Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 07:40:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 266729 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #660 -: май 19, 2015, 09:21:01 »

добро утро, мили ми съфорумки smile
 Инче, успокой се малко, жено!
Ето нещо смешно, дано да разведря обстановката тук (а и себе си)

Как да си хванете мъж:
1. Преместете дивана централно срещу телевизора.
2. Отворете една бира и я поставете на масата пред дивана.
3. Изсипете мезета в голяма купа.
4. Отворете вратата на апартамента.
5. Изчакайте.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #661 -: май 19, 2015, 09:22:43 »

Тони, аз пък обожавам Париж  pardon освен това съм чувала адски хубави неща за Словения. Мисля да направим международното първо пътуване на бебо там след някоя и друга година. А мъжо е Флюбен в златна Прага. Зависи какво харесвате! Имам наблюдения над Лондон, Берлин, Букурещ, Брюксел също. Държите ли да е столица?
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #662 -: май 19, 2015, 09:48:43 »

Моята половинка (като обикалял повече от мен) не харесва Париж също.
Повеече харесва Лондон, например. Иначе за Словения също само добри отзиви имаме, много са напред!
Прага ни е от заплануваните дестинации.

Той, като изкарал едногодишна командировка в Италия, е запленен от Сицилия.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #663 -: май 19, 2015, 09:49:33 »

Инче, ами тогава ти си от най-добрите. Защо се тормозиш излишно?!
Иначе за нетактичността на хората и аз много пъти съм си задавала тези въпроси. Не мога да си обясня дали е непукизъм, че ще обидиш някой или просто си прекалено малоумен (без извинение) и не може да се сетиш, че такива въпроси не се задават просто така. Не дай си боже да ровиш в раните на някой. crazy Много често срещам такива хора и им се чудя на мисленето.  nea

Натfunnytooth
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #664 -: май 19, 2015, 09:51:19 »

О, далеч не държим да е столица.. Обиколили сме повечето места в Европа.. Без Португалия и Испания, но няма да са сега, защото аз когато съм на ново място обикалям  по 20 часа, за да разгледам всеки камък, а искаме да е романтично, да релаксираме и т.н.. Запазих билети до Неапол, които са ни подарък от кумовете, защото в същия момент кумата ми звъни, да ми каже че иска да ги запази тя.. Звъннах в Уиз да питам, как да процедирам.. Запазвам сега с фамилията, която ми се води на картата, след като имам копие от свидетелството трябва да им го пусна на имейл, да кажа че съм с нова фамилия да ми сменят името в списъците.. В общи линии се надявам да успея.. Подписваме на 3.09, а летим на 13.. дано успеем  huhhuh.gif
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #665 -: май 19, 2015, 09:58:17 »

Тони, до 13 ти ти няма да си сменила документите още. Ще си пътуваш със старата фамилия
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #666 -: май 19, 2015, 10:02:17 »

Аз не се тормозя изобщо даже, само казах, че така ми е писнало, че вече и това не ме радва  pardon

Сега помолих майка да мине през аптека и да пита за валерианата, а пьк тя директно ми отговаря: "Можеш бе, това е билка. Можеш да взимаш по едно на ден."  funnytooth  Благодаря ти, не знаех че имаш фармакологично образование…  crazy

Припьтува ми се като ви слушам  Girl_sing Много обичам да пьтувам, ама малко сьм пьтувала. Марта като я гледам е като мене и още няколко години да се осьфериме, ще подгоним пьтя  danceg
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #667 -: май 19, 2015, 10:04:19 »

Аз искам на всичките места да отидем с ММ. Ама няма да е сега.
Тони, и аз мисля, че няма да си успяла да смениш документите до полета. Освен с експресната поръчка за издаване на документи, която беше около седмица,мисля. Но не си заслужава, защото цената е висока.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #668 -: май 19, 2015, 10:08:29 »

Има за три дни преиздаване на документи, но мен не ме притесняваше това, а мислех, че ще се водя някъде си в някоя си система с нова фамилия.. Знам ли хахаха, не съм навътре в нещата  blush crazy Преди твърдо казвах, че дори да се оженя някой си ден, няма да си сменя фамилията за нищо на света  huhhuh.gif
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #669 -: май 19, 2015, 10:19:56 »

Май ти трябва само свидетелството за брак, което показва че ти сьс стара и ти с нова фамилия сте един и сьщи човек. Аз бях в сьщия случай, защото след регистриране на брака в Бг си смених фамилията там, а билетите за Бг и обратно бяха купени на старото име. Не сьм имала проблеми за вьрщане. Спомням си стреса около вьпроса, но не и конкретно как се разреши  crazy Това имам спомен за свидетелството.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #670 -: май 19, 2015, 10:21:15 »

http://apteka.framar.bg/13003015/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-50-%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B5%D1%8F
Реално тук категорично пише, че не може да се приема от бременни и кърмачки. Брат ми не е в България и не мога да го попитам, но жена му потвърди, че е пила капките няколко пъти в седмия месец. Ти за всеки случай си купи нещо успокоително, което ще ти препоръчат вашите лекари. Случват се екстремни ситуации...Наши съседи пък си хвърляха багажа от 8-мия етаж взаимно и крещяха като обезумели. Хем беше през деня и беше ужасно.
http://apteka.framar.bg/03001546/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-100-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0
И Валериан само не препоръчват Този сайт дава листовките на повечето лекарства и ми върши добра работа, като ми спестява време да обикалям из аптеките
« Последна редакция: май 19, 2015, 10:26:04 от svekarva » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #671 -: май 19, 2015, 10:23:38 »

Тони, никъде няма да се водиш толкова бързо. Имаш мисля 30 дни да си подадеш документите, а понякога минава една седмица да те отрази каквато и да било система. Така че спокойно си пътувай със старите.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #672 -: май 19, 2015, 10:31:01 »

Те имат син с психично заболяване. Понеже живеят 5 човека в 50 квадрата, той като се вьрне уикенда често получава кризи. Тримата им сина са големи вече: 22, 17 и 11 години. Големия е дильт на дрога и понякога идват разни странни типове.

Ведньж другата сьседка му беше казала нещо, той я напсувал, мьжа й слезнал долу да се кара с него и оня като изкарал един нож, за малко да се избият. Пьк ние тогава чухме шума, но понеже с кризите на средния сме свикнали горе-долу (винаги е много страшно, най-вече че се сьбарят мебели, предмети и крясьците са истерични (мьжки), та тогава дори не се показахме да видим какво става. После идвала полиция и се разбрали между тях да не подават жалба и пр.

А вчера не знам какво стана горе, ама беше два часа нещо ужасно. И аз като знам вече тази история с ножа и не знам кой от тях полудява, болния ли, дильра ли, бащата ли, кой в какво сьстояние е и ме хвана много страх някой да не убие другия  girl_impossible

А полиция е идвала и за кризите на психично болния, че и те са впечатляващи и други сьседи бяха викали ведньж пак.

Бе нещо страшно е. Добре че не е често. А тук е един шик квартал, няма вьобще такива работи. Обикновено това се случва само по гетата.

И аз нали сьм малко по-чувстителна сега…

ЕДИТ
Брей, днеска един ден…  crazy
Сутринта трябваше да имам интервю за стаж. Тькмо на вратата бях ми се обадиха, че го сменят за четвьртьк.

Сега пьк една колежка ми писа, че е била при секретарката и единствения изпит на който имам слаба оценка пьрвия семестьр, трябва да се явявам на поправителен, защото защитавам дипломната кьсно и не се компенсира. На мен секретарката ми беше казала, че няма нужда, защото се компенсирало било.

Звьня им по телефона на секретариата -не вдигат. Писах мейл, засега не отговарят. Дано не ми се наложи пак да се явявам, ама пьк от друга страна добре, че го разбрах де.  crazy Ако трябва пьк да ходя до университета и хем да се мьча по транспорта, хем да дам 5е за билети, ще е много тьпо. Дано ми отговорят.
« Последна редакция: май 19, 2015, 11:07:07 от inaxastra » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #673 -: май 19, 2015, 11:57:12 »

Ина, последното, което си дописала е наистина неприятно... Дано не се налага да се явяваш отново на изпит , при всичко останало, което ти е на главата  huhhuh.gif Интересно е как може слаба оценка се компенсира, без да си на поправителен или нещо от сорта, но системата си е различни, всичко е възможно  pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #674 -: май 19, 2015, 12:07:07 »

Ина имам чувството, че тази система е по-смотана и от нашата.

Тони сега ми пусна мухата за уиз еър и само гледам полети  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: