Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:03:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 274844 пъти)

djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #945 -: април 23, 2015, 21:03:25 »

И аз го прочетох това за тъпата акушерка. Не разбирам защо хора работят дадено нещо, и са изнервени и много крайни от което страдат невини хора. Според мен, ако една работа те изнервя и ходиш без желание , по добре търси друга работа, защо трябва да си го изкарваме на някой.
Знам, че в БГ е живота е станал много труден,  но по този начин нещата няма да се оправят.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #946 -: април 23, 2015, 21:06:00 »

Жужи в h&m в София блузи има също за 10 лева по време на намаленията, трябва да работиш в мола и да ги виждаш тези неща, даже вече имат онлайн магазин.
Знам много добре ,че има онлайн магазин,в понеделник бях в НМ в МегаМол София /мегатъп мол/
та там нямаше нищо на тия цени.Харесах на детето риза за 17,90 имаше готини панталони 3/4 и блузка  за около 39 лв,общо взето нямаше нещо интересно.В моля си бяхме аз и ММ  smile
много станаха моловете в Сф ми се струвахахах
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #947 -: април 23, 2015, 21:06:16 »

juji  goodpost goodpost goodpost абсолютно съм съгласна и за това  и не си пазарувам от тука почти, от Турция всяка година си правим огромно зареждане на всичко- дрехи, перилни препарати, някой храни. Там паста на барила струва около 1лв кутията, тука нз колко е, ама е поне 2лв. Прах персил 3л.- 14лв. и така мога до безкрай да изреждам. Баща ми си купи обувки от уаикики от 250лв на 80.
А тая дето е пребила детето, нея да я удушат!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #948 -: април 23, 2015, 21:08:09 »

И аз го прочетох това за тъпата акушерка. Не разбирам защо хора работят дадено нещо, и са изнервени и много крайни от което страдат невини хора. Според мен, ако една работа те изнервя и ходиш без желание , по добре търси друга работа, защо трябва да си го изкарваме на някой.
Знам, че в БГ е живота е станал много труден,  но по този начин нещата няма да се оправят.
Не знам ,какво се е случило с жената ,та се е стигнало до този ужас
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #949 -: април 23, 2015, 21:43:39 »

И аз го видях и сьм потресена. Не искам да мисля за вероятните последствия, виждала сьм ги в неврологията и не ги пожелавам на никого. Ужасно е…  cray

Може би случая ща накара най-сетне хората в Бьлгария да се замислят защо новородено дете на 4 дни не е до майка си.

Межуд другото има коментари на хора, които познават жената и които казват, че е невьзможно тя да го е сторила и че има нещо много гнило в цялата работа, а личното ми мнение, че това гнило нещо едва ли ще излезе наяве. Ще е поредното чудо за 3 дни и после бебенцето и семейството му кучета ги яли.

Баси няма такьв грях да увредиш здраво, родено на термин бебенце, който и по каквато и причина да го е сторил. Вьобще не мога да го побера в себе си.
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #950 -: април 23, 2015, 21:46:41 »

Аз не харесам НМ и Зара за мен лично,но детските неща ми харесват памучни са и толкова пране са видяли,а не са мръднали.
Мариолка,не цените на Зара в БГ и тук са същите,като им гледам интернет страницата.
Чесно казано моята братовчетка е шопинг маняк,но не е виждала блузи(с къс и дълаг ръкав) за 2-3лв.Аз не обръщам еврото в лева защото не мисля,че не е реално.Тук минималната заплата е  505€ което не е много,но хората си позволяват всичко.Примерно 68дози Персил сега е на 7€ сьомгата и ципурата са 5€ за кг,1кг пилешки гърди 3€,10кг портокали са 2€ и т.н.Просто ДДС-то е 23% а на островните продукти е 6%.
Много мои познати и роднини на мъжа ми ходят от Благоеград да си пазаруват в Македония и идват с пълни чанти.Съчетават и с разходка и хапване там и са възхитени от качеството на продуктите.Все ме карат да ходя,но пакрай малкия така и не съм ходила.Мариолка така ли е?
Александрова,благодаря за отзивите направо ме нави smile Може след някой месец да ти пиша на лични за някои съвети и препоръки за Истамбул Wink

А за поредният нечовешки случай с дете...нямам думи!
« Последна редакция: април 23, 2015, 21:48:48 от miauka » Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #951 -: април 23, 2015, 21:49:03 »

Инче, ама те на камерите са я видели..... Ама както казваш, то тук всичко е скрито покрито.... Според разни коментари из форумите, трябва да се провери, да не би жената да е вземала наркотични вещества за да издържи дългото дежурство....
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #952 -: април 23, 2015, 21:53:28 »

Не знам ,какво се е случило с жената ,та се е стигнало до този ужас
Oh my ... верно изтрещя народа, умишлено смених канала, че не искам да гледам гадни неща... Бог да я накаже, каквото и да й се е случило не я оправдавам. Като имаш психически проблеми иди в психото...
Тая сутрин ме събуди един майстор от мебелна фирма. Показва ни модел, който ние не харесахме, защото беше скъп, казахме му, че ще се обадим като решим, без да сме му казвали срокове. Звъни, моля ти се и ми държи тон някъв - как било редно да се обадим да му кажем решението си след ден два... да, обаче аз за ден два не изкарвам 3 хил. лв че да мисля ден два само. Като клиент ако искам и месец ще мисля  angry Било му ясно, че сме се отказали, тогава що звъниш бе, не искал пари за труда, който беше точно взимане на мерки след поне 10 обаждания от наша страна и мотаения днес утре от негова, модел направен на компютър, който само видяхме без да го е пращал по имейл нещо, сметки писани на ръка +/- 2-3 неща. Бях готова да си вземем проекта и да си платим за него, но след днешния разговор съм на мнение, че не си е заслужавало - само дето ни бави около месец. В НАП съм чакала 28 човека преди мен днес. Да не говорим, че гледат като тапири, сакън да не поискаш да им седнеш на местата... Бе много чувствителни всички, много обидчиви. да видим аз кога ше яхна  diablo метлата.
май ми мина, лека вечер!!!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #953 -: април 23, 2015, 21:59:07 »

Не знам от какьв наркотик може да я избие на подобно нещо, не сьм запозната, ама направо  Oh my ...
Значи на камерите… А те не са ли видели че е наранено бебенцето? То не е ли пищяло? Защо чак на сутринта случайно са открили? И кьде е майка му?

Е това сьщо ме халюцинира: " освен да бъде уволнена може да бъде подаден сигнал срещу нея в съсловната организация за отнемане на правата й."

Какво занчи "може"??!! Не може, а трябва !!! Ама само ще й отнемат правата ли?  Oh my ... Голямо наказине, браво.
« Последна редакция: април 23, 2015, 22:03:17 от inaxastra » Активен
mariola85
Гост
« Отговор #954 -: април 23, 2015, 23:22:15 »

Тоа урод мога само да и пожелая да и се връща тъпкано! Не искам да же да мисля за последствията върху детето. Тая болница е една голяма загадка. Снахата беше там един месец на специялизация и се оказа че въообще не е приета там и никой не забелязал цял месец, добре че сега е в Александровска. Абе  и други ужасни истории знам особено за гинекологията там.;

Абе ей много си хейтвате държавата. Аз винаги търся позитивното. Примерно тоя моя мъж постоянно дебне промоции, и купихме примерно Персил за 7 лева, от Фантастико и го зареждаме по много. Намерихме един сайт chistdom  с турски памперси и други вносни стоки, намерихме магазинче в дружба със същите цени. Та и тук не е толкова трудно да купуваш евтино ама трябва да дебнеш.

Мяука в Македония е евтино по много причини. Държавата налива много субвениции в земеделието и се произвежда много. Земеделците са стрсшно много и всичко е домашно производство. За колко е вкусно питай Жужи. smile спор няма. smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #955 -: април 23, 2015, 23:48:39 »

Аз преди малко го видях това за акушерката... Рядко ми се случва, но много се разтроих, даже се Разплаках... Само си представих да съм на мястото на родителите - тая съм я застреляла от упор без да ми мигне окото - даже ще си я излежа ако трябва!!!!   cray Народа изтрещява...

Няма общо ама гледах новото реалити с Пепеляшките - излиза че кифлите са по печени от жените на село- последните две са злобни, наистина злобни. Е сега гледах за тая Катрин - не я харесвам изобщо, но момичето добре се държа на село, не мрънка всичко с усмивка прие... А тая другата злобя, злобя... Народа озверява - от глад, двоен стандарт, високи цени и огромни разлики в класите. Не може на една кифла бюджета и да 500 лв на ден и то само за харчене и в същото време да преобладават семейства с  такъв бюджет за месец...

И хората озлобяват, откачат и озверяват... И започваме сами да се избиваме....
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #956 -: април 24, 2015, 00:05:40 »

О,не в никакъв случай не я хейтваме нашата родина.Обичам я.Въпреки всички лоши неща(то навсякъде има такива),въпреки,че от много години не живея постоянно там(избор на родителите ми едно време) за мен тя си е само една.Тук също много неща са зле примерно здравеопазването да не ти се налага да посещаваш диктори!Пълен ужас!За бързината и компетентноста на държавните институции да не говорим!Те са били под диктатура която ги е спряла във времето.Много си обичам България и това няма да се примени.Преди 14г когато дойдохме да живеем тук,също нямаше такива мега промоции по хранителните магазини както сега!Вярвам,че България ще се развива и променя още много!Да не разказвам ММ какъв родолюбец е smile Колко обича фолклора,традициите,културата ни.Ние искаме да си останем в БГ,но трябва да се преместим в София и май не ни е стискало достатъчно...по-лесно е да дойдем тук.Но страшно много го искаме и то си зависи само от нас.
Смятам на есен да посетя Македония и да хапна от прословутите вкусотийки smile
За изтрещяването наистина е така,не само в БГ!Хората като цяло стават все по-злобни и нещастни.Като гледам ID extra и направо настръхвам какви хора има.Понякога хората са си ОК и в даден момент нещо превключва и изтрещяват.Странно нещо сме ние хората...никога не можеш да знаеш кой какво си мисли и на какво е способен.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #957 -: април 24, 2015, 06:15:27 »

Следя от снощи случая с бебето и колкото повече мисля, все повече се убеждавам, че акушерката може да е изкупителна жертва. Едва ли ще покажат записите от камерите...Ами ако бебето е изпуснато да падне от някой лекар и е блъскано по невнимание? Каквото и да е, Господ да помага на родителите и на детенцето!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #958 -: април 24, 2015, 06:21:46 »

Свеки, ако е това което мислеш, това е двоен грях вече. Но не вярвам, че тази жена ще мълчи, ако е невинна,не би поела вината. А и в този случай, прекалено много хора ще са навързани в тази лъжа, лекари разследващи органи, прокуратурата ,защо ще им е всичко това
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #959 -: април 24, 2015, 07:30:15 »

Добро утро.

Тая акушерката е от моята болницааааааа.  Oh my ... Ама не ми беше позната по снимката. Ужас, ужас, ужас е цялата ситуация. Не си събирам мислите от снощи като го чух, думи нямам за коментар.  sad

milenkata, снощи не ги гледах Пепеляшките, ама от първите две предавания и на мен същото впечатление ми направи - че селянките са много злобни и красавиците са супер мацки. Бюджета най-вероятно е готов, щом за всички са по 5 и 500 лв. дневните, никой не е смятал с точност, просто е направена огромната разлика. Ама злобата и яда в думите и изражението на селянките е толкова противен, че няма връзка просто.

При нас обучението мина прекрасно, мисля, че супер се справихме като екип. Благодаря на всички за палците, имаше ефект!!!
Сутринта тръгвам за работа и колежката ми звъни по телефона, че гостите са вече там и тя е с тях в кафето. Вървя аз и вече съм почти при тях и мъжа от екипа им вика "Тази усмивка отдолу, трябва да е психолога!". Много ми стана хубаво още от първия миг.  heart
Активен
Страници: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: