Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:10:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 261701 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: май 13, 2015, 13:21:26 »

Чери, много гадна  и тъпа ситуация, но нали знаеш най-тъмно е преди разсъмване, дано скоро нещата се наредят  и двамата да имате добра работа със стабилни доходи!
Тони, ква  е тая торта  shok Oh my ... shok Oh my ..., тия какво ще правят? Много ми е интересно как изглажда торта с 560 парчета, ако може да я покажеш някога.
Мая, весело прекарване и дано наистина си изкарате много хубаво!
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #421 -: май 13, 2015, 13:23:29 »

Тони, дръж се! ММ е ходил на най-невероятна сватба с 1300 души - не е грешка. Две нули си има отзад.
На мен ми се искаше да ходим на меден месец заедно с кумовете. Просто обаче нямаше начин - големи ангажименти си бяха. Та отидохме сами и не съжалявам! Беше уникално красиво, романтично, лично... heart Мерак ми е след време пак да отидем там.
Семейно с деца не сме ходили - вчера се роди детето на наши приятели (връстници). Тепърва ни предстои лудницата.
Чери, то винаги има такива моменти - чудиш се откъде да подхванеш. Тъкмо му намериш края и то се разнищи от друга посока tease
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: май 13, 2015, 13:24:05 »

Черешчице
, ужасно тъпо.. не би цялата лудница, около сватбата, ами и това.. Спокойно ще намерите разрешение, има време до сватбата не отмняйте от сега, всичко ще се нареди  give_rose

Ами... явно няма. Току що ми се обадиха едни приятели, да ми кажат, че в момента били много евтини билетите за периода на сватбата до Бг и си били букнали.
То мен ме притеснява, това, че не се чувствам спокойна иначе така или иначе, тая сватба не чака на нас. Родителите ще я плащат, защото ако трябваше ние... както казаха наште: Нямаше да доживеем да ви видем женени.  Girl_hide Ама все пак ми се искаше, да ми е спокойно, като знам, че имам собствени пари зад гърба си.
Пък иначе да ти кажа, хич не ми е лудница, вече почти нищо не остана и сега даже ми е скучно.

Все пак не ми се налага да организирам сватба за 560 човека  funnytooth
Смяяяятай каква навалица ще е.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: май 13, 2015, 13:27:39 »

Али, я дай повече инфо, че ми стана интересно къде и как се събират 1300 човека, те само 1 ден за подаръци и поздрави трябва да са обикаляли младоженците.
Чери, сватба ще има, това е важното, а нещата ще се наредят ще видиш! Всичко ще си дойде по местата и сватбаа  и работата, а и бебето щом искате.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: май 13, 2015, 13:31:36 »

Ами най-голямата торта, която сме правили е за 400п миналата година, в Монтесито я сглобявахме на място беше ужасен ужас.. Шефа беше почивка и познайте кой откачен човек се нае да я направим  crazy Аз  tease Сега, обаче ще чакам шефа, аз не знам как може да се направи 560, тогава човека искаше 700 и смятах сума ти време, и му показах че няма как.. Сега просто не ми се занимава  diablo
Активен
Alichka

« Отговор #425 -: май 13, 2015, 13:37:02 »

Сватбата е на дъщерята на наш близък. Правена е на поляна, както може би се сещате. Тези 1300 човека са си няколко помашки махали. Много мразя това понятие blush Та, имало е сковани навеси и пейки. За оркестъра (10-тина души) си е била отделна беседка. Естествено не е имало гурме, а храна тип шопска салата и кюфтета и кебапчета. Това обаче съвсем не е опорочило празника. ММ беше впечатлен от хорАта от по 300 души, поздравленията, които са приемали младоженците - трудностите, около този тип организация. А, да - младоженците са стояли на едно място, а другите са минавали да ги поздравят. Това е съвсем друг свят, съвсем друг тип сватба butterfly В никакъв случай не е мижав, в сравнение с една ултра скъпа и изпипана до последен детайл сватба със салонни танци.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: май 13, 2015, 13:49:36 »

Еха.. Това е толкова трудно за организиране  shok Oh my ...

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: май 13, 2015, 13:50:06 »

Тони, ти  нали счетоводител беше, как сглобяваш и торти! Браво на тебе! Ако можеш показвай снимки, че толкова голяма торта не мога  и да си представя даже.
Али, сега ми стана ясно. Всяка сватба  и култура си има своите чар и красота. Дядото на мм ми  е разправял за такива сватби в палатки, с цялото село, даже  и съседните поканени. А той бил кум на такава  и трябвало преди сватбата да обиколи всички гости  и в тефтер да пише кой колко обещава да даде на младото семейство и в деня на сватбата следи дали са си спазили обещанието.
Активен
Alichka

« Отговор #428 -: май 13, 2015, 13:53:31 »

Сетих се какво още щях да казвам... Понеже свекърът нали е бил военен много години, една вечер обясняваше как имали палатки, които ги давали под наем за сватби на открито - по селата най-често. Накрая били вече тотално амортизирани от употреба, та ги писали брак. Само където до този момент нито веднъж не били ползвани за военни обучения (цели). laugh
Рататуче, да, даже са се снимали на коя улица е сватбата (палатката). good Документирано да е!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: май 13, 2015, 13:58:52 »

Рататуй, счетоводител, ама проектите на 3Д торти, било то за сватби, кръщенете, рождени дни и т.н са ми любими, аз се занимавам с това по мое желание. Накрая стана, че аз разбирам най-много от това, а и поемам рискове. В случая с 400-те парчета поех отговорност, умирах от страх, понеже никога не беше правена такава торта и с шофьорите и декоратора се замъкнах в Монтесито.. Исках да съм сигурна, че ще се получат нещата  pardon По стечение на обстоятелствата снимки няма, защото изгубихме картата памет.. Обяснете си колко ме е яд  diablo
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: май 13, 2015, 14:03:33 »

Е, Тони ти си направо страшна! Браво на тебе, колко си добра и е много хубаво, че ти е приятно. Жалко, че няма снимки, нищо сега за 560п. ще направите  Wink
Да, Али точно така, не знам дали на тази са се снимали, ама е било на същия принцип. А това с военните палатки, които никога не са ползване за военни цели направо ме разби  funnytooth
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: май 13, 2015, 14:13:02 »

То по особеното е ако искат 3492309423 парчета, на 203492309423 етажа, и с такива крачета между етажите, които да правят тортата висока..  crazy Кукувици, колкото щеш, ама клиента винаги има право  pardon

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: май 13, 2015, 14:17:18 »

Важно е желанията  им все пак да са изпълними, а не някви неща, които виждат само в главата си,  а не ги интересува реално дали са възможни.
Оф, трябва да готвя, а ме мързи, не ми се прави нищо! Отивам да врътна една мусака и ще се върна да спамя тъпотии из темата
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: май 13, 2015, 14:26:24 »

Аз снощи бях така.. Нереално е как сме само 2мата, но е зверски разхвърляно.. Оправих, изчистих, после като ме домързяяяяяяяяяя... И накрая ядохме китайско  blush За днес, ще правя пиле с картофи. Не ми се мисли нищо завъртяно  nea
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #434 -: май 13, 2015, 14:49:58 »

Чери, много неприятно, в коя сфера работиш? ;( поне градът е голям, има и други възможности убедена съм. Дано се наредят бързо нещата.

Миленка, и аз те чакам, термина ти е на едно с мойта кума та ви чакам и двете, да видим коя ще роди първа, че и тя момченце чака. Wink

Момичета, някой да е прсвил торта със снимка? Какво кащество да е снимката, че да стане добре? Може ли да е сканирана стара снимка и да стане добре на тортата?
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: