Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:15:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
60
61
[
62
]
63
64
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 274919 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #915 -:
април 23, 2015, 14:04:19 »
Мариолка
, ама или у
ratatui
, или у нас! Вчера и купихме храна за 20лв. от ДМ
, тоалетни за 20лв. и една играчка с перце. В замяна, тя само дере и върви в краката, та да те спъне. Започва и смяната на козината и като погледнеш на светлина какво се носи из стаята...
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #916 -:
април 23, 2015, 14:05:58 »
Ахахахаха, така се смях на сравнението на Рататуй - "мръзна като палма в Сибир!" и на Инините тоалетни
Направо ми оправи настроението тоя лаф.
Тоалетните и в моето УНИ бяха, а подозирам, че още са същите като тези на Ина. Само че там тоалетната хартия изчезваше за микросекунди и не я подновяваха. Към края на моето следване даже не си превеха труда да слагат изобщо, та носехме салфетки.
Миленка, хич не исках да си мерим досадните роднини, ама натам отиват нещата. Аз съм си нервак по принцип, ама напоследък съм се успокоила малко и сега имам чувството,че се надпреварват кой да ме изнерви, за да кресна и да има поле сълзи и сополи.
Али, чети бързо, че да разказваш за книгата. Аз още не мога да започна моя подарък от Еми. Явно на мЕрето ще се чете. Ох...представям си вече 1-2 изкуствени палмички, шезлонг и чадърче, естествено брандирано я с кока кола, я със загорка или друга бира.....и 2ма загорели продавачи на царррррррревичка
Абе друго си е нащо черноморие
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #917 -:
април 23, 2015, 14:18:09 »
Инче Тутис Зипи Спорт, бе нещо ме съмнява че е дефектна и са ни я пробутали!
Свекс идвам! Хем ще ме храните! Че тук седи едно месо сега ама шушона пръцка и има колики и спи в мен а аз гладнаааа.... Добре че са тия таблети!
Уф моренце! Ние едва ли ще отидем тази година! Ама как ви се ходи тук в БГ на море хич не знам. Аз не ща да стъпя по бг черноморие вече, особено сега с малко бебе. Гръцко си е в пъти по добре. Лилето да дострои магистралата и ще стане още по близо!
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #918 -:
април 23, 2015, 14:26:11 »
Аз съм голям фен на Гърция, ама трябва да се съчетаем с кумовете. В Гърция си ходим редовно, даже мисля октомври да драснем натам за моя РД.
Сега мастър планът е да ходим в Thracian Cliffs, уникално място е, грабна ме гледката, ама цените са.....
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #919 -:
април 23, 2015, 15:32:00 »
Цитат на: mariola85 в април 23, 2015, 14:18:09
Уф моренце! Ние едва ли ще отидем тази година! Ама как ви се ходи тук в БГ на море хич не знам. Аз не ща да стъпя по бг черноморие вече, особено сега с малко бебе. Гръцко си е в пъти по добре. Лилето да дострои магистралата и ще стане още по близо!
Гръцкото е много хубаво ,дори и в третокласната си час до Солун -Аспровалта ,Ставрос и прочие.Миналата година бяхме малско по надолу от Катерини и за първи път гръцки плаж не ни хареса ,седяхме си на басейна .А за малките имаше малък басейн и Мартин не излезе от водата.
Лилето магистрала няма да направи ,щото пАри нема , за това пак ще трябва да се наслаждавате на циганската махала в Петрич
,но пък е за кратко
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #920 -:
април 23, 2015, 15:42:54 »
Кой е Лилето??
Ние на Гьрция не сме били (освен за един ден, не го броя). И на бьлгарското черноморие за последен пьт сьм била 2005г. Сигурно много се е променило оттогава…
Хапнах, пих едно кафе, а така ми се приспа, едва гледам вече и се изкривих на тоя стол. Искам само да си ида и да си легна, ама нЕма.
Мариолка не ми е позната тази марка, но праите които сте дали за количката много ми се виждат, ако зависи от цената, а обикновено е така, трябва да е супер качество. Да кажеш какво е станало като говориш сьс сервиза.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #921 -:
април 23, 2015, 16:02:10 »
Ние бяхме на Паралиа миналата година че ни мързеше да пътуваме, олимпийската ривиера е определено по западнала, но пък плажа ни беше на една ръка растояние и в ресторантите беше на сносни цени. На ръкавите е по хубаво. Ние пътуваме през мк, Гевгелия, от Струмица ни е по близо, даже следващ път през Дойран ще минем че на границата на Гевгелия минава цяла Европа, от Сърби до Холандци, и се чака около час.
Ина, Лилето е министерката там за транспорт ли не знам. Мен ми е любимата министерка. Ного ме кефи как се качва по снегорините да се кара на шофьорите. Само че милата има лоша карма, а я сложат министер а завали нечовешки сняг и тя го отнася най много.
За сервиза ще ги видим, ще вдигам скандали, че съм маке все пак....
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #922 -:
април 23, 2015, 16:03:57 »
Ох, момичета.. Ще благодаря на Илиян довечера, че се решихме на сватба, за да се запиша в този форум и да намеря вас.. Честно
Толкова сте ми любими, с тези размени на подаръци, с тези пътуващи книги, с тези разкази на Панди.. С ентусиазма на Свекърва.. Всичките направо ви прегръщам, че ме карате да мисля, че още има умни, добри, прекрасни хора
Инка,
точно така си представях и аз студентските ми години, но минаха в задимени кафета и коридори, парк в университета нямахме
Ходехме и до морската градина, ама друго си е това...
Гледам за морето говорите.. Няма място в България, на което да искам да отида, след като работех по морето..
Нат,
да знаеш хубаво е на Тракийските скали, но най-хубавото е Blacksearama, моя колежка от унито работеше и на трите голф игрища, каза че Блека е най-хубаво и като отношение, и като качество на обслуждането.. Не си заслужава да ти кажа, ако не играете голф... Там ходехме на плаж, докато живеехме във Варна има един комплекс White COast, то е точно под тракийски скали, по-достъпно ценово..
Твърдо за Гърция съм, особено след като сега ни е много близо
Може би другата година ще организирам едно ходене до Лефкада, понеже не съм била, а сме обиколили много места в Гърция.. Безобразие да не съм виждала Йонийското крайбрежие...
Много сте изписали и продължавате мамка мууууууу, имам работа и не смогвам
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #923 -:
април 23, 2015, 16:05:16 »
Да забравих, Мариолка, скандала е задължителен, количката е скъпа, а е използвана 20 денааааааааа
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #924 -:
април 23, 2015, 16:16:20 »
Тони, нещо не ги намирам тия в букинг, а сайта им няма цени....мерзавци!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #925 -:
април 23, 2015, 16:19:58 »
Мен нещо ми призля и се прибирам. Имам чувството, че ще припадна, не мога да дишам. Сигурно, защото е пьлна библиотеката и лиспва кислород. Един задух е… Направо ме обляха вьлни.
Айде изчезвам, ще ви кукна след малко от вкьщи.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #926 -:
април 23, 2015, 17:35:03 »
Лилето е министър на регионалното развитие.
А това със снимките по снегорините и магистралите,обута в ботуши гази калта, са си пиар акции.От две години магистрала Струма като е зациклила на Кочериново и нЕма мърдане.Ни снимки, ни пиар акции помагат.Истината е ,че от Европата спряха парите за магистрали,а наскоро четох ,че никакви пари няма да дават,включително и за гордостта на Боко /напоследък/ санирането.Положението е пАри нема,действайте.Кофти е за нас,и се надявам на ММ скоро да му писне тук от тая простотия, и да се върнем обратно в цивилизования свят.Реално се страхувам за бъдещето на детето си,та ние си отглеждаме емигранти...........
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #927 -:
април 23, 2015, 17:41:15 »
Аз също на българското море не искам и да стъпвам, а нашата кума от Варна друго не вижда /тя и никъде не е излизала/, но сам там дърпа на море. Искаме да ходим заедно, но аз няма да отстъпя и да се даваме парите за глупости, като и в Гърция и в Турция за по-малко пари ще си прекараме много по-добре. Аз лично предпочитам Турция пред Гърция.
Инче, айде прибирай се да си почиваш, заслужаваш го!
Мариолка, я кажи как върви подготовката на сватбата на брат ти? Дано бързо се реши проблема с количката, не може ли да искате да ви я сменят с нова, ако са пробутали счупена?
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #928 -:
април 23, 2015, 17:48:27 »
Чак по евтино никога не ни е излизало,но поне не ни е яд като си даваме парите
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #929 -:
април 23, 2015, 17:54:54 »
Дома сьм. Мани като ме сви гьрба.. а вече едва си нося чантите. Сега полегнах и се поосьферих малко
Като ви слушам да говорите за Гьрция и Турция и много ви завиждам
Ние тая година и до Италия не се знае дали ще стигнем…
Активен
Страници:
1
...
60
61
[
62
]
63
64
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден