Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:29:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 261725 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: май 13, 2015, 15:04:21 »

Добре питаш, има кой да ти отговори  funnytooth

Виви, качеството на снимката е много важно, но по-важна е хартията, на която ще се разпечата самата снимка. Има два типа хартия едната е вафлена, по-евтина и с по-ниско качество, която прави дори хубави изображения да изглеждат кофти. Другия тип е фонданена хартия, на която с добър принтер изображението излиза по-хубаво, отколкото на снимка. Разбира се втората е по-скъпа, а да не говорим че е и по-вкусна  pardon
Принципно хубаво е резолюцията да е 1200/760  нещо от сорта.. Сканираните снимки обикновено изглеждат кофти, то там качеството на снимката разпечатана може да е лошо, а да не говорим че минава и през скенера.. Дълга и широка
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: май 13, 2015, 15:25:54 »

Аз малко встрани от захванатата тема, ама сега ми се стовари друга тъпотия на главата - трябва да помогна на майка ми да направим самоконтрол на хранителен магазин и кафе-аперитив. Аз й бях изготвила един преди време, но се оказа, че бил неактуален. Някой знае ли от къде да захвана четенето, че в БАБХ няма много информация...

Тони, тая торта ме разби! Опасни хора има...
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #437 -: май 13, 2015, 15:26:59 »

ами нямам избор, снимката от преди 40 години. Wink както стане, ще се надявам на най-доброто, т. Е. това трябва да го свърша аз със хартията, а не сладкарския цех? Става въпрос за годишнина от сватба и мисля, че е хубава идеята със снимката. smile Благодаря ти за обяснението, идея си нямах за тия неща. Wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: май 13, 2015, 15:44:37 »

Леле, убедила съм се, че в тука каквото  ида и трябва щом питаш, винаги някой ще ти помогне, винаги ще получиш съвет!
Виви, успех с тортата и дано се получи най-доброто.
Тони, ние пък вчера бяхме на пица.
Нансита, за твоето питане пък изобщо нямам идея какво е това, дано скоро се намери някой да ти даде съвет!
Аз сложих мусаката, измих чиниите, простирах  и след малко ще се изкупя и ще чакам мм за вечеря.  Torte
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: май 13, 2015, 15:45:30 »

Виви, как ти бе.. Аз помислих, че ще я правиш в домашни условия.. Сладкарския цех трябва да си има всичко от хартията през хранителни бои и принтер, само за такъв тип снимки.. Просто се отплеснах, защото не съм те разбрала, че ще поръчваш тортата  girl_impossible

Нат, опитах се да съм полезна.. Ако не успееш, ще се задълбоча повече, защото с 3-дневния ми курс за вътрешен одитор на НАССР, толкоз  crazy
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 13, 2015, 15:47:47 »

Който има топла вода, ще се къпе  pardon, завиждам.

Аз никога не съм била по излизанията нощем, та ми е все тая. И гости не обичах, сега обаче обичам, ама нямаме семейни гости, така да го нарека, ами всеки си кани от неговата среда хора у нас и става веселба дори от 4 ма човека. smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: май 13, 2015, 15:51:53 »

О, Еми.. и ти ли воайорстваш.. Включваш се само с по 1-2 реда  beating  Ще ти спукам ушите, я малко по-сериозно, моля изпей си и майчиното мляко kiss2
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: май 13, 2015, 15:52:38 »

Еми, ти нямаш ли топла вода? Вчера докато бяхме навънка  и чух две момчета да обясняват, как в студ. град няма да има топла вода 20 дни, да не би и при вас да правят ремонти?
У нас почти всички вече са общи приятели и все тая кой ги кани, обикновено на който повече му се прави събиране.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: май 13, 2015, 16:19:16 »

Ей сега доразгледах снимки на Миленка от минали години. Какви купони, дискотеки...аз по-скромно съм го раздавала. Дискотеките не са ми по вкуса, ама някой тематичен бар с приглушено осветление и тиха музика, колкото да си чувате приказката, много ме привлича. Ние основно на домашни купони сме били, все в къщата на едни приятели. Голяма веселба падаше. И още се събираме, ама вече по-рядко.
Рататуй, ти си машина! Аз ще моря мъжО на салата, щото пак нямам време да сложа нищо за ядене.
Тони, пак ми беше полезна, тъй че много благодаря!
Еми, къде се криеш няколко дни? Включвай се по-често.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: май 13, 2015, 16:32:33 »

Оф, днес ми беше много зле. Отдавна не ме беше болял толкова корема.  angry От един час някъде се чувствам малко по-добре, иначе беше ужас.  sad
На всичкото отгоре днес за трети път ходих до магазина, от който уж съм си хареса роклята. Не мога да се разбера с тази жена и това си е. Тя си знае едно и само това си говори. Не може да разбере, че аз ще се побъркам, докато не си видя готова роклята. Когато влязох в магазина и видях, че роклята вече я няма, ми стана още по-зле. Щяла да ходи чак на 23 май до Асеновград и ако искам другата седмица да ми вземела мерки.  cray Така щяла да обясни по-хубаво на Радичев какво искам и той щял да ми го направи.
Пфффффф, писна ми.  cray

И на мен не ми допадат прекалено големите групови сбирки. От доста отдавна предпочитам да си излизаме само с ММ. Дори на рождените дни обичам да си излезем само двамата някъде, от колкото с една камара хора. Чувствам се страхотно в неговата компания и ми е достатъчен.  heart
За медения месец също не бих отишла някъде с друга двойка. Дано на нашите кумове да не им хрумне идеята да идват с нас, защото до колкото разбрах ще излизат отпуска, когато и ММ си е взел.
Аз от кога го чакам този момент и накрая да не сме сами......е няма как да стане.  crazy Не сме ходили само двамата на почивка, не знам от кога.

Чери, не се отчайвай. Не си разваляй сватбеното настроение и ще видиш, че всичко ще се нареди. Не е честно, но точно в най-неподходящите моменти ни връхлитат някакви неща, от които си мислим, че няма излизане. Сигурна съм, че не ви е лесно, но горе главата.  Wink Аз също съм вече от 5 месеца без работа и то точно преди сватбата. Не се чувствам много добре в това положение, но се надявам скоро всичко да се нареди. Имаме мъже до себе си, които са до нас въпреки всичко и ни подкрепят в най-трудните моменти.Това е много важно.  blum

Миленка, сигурно всички си мислим, какво ли сме си мислили в онзи момент, когато си гледаме старите снимки. Дрехи, грим, поведение.....всичко. Много са ти готини снимките и ти си много хубава.
Сега изглеждаш много по-улегнала. Все пак си вече жена.  blum Имаш семейство и съвсем скоро едно малко сладко пъпешче ще ви радва. Ох, нямам търпение вечеееее Bravo tease

Рататуче, и аз правя мусака.  Wink Още се пече, а съм много гладна. Днес почти нищо не хапнах. Нямам търпение да си дойде моето слънце.  danceg

пп Май прескочих някои от темите, но много дълго стана.  pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: май 13, 2015, 17:03:08 »

Бе нещо съм настинала и съм крива, затуй само ви чета.

Вода няма да имаме до 20 ти- току що си ексфолирах лицето със студена вода crazy, а се къпя на принципа на просешката тояга- дето ме поканят-там pardon
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 13, 2015, 17:07:17 »

Леле, Еми горката! Ако имаш нужда банята ми е винаги отворена за теб  Wink. А какво направи с спирането на еутирокса?
Мария, с тебе днеска сме на една вълна за ядене значи. Моята също още се пече. Не се ядосвай ще стане роклята, както я искаш. А не може ли да отидеш до Асеновград  и направо със Стоян Радичев да си говориш?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #447 -: май 13, 2015, 18:47:32 »

Нансита, нещо като добри търговски практики ли ти трябват? Имаме по нашите магазини, бих могла да ти пратя и да ги напаснеш към вашия. Понеже са около 65 стр., дай някакъв ел. адрес на лични.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #448 -: май 13, 2015, 20:33:34 »

Tuка съм - още 2 в 1...

Днес стигнах чак в 2.30 в южния - голямо задръстване голямо нещо... crazy Разхождах се 2 часа после пих кафенце - барем ходенето ускори процеса на раждане smile

Еми - разби ме коментара с където те поканят там - lol Чувствай се поканена и вкъщи smile

Ние днеска сме на по лека храна и по-мързелива - яйца на очи кремвиршчета запечени и тараторче ... мляс

Почвам да гледам Мастършефа, така че до послееееее
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: май 13, 2015, 20:56:41 »

Рататуй, има го и този вариант, но той не работи в неделя, а ММ само тогава почива. Ако видя, че става вече много напечено, ще действам и по този начин.  smile

Ох, тараторче и аз много обичам. Мога всяка вечер да си хапвам/или по-точно пийвам. И айрянче мнооого обичам.  blum
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: