Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:03:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 262094 пъти)
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #645 -:
май 19, 2015, 06:18:07 »
Ина,стискай,абе първата ти бременност не беше ли много по спокойна?Бутониерите много ми харесват
Снощи много се смях с капките,Ненчо си беше същински Таркан,много добре успя да го изимитира.А Джуджи ме развесели
Много ми стана симпатична,от начина по който приема подигравките и майтапите
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #646 -:
май 19, 2015, 07:34:52 »
Добро утро и от мен
Ина
, успокой се наистина.. През няколко дни се случва, просто трябва да се успокоиш, толкова прекрасно същество си имаш до теб, гледай я и се успокоявай.. Честно преди 2 дни сънувах Марта
Някакъв доста объркан сън, който не помня с точност, но знам че беше тя
Чери,
да ти кажа гривната и на кума ми харесват супер много
На младоженеца малко ми бяга, но са по-добри от на снимката и са супер яки
Снощи гледах капките и ми се стори, че Криско и Ненчо бяха най-добри.. Този Криско, спечели толкова много от предаването ...
Много ме дразни Жана... В общи линии продължиха към финала, мъжете, което беше напълно очаквано
Миленка?
Хубав ден на всички, искам да сте активни днес
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #647 -:
май 19, 2015, 07:56:20 »
Добрутру! Харесаха ми бутониерите, очаквам с нетърпение останалите ти неща, Чери! С Инчето ще се караме, че и до бой може да се стигне
споко бе, жена, нали знаеш спокойна майка=спокойно бебе!
Мойто Свеки е тук, че ще правят лазерна корекция на очите на дедото. Забравила си е тел. и половината неща на болния в торбата с провизии за нас! Мъжо вика "изкуфяса". Сега уж трябва да си хване такси и да дойде, дано не забрави адреса, че до 17 ч. ще й се изчака чакането! Та се зачудих сега дали е разумно да я викам да помага като родя като знам каква е паника и ще взема да й кажа нещо напреки и после ред сълзи ред сополи
а как да й кажа не идвай, ако има желание, пак ще се засегне
не ми се мисли сега, ще продължа с кафето. Баси спокойствието съм аз, нормално ли е хич да не се шашкам, все пак ще раждам след няма и месец
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #648 -:
май 19, 2015, 08:10:57 »
Здравейте
fanimira
като прочетох за първото ти раждане, сигурно няма за какво да се шашкаш. Пък и ми се струва, че по принцип си спокоен човек. Трябва да даваш на Ина уроци по спокойствие.
И аз гледах "Като две капки вода". Аз харесвам Жана, предпочитам тя или Маца да бяха на финал вместо Азис, който с нищо не ме впечатли. Ненчо, Филип и Криско са супер
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #649 -:
май 19, 2015, 08:16:40 »
Сякаш и мен Маца ми харесва повече от Азис между другото.. Дам.. права си, ама за Жана твърдо не
Уиз еър днес имат запазваш билет и втория е безплатен + намалението от клубната ми карта и се получава супер .. Сега се чудя къде да отидем за медения месец
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #650 -:
май 19, 2015, 08:18:51 »
Тони, освен с твойта любима Италия. Или Барселона, ако не сте ходили. Париж, няма да ти го предлагам
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #651 -:
май 19, 2015, 08:20:08 »
Аааа, моля моля Васко много се постара за това място. Не е пял фалшиво като Нона например! Отделен е въпроса, че не е честно певец да се състезава с актьори например! Отсрами им гилдията на фолкаджиите
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #652 -:
май 19, 2015, 08:25:17 »
Добрутро... Тука сме още, и се събудих със "супер" състояние - боли ме гърлото
чудничко....
Надявам се да е от алергията а не да настивам.... Само това ми трябва...
За капките - Ненчо и Криско ми пълнят душата, Нона - кучетата в квартала вият като запее, а Азис - малко ме разочарова... Много го харесвам, уникален глас е, но сякаш не се постара достатъчно - беше си Азис
Днес съм на преглед от 2, да видим док какво ще каже, че вече се преносваме....
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #653 -:
май 19, 2015, 08:32:01 »
Привет!
Ина
, ти от скандала ли се развълнува или от контракциите? И аз да ти кажа, бих се утешавала с факта, че бебето е достатъчно голямо. Това в най- лошия и невъзможен сценарий, де.
Силни прегръдки и имам чувството, че пак ще преносиш. Капките, макар и с алкохол, ги пиеше и жената на брат ми, когато я хванеха лудите да реве по времена бремеността.
Според мен Азис си го кара леко и спокойно, има достатъчно гласови възможности и театрални способности за да е най- добър. Съгласна съм, че не му е мястото там и си мисля, че е само заради шоуто.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #654 -:
май 19, 2015, 08:35:38 »
Миленка, лукчета смучи, много са ефикасни и чайчета с много лимон пий!
Споко, не е чак болка за умиране, има доста лекарства подходящи за нашето състояние, Тантума за смучене например е подходящ и много ефикасен. Направо звънни на доки да питаш какво да взимаш!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #655 -:
май 19, 2015, 08:52:22 »
Жужи, да, бях мнооооого по-спокойна. Нямах нищо друго за правене от третия месец нататьк освен да се разхождам, да си лежа и да купувам неща за бебето.
Наите сьседи ведньж и нож бяха вадили. Горе се сьбаряха мебели, крещеше се, хвьрляха се неща, бутане, беше ужасно. Страх ме беше някой да не убие някой. От това се притесних и ми стана лошо (освен другите дребни стресчета на момента). Докато не стане се чудиш дали да се намесиш или не, пьк после е твьрде кьсно и си викаш ако бях направил… То никой от нас нямаше директно да се качи де, но щяхме да викнем полиция (което е ставало вече ведньж, само че другите сьседи я викаха).
Иначе да, много е лесно да се казва на хората да се успокоят, това ми е любимото.
Панда, защо не препорьчваш Париж, вече са идвали ли? (имам някакьв бегьл спомен май да сьм чела нещшо такова). Тькмо ще се запознаят сьс София (и Марта)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #656 -:
май 19, 2015, 08:56:07 »
Инааа,
двамата по отделно сме били в Париж, заедно не сме.. Просто аз не го харесвам Париж някак... Причина нямам, принципно е точно от градовете, които биха ми харесали.. Понякога се смеем, че е сигурно, защото не сме били двамата заедно в Париж.. Аз обожавам Италия, всяко кътче и място.. Струва ми се и много по-романтична.. Отдавна си мечтая да отидем до Позитано, Амалфи, Капри, Помпей, Неапол, Соренто.. Сега ще е имам 7 дни, защото на Илиян не му дават повече от работа
Няма да е екзотична дестинация, но ще е романтично със сигурност
Решено
Активен
always_and_forever
«
Отговор #657 -:
май 19, 2015, 08:58:06 »
Добро утро!
Ставам аз и бързам, бързам, бързам първо в темата на
Миленка
да вляза. Милата все по-нетърпелива е. Не знам какво е, но я разбирам.
Харесвам числото 19, може пък малчо днес да се премисли и да се появи. Целия ден е пред теб. Ние сме с теб!
Аз тази сутрин се събудих от съобщение по вайбъра от моята приятелка. Момичето се замислило за мен, кога ще си имам бебе вече.
Засипа ме с един куп въпроси и се посмяхме рано, рано. Казах й като толкова иска, да си направят още едно, но тя НЕ. Искала аз да си имам.
Такива ти му работи. Занимават ме с толкова сериозни теми в ранни зори.
Нат
, аз съм втрещена от отношението на класа ти към момичето, за което ни разказа. Ама това не са хора. Ужас!
Добре, че момичето се е съвзело и си е оправило живота.
Чери
, много ми харесват бутониерите, които си направила. И моите са готови, но все още не съм ги снимала и качила в албума.
Ина
, а 16 добре ли е? Не се ядосвай, защото виж, че те почват контракциите, когато си изнервена.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #658 -:
май 19, 2015, 09:07:32 »
Я да ви питам.. Понеже картата на уиз е на мое име и фамилия, а тогава няма да съм със сменена лична карта... Чудя се ще има ли проблем, ако направя резервацията сега с моята фамилия, а после се водя с друга
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #659 -:
май 19, 2015, 09:08:33 »
16 и нагоре имат само най-добрите. Нормалните, които работят добре и са сериозни са с 14, които не работят особено добре, но не лоша оценка е 12 и сьвсем злето е 11 надолу, като всичко под 10 е катастрофално.
Нансита е разкала нещо интересно, което сьм пропуснала.
Оставам с впечатление, че сте заобиколени от супер нетактички и неделикатно хора. Вьзпитание ли е или може би културна черта и е нщо, което се смята за нормално и общоприето?
Мен и преди и сега, много рядко и само незблизки от Бг са ме тормозили с подобни интимни вьпроси. За сватбата сьщо. Майка сьщо понякога си ги позволява подобни, но аз сьм звяр и я режа на момента.
За Уиз не знам.
Забравих да кажа, че не всички ги кефи Париж. На Фабио брат му предпочита сто пьти Лондон. Мен любимите ми са Париж и Виена
(от тези, които сьм видяла, а те не са много, така че нямам мнго избор хахахаха). Рим и Лондон не ме кефят чак толкова. Лондон го познавам много малко, така че изказването ми даже не е супер валидно. Рим е мрьсен, шумен и неподдьржан. Прдпочитам малките италиански селца, от тези дето са на хьлмче и имат крепост.
«
Последна редакция: май 19, 2015, 09:10:55 от inaxastra
»
Активен
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден