Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:36:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 262313 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #195 -: май 07, 2015, 13:22:33 »

Хахаха, то майка най-много го бъзика, че куфарите са на другия щанд, обаче точно тя най-много обувки му е купувала. Той пак си намира, ама брат му е с 49-ти, та пред него 47-ми не изглеждат големи.
Бяха "картинка", когато деверът си търсеха кола. Сядаше, нагласяше седалката, а отзад се намъкваше или мъжът ми, или баща им. В колата от ляво влизаха около 220 кг и ръст от 2,05+1,97 crazy
На сватбата на девера ме питаха котаракът им специална порода ли е, че е 7,5 кг. Отговарях - ами не, то в тази къща и котката е като стопаните си pardon
О, спално бельо много обичам да купувам. Обаче станах претенциозна - само ранфорс tease
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #196 -: май 07, 2015, 13:42:51 »

Хаха, Мариолка, обеците бяха подарък от командировка в Италия. Иначе във Фб имам показана икебаната, та верно, не е букет Wink
Али, малкият е с 51 1/3. По едно време си даваше маратонките срещу левче за снимка Wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #197 -: май 07, 2015, 13:59:06 »

Дами снимките от сесията са готови - при интерес - в моята тема са  blum

На мен този месец няколко девойки ми се губят - Надето я няма, Менианте също... nea не е хубаво така..
Свекърва ти още се спотайваш за таз месечната ти задачка  - кажи че ще се пръсна от любопитство smile tease

Аличка историята с котарака ме разби lol Вярно си е че домашните любимци приличат на стопаните - затова и на Свекърва котктата е така глезана сладка като нея smile Wink
Активен
Alichka

« Отговор #198 -: май 07, 2015, 14:04:38 »

Ей, Свекърва, това е голям бизнес lol Имаше някаква игра на марка бира и трябваше да се регистрират 4-ма приятели с тегло до 450 кг, за да спечелят толкова литра бира. Казах на ММ, че ще ги дисквалифицират - той, брат му, нашия кум и още един наш приятел tease Деверът го кандардисваме да става професионален бутач на врати по сватбите.
Ей, Миленка, страхотно! Отивам да гледам Bravo
Има и други образи, които нещо се спотайват и не са редовни huhhuh.gif
Активен
svekarva

« Отговор #199 -: май 07, 2015, 14:12:30 »

Миленка, забравих да пиша за задачата. Трябва да застана с гръб към картата на България, да се завъртя три пъти и да посоча без да гледам място, където после да си организирам екскурзия.
Като си зная късмета, като едното нищо да ми се падне оооколю Петрич Wink та нещо не съм се разбързала smile.
Да, Мениант никаква я няма...Дано е тръгнала на хубава работа и това да е причината...Пък Надето може някъде да е заминала по хубави места за празниците.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 07, 2015, 14:29:15 »

Ой, колко много сте изписали 3 стр, от моето последно влизане  shok Bravo

Едва изчетох.. Добре, че сте подхванали темата за подаръци за сватби.. Двойката на която сме кумове (много ме дразни да ги наричам Кумци ли как трябва?) на 15 май правят 1 година от сватбата и мислех комплект спално бельо, нали е памучна сватба? Дайте някакви други идеи?
Свеки
, поредна прекрасна идея да оползотвориш месеца, страхотно предизвикателство. Онзи ден разказвах на една моя приятелка за това твое начинание, ще си направя някой ден и аз такова нещо. Имам списък за книгите, ще направя и за някакви щури действия  good

Толкова ми се спи от мача снощи, ама играеха двата най-любими мои отбора  pardon Като Барса са ми най-най от малка още  heart Имам чувството, че  е петък или по-скоро много ми се иска sad  blush
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 07, 2015, 14:35:06 »

Миленка, ссрахотни сте!
свекърва, задачата ти е много хубава, дане не ти се падне някой баир. Ама какво направи с миналата задача, че не разбрах?
На мен майка ми оправи деня, резултатите са й добре, няма да има повече интервенции и съм много доволна.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 07, 2015, 14:41:47 »

Надето, наистина се загубииии, трябваше да идва до София на лекар и после ни вест, ни кост  NO beating
Нансита и тя зачезна  beating

Момичета несериозни сте  pardon
Рататуйче, радвам се за изследванията на майка ти  good

Свекърва
, ако ти се падна Враца или региона, което си е по-по-най-прекрасно кажи ми хахаха  yahoo
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #203 -: май 07, 2015, 17:00:19 »

На мен ми стана интересно, вече няколко пъти чета, че пишете Истамбул, има ли причина или го бъркате с Истанбул?

Аз отивам за сладолед, че огладнях от тия снимки.  :p
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #204 -: май 07, 2015, 17:03:54 »

Честно казано така го написах, защото не знам как се пише и нямах време да проверявам. Пьрво го бях сложила с Н, после ми се видя странно и се стори да сьм го виждала с М, та го поправих. Сьвсем вьзможно е да имам правописна грешка  good

Едит: Проверих. Абсолютно права си, пише се с Н. Срам-несрам  blush pardon
« Последна редакция: май 07, 2015, 17:05:27 от inaxastra » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 08, 2015, 07:31:40 »

Тука съъъъм, ама командирована. Имам да чета от началото на месеца, ама се спрях на 1ва страница, че ще се задавя с кафето накрая. girl_impossible
Аз бях при мама,после при свеки. Много задачки,много нерви, ама поне му се вижда края. Гостите няма да стоят гладни.  danceg
Фани, големи сте сладури със сините панделки.
Миленка, и тук да кажа- страхотни сте с Фил.
Отивам да четааааа.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 08, 2015, 07:44:54 »

Добро утро! На някои езици е с М, но на български е с Н - противно на приказката Нерде Ямбол, нерде Стамбол", може и оттам да идва объркването. Гледам за годишнините говорите. Коя беше 8-мата? От сега ще си нахвърлям идеи, че като родя няма да имам време сигурно. Вследствие на бурята имам проблем с нет-а, та не успях да видя Миленка, сега ще се разровя пак. Дано да е по-добре днес! До после! Благодаря за комплиментитИ  heart
Активен
Alichka

« Отговор #207 -: май 08, 2015, 07:58:46 »

Добро утро!
Нансита, ти поне може да си видяла клиповете на Свекърва. Аз си останах с текстовете и мисълта за ритъма Wink Този месец отново има уникално предизвикателство. Браво за идеята Bravo
При нас вчера като заваля, притъмня, почерня всичко shok Наложи се да гася всички уреди, че много трещеше. И в 4 без 15 така ми се приспаааа oversleep После поджапахме малко из гльоловете, ама не спрях да се прозявам. Тъкмо си мислех, че ще легнем рано, обаче ММ като ме юрна да му помагам за кандидат-студентските тестове... Отиде! Снощи смятах - ако тази година почне, той ще завърши, дребната ще стане ученичка. Ще ме сбъркат от учене и мен crazy
Активен
svekarva

« Отговор #208 -: май 08, 2015, 08:04:52 »

Фанимира, много прозаична ви е годишнината smile-тенекиена
С това твърде сиво название наричат 8-та годишнина от бракосъчетанието. И в потвърждение на това, че семейният живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието, двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове. Взимат се лъскави предмети за кухня.
Понеже вчера Рататуй каза, че ми е хубава котката, да взема да я покажа, че да се съгласят и останалите каква е глезанка. Едва намерих портретна снимка funnytooth В този ред на мисли, как е Моли? Хихи, няма как да кажа, че прилича на стопанката си, защото май беше мустаката Wink
Тук валежите и гърмежите не направиха кой знае какви бели, но като гледам по други места, направо е било кошмарно...
Аличка, на теб ще ти ги изпея на живо. Много са тежки и никъде не мога да ги пратя.

* Maca.jpg (31.48 KB, 520x389 - видяно 175 пъти.)
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 08, 2015, 08:09:26 »

Здравейте smile

Аз след това се сетих, че бях гледала, че е хартиена и бях казала, че календара с наши снимки, който си правим всяка година може да се брои, ама пък отдавна се каним да отидем на театър, може да се наканим най-после. Благодаря за идеята за билети  good

Ние почти никога не си подаряваме нищо за годишнини, рожденни дни, даже понякога и за Коледа. Много сме скучни, ама пък като си харесаме нещо си го взимаме и си го наричаме за някой празник.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: