Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:32:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 262228 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: май 10, 2015, 10:12:39 »

мдам, време е да мислим за националната среща  good smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #271 -: май 10, 2015, 10:14:12 »

Виви, много хубаво направи, че пита. Така е сигурно, че никога повече няма да се колебая  good Направи ми услуга  give_rose
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: май 10, 2015, 18:45:39 »

Добър вечер,дами! cap
Отдавна не бях влизала в темичката и реших да ви навестя,поне да не ме забравите напълно! blum
Да ви кажа съжалявам много,че Мариолка се е вързала сериозно на този тип.Убедена съм,че е адски изнервящо и е трудно да не му обръщаш внимание,но пък е по-ужасно вместо той-тя да напусне форума.Силно се надявам тя да се върне скоро,а той да си получи заслужения БАН. beating
Аз да ви кажа като почти селско чедо си се отдадох леееко на градинарство и започва да ми става много приятно...май това ще да е,защото наближават топлите,летни дни и е все по-готино навън. butterfly

Желая ви много спокойна и приятна неделна вечер!  give_rose
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #273 -: май 10, 2015, 19:54:26 »

Роси, градинарството е много хубав фитнес, педиатърката на Марти си има на село градина и ми казва, че единствено по този начин релаксира. А мен грам не ме влече, ни цветарството ме влече, а свекърва ми сади толкова голяма градина, и цял двор с чудни цветя, дето се вика има от кого да се уча, ама пусто не ми е интересно....
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 10, 2015, 21:45:32 »

Здравейте момичета smile
Страшно много харесвам градинарството без значение дали става на  въпрос за цветя или зеленчуци. Преди когато имах възможност ходех на село при баба ми и се занимавах много с тези неща. Много обичах да си взема връзки и да връзвам в  лозето, едно спокойствие зеленина.... Оформях градинчето пред къщата с  шишарки, редях разни градински фигури, имам всякакви животни. Дори сега на терасата си имам 2 стръка краставици в саксия.

Кой и кога ще организира тази национална форумска среща.?

Утре пътувам и ме чака 2 дена път с камили - 1600км. Изчезвам, че главата  ми дава много заето вече..
Пожелавам ви утре да е един приятен понеделник smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #275 -: май 10, 2015, 22:01:20 »

Лек пьт и лека и безпроблемна организация в Бг. Да пишеш, когато стигнеш  give_rose
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: май 11, 2015, 05:52:05 »

Добро утро и успешна нова седмица! give_rose
juji и мен не ме влечеше кой знае колко,но явно с настъпващите топли месеци и желанието ми да ми е шаренко навсякъде...се запалих по градинарството,но умерено. girl_wink
Джоси,лек път ти желая и те чакаме да пишеш вече от българска земя! give_rose
Сервирам ви кафенцето и ви желая много слънчев и усмихнат ден...време е за работа! witch
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 11, 2015, 07:31:18 »

Добро утро!

Джоси, пожелавам ти лек път и пиши, когато пристигнеш.  blum

Роси
, благодаря за кафенцето.  blum

Хубав ден на всички!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: май 11, 2015, 08:00:11 »

Добро утро на всички! Мерси за кафето, Роси! Аз така разлях кафето сутринта, че от чистене ми се отпи направо  sad Джоси, приятно пътешествие!
Днес и аз черпя - имаме 50 г. юбилей от създаването на училището. След малко отивам на чествания, започва панаирната седмица в нашия град и вчера мой ученик е спечелил 2 бронзови медала на световната купа по спортна гимнастика. Някой да пусне нещо вкусно вместо мен, че аз по-добре да не гледам вкусни снимки.  heart лек ден!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 11, 2015, 08:24:08 »

Добро утро и от мен.. Нямаше ме събота/неделя, но ви четях през цялото време.. Вбесена е малко, да опиша състоянието си, след като прочетох явните, преки нападки към Мариола от страна на един комплексиран, никому известен професионалист (без да е ясно и в какво е професионалист) Пачоран.. Не знам кога и защо се е породила тази ненавист в бедната му душица, но няма място нито във форума, нито в постовете ни.. Жал ми е и много ме е яд, че Мариола си изтри акаунта, но е въпрос на лична преценка. Нека също модераторите обърнат внимание и този път бана да не е за н-време, а завинаги.. Защото все повече булки ще трият профилите си, а повечето от тях ще са в пъти по-полезни за новорегистрираните от незнайни професионалисти  diablo

Видях снимките от сесията на Калата.. Надбожествен е, толкова е оформен, има прекрасни устни  shok Невероятни са  heart

Фани, честита годишна и поздравления за учениците, дано имаме повече такива деца  good

Джоси, лек път мила, чакаме те от родна земя  yahoo

Ох, много неща исках да кажа, но забравих.. Много се ядосах с тоя мизерник  nea NO
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: май 11, 2015, 08:50:25 »

Добро утро!
Джоси, лек път и дано времето да ви е хубаво докато пътувате. Нас вчера и малко градушка ни валя даже.
Фани, честит юбилей на училището, дълги години от него да излизат добре образовани младежи!
Тони, наистина Калоян е като изваян, много добри снимки, определено си е струвало чакането!
Завиждам ви, че сте се захванали с градинарство. Много обичам цветя, но те не ме обичат  и изобщо не можем да се гледаме. Майка ми има страшно много цветя и си ги гледа, а аз им се радвам на някой, сега ме е яд че вчера не снемах лалетата й, много готини цветове имаше. Аз се занимавам с доматите и краставиците, някак си по ми е кеф като има нещо за ядене, а не само да ги мириша.
Забравих да се похваля, вчера официално ни поканиха за кумове.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 11, 2015, 09:02:03 »

Фани, честит юбилей!  :)Браво и на детето за спечеления медал. Все с такива неща да може да се похвалим, а не да четем само за убийства, катастрофи и какви ли не бедствия  и гадости.

Тони, къде ги гледате тези снимки? Искам и аз да го видя. smile

Рататуй, честито и на вас за кумството.  Bravo

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #282 -: май 11, 2015, 09:05:49 »

Рататуй, това за кумуването е супер  yahoo

Аз явно ще остана без снимките на Калоян  cray

Обаче искам да призова всички: ясно е, че човек, когато е афектиран реагира силно, но ние сме интелигентни хора и не ни отива така открито да използваме обидни думи, пьк били те и истина. Просто защото се принизяваме на нива, които не са нашите. Не си струва. Може да ви стане криво от думите ми, за кеото сьжалявам и ви уверявам, че не са подтикнати от лоши чувства, но така го усетих.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 11, 2015, 09:20:46 »

Ина, съгласна съм да не се принизяваме на нивото на този човек, но не мога да остане безучастна в случая, понеже рядко се случва да има толкова позитивен човек като Мариола. Тя е преминала през толкова неща, а в крайна сметка гледа толкова позитивно на живота, винаги е забавна, да понякога е рязка, но никога не е обидила или нагрубила умишлено някой.. Такива хора им трябва не само на този форум, но и на света като цяло, които са доволни от това което имат, от това което са постигнали, които не завиждат на другите, не ги нападат и не злоратстват.. Писна ми не само от Пачоран, а като цяло от злобни същества, на които никога няма да им се случи нищо хубаво, поради едничката причина че те дори няма да го забележат, ако им се случи, защото се стремят да смажат психически останалите и са се вгледали и вглъбили единствено в това. Спрете със злобата бе хора, с най-добри чувства от моя страна, но никога няма да сте добре, докато сте изградени от злоба и завист  nea

Рататуй, поздравления за поканата, я разкажи малко повече  give_rose

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 11, 2015, 09:34:27 »

Тони, абсолютно по същия начин като теб мисля! Не мога да се примиря, че Мариола повече няма да е част от нас и то заради някакъв си ..... Истината е, че целия форум губи от нейното отсъствие!
А за кумството, те са ни много близки приятели, миналата година за съжаление тя направи спонтанен аборт и той, за да я зарадва й предложи да се оженят и на 31.07 е сватбата. Дойдоха вчера с питка, пиле, бяха взели китайско и си прекарахме много добре. Ядене, пиене, сладки приказки.
 За нейното моминско парти не знам какво да правя, тя не иска нищо специално. Каза ми обаче, че има 2 колежки, които ще държат на чалга, а тя не иска и не знам какво ще правя с тях. Ето, няма я Мариолка да разкаже за ергенското парти, което беше организирано под нейно ръководство.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: