заради това че са ме лишавали с възпитателни мерки . И правя всички тези неща тепърва, на 30 години, преоткривам света.Нищо крайно не е хубаво, а и не е задължително да отглеждаш дете според своите разбирания, а да взимаш предвид и неговите. тя може да е различна от теб и да иска примерно да носи лак за нокти с брокат, който примерно на теб да ти звучи цигански
. Надявам се че мнението ми ще се приеме по начина по който го давам, от сърце, и искрено
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден