Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:58:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 261500 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: май 15, 2015, 09:53:18 »

Забравих да кажа сутринта ме събуди смс и скочих, викам Миленка е родила! Да, ама не еконт. И аз си имам подарък от Джоси, естествено знаете колко съм тъпа и не мога да си кача снимка, така че някой да съдейства моля.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #526 -: май 15, 2015, 09:57:10 »

Рататуй - свекърът не се е напъвал Wink
Еммммммиииииииии, уникална снимка си си сложила yahoo Толкова лятно блаженство лъха от нея!
Аз съм много доволна от топлото време. По цял следобед сме навън и дребната се научи да си кара количката. Вечер не й се прибира, а и на нас също Wink Вчера се видях и с една приятелка. Вечерта оформихме храстчетата пред блока. Сега си имаме по английски тертип жив плет. Хората живнаха в това време! danceg
Панде, на мен ми е интересно колието и обеците. Шалове харесвам, ама не и на мен. Нещо не свикнах да нося pardon
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: май 15, 2015, 10:00:30 »

Роси, не си го качила във фейсбук, не мога да го пусна.. Прати ми го на ЛС във фейсбук, ако искаш  blum

Панде
, интересно ни е и още как!
Шалове обожавам... Имам  4 от онези закачалки за шалове с много дупки  yahoo tease
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #528 -: май 15, 2015, 10:02:46 »

Добрутру...

Зачетох се в историята на Мимето - да ви кажа, не са само децата - хората се превръщаме в зверове... Вчера Мечи тръгва да паркира пред блока, понеже нямаме паркинг паркира на уличката до тротоара. Дава назад и тръгва да паркира успоредно, в тоя момент иззад него изскача някаква лелка и тресва по колата shok той наби спирачки и се стресна. Тая пресече на другия тротоар, да е по -далечко и от там почна да вика и да го обижда ... Пе*рас бил, ненормалник,кретен- щял да я сгази... И той и казва спокойно "Госпожо, вие не виждате ли че паркирам, видях ви в последния момент, моля да не ми удряте колата" Той е много любезен в такива ситуации..(или поне първоначално) А тая с цялата си наглост, "аз стъпих на улицата преди да тръгнаш назад, аз съм първа  л*йно такова".. Фил се ядоса (най-малкото защото го обижда) и я пита тва дава ли и предимство, че била първа? Няма пешеходна пътека или нещо друго... "Ако не те видя, какво правим?!" Тая пак, "аз винаги съм с предимство, а ти ще ме лежиш ако ми направиш нещо"... Филип сериозно се ядоса - предимство или не, ако не я види наистина ще я блъсне, хубаво, ще го осъдят след това, ама травмите са си за нея... Тя ще е потрошената...или недай си Боже нещо по-сериозно.... Тук не е въпроса кой кого да натопи, а как е по-безопасно... Не козата си мисли че е с предимство и явно в нейните очи това значи да ходи като муха без глава и другите са и виновни.... angry Ама отиде до другия тротоар и тогава почна да се репчи козата.... Е ако такива хора възпитават децата, нищо чудно малката пикла да се държи по тоя начин - ми тя вижда същото... Хората живеят в зверската заблуда, че света е техен и всички са  им длъжни.....

Като при мен вчера - тръгвамм да си взимам дюнер, и тоя дето прави дюнера ми вика "Ти тва не трябва да го ядеш , че ще станеш дебела като крава" angry shok shok Кой по - точно си ти, че да ми казваш какво мога или не мога да ям?!?!?!?!!!!! Кой ти дава право да ми се бъркаш.. ти си там , за да направиш това за което ти се плаща, а не за да ми се правиш на интересен с тъпи коментари... Срязах го и му казах че не е негова работа какво консумирам, но ако много държи ще откажа поръчката и ще отида при конкуренцията да ми направят те дюнер ако той не желае.... Бях много любезна, но тона ми режеше....

Пандеееheart много са хубави снимчиците heart

Ние още сме две в едно, пукната контракция няма, ни води ни нищо - Йок... sad Разхождах се вчера , днеска пак ще пробвам... много ми втръсна вече, чакането и напрежението са ми в повече...
Имам много хубав подарък от една много хубава съфорумка - има снимки в темичката Wink Това поне ми оправи малко настроението... smile

Роси - кажи поне какво е деееееее  blum
« Последна редакция: май 15, 2015, 10:04:59 от milenkata » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: май 15, 2015, 10:15:34 »

Milenka, потресе ме и с двете историии  girl_impossible shok Скапана работа.. Невъзпитани и злобни хора.. Нямам коментар  nea

Ето го подаръка на Роси

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: май 15, 2015, 10:29:09 »

мерси, Еми  give_rose като отивам на работа ще си взема

ето ви снимки smile

http://i1167.photobucket.com/albums/q637/tsvetomira_v/DSCF4362_zpsxtme3nff.jpg
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: май 15, 2015, 10:32:51 »

Ох, Панде, шала, картичката, възглавничката и пижамата са ми тотални фаворити, много са сладурски  heart
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: май 15, 2015, 10:34:04 »

Много яки подаръци!
Тони, мерси за помощта!
Миленка, уби ме с дюнера.
Али, благодаря за превода!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: май 15, 2015, 10:39:11 »

Добро утро на всички! Миленка, в родината вече нищо не може да ме изненада, примирих се с дебилите отдавна. А за децата не се изненадвам ни най-малко като ги виждам при нас, еми на 17-18 г. те са си готови престъпници някои. Че и книжки им се издават при завършване  diablo В нашата група на градина има майки, които учат децата си - като на теб ти се скарат, скарай се и ти, като те удрят, удряй и ти, око за око, зъб за зъб, та не се изненадвам въобще за малките пикли. Възпитаваме ги с агресия и после що ставали насилници?  diablo Все по-често се чудя как да възпитам добър човек в такава среда? Благодаря за коментарите за снимките, май ще избера нещо по-широчко за изписването заради коремчето, а празничната, дългата на цветя ще облека на РД на Кари, предполагам след около месец, няма да имам чак такъв корем като при изписването  blum
Свекито дойдоха на преглед със дядото на моя мъж и оставиха парички да купим тоалет на каката, че на 29ти сме на мини бал - завършване на градината!  give_rose Дръжте се магазини, следобед пристигамеееее
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Нямате изчитане просто! Лек ден  heart heart heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #534 -: май 15, 2015, 11:08:27 »

Али, честно казано аз не си спомням да съм срещала такива деца, нито днес, нито по мое време. Преди ни беше страх от по-големите. Кога сме имали смелостта така да се зъбим, без грам страх, че този срещу нас е с 20 години по-голям от нас? Няма никакъв респект от по-големите. Представям си какви родители са я отгледали тази, въпросната. Такава наглост, не мога да повярвам, че може да съществува, честно.
Представям си да доведе мама или татко и те така да ми се зъбат насреща, защото видиш ли маминото детенце се е оплакало нещо.  shok Абе, общо взето още съм в потрес. crazy

Панде, всички подаръци много ми харесват.  blum Кутията за бижута е много готина.  smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: май 15, 2015, 11:10:58 »

Здравейте, съфорумки!
Егати случките! Зверчета и малки престъпници. Ама вкъщи са по-тихи от тревата, сигурно. Аз,ако бях на Фил, да съм слязла от колата още на второто изречение. Снощи ходихме да пазаруваме в Студентски, понеже ни е най-близкия голям супер там. Е няма излизане от тоя паркинг! Като овце бяха, хора! Откачих...ММ се изнерви максимално след 10 мин опити да излезем от паркинга. Аман.
Пандичка, много са красиви всички подаръци smile Да си ги носиш със здраве! За раничката препоръчвам да слагаш някакъв локален АБ или поне йод/риванол или нещо от тоя род.
Аз пък да ви кажа една хубава новина - братовчеката на ММ, която ни запозна, на 13 май е родила момченце. Малък манекен - 3кг, 50см  heart
Черпя по повода smile

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #536 -: май 15, 2015, 11:16:41 »

Да им е живо и здраво, Нат  yahoo Хубава почерпка ни спредна  give_rose

Оф, днес съм страшен безделник!!!! Яд ме е на мен си, чак  crazy diablo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #537 -: май 15, 2015, 11:52:57 »

Нищо не изчетох, но само да кажа, че днес всички имаме подарьци от Джоси  heart heart heart

Милата ни сьфорумка, стопли много сьрца  heart

Получихме днес ужасно сладурски неща за София  yahoo Обувки за Марта като за голямо момиче, от което тя разбира се беше очарована, а за мен веринки за коктейл, бяха ми на сьрце тия веринки, ама не се намират навсякьде  danceg danceg danceg

Много сьм щастлива и благодарна.

Сега се врьщаме от ехография. Бебето е много голямо. В момента е 2,5кг. Очаква се да се роди около 4кг. Не им вярвам на 100% защото те и за Марта така казваха. Дадоха ми супер сладурска нейна снимка. Отивам да пиша в отчетната. И после ще прочта разказите, видях, че има нещо скандално по отношение на вьзпитанието и темата ме интересува.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #538 -: май 15, 2015, 11:59:37 »

Инче, браво за хубавите новини за София!
Какво е веринки? blush
Нансита, благодаря за почерпката, да е живо и здраво бебето!
Тони, петък е карай го по-лежерно. А и нали кумата ти идва, подготвяй се за парти!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #539 -: май 15, 2015, 12:01:03 »

Не знам как се казват на бг  (надявах се да е така, ама явно не е)  badgirl

Малки чашки в различни форми за сервиране на коктейлни хапки в чашка.
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: