Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 07:31:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 266699 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 08, 2015, 13:02:32 »

Така е, Али, за всичко се иска опит, а от къде, това е друг въпрос.  huhhuh.gif

Май на всички ни е мечта това с масичка на терасата. Когато бях по-малко в къщи това се случваше всяка вечер. Много е приятно. Сигурно и за това сега искам с ММ да си направим по същия начин терасата и да си седим там лятото. За съжаление има много по-важни неща да се правят, така че масичката ще изчака.  nea
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #226 -: май 08, 2015, 13:09:27 »

А, ние масичка и столове имаме. Дървени са, но искат изцикляне и лакиране наново. Слънцето буквално е бутнало стария лак. smile Ние масово седим пред блоковете - събираме се с много хора, децата си играят... Обаче малката е часовник. И през деня, и вечер е с железен режим. Изкъпем ли я, няма как да излезем пак навън. Затова ми се искаше да си стегнем терасата. Пуст манталитет е, че терасата е склад. Hmmm Всички боклуци - там. Толкова да ми харесват тераси, които са обсипани с цветя, изглеждат поддържани.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 08, 2015, 13:13:04 »

А, ние масичка и столове имаме. Дървени са, но искат изцикляне и лакиране наново. Слънцето буквално е бутнало стария лак. smile Ние масово седим пред блоковете - събираме се с много хора, децата си играят... Обаче малката е часовник. И през деня, и вечер е с железен режим. Изкъпем ли я, няма как да излезем пак навън. Затова ми се искаше да си стегнем терасата. Пуст манталитет е, че терасата е склад. Hmmm Всички боклуци - там. Толкова да ми харесват тераси, които са обсипани с цветя, изглеждат поддържани.

И на мен, и на мен. Много е якоо.  smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 08, 2015, 13:14:20 »

Ние терасата от към трапезарията я остъклихме с плъзгащи прозорци, докато Илиян все още беше в клуба на пушачите... Това автоматично я превърна в склад, много ме  е яд и на 30, 31 май, когато се очертава за сега да сме свободни и да сме в София, ще има основно почистване и оправяне там!!! Другата между двете спални е по-голяма и на нея си сложих няколкото саксии с цветенца, имаме едни икейски столове на нея, но нямаме масичка, а и мен столовете много ме дразнят... Мечтая си за нещо такова:

pardon
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #229 -: май 08, 2015, 13:21:57 »

Аууу това е разкошно!

Ние си сложихме масичка и столчета, евтинки от икеа, масичката даже не еза тераса но е метална.  smile а гледката ми е разкошна в момента, има детска площадка с много големи дървета, мини паркче.Само цветя нямаме, все не мога да се наканя да взема, сега като дойде мама ще я накарам да вземем и да ги пресадим. smile но днес си набрах люлаци и ми емпролетно вкъщи. smile имам си количка и отново мога да скитам между панелките. smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 08, 2015, 13:31:30 »

Браво, Мариолка, бързо са реагирали, можеше и повече да те мотаят. За цветята и аз все се канех да си купя, отидох във Враца и обрах на майка ми.. Целия двор е като джунгла от растения, няма да се усети липсата на 5 саксии  funnytooth
При нас гледката не е кой знае колко прекрасна, когато оглеждахме апартаментите много искаме да е на 3-4-5тия етаж, но изцяло южните апартаменти бяха вече купени всички... Затова си купихме този на първия, който е с височина на 2-ри, но гледката е към прекрасните растения в оградената част на блока ни и хубавия двор на един бивш министър.. (забравих му името, но много се очудих, че точно в Овча купел живее  pardon), има си двор с басейн човек и висока ограда, но си се вижда всичко  danceg
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 08, 2015, 13:33:07 »

Тони, това показаното не е задължително да е скъпо, мила! Такъв скрин-пейка само че бял съм виждала дори в Лидл. Ще вкараш и малко направи си сам и ще стане идеално. А имаш ли достатъчно място? Аз засега на терасата има 3-4 цветя. Мисля да купя такова скринче и малка масичка. А склада е в мазето и на село. Като остъкля терасата на детската и там ще сложим детски столове и маса и ще е хола на Кари! Да седи с гостенчетата си.
Активен
Alichka

« Отговор #232 -: май 08, 2015, 13:34:08 »

Това е разкошно heart Не е и сложно за изпълнение.
На нас терасата към хола искам да я превърна в нещо красиво. Тя е отворена, та трябва нещо на дъжд и слънце да издържа. Иначе е много слънчева, с гледка към планината. Така де, да има къде гоблен да шия, кафе да пия... blum Едни такива илюзорни представи имам... funnytooth Нека си ги чета след половин година и пак да си мечтая!
Иначе другата ни тераса е остъклена. Имам си шкафове там - да не става натурия, а всичко да си е прибрано. Най- ме дразнят просторите, че свикнах с онези свалящите, а сега са въжета. Поне ММ ги вдигна високо, да не се обесим tease Поне и там гледка има. Образува се като вътрешен двор между няколко блока и е много тихо (ако няма деца) girl_wink
Мариолка, както стана с количката? Какво се оказа?
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #233 -: май 08, 2015, 13:52:08 »

Аличка оправи я сега, че като се върнеш на работа едва ли ще имаш време. Wink Каляската не знам, ММ му обяснили ама не запомнил... Сега я карах само по дупки за да видя дали са я оправили и  си е 6. Фотографката ми е звъняла но аз пък не съм чула,  може и снимки да ви огреат тея дни. Аххах. Утре съм цял ден сама, ММ е на ергенско парти. 4 стриптизьорки нае  crazy направо не ми се мисли. Да видим дали ще надминат неговото парти. Wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 08, 2015, 14:06:44 »

mariola85 голяма организация е направил ТМ. И аз си набрах люляк вчера  give_rose
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 08, 2015, 14:17:15 »

Обожавам люляк, но винаги се сещам за една случка като бях малка и..  ncnvnk

Пътуваме си ние към село, по пътя от двете страни пълно с нацъфтели люляци и аз не спирам да викам.. "Татееее, спри да ми набереш люляци, да мирише в колатаа" и след 15 минути пътуване и викане от моя страна, човека спря, набра ми и аз умирам от кеф..След малко всичко ме сърбиии, гледам пълно с мравки.. и едни викове, едно чудо  funnytooth "Татеее, спри да изхвърлим люляка"  pardon crazy Сега винаги си имам едно на ум  Wink

Мариолкааа, егати разврата 4.. Нали се предполага, че ако са за младоженеца и 1-2 ще му стигнат  pleasantry

Фани, то за скъпо, не е безбожно скъпо.. Но са си едни 300лв от където и да ги погледнеш, а в момента всеки 300лв не са ни излишни предвид огромния разход в бюджета до септември.. Спестени пари на кукуво лято  pardon
« Последна редакция: май 08, 2015, 14:19:10 от alexandrova_90 » Активен
mariola85
Гост
« Отговор #236 -: май 08, 2015, 14:21:28 »

Ами то е целодневно парти, те ще им служат топлес, някакви шоута, и моля ви се всичко е по моя идея хаха
Активен
Alichka

« Отговор #237 -: май 08, 2015, 14:37:15 »

Мариолке, ти май още си с бременелски мозък laugh
Люляк обичам и аз. сега се замислих дали въобще да си го нося вкъщи... Може да пропусна Wink Ей, нацъфтя ни розариумът. Още не на 100% и изчаквам със снимките му. Вчера една комшийка ме разби как на сватбата ни (в началото на октомври) имало рози и колко хубаво било. smile Къде ги видя цъфналите рози не знам?!? Те прецъфтяват след 24-ти май и повече няма. Е, имаше зеленина. Може това да й е влязло в главата.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #238 -: май 08, 2015, 14:56:18 »

Има, има...През септември много рози дават втори цвят, та като нищо да са откарали до октомври. На една приятелка бяха забравили да вземат бутониерите на сватбата, та си спомням, че крадохме от цъфналите на бул. България /на разделителната градинка/
Активен
Alichka

« Отговор #239 -: май 08, 2015, 15:01:35 »

О, аз съм си харесала на "Мария Луиза" срещу църквата "Св. Петка" едни рози - странен цвят между розово и оранжево. Само да им хвана сезона и ще си взема резници. blush
Вчера гледах пак снимките ни - ами няма цветове smile Само листа.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: