Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 07:21:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 77   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)  (Прочетена 266646 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: май 12, 2015, 13:04:39 »

Инче, ще чакаме снимки като отидете! Не се обвинявай, че ще станеш клиент на тази комерсиализация, все пак това е за да доставя радост на хората и най-вече на децата. Не знам, аз нямам деца, но не мисля че трябва да изпадаме в някакви крайности, нищо прекалено не е хубаво. Трябва и отстъпки и компромиси да се правят, особено в името на децата. Мисля, че погледа и щастието на Марта като я заведете ще отмие всяко твое съмнение.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 12, 2015, 14:09:30 »

Аз с пореден пост, ама сега ми звъни свека и си мисля, че ще иска номера на някой от лекарите ми, а тя ми звъни защото в четвъртък девера и етърва ми ще ходя до ресторанта да се уговарят, тя естествено ще ходи с тях  и да ме пита  и за да отида. Не знам защо, трябва да ходим 100 човека, те все едно са деца  исами не мога. Мен никой не ме е канил  и мисля да пропусна, въпреки че после ще ходят до моите родители  и бих отишла да ги видя.
Казах каквото имам сега отивам с тате до АВ.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 12, 2015, 14:13:46 »

Ох, полудявам при такова ходене с цялата рода... При братовчедка ми се случват така нещата.. Навсякъде за рокля, за костюм, за ресторант, за ритуална, за всичко... Ходят тя, бъдещия й мъж, майка й, свекървата и евентуално, ако не е тук в София, където аз ги развеждам по места, брат й с приятелката му... Последния да затвори вратата... Ние си ходим аз и Илиян.. За роклята с майка ми само двете, когато харесах РОКЛЯТА, бях с моя приятелка.. Просто не виждам смисъл от толкова акъл на едно място.. Това си е нашата сватба, интересувам се за мнение, но след като сме избрали вече, което си е малко свършен факт  pardon Аз на 5 избирах дънките си сама, какво остава на 25 неща за сватбата ми  NO
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #363 -: май 12, 2015, 14:34:03 »

Хораааа, получихме колет от Бг.

Марта си има там една вьлшебница, която й праща рьчно изработени специално за нея уникати и даже вече си има колекция от тях. Този пьт е надминала себе си !!! Още не сьм снимала, чакам да се вьрне детето да ги види, че аз не смея да ги пипна, ама направо ще паднете…

Това е една част от подарька. Албумьт искам да го снимам по страници, защото си заслужава да се види

http://tini-tin.blogspot.fr/2015/05/the-end-of-saga.html
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 12, 2015, 14:37:22 »

Уоууууууу толкова е приказнооо... Наистина ще се зарадва много, то и аз бих се зарадвала  Girl_hide

Нямам търпение да пуснеш снимки  good tease
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 12, 2015, 14:41:44 »

Лелее, уникални неща прави тази жена!  heart Снимки, снимкиии!
Инче, не се коси толкова за Дисниленд. И аз не съм фен на агресивния маркетинг, обаче специално на Дисни филмчетата, принцесите с роклите, животинките и др създания са ми много любими. Заведете Марта, когато можете. Тя сама ще ви покаже дали й каресва или не. Като със захарния памук. smile
Рататуй, ама не се усещат някои хора и това е.  beating Ние от куртоазия поканихме родителите за избор на менюто за ресторанта, понеже наще не бяха виждали новата лятна градина. А и да се съберем на една маса, че от годежа не бяхме сядали всички заедно. Ама да ми се мъкнат 100 човека и да ми дават акъл..няма шанс. smile По-скоро няма да има сватба.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #366 -: май 12, 2015, 14:47:14 »

Аз ще сложа снимкиа, ама те не предават и 1/10 от красотата на нещата, които на живо са … впечатляващи. Направо ти взимат дьха. Останах с ей такива очи  Oh my ...

Има и рьчна кукла двойница на Марта. Ще се казва Грета  danceg
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 12, 2015, 15:02:28 »

Разгледах и какви кукли прави....без думи съм! Уникална е тази жена, сериозно! Много ме впечатли хипопотамката  heart Веднага слагам в списъка с любими.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #368 -: май 12, 2015, 15:13:12 »

Кукли? Тя май не прави кукли… Тази за Марта е купена от Грета. Иначе Злати е правила няколко, но не е специализиарана в тях.

Тя ни е сьфорумка, от сватбата й трьгна тази страст  danceg  И с всяко изминало нещо, надминава себе си  heart heart heart
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 12, 2015, 15:17:14 »

Възхищавам се на хора, които имат такъв талант, да дават живот и душа на неодушевени предмети.. Далеч не съм от тях, но много ги харесвам.. Все още ли е съфорумка и се спотайва или преди е пишела тук?
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 12, 2015, 15:20:54 »

Инче, ето я хипопотамката.

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 12, 2015, 16:11:02 »

Ина, честит подарък! Наистина много хубави неща прави това момиче. Нямам търпение да видя вашия подарък!
Тони, мен също това влачене по 100 човека ме дразни и не знам защо изобщо са викнали свека, като етърва ми едва я изтрайва. Мен ме водиха за ритуална  и гражданско и чакаха аз да питам каквото тях ги интересува. Ние сами си движихме всичко, свека се сърдеше, че не е в течение и накрая поканих нея и нашите да дегостират менюто, ама всичко друго сами си го правихме. Като казах на мм, че искат да ми водят с тях и изпадна в недоумение, какво им става и защо съм им аз. Явно искат някой да задава гадните въпроси и изпроси каквото те искат, ама не мисля да съм аз.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #372 -: май 12, 2015, 17:08:33 »

Ааа, да хипопотамката си е нейна  good

Аз пак се побьрках. Онзи ден видях на витрината на антикваря едни порцеланови фигурки и на цялото нямане, отидох да им оставя там някой лев с идеята, че такьв случай ведньж се пада. Викам си по0кьсно може да забогатеем, пьк такива неща никога да не намеря повече и както щях да дам 10е, видях едно бяло бебешко мантенце и две шапки. Тя ми свали от цената и олекнах с 40  angry

Всьщност сметката ми беше 35, но тя не ми вьрна 5 и мен ме беше срам да кажа. Понеже казах 2 пьти и тя се направи на ударена и ми стана неудобно, та си трьгнах. И айде, пак сьм на минус в банката  pardon
Вместо да купя за 19е на детето платненки, от които наистина има нужда… Ох, да. Луда сьм  GROAN

Ама вижте:

Мантото е в този дух:

А пьк ме и прецака, защото й казах, че мантото много ми харесва, но няма да правим крьщенка и затова няма да го взема, а тя ме увери, че това не е манто за крьщенка, за просто за да е хубаво бебето, когато го показваме на гостите. Аз се навих и го взех и е сега видях в Гугьл, че сьм си била сьвсем права, за крьщенка е, а тя ме изльга, защото сьм чужденка и не познавам тяхната култура.

Хвана ме яд. Няма да й го сложа на София, защото ще е смешно, останалите наоколо нали ще видят, че сьм облякла нещо неадаптирано  sad

Явно ми е ден за минавка.  huhhuh.gif Стана ми тьпо…

Поне ви е разнообразно с мен, хората обикновено нямат точно тези проблеми.

ПП. Може да пробвам да го продам в нета.
ППП. Определено трябва да спра да гледам английските серии
« Последна редакция: май 12, 2015, 17:17:06 от inaxastra » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 12, 2015, 17:23:12 »

Ина, тия малките порцеланови неща са уникални  heart heart heart , много ми харесват!
Палтенцето е много сладурско, може да й направите фото-сесия с него например, поне да не е е яд, че си дала пари на вятъра. Продавачката е постъпила много подло и за лъжата, и за рестото и заслужава повече да не купиш нищо от там!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #374 -: май 12, 2015, 17:28:23 »

Нямаме пари за фотосесия хаххаха

Да, така е. Много искам да й кажа. Вьздьржам се да й звьнна по телефона. Но сигурно някой пьт ще имам сгоден случай, но пьк тя няма и да си спомня за тая работа. Бе тьпо. Иначе няма как да не купя нищо оттам (не че купувам всеки ден), ама е антикварен магазин и нещата, които отвреме-навреме изпадат не се намират другаде.

Порцелана мислех сервиза за едното ми момиченце, стаята за другото. Засега го измих и прибрах, ако кажа на Фабио мисля, че той много ще се ядоса  sad

Аз се обадих по телефона да питам колко струва и тя като каза 10е за целия порцелан и отидох веднага. Викам си айде, 10е кьде не отишли… Пьк накрая какво стана  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 77   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: