Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:55:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 270318 пъти)

djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 06, 2015, 08:36:23 »

Добро утро момичета кокичета smile
Туко що гледах Валя Балканска по телевизията и така ми вдигнаха настроението, много обичам народна музика   danceg  danceg
Арес е  много хубав, тези кучета са страхотни пазачи. Ние на село имаме две каракачанки, купихме ги на по 2 месеца,  но не сам ги виждала повече от година.
Днеска хем трябва да работя, хем ще правиме барбекю и не знам колко хора ще идват. После ще ви  покажа снимки, хайде хубав и приятен ден ви пожелавам smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #196 -: април 06, 2015, 08:42:58 »

Добро утро!
Ние си изкарахме страхотна почивка - в събота се качихме на планина. Бяхме на вилата на едни приятели. Напоследък все повече се замислям дали да се качваме, когато ни предложат. Обаче преодолявам бързо мързела и събирам ремаркето с багаж. Просто с малко дете се налага да се носи всичко за всеки случай. Резултатът си заслужава - приятни приказки до късно, наспиване на чист въздух и разходки по двора butterfly Вчера успяхме, макар и късно, да отидем на църква за върбички. Оказа се, че и късния следобед си имаше доста хора.
Тони, обожавам големи кучета heart Като има куче, да знаеш за какво е Wink Малката го видя на снимката и вика "Бау! Бау!" с леко повдигнати вежди. Иначе се случва да види малко куче и да каже въпросително "Маааа?"
Еми, няма да откажа едно цветно Фаберже Wink
Фани, какви 1300 лв осигуровки бе човек? То тук в Пловдив рядко може да се примолиш и за половината funnytooth
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 06, 2015, 08:49:08 »

Али аз да ти кажа не познавам жени дето да работят за такива пари, пък камо ли осигуровки да искат на тая сума...
Иначе аз съм от "тъпите" българи дето си плащат всяка стотинка данък и такса. И месните и си декларирам всички доходи. Но пък се чувствам в пълното си право да се оплаквам, понеже аз съм коректна към държавата, а тя не е към мен!
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 06, 2015, 08:55:10 »

Пънки ,моя син също си играе/гледа детски на татаблицилета,но е един от по-евтините гочно поради тази причина. Техния също е евтин,но...уви.И аз може би нямаше да искам да ми го купуват...здраве да само!  girl_wink
Александрова ,незнам дали знаеш,градината ни сега е още по-хубава и обновена.Има повече детски кътове,по-осветена е и е под видеонаблюдение.Абе красива си ни е Дунавската градина. Girl_hide
        Внимание-3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.

Хайде връщам се да ви чета.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 06, 2015, 09:19:35 »

Добър ден!
До сега наваксвах с постовете.
Ех,че е прекрасна малката Марта! Събраха ли яйцата? А те шоколадови ли са?  heart От къде идва традицията за търсене на яйца?
Арис си има фенклуб вече.  heart С ММ много харесваме големи кучета и все се оглеждаме в тях по парковете.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: април 06, 2015, 09:21:34 »

Нали точно в това е парадокса, Али! Колко човека плащат осигуровки на тия пари?! Идеята им е, понеже няма пари за пенсии - да пускат такива мухи, че колкото повече хора се вържат толкова по-добре. Ако продължава така, ние въобще няма да стигнем тия години и да ги стигнем, вероятно няма да има пари за тях... Ходихме до личната на детето и моя. И 2мата втора смяна. Поне взехме час и следобяд пак сме там!
Между другото търся детски гастроентеролог във Варна, Шумен, Русе, абе в Североизтока!
Тони, ела и на мен наготви една пилешка супичка, че ме мързи  tease
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #201 -: април 06, 2015, 09:31:43 »

Сьбраха шоколадови. Марта-пьлна кошничка, която изяде почти още сьщия ден  girl_impossible Не знам откьде идва традицията. Сьстои се в това, че камбанките минават сутринта (явно камбаните от утрепната меса) и хвьрлят шоколадови яйчица по тревата. Организират се по парковете и големи тьрсения на яйца и пр. Ама ние си правим в нашата градина с двете момчета на сьседите. И миналата година правихме, и тази пак. Децата са много щастливи и много с забавляват. Радвам се, че сьседските момчета са горе-долу на сьщата вьзраст и сьседите са на нашия акьл или почти.

Вчера след тьрсенето бяхме за 15мин у тях и останах шокирана. Купили им да двамата двустранните мечове от Междузвездни войни, които са дьлги 150м единия. Ето за това става вьпрос:

КАкто виждате бая тежка пластмаса. Та те тичат, размахват ги и се налагат с тях в 50кв апартамент, а сьседката крещи подире им. Викам как можахте да им купите подобно нещо, еми харесвали им… no comment  crazy

Днес тук е хубаво времето, да се сетим какво е това сльнце. Ама на мен ми е много скиснало. Сигурно защото пак не можах да соя добре (Марта се сьбуди 4-5 пьти тая нощ) и сутринта стана в 7:30 както обикновено, а е почивен ден и ми се спиии…. Сьответно не искам да виждам никой и да слушам никой.

Установих днеска, че на децата си им трябват баби. Бабите нали сами си стават рано. Та така сутрин по тьмно едното поколение се грижи за другото, докато средната вьзраст си почива zаслужено. Така би трябвало да се вьрти света. Ама не се  sad
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 06, 2015, 09:41:08 »

добро утро !
Ина, аз не бих взела по мое усмотрение, подобни пръчки за бой  за дете. Ама явно всеки- различен pardon
тук валя сняг, аман вече, не мога нонстоп да вадя обувки beating

Почерпка с торта smile, че на мен ми се яде и отивам да чета темата с подаръците smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 06, 2015, 09:47:07 »

Добро утро...  smile
Вчера така и не намерих време да драсна два реда.
Със закъснение, но все пак - Честит имен ден на всички празнували!

Вчера ходихме на църква. Въпреки, че отидохме на обяд имаше доста хора и си почакахме докато влезем. С клонче така и не се сдобих, защото пред църквата имаше само от мургавите братя и аз не пожелах да си взема от тях. Надявах се вътре в църквата да си взема, но явно бяха свършили.
Ама айде, здраве да е. Сдобих се с едно букетче от сладки, жълти, страхотно ухаещи нарциси от ММ.  heart

Снощи бяхме при нашите, защото брат ми е именник. Добре си хапнахме, пък и мама беше направила любимата ни фокача .... и сиренце, нямаше как да откажа просто.  Bravo

Днес се събудих с едно чувство на притеснение в стомаха. И времето е едно такова сдухано. Вали- засега само дъжд, но се очаква и в сняг да премине.

Инче, като спомена това агнешко, така ми се прияде. Аз не обичам много, но има моменти като този, в който не бих отказала печено месце.  blush
Марта е голяма сладурана  girl_wink

Тони, видях ти подаръка във фейсбук. Чудесен е. Миленка много се е постарала.  blum

Еми, чудесна торта.  give_rose

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 06, 2015, 09:53:01 »

Еми, точно такава торта се опитвам да прокарам сега в главата на шефа, за да започнем да правим, ама да видим  huhhuh.gif

Миме,
в коя църква. Ние към 10 бяхме в тази на Руски и имаше много хора, ама и върбичка имаше... Взехме си, ама аз тъпата глава, я забравих във Враца  GROAN  pardon

Нат,
ето малко за историята на търсенето - http://en.wikipedia.org/wiki/Egg_hunt
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 06, 2015, 09:56:15 »

Тони, и ние в тази на Руски бяхме, само че към 12 отидохме. Бяха свършили, защото никъде не видяхме. Винаги там си ходим и ни харесва, само че за сватбата няма да сме в нея  smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 06, 2015, 09:57:58 »

Много ми харесва и като архитектура, и има място за паркиране, и място за снимки... вътре също е красива, но е доста тъмно.. Вие коя избрахте?
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 06, 2015, 10:02:02 »

Аз да се оплача: в неделя излязохме на разходка с ММ и минахме през една малка църквичка - върбички нямаше, имаше цигани, които продаваха клонки пред църквата. Oh my ...  nea
Аз се вбесих и тази година няма да имаме върбичка от Цветница.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 06, 2015, 10:06:22 »

Да, ужасни са тези цигани с наглостта им, ама как може да няма вътре в църквата, свършили са или изобщо е нямало  Oh my ... crazy

Ох, аз съм на мечтателска вълна.. Пак с моята бленувана Италия.. http://www.highviewart.com/30-unikalni-prichini-da-posetite-italiya-3077.html

Ето така се чувствам
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 06, 2015, 10:11:13 »

тони, такива торти вървят и за сватби , градински, гледам чужбинските сайтове. с това може би ще го убедиш.
аз бях в черквата на семинарията.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: