Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:42:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 262272 пъти)

milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #255 -: май 09, 2015, 12:51:32 »

Какво изпуснах??
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #256 -: май 09, 2015, 15:51:52 »

Мариолка фигурира като гост cray
Този път няма връщане, много е обидена, щом се е изтрила чак. За нищо не ставаме, ей  angry
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 09, 2015, 16:16:38 »

Все пак това е тема за всякакви коментари. Но явно някой им бодът в очите  crazy
Жалко, че Мариолка им се връзва на тия дразнители,  но определено някой обиждат без да се  замислят.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 09, 2015, 16:23:23 »

Да за съжаление вече не можем да си я върнем, заради някакви простаци, които явно са мъже под чехъл и са мачкани като хлебарки, но тук се мислят за големите и силни мъже и се правят на интересни, пред когото могат! Вместо те да получат бан и да ни оставя намира се опитват да гонят добрите, умните и явно по-компетентни от тях съфорумки!
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 09, 2015, 18:29:26 »

Момичета като има проблем пишете по едно ЛС на глобален Мод. Не можем всичко да четем и да аме навсякъде за всичко.Аз идея нямам какво е станало, например.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 09, 2015, 19:01:21 »

Миленка, забравих да пиша за задачата. Трябва да застана с гръб към картата на България, да се завъртя три пъти и да посоча без да гледам място, където после да си организирам екскурзия.
Като си зная късмета, като едното нищо да ми се падне оооколю Петрич Wink та нещо не съм се разбързала smile.
Да, Мениант никаква я няма...Дано е тръгнала на хубава работа и това да е причината...Пък Надето може някъде да е заминала по хубави места за празниците.

За задачата да поясня - не е ззадължително да е картата на България - може на друга държава, на Европа, на света....  girl_wink

А аз къде изчезнах - ами напоследък ми се струпаха един куп неща на главата.
Но да почна с хубавите: Елизар влезе успешно в ясла (при 52% шанс! голям късметлия е!)
Утре ще празнуваме 4-тия рожден ден на Сиана (беше на 4-ти май) и ще правим прощъпулник на Зарко - детско парти 2 в 1 - според мен, ще е интересно...

Почнах да ходя на старата си работа, засега няма изгледи за нова - ще видим.

От клиниките ме отрязват всичките, та за главоболието ми няма надежда засега. Ако не успея да си сменя поне отдела в работата или не успея да си оправя главоболието по някакъв чудотворен начин, септември напускам работа и ще започна да се занимавам с freelance проекти. Знам, че като нямам опит, ще е доста трудно в началото да си намирам някакви проекти, но впоследствие ще е добре. Пък и сама ще си определям кога и колко да работя.

Не съм успяла да ви изчета, само видях, че Мариолка си е изтрила профила заради излиянията на Пачоран, което е супер гадно.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 09, 2015, 19:14:26 »

Маги, аз съм трета страна и не знам какво е станало точно. Сутринта Мариолка ни писа във фб да ни каже, че вчера е помолила профила й да бъде изтрит, защото от доста време е била тормозена от определен потребител. Каквото и да стане, за съжаление тя няма да се върне, бебешката тема ще остане без разкази за Калоян, а ние ще се лишим от нейната компания.
Менианте, радвам се, че се завърна. Браво за яслата! Честит рожден на Сияна.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 09, 2015, 19:18:52 »

Пфф, така си и помислих. Въпросният потребител, който вчера беше наминал през темата и си беше излял злобата в един пост. Ей, и на мен ми вдигна кръвното онзи ден отново с безумните си коментари, та едвам му подминах и тогава поста. Тогава видях, че почти никой не го отрази и си помислих,че не се заяжда, а просто хумора му е малко по-така. Явно съм се заблудила. Не мога да повярвам, че това и мъж може да го направи. Жалко! Мариолка е много готина. Дано да се върне и да не се връзва на такива индивиди.  smile

menyanthe, честито за всички хубави новини покрай теб. Дано скоро има развитие и при здравословния ти проблем.  smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: май 09, 2015, 20:12:29 »

За мен въпросният потребител няма грам култура и възпитание. Явно му липсват първите седем, тъй като коментарите му са ненужни и не на място. Абе като нямаш какво да кажеш, вземи си замълчи.
И нещо друго много ме подразни, кво му пречи на въпросния кой кога и от къде влиза във форума и какво пише?! Лични нападки към негово светейшество няма. Последните му коментари определно са нападателни. Вероятно се появява да избива комплекси. Но ако продължава така, аз ще съм следващата напуснала форума, понеже откровено казано, ми писна едни и същи хора да ръсят едни и същи глупости. Това с цел да няма форум ли се прави? Не го разбирам, явно като съм поживяла в Студентски град едно време, съм си загубила акъла.
Хайде сега ми сложете бан и на мен, а тия злодеи да си седят във форума за красота.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #264 -: май 09, 2015, 20:39:57 »

Малко сьм изненадана, че толкова важност се оказва на този човек и така самите ние го издигаме в нещо. А ако всеки си мьлчеше, щеше да е просто нула. Но след като е невьзможно за се мьлчи и такова множество е засегнато, не е сложна работата. Фрумьт си е наш. Една петиция адресирана до Тео и бан во веки веков. Някой наема ли се да я организира?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 09, 2015, 21:22:02 »

Ами да организираме Мариолна не е първата която напусна форума заради лични нападки от професионалисти. Езра също няма да се върне. Не знам дали Мариолка е отнесла проблема си в цялото му същество до модератор, но ще се радвам ако има как да се извадят въпросните съобщения и автора им си понесе заслуженото. Явно целта му е да се прави на велик и понеже има по- умни хора от него избива комплекси и се опитва да ги напада лично, което за пореден път показва ниската му култура и елементарно възпитание!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: май 09, 2015, 21:52:00 »

Не знаех за Езра. Вярно, че не съм срещала нейни постове от доста време. А я харесвах.  huhhuh.gif
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #267 -: май 09, 2015, 23:41:59 »

Еееее не! Писна ми вече с тоя! Явно целта му е била да изгони Мариолка... Интересно ми е ако всичките си изтрием профилите и вече няма кой да заяжда дали ще му е по-добре?
Мариолка - ако ни четеш - не му се връзвай! Убий простака с безразличие. Триейки профила си , само му правиш кефа - той не го заслужава...
А до модератори тносно него и още един индивид е писано хиляди пъти. Аз лично не съм видяла нито един пост специално на Пачоран, който да помогне с някакъв съвет. Винаги постовете му са нападателни, подигравателни, много често обидни и никога не съм видяла да е помогнал наистина на някого. Все пак обаче съм сравнително нова и не съм имала "удоволствието" да изчета всичките му постове....

Не знам... Мариолка наскоро пак имаше разправии с него - очевидно именно тя му боде очите по някакъв начин и нямам идея защо. Не разбирам как може да си толкова злобен ... извода е един - дребна душица, търсеща къде да си избива комплексите... Не е честно защото ние, потребителките на този форум, се обичаме и уважаваме. Останалите професионалисти също се държат на ниво, макар и с някои изключения от време на време - всичко си е в норма. Проблеми създават само 2 определени индивида, като по-специално единия - откровенно не знам ЗАЩО ?!?!?!
Мариолка, миличка, да знаеш че ние сме с теб и те подкрепяме. БАН за тоя "сладур" не е достатъчен - ще си направи нов профил и пак ще тормози всички.. Варианта е да не му се връзваш, няма смисъл... Дребна душица е и очевидно няма с кой да си каже нещо нормално , или пък жена му го мачка и той затова мисли че виртуално има право да тормози другите... От теб зависи да го игнорираш... kiss2

С теб сме всички
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: май 10, 2015, 02:09:46 »

Знаете ли, на времето /разбирайте преди 7-8 години/ влизах в един форум, на едно от големите тогава списания. Бяхме страхотен клуб - срещи, размяна на подаръци, приятелства. До един прекрасен момент, когато вече не помня какво се случи, но проблем създаде самата тогавашна главна редакторка. Започнаха едни БАНове, едно триене на профили. Междувременно останалите си направиха общ подпис - "Ние подкрепяме... и изброени никнеймове."
Ситуацията уж се усмири, но така и част от момичетата не се върнаха, много от темите бяха изтрити. Тоест, нищо вече не беше като преди. Тогава се зарекох да не влизам във форуми и да не се занимавам повече, защото бях свикнала да си споделям ежедневието и да общувам всеки ден с тези момичета и в един момент липсата им ми оказа огромно влияние.
Ето, че отново влизам във форум, въпреки, че съм по-предпазлива.
Сега, гледайки какво става тук, ми се върнаха едни мисли в главата.
Не обичаме да му е добре на някой, не обичаме всичко да е без проблеми. Не можем да общуваме нормално.... Все някой трябва да е по-интересен, по-отворен.
А това не е просто форум, с някви побеснели булки и още толкова превъзбудени бременни. Това е хронология на последните години на много от вас, /на мен лично последните месеци/ това е един своеобразен дневник. Някои от момичетата тук застават с истинските си имена, други слагат закачливи прякори, но всяка една има своето подчертано присъствие.
Не може някой, широко известен скандалджия и time waster, да си позволява да демонстрира безнаказано поведение и да обижда наред. Именно защото не сме случайно минаващи, колкото да кажем от къде сме си купили булченския букет. А защото споделяме лична информация, първи стъпки като семейство, първи дни след раждане, трепети за изпити, дипломиране, пътувания и тн. подобни коментари са в състояние да накарат някой да изтрие профила си. Защото това е гавра с личното.
Не обвинявам модераторите, никой не е слънце и не може да следи всяка една линия. Просто си разсъждавам на глас, какво пък толкова на някой му пречи да има общество, да има единство.
Често пъти, тези форуми и фейсбук групи са не просто интернет пространство, а виртуално и нагледно отражение на ключовите проблеми в заобикалящия ни свят извън монитора.

« Последна редакция: май 10, 2015, 02:19:08 от Cerise » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #269 -: май 10, 2015, 08:25:33 »

Аз пък се чудя що някой му се връзва и защо като се появи тук толкова му се зарадвахте, че даже някой му каза по-често да пишел? Ай симтит, някакъв злобен боклук ще ми пише из форума! Първата грешка е,  че някой му обръща изобщо внимание,  втората че някои потребители толкова се връзват, ама нека си говори, той само това може да прави. Канво друго, ще ме намери коя съм и къде живея? Вече не знам за кой път става тая драма, то аман, вместо да си говорим за примерно национална форумска среща, ние се чудим къде да се скрием, че имало психопат във форума?!  И да все тая и за бана, ще си направи друг профил, ако вече няма и ще си пише канвито си иска говещини.

Ина,  за Истанбул питах от чисто любопитство дали аз не пропускам нещо, защото не си първата, която го пише така.  smile

Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: