Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 07:01:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
48
49
[
50
]
51
52
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 266611 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #735 -:
май 20, 2015, 14:11:25 »
Тук са анонимни. В единия ъгьл си пишеш името и номера и той има лепило като за плик за писма. Сгьваш ъгьла и лепиш. След като го проверят, отварят да видят на кой е оценката. Имаш право само да пишеш, че си чуждестранен студент (ако си), за да не ти отнемат точки от граматика и правопис.
Какво разправят за Петрич?
Марта досега клянка, че много й се ходи на Сандански.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #736 -:
май 20, 2015, 14:14:24 »
Наде
, гледаме ви.. Поне кметът си признава, че е шуробаджанащина.. Навсякъде я има, ама не признават!!!!
Ина
, няма ли как да отлепят преди да напишат оценката
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #737 -:
май 20, 2015, 14:14:43 »
В "темата на Нова" имаше репортаж за шуробаджанащини и сега всеки ден дават протести и антипротести пред кметстовото, коментари на петричани, на кмета, на зам.кмета, пълни изродщини.
Аййййдеее идвайте!!!
П.П. Ама кмета иначе си е много як, ако се кандидатира аз пак ще си гласувам за него, шуробаджанащини навсякъде има, по-гаден от него ще дойде, той си е китка.
«
Последна редакция: май 20, 2015, 14:17:01 от nadelina88
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #738 -:
май 20, 2015, 14:24:12 »
Да, гледах сутринта как се блъскаха хората, лудница.. Гледах и Бойко, който ще си плаща горивото за хеликоптера, с което са ходили да гледат откриването на Арена Моци в Разбраг
Мразя да гледам новини! Сутрешния блок го приемам по-леко някак и новините не ме обременяват толкова
Може би, защото Виктор ме кара да се смея, дори на най-тъжните новини.. Егати образя
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #739 -:
май 20, 2015, 14:34:17 »
Гледам за обучение и образование си говорите, искам да кажа че младежта тотално изтрещя, хора
Обажда ми се вчера една девойка от училище, в което съм преподавала преди години - най-елитното в града да ме моли сърцераздирателно да й "помогна на матурата утре"
не знам какво точно очакваше и каква й беше системата за "сверяване на отговорите", защото се ядосах и веднага я отрязах. И това е пълна отличничка... двойкаджиите какви ги вършат не ми се мисли
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #740 -:
май 20, 2015, 14:37:45 »
Ето още един бисер от моята мила колежка:
"42-годишната, все още девствена и неомъжена библиотекарка Минка, си мечтаеше някой читател да я вземе и да я върне след 20 дни, разпокъсана... "
Днес се е видяло, че няма да свършим нищо полезно.
Фани, тия деца не са в час! Контролни в училище не правят ли? Същата работа е, само съчинението накрая може да е подводен камък, но дори и преразказ с елементи на разсъждение да е, пак ще им донесе точки. Съвсеееем се побъркаха всички.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #741 -:
май 20, 2015, 14:40:06 »
Тони не знам дали има начин, сигурно има.
Но за всеки изпит се организира дата, на която можеш да идеш да видиш защо точно си получил такава оценка. Сьответният преподавател приема един по един и обяснява на всеки поотделно (подава се молба).
До бакалавьра има много изпити, които са на вьпросник; от който избираш отговори. Попьлва се една бланка и тя се проверява машинно. Ето така изглежда:
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Фани, на двойкаджиите вероятно не им пука, а тя е ато мене изтрещяла от стреса и няма вече реална преценка. Не й се ядосвай, моля те, извини я.
«
Последна редакция: май 20, 2015, 14:42:19 от inaxastra
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #742 -:
май 20, 2015, 15:37:12 »
Абе момичета, аз хич не съм наясно с църковните истории, ама една приятелка иска изнесен църковен ритуал, възможно ли е?
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #743 -:
май 20, 2015, 15:41:04 »
Ако е в двора на храма, може и да склонят. Наши близки сключиха ритуал в двора на Бесарбовския манастир, който е уникално красив, но пък ние имаме малко връзки там...най-добре е да запита храма.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #744 -:
май 20, 2015, 15:43:13 »
Леле, за учене ли заговорихте
Инче, гадно е но пък е възможност да поправиш ниската оценка. Аз в Бургас имах една колежка, ако имаше под 5 ходеше на поправителен доброволно, за да има висок успех. Сега даже не знам дали изобщо завърши или влачи някой изпит.
Аз съм ходила на поправки, рекорда ми е 5 пъти по наказателно, ама там 3 ка се пише ако гадината е в настроение иначе, може да не й хареса как изглеждаш и да те изхвърли навън без дори да е изпита. ММ още се явява и не го пуска и това си е, а хора дето престъпление не знаят какво е завършиха, така че при някой всичко е много субективно. В Нов Български беше по-обективно, въпреки че след 3тата година бяхме 20-30 човека и ни познаваха всички, та там оценка се формираше и на база на личната преценка на преподавателя, но не са ни късали без причина.
Фани, Карин е страхотно име, нямам търпение да видя как ще кръстите бебока.
Чери, по принцип им забраниха на поповете да правят изнесени ритуали, защото църквата е място където ти отиваш доброволно, за да се венчаеш и там е свещено място, специално избрано, за да се построи църква. Зависи на какви попове ще попадне за пари някой правят всичко
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #745 -:
май 20, 2015, 15:45:43 »
Аз съм гледала снимки, които са в двора на хотела и има изнесен църковен ритуал, зависи от попа явно...
Фани
, преди малко гледам една група във фейбук, за любими цитати и тн.. Едно момче благодари на хората в групата, че са му помогнали да отговори на 41 въпрос от матурата по БЕЛ, всичко това по време на въпросната матура днес
Като попитах братовчед ми сутринта, как след 2 години ще си вземе матурата, понеже не учи грам, откакто професионално е футболист
Той ми каза, толкова по-тъпи от мене са я взели, като са преписали, аз ли няма да успея
Поне да ми беше казал в 12-клас ще уча, което е също толкова абсурден отговор, но поне е че ще положи усилия.... А беше толкова умен.. В отбора по математика на града, резерва на националния отбор по математика.. После толкова се изкофти с тоя футбол
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #746 -:
май 20, 2015, 16:06:36 »
Тук в универистета никой не преписва. Ако те хванат е изключване без право на записване в това или друго учебно заведение. Така че…
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #747 -:
май 20, 2015, 16:08:46 »
А, така! И тук това трябва да бъдат мерките за всички преписващи във ВУЗ!
Кого заблуждават повече- себе си или системата?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #748 -:
май 20, 2015, 16:23:02 »
В БСУ ако преписваш ти спираха правата за 1 година, ако и след това те изключват. После обаче наплива стихна и го промениха, една година да нямаш право да се явяваш на изпит по предмета, на който са те скъсали.
Сега се сетих, имахме една асистентка, която често ни пазеше на изпити, викахме й бялата смърт /да живееш на морето и да си бяла като сирене
/, тя много хващаше преписвачи. На един изпит хваща за пореден път един да преписва и тоя става с думите "Видяло се е, че няма да завърша" и й отпрал як шамар, ама толкова силен, че после 2 дни й беше червена бузата.
Имаше един случай майка се явява на мястото на сина си, предава и преподавателя случайно отваря книжката и гледа мъжко име и снимка. На въпроса защо, отговора е "На детето не му се учи много, сега е в /някакво си реалити/ и не може да се явява, та реших да взема някой друг изпит, поне да има диплома детето. "
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #749 -:
май 21, 2015, 08:05:17 »
Здравейте, момичетаааааааа
Днес си мисля, че е петък... Сигурно нямам търпение да заминем за Арбанаси.. Малко на релакс, въпреки че в неделя трябва да се върнем рано, ще тръгнем някъде към 9ч
Снощи си взехме халките, прекрасни са... Това ми е най-трогателната покупка за сватбата... Някак толкова ме прави щастлива... Идея нямам.. Някакви си пръстенчета, ама са ми толкова мили... Исках да си я сложа и да си я оставя на ръката.. Вадих ги и ги слагах поне 5 пъти, Илиян се смя много с мен, че съм като малките деца
Гледам за изключването от универистети и прекъсването за година, ако те хванат да преписваш, говорите.. Да, във Варна също го имаше, но то нали трябва на някой да му пука, че преписват, за да се стигне до там? Имахме преподаватели, които не даваха и си следяха стриктно затова, а други просто не даваха на думи
Прекрасен ден ви желая и много усмивки днес
«
Последна редакция: май 21, 2015, 08:46:55 от alexandrova_90
»
Активен
Страници:
1
...
48
49
[
50
]
51
52
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден