Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:41:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 270415 пъти)

nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #120 -: април 03, 2015, 10:47:02 »

Панда, ти пък кротка. Аз съм си била винаги откачалка, сега съм мъничко помъдряла и съм станала по-умерена в действията си, но иначе съм си същото диване с безумни хрумвания. Много е вярно това, което си написала за разговорите и всеки да може да каже това, което мисли без да се страхува от каквото и да било и да няма теми табу, всеки да бъде себе си в пълния си блясък, тогава е истинско.

always_and_forever, любимо ми е да те чета каква романтичка си, колко си влюбена и колко позитивна и щастлива те прави тази любов, изпълва те изцяло. Много си ми сладичка.  heart

nansita, боклука за един е съкровище за друг. Сега си в пъти по-щастлива от преди.

След малко тръгвам за магазина да купя кори за баница. За пръв път ще пробвам да изненадам любимия с баница. Дано ми се получи.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #121 -: април 03, 2015, 10:50:46 »

Еее Свекьрва, направо ми станаха очите като палачинки. Нереално !!!

Аз с мирката научих що е то компютьр.

Нанси при нас е Великден. Аз натькмявам както мога. В смисьл ако е хубаво времето, ще отидем до парка да си направим венци от вьрбичка (само това знам за празнуването на Цветница), но ако вали пропускаме.
Ще тьрсим шоколадови яйца в градината (ако вали не знам какво да правя, всичко е мазало, ама пьк Марта така ги чака…) и ще ядем едни италианкси соленки великденски, дето свекьрва ми е пратила с колета дрехи на бебето, който още не е пристигнал (чакахме го вчера)  crazy

А другата седмица на нашия Великден ще боядисаме яйца и ще направим козунак или аз или Здравка. Аз мислех, че тя ще го направи, ама нещо е притеснена ако не стане и пр. И май аз ще трябва да го поема.

Наде с готови кори няма как да не стане. Ще си оближете прьстите ше видиш. С какво ще я правиш?
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 03, 2015, 11:28:30 »

Панди, чудесен съвет.  give_rose Комуникацията наистина е много важна в отношенията между хората. Никой не може да чете мислите на другия и за това е добре да си казваме каквото ни е на сърцето.
Искреността в отношенията в една двойката за мен е много ценна и водеща. Аз не мога да лъжа и да крия неща от ММ. Предпочитам да си кажа това, което ме мъчи и да ми олекне, отколкото да си мълча и да съм подтисната. По принцип съм много емоционален човек и лесно избухвам. Чувствата ми постоянно са на показ и не мога да ги крия.
Понякога и аз като Нат избухвам и казвам неща, които не мисля и след това съжалявам, но това е защитната ми реакция.

Наде  heart
И аз съм обещала на ММ да му направя баница, но още не съм.  nea

Свекърва, размечтах се като видях хотела, в който сте били. И аз да съм, сигурно нямаше да се оправя в него.  blush

пп. Пропуснах да споделя една статия, която много ми хареса и щеше да е добре, ако се научим на това.
http://www.manager.bg/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%89%D0%B5%D1%80%D1%8F-%D0%BC%D0%B8%E2%80%9C-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD-%D0%BE%D1%82-1966-%D0%B3
« Последна редакция: април 03, 2015, 11:30:58 от always_and_forever » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 03, 2015, 11:41:20 »

Свекърва, този хотел е извънземен! WOW!

Наде, успех с баницата.Аз скоро не съм правила баница.

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #124 -: април 03, 2015, 12:02:49 »

Ох, аз в началото ме беше страх да споделям на ММ колко ме нараняват дадени хора около нас. Прехапвах устни, мълчах си, сама си страдах тихичко. После обаче разбрах, че няма смисъл. Обяснявах му всеки път колко ми е било обидно дадена постъпка или дума, казана от етърва ми. Не че тя ми е критерий. Никога не ми е била пример! Но много ме е наранявала, обиждала, потъпквала е достойнството ми без да има видима причина. Естествено, ММ няма как да рекне срещу брат си или срещу нея. Аз това не искам ни най-малко. Поне ме успокоява споделянето с него и знае защо примерно не съм в настроение. pardon
Сега ще чета статията и ще гледам хотела... Ще трупам мечти за след пенсионирането ми Love girl Вече имам поръчка към братовчед ми да ни води на круиз с кораба, на който работи Wink Чакаме само подходящата възраст за това.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #125 -: април 03, 2015, 12:32:51 »

Сладуркиии... heart Много хубави темички сте заформили.

Наде паднах докат те чета, много ме изкефи smile

Свекс - жесток е хотела.

Аз да ви кажа - ходихме с мечи на семинара за новородени. Беше доста полезен като цяло. Снощи най-накрая Фил сглоби леглото, сложихме го от страната която мислехме да седи - ами .. не... не стои както мислехме. Преместихме го на друга стена - стои супер, ама ще трябва да го разглобим наново и да преместим чекмеджетата от другата страна... Луда работа хаххаха tease
В момента се нервирам зверски , защото от месеци насам някой пуска безумно силна музика и не можем да го хванем кой е.  angry Обичам метъл, но то са жици, то са чудесии... и То най интересното е че почва по това време и до 4.30 дъни зверски. Баш уж във времето за почивка... Може би си мисли че като е през седмицата няма хора... И друг път като съм била болничен съм го чувала, но сега откакто съм си вкъщи - то това е всеки ден!!!. Дъни толкова силно, че имам чувството че идва от съседната стая... Ужасно е! Обиколих всички съседи - не знам ткъде идва... Над нас са възрастни хора, не може да е от там... не знам, но ме побърква.... angry angry angry angry angry Само да го сбарам кой е , ще го размажа... Представям си като се роди малкия, ако така дъни музиката, то няма да има спане....  cray

Иначе на мен днес ми е някакво никакво... Снощи ме изби на емоции и си поревах. Хвана ме яд. Излях си го в Отдушника

Като изключим това, довечера ще ни идват на гости едни приятели и се чудя какво да сготвя.
Мацката е на диета само пиле на фурна и салата айсберг.... nea Дайте идеи за някаква хубава марината и някаква по-интересна салата, е се чудя какво да направя да разчупя малко рецептите....
« Последна редакция: април 03, 2015, 12:34:28 от milenkata » Активен
Alichka

« Отговор #126 -: април 03, 2015, 13:30:36 »

Оф, малкото най-после заспа. Трябваше да заспи преди час и половина, а не да скача из леглото и да ми вика "Аууо!" по бейбифона. Просто обиколниците ги нямаше, че бяха прани и се сушаха... Явно ще си ги носим и в яслата tease Леко съм скапана... вече!
Миленка, то ние имахме едно келеме във входа. Музиката беше нощно време, редовно се водеше нощен живот из входа - мъка за всички. Последният път имаше зулуми по общите части. Викахме полиция постоянно. Показахме му червен картон. Добре, че беше на квартира!
Иначе бебетата хич им не пречи шум. Малката спеше на фона на къртача, когато комшиите правиха баня pardon Нощно време гореспоменатият келеш пушеше с приятели из стълбището и редовно оставяха прозорците отворени. Та не веднъж така са се думкали винкел във винкела, че сме скачали на активиран бейбифон. beating
Ох, размечтах се за този хотел! Много е "дизайнерски" - с тия стъклени стени към баните LAUGHTER Понякога обаче се чудя защо хората зорлем си усложняват живота с подобни хай тек чудесии?!
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 03, 2015, 13:46:23 »

Е как защо, защото е ултра модерно Wink и е дизайнерско.
Такива изпълнения най ги обичам и аз. Изобщо не съм толерантна. И аз съм била пубертет и съм слушала какво ли не, ама винаги съм се съобразявала.
ММ прави марината с горчица и соев сос. Аз само гледам biggrin
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #128 -: април 03, 2015, 14:57:17 »

Свекърва ,хотела е фантастичен,аз не разбрах ти как се озова чак в Сингапур,подарък ли беше тази екскурзия  smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 03, 2015, 15:28:03 »

Значи да не те мисля, Свекърва, на добро място си спала smile ама и аз като Али се чудя каква е тая мода със стъклени стени на банята  crazy

Наде, аз баница права много често, защото е много лесно и бързо и всички я обичат Wink Обаче аз обичам най-много баницата, както аз си я правя (или мама). Обичам да е горе-долу тънка, да не е мазна и да не се прекалява с плънката. Пък и почти няма вариант да не стане. Не веднъж да се случвали слепнали кори, ама тя нали така или иначе трябва да се парцалива  Wink

миленка аз съм правила марината с горчица и соев сос когато можех да ям такива работи, хубаво става. Пък щом е на пиле и зелена салата, направо салата цезар направи.
Активен
Alichka

« Отговор #130 -: април 03, 2015, 15:37:21 »

До вчера любов, днес пак на манджите funnytooth
Аз се отказах да правя мъфини, поне днес pardon Нищо! Имам напредък - поне преписах рецептата на листче lol Току виж след седмица взели, че сами се направили тия ми ти мъфини...
Ей, забравих да ви кажа друго! Вчера цял ден имах чувство, че е петък. Днес ми е едно супер готино - два петъка едно след друго DANCE То не че има значение за мен кой работен ден е точно, просто имаме планове за утре и нямам търпение.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 03, 2015, 15:40:38 »

milenkata, тя на 90-дневната диета ли е? Ако е 90-дневната, може в салатата да има домати, краставици, зеле, моркови, чушки.... Горчицата е за друг ден по тази диета.  girl_wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 03, 2015, 15:47:02 »

Въртим, сучем- все на манджи ни избива. Има ли гладни?
Али, голям напредък имаш ти. Ще чакам да се похвалиш със снимка.
Според мен направо ги метни да се пекат тия пържоли, че ако е на диета, не се знае дали може да има марината по тях.
Аз искам да опитам да живея без захар, но не ми се получава. Ще събера аз едни сили, ще се мобилизирам и ще изхвърля всичкоо шоколад, бисвита, мъфин и т.н. Поне безалкохолни не пия...само прясно изцеден сок.  blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #133 -: април 03, 2015, 16:18:54 »

Пиша смс на сьседката:
"Здрасти, ще организираме ли тьрсене на яйца в неделя?"
Отговор:
"Губят ми се номера. Ина ли е?"
Питам:

"Защо? Ти много хора ли познаваш, които да ти предлагат тьрсене на яйца и то в неделя, когато мьжа ти си е дома?"
 lol lol lol
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 03, 2015, 16:20:27 »

Ей нямате изчитане бе!!!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: