Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 15:31:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 270393 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #150 -:
април 03, 2015, 18:19:30 »
Роси
, каква сладка история.
И въпреки всичко и всички вие сте заедно, обичате се и сте щастливи.
А сега кажи колко заплата взимаш?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #151 -:
април 03, 2015, 18:21:44 »
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #152 -:
април 03, 2015, 18:35:16 »
Ааааа,това вече не ти трябва да знаеш.
В момента ми е адски криво.Трябваше да купувам нов теблет на детето на моята приятелка,че моя щурак без да иска пукна стъклото на техния,докато си играха.Ремонта се очертаваше да ми излезе колкото моята половина заплата и решихме да вземем направо нов.Много ми стана тъпо от цялата ситуация не,че ще купувам нов,а че моята приятелка не можа да ми влезе в положение,че немога веднага да го купя,а и да е на същата цена.Все си мисля,че ако бях аз щях да си чакам търпеливо при все,че се познаваме отдавна и се знаем,че няма да я излъжа,но...уви.Явно не всички мислят като мен.
«
Последна редакция: април 03, 2015, 18:37:02 от rosit@
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #153 -:
април 03, 2015, 21:22:15 »
Стана петьк вечер и зачезнахте…
В понеделник ли да ви чакам?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #154 -:
април 03, 2015, 23:01:23 »
Росит
определено ми беше интересно да прочета за вас... Ще ми е интересно ако имаш темичка от сватбата да я прочета и нея
Хубаво е това че форума се съживява и има толкова много писания напоследък. Минусът е че едвам насмогвам да изчета всичко хахахахахах
Инче мен ме чакай или утре па по това време или верно в понеделник... Все пак уикенда е време да направиш едно две излизания, да напазаруваш за седмицата или просто да обърнеш внимание на семейството... Аз поне съм така. Рядко се задържам вкъщи през уикенда.
Утре пак ще имаме гости привечер а през деня имам среща с една приятелка , която не съм виждала от 5 години но редовно чувам.В неделя сме на Цветница на бабата на фил на имен ден.... трябва да остане време и за пазар на бебо... програмата е пълна.
Забравих да ви се похваля - вчера бяхме на кино - гледахме "Фокус" много ни хареса, препоръчвам го
Иначе за манджата - направих салата айсберг с чери домати авокадо и краставици, с дресинг от магданоз, портокал , лайм и сусамово олио. Фил направи пилешки бутчета на фурна мариновани в къри, мед, горчица, соев сос и индииско орехче. Обрахме лаврите хахахах
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #155 -:
април 04, 2015, 08:27:04 »
Хехе, като ще се завръщате чак у понеделник, аз пък ще задръстя тук от писане самичка
.
Росита,
ако става въпрос на кого къде му е мястото и кой с кого общи теми има, аз най- малко съм за форума. Но съм вашето бъдеще
и щете - не щете , ще ме четете!
Ина, много ми харесва търсенето на яйца и все се чудя как не сме си привнесли и тази занимавка към чукането /с яйца, де/. Хаха, реших да избегна повторението на яйца, ама ще си кажете, че нещо и мен ме удря на секс и манджи на стари години. Щото на мен редовно ми се ходи по любов, особено като гледам мръсните си прозорци
Връщам се на моите си сингапурски теми. Родният беше в командировка, участваше на някаква конференция там, за втори път /през 2007 първия път/ и ме покани да му нося куфарите. Според него, а и според много наши познати, изръшкали света, ходенето в Сингапур е напълно достатъчно вместо пътуване до Дубай, Китай, Япония, Индия и всичкия онзи свят. Добре, че се навих - струва си абсолютно всичко като финансови разходи, трудна организация по оставяне на майка и котка и стискане на зъби от болки в коленете. Била съм в Ню Иорк, в Кейп Таун, в Лас Вегас...Но такава грандоманска работа и високи технологии като в Сингапур, не съм виждала. Това е все едно да си в света на Аватар и Хари Потър, но без да си загубил връзката с живата природа, Земята и Космоса. Някак смекчено хвърляне на огромни средства и труд, с цел човешкият гений да покаже, че е възможно да се направи бъдеще само ако се стъпи на здрава традиция и житейски опит във всяко отношение. Аз, в качеството си на турист, имах възможност да говоря с местните хора по таксита, молове и градини и да "хвана" малко от тяхното мислене. Естествено, не ги разбрах, но поне имам обяснение за повечето неща. Хехехе, между другото, гледането на "Малката булка" много ми помогна при избора на храна, защото голяма част от населението е от Индия.
Ох, забравих...Днес е Лазаровден и чакам гости, а нямам яйца за лазарките. Отивам да пазарувам, дано имам време и да пообработя някоя снимка, че всички искат да гледат и да давам пресконференция.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #156 -:
април 04, 2015, 09:08:55 »
Здравейте! Ние след малко тръгваме за село. Тоя път с автобяса. Утре ще ходим на гости на кумата - дойдоха си за празниците. Ще видим бебето Мити Джуниър за 1ви път. Той е на 8 м. някъде. Нямам търпение, донесли са ни един куп инглийски дрешки и ще се наприказваме едно хубаво, че не сме се виждали цяла вечност! Излизаме, че тук е пекнало едно страхотно усмихнато слънчицеее!
Активен
rosit@
«
Отговор #157 -:
април 04, 2015, 09:29:20 »
Добро утроооо!
Честит Лазаровден и Честит Имен ден на именниците!
Желая ви слънчев,усмихнат и много весел уикенд!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #158 -:
април 04, 2015, 10:09:57 »
Благдаодаря за хуабвата картичка и че ме подсетеихте да честитя на Лазринка. Честити празник и на вас. Ако някой знае какви са традициите този ден да пише.
Миленка, и аз вчера като го писах после се размислих колко сьм мизерна да нямам друго за правене освен да чета форума в една петьчна вечер и се самосьжалих
Бьдеще наше, ти задрьствай, аз ще те подкрепям. Таман исках да те питам дали се сьвзе от часовата разлика и кога ще разказваш.
Ние днеска верно ще празнуваме: имаме час за фризьор с Марта. Косите не са моята част определено. Един минимум от крайчета ведньж на няколко месеца ми стига, но за да се моля на Фабио за пари за подстригване, представете си докьде сьм стигнала. Още малко и да се превьрна в Рапунцел, ама по-плешива и побеляла. Та ше използваме следобед вьпреки дьжда, да отведем леля Здравка до центьра да види Париж, че вече две седмици ли станаха, три ли е тука и нищо не е видяла (освен напите домашни магарии).
Активен
always_and_forever
«
Отговор #159 -:
април 04, 2015, 10:27:16 »
Честит празник на всички!
Роси
, беше ми много интересно да прочета разказа ти.
Свекърва
, продължавай. Ние четем.
Много са ми интересни подобни разкази. Мечта ми е да посетя такива красоти.
Ина
, ако не е много нахално мога ли да попитам коя е леля Здравка?
Нещо съм изпуснала явно, а гледам, че често я споменаваш.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #160 -:
април 04, 2015, 12:31:06 »
Ама наистина много е заспало в темата днес.
Ина
, гледам едно клипче си пуснала в темата за летните бебчета. Много е сладкооо.
Аз и без хормоните се развълнувах....
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #161 -:
април 04, 2015, 13:31:52 »
Аааа, аз на такьв нахален вьпрос не отговарям
Леля Здравка е новата ни детегледачка (за два месеца). На майка е приятелка и е направо… Господ здраве да й дава !!! Ако можехме щяхме да я позлатим. Все едно е част от семейството и напук на нас нацупени и изнервени тя е като сльнце и само майтапи пуска. Много ни помага за всичко, добре че е тя да издеяним още два месеца.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #162 -:
април 04, 2015, 13:33:54 »
Здравейте, Лазарки!
Роси, добре дошла! И аз съм сравнително нова тук, натресох им се и им досаждам от няколко месеца. Ама си ме търпят,де
Всички са много мили. Ех, каква любов...виждате ли една дъвка какво прави
Aз и тук да се похваля - имам известие от еконт, че една пратка ме очаква. Подозирам, че си имам подаръче за Великден.
Лошото е,че съм дала адреса на еконт до работа, а в събота бягам като дявол от тамян от тоя квартал
Свекърва, пиши, пиши. Трябва да ти съберем разказите и да ги оформим като едни мемоари. Така увлекателно разказваш и с толкова чувство за хумор.
Отивам да гледам на Ина клипчето. Белким и аз се усетя вече.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше. - и после нямало никой днес.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #163 -:
април 04, 2015, 13:54:32 »
Здравейте, Лазарки
От няколко дни не съм писала, липсвахте ми, минавах и четях по-малко, ама не ми се пишеше.. Готвя, чистя и помагам на прекрасната ми майка, тя се възстановява, не й давам да пипа нищо.. Искам веднъж в живота си и тя да почива, да си лежи, да си чете книга, да се радва на слънцето Чуждо й е, тя е друга природа, ама не й давам нищо да пипа!!! Вчера без да знам, че не трябва, взех че й направих спанак със сметана и малко сиренце (преди това беше само на бульони и псевдо-супи на Маги).. Като й се изду стомаха, пукат червата, тя се превива от болка.. Като погледнах, пише абсолютно забранено, корпива, спанак.. Полудях.. То не бяха детоксикиращи чайове (че разхлабителни ме беше страх); то не бе топло мляко и неее става.. Накрая леля ми, която е в Гърция, докато й се жалвах по телефона, ми каза за чудото на българския компот от сливи.. Така разрешихме проблема... Днес направих крем супа от картофи, та поне да яде храна.. Времето е слънчево, сутринта имахме Лазарки.. Толкова е приятно да живееш в къща... бях забравила какво е...
Добре дошла на
Роси,
прекрасна история
Ох, аз да си призная още не съм измислила дори подаръка
Ще гледам утре да го купя и в понеделник да го пусна..
Свекс
, разказваш и така се размечтах.. Продължаваййй...
Видях в отдушника, терзанията на Миленка... Не ми се коментира, мила, но кураж и се изолирай от всеки, който те прави неспокойна. От майка си няма как, но с риск да я нараниш, накарай я да се опомни!!!!! В момента ти и малкия сте най-важни
Прекрасен ден от мен!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #164 -:
април 04, 2015, 14:05:53 »
Ааа живнАхте малко, ама подозирам, че няма да е за дълго.
Ина
Благодаря за разяснението.
Браво на жената. Все така да ви помага.
Нат
Тони,
понякога в стремежа си да помогнем малко прекаляваме, ама то това ти е простено. Нали е от любов
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден