Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:37:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 274672 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #990 -: април 24, 2015, 12:45:22 »

Най-после успях да ви изчета подробно. Я кажете хубави прахове и омекотители (турски). Скоро ще имаме възможност да вземем такива, не директно от там, но все пак... Аз само турския вариант на Коколино съм ползвала. Иначе Есекса ми е фаворит като прах. Така хубаво ми мирише butterfly
Нещо много нерви събрах тая сутрин nea За какво точно - трудно да се каже! Малко насмотах и баба ми, а тя жената с желание да помага. Е, като се почнат с тия бабешки приказки, ми трудно се стърпявам. Довечера ще има да се извинявам по телефоните blush
Прочетох за акушерката. Без думи съм sad
Сега пак четох поста на Свекърва от вчера как забърсвала ушите на сина си, че да се посмея. Имам нужда да ми се повдигне духът pardon
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #991 -: април 24, 2015, 12:55:19 »

Али, аз ползвам едни персили, този за бяло, така хубаво ми мирише, че искам да се полея с него. Омекотител с него не слагам, да не ми разваля миризмата, иначе ползвам едни на бинго ли бяха, по 5л. туби.  На тези, които им е близко в Одрин има борса за перилни и подобни препарати.
Оф, един приятел как ме изнервя, ше счупа тоз телевизор /лап топ в случая/.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #992 -: април 24, 2015, 13:07:23 »

Много ви е интересна темата тая седмица и всички по норматив са тук.  Bravo

За пазаруването, аз много се ядосвам на държавата, на хората, на манталитета, на всичко, но няма да я почвам сега тая тема. Направи ми впечатление, че някой се чудеше що в сбърканата ни държава нямало ниски цени и се сетих, че когато масово потреблението се случва с ходене в чужбина и наливане на пари на друго място, няма как да намаляват и цените тук. Не съм икономист, но ми се струва, че ако малко хора ми влизат в магазина, няма как трайно да намаля цените. А че нещата, дето се продават в БГ, са некачествени, азиатски, скъпи за стандарта ни, съгласна съм много, за съжаление. Сега ще погледна сайта, за който е писала Мариола, аз иначе си пазарувам и препаратите, и детските храни от ДМ. За мен там е разумното съотношение, да не говорим, че детските им храни са единствените на пазара, в които има 95-98% продукт, а не 50/50 вода и нишесте.

В Истанбул и аз много искам да отида някой ден, не познавам човек, на когото да не е харесала Турция, но е много далече и с малко дете за момента не го виждам възможно. На бг черноморие не стъпвам вече, все още лелея мечти за морето от едно време, но след като бях в Царево преди 4 години, не искам и да чувам. Мизерия и стомашни вируси не ми се носят за подарък. Много ми се ходи обаче пак в Белград, толкова много ми хареса, като бяхме там! Сега навивам моя мъж за един рок фестивал там, ама да видим дали ще се класираме.

Аз пък да кажа, че организирахме с една приятелка родителски кооператив и мога да разказвам с часове за манталитета на майките като цяло. Държавата ни е зле, ама и хората сме за кашмер (тук врачанки ще ме разберат), или иначе казано - под всякаква критика. Но и не вярвам, че някога ще се променим, взаимно си влияем със средата и все такива ще си останем. 
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #993 -: април 24, 2015, 13:11:05 »

Аз приключих работния ден с една прекрасна новина, която за съжаление у мен породи лека депресийка. Още една колежка е бременна.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #994 -: април 24, 2015, 13:16:09 »

nadelina88 живей си живота и се успокои и ще видиш как нещата се случат  girl_wink
Активен
Alichka

« Отговор #995 -: април 24, 2015, 13:17:07 »

Наде, то и аз приключих вчерашния ден с едни примесени чувства на тая тема. Моя приятелка е бременна, ама нещо не са хората очаровани от мъжа й. Никой скоро не я е виждал, но тя е казвала, че мъжът й я кара да ходи забулена (мюсюлмани са и двамата), да си трие познати и приятели мъже от скайп и ФБ... Та едни такива, дето не са много уау... pardon
Деница, мен най- ме дразни мръсотията, която правят след себе си в парка. Пък после само претенции. Е, има една джофра идва при нас редовно. Ми пльоснала се, люпи семки и крещи по детето. diablo После викат "ми то детето темерут". Ами щерка на майка си, кво да кажеш.
Днес не съм подходящ събеседник. Отивам да се скрия някъде tease sarcastic
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #996 -: април 24, 2015, 13:21:36 »

Наде, скоро ще се подредят нещата! Не се депресирай, за всеки си има време за всичко. Не искам да ти звуча като някакъв гуру, или като тия дето все обясняват как еди кой сe се случило каквото иска, но това е истинска история на момичето, на което след 3 месеца ще кумуваме. Миналата година след 2.5 опити забременя и след по-малко от седмица загуби бебето. Приятелят й не искаше изобщо да чуе за сватба, но на Коледа й предложи и сега тя сама казва, как се е убедила, че всяко зло е за добро. Вярва, че така е било писано и когото губим никога не знаем какво ще спечелим.
Едва ли това те успокоява особено, но всеки си има съдба и не знае какво му готви живота. А всичко се променя много бързо. Пожелавам ти съвсем скоро и твоята промяна да се случи!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #997 -: април 24, 2015, 13:46:34 »

Дени я раскажи за кооператива? Че аз гледах ама не разбрах на какъв принцип работите. А на Ясен ще му изям муцунката! Много е сладък беее! За сайта виж и дебни за евтини памперси. smile

Какво кислеете всички днес?

Наде ще стане по лесно някой ден, а можеби и не. Аз все още изпитвам такива чувства към бременни, първо беше кам забременяли, после към такива с леки бременности. Живот, какво да го правиш, не е честно!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #998 -: април 24, 2015, 13:55:49 »

Мариолка, така е моята кума, която забременя "случайно" и не искаше в началото да има дете, се сърдеше защо в родилното момичета с проблеми, след ин витро я гледали лошо. Ами, на нея най-големия й страх беше колко ще боли. Как да разбере това момиче, какво им е на другите в главите, като са имали проблеми. Тя цяла бременност не разбра, че е бременна, само се оплакваше за някви глупости.
Ето ня каква статия за акушерката. Била го е защото е плачело повече от другите.
http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/akusherkata-udriala-bebeto-zashtoto-plachelo-6035111
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #999 -: април 24, 2015, 14:02:58 »

Аз що не исках да влизам в АГ-то  crazy ще ме гледат на кръв, виновна ли съм, че съм кат циганките  blum хахахаха... Даже съм написала имейл на шефа, понеже работя от вкъщи и постоянно пращам имейли как трябва понеделник и вторник да ме пусне в отпуск, че ако вляза в болницата няма да успеем да си довършим отчетите и докладите. Колко съм загрижена само!  girl_wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #1000 -: април 24, 2015, 14:03:55 »

Едвам изчетох smile

За акушерката - то онзи пилот цял самолет хора затри, в такива времена живеем явно, колкото и да е тъжно. Аз не я харесвам тази болница особено, макар че последно там ходих на гинеколог, че има една симпатична лекарка. Гадна история, дано няма последствия за детето.

Но по другата тема, хора ще ме довършите lol
alexandrova_90 „Атина е град с не много забележителности”
ratatui. „В Атина освен Акропола- камъняци, и кметството няма кой знае какво да се види.”
Истина е, че не съм ходила в Атина, но според мен там толкова много има за гледане. Аз наизуст го знам Акропола, но има и музеи и още храмове изглава, и до Пирея и Делфи може да се иде. Това лято май ще ходя до Атина, ама за ходене по библиотеки.
Не че и Истамбул не е пълен с история smile И за двата града съм (повече за Атина по субективни, дисертационно обосновани причини smile )

Иначе разни препарати си купуваме от Метро или ако нещо е на промоция в Кауфланд или Лидл. Това са неща, които се купуват рядко и не си правим, кой знае каква сметка. А и не правя разлика, между Ариел и Персил, честно казано.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #1001 -: април 24, 2015, 14:09:00 »

Наде ще стане, не го мисли. При нас стана " в най-неподходящия момент". Тъкмо бяхме теглили ипотечен кредит и започвахме основен ремонт. Ми така хем скатах от работа, хем не ми се караха като командора и накрая нещата в апартамента бяха готови томно като ни изписаха! smile
Али то и аз като седна на пейката и само командвам Алекс от разстояние. Сигурно и мен за темерут ме мислят sad
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1002 -: април 24, 2015, 14:12:45 »

Pandi, никак не са много местата, които човек може да посети там..Пирея, също не намирам за привлекателно място.. Ти като човек, който разбира обстойно материята с камъните  pleasantry сигурно ти е интересно, но за обикновен турист с познания, придобити от пътеводители, хиляди пъти - Истанбул  Girl_hide
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1003 -: април 24, 2015, 14:14:18 »

Панди, ти го гледаш от друга гледна точка, професионална и затова сигурно ти е интересно. Сега се сетих, че съм чувала да му викат Некропола и ми стана смешно. А в Истанбул /зад Свето София, кът Топкапъ/ има един огромен исторически музей, ама наистина е огромен! Един път се мушнахме там и аз се изморих, още на праистоята от камъчета и не знам си кво. Уж там бил саркофага на Александър Македонски. На тебе сигурно би ти било интересно.
За протокола, от Троя също не съм впечатлена. 20 камъка на кръст, един дървен кон /не оригинала/, а за развлечение на туристите и събираха по 20-25 лири.
Активен
Alichka

« Отговор #1004 -: април 24, 2015, 14:14:57 »

Какво кислеете всички днес?
Нещо се изнервих с нашия ремонт. Уж идеята беше ММ да чисти зад гардеробите в спалнята, че се е натрупала влага. Та да се дръпне, да се изчисти и толкоз. После - ами да вземе да разместим цялата спалня, а и на малката стаята. Сега се стигна до як ремонт едва ли не, защото ще трябва да се маже и боядисва, че зад гардеробите не е боядисвано. Е, аз съм от желЕзо и хич умора нямам!
Баба пък ме ядоса, че нещо вика на дребната уж на майтап "Как ще бием котките?" и се хили, малката се хили, а то хич не е за смях. Боят не е игра и много се карам на всички, да не говорят такива глупости. Племенникът го научиха така и сега има моменти, в които ми идва да откърша един, ама не на него, а на баща му pardon
Пък иначе създавам вид на кротка...  laugh
Айде, пак "камъни"... Ми може да не са камъни, а фрагменти blum Сещам се в музея "Земята и хората" как всички ахкат на "камъните", пък те "минерали" били.
Активен
Страници: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: