Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:56:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 270189 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #60 -:
април 02, 2015, 15:08:00 »
Верно ли??? Ти затова ли си бьрзала? Не мога да повярвам
Мислех, чи вие така си искате. Разби ми един идеал вьрху вашата двойка. Ма то отстрани и отвьн, всичко за всички изглежда различно де. Всеки си знае вьтре какво му е.
Мен с живота в чужбина, поне това в много голяма степен ми е спестено. А и сьм доста голям звер, близките ми ги е страх от мен и не смеят нищо да кажат, ако кажат ги режа директ иси правя само на моя глава (макар че за някое нещо може и прави да са били (нямам такьв опит де да сьм сьжалявала, че не сьм послушала)). А за мнението на далечните ме боли нещото старо.
Кофти тема хванахме май.
Много ми с ходи на ресторант… (яко сьм се размечтала днеска). Ама пари нема… И Марта се надяваше миналия уикенд и тя се моли, но не я огря. Много обича и тя да яде по ресторанти. Сега четох за детски менюта по булченските теми и още повече ми се приходи. Всичко да е вкусно, красиво, да мирише хубаво и да ми го сервират, и да е в друга обстановка… и с една чаша вино… (може и две)
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Свекьрва, много ми липсваше и си мислех, че те отнемс от пенсия. Сега ще чета какво си казала.
ПП.Ма ти сега ли се врьщаш? Не те ли мернах оня ден да пишеш кратко? Мислех, ч вече сте се прибрали.
Още повече ще чета !!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #61 -:
април 02, 2015, 15:10:29 »
Свекс, чета те и с еплескам по главата. щото и аз имам такива проблеми по хотелите.
Ина, да, аз бях с вътрешното убеждение че трябва и че не е редно да съм мома след 30. идиотка с промит мозък , от женски роднини и познати. А при това ме знаеш, не съм лек нрав и не се подчинявам на норми. Ама ето- един път се подчиних и се дразня на себе си.
да, нещата отстрани изглеждат винаги различно в една двойка.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #62 -:
април 02, 2015, 15:13:44 »
Свеки
Пиши ощееееее !!!!!
Емс, квото било, било. Сега е такова и имам вяра, че ще се оправиш, за да си щастлива
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #63 -:
април 02, 2015, 15:16:41 »
Аз за сватбата ги отбивах много време, накрая тъкмо ги отказахме и им сервирахме,че ще се женим, щото така сме си решили. Шок и ужас беше изписан на лицата на всички, естествено примесен с радост (не всички) и любопитство дали не съм бременна.
При положение,че сватбата не е след 1 месец, как аджеба го решиха?!?
Ина, аз много мразя да се храня навън. Все нещо ми е недопечено, пресолено или много помпозно. Да не говорим за сервиза на сервитьорите...една салата не могат да донесат без пръсти по чинията.
Свекиии, добре дошла след заслуженото пътешествие! Чета ти разказа с голям интерес! Пиши, пиши!
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #64 -:
април 02, 2015, 15:17:25 »
Инче, както дойде
. Аз съм доволна
вижте каква прекраснотийка , малко светлина да внесем в темите
http://www.marthastewart.com/275016/birthday-cupcakes/@center/276960/kids-birthday-parties?xsc=soc_fb_2015_04_05_Food_Scale_Nocost_J_Galleries
Активен
always_and_forever
«
Отговор #65 -:
април 02, 2015, 15:20:34 »
Най-после измислихме текстовете за поканите на родителите и кумовете. Три часа се блъскаме какво да измислим и накрая се получиха, според мен добре. И поканите поръчахме, дано другата седмица да са готови.
Гледам, че и моите прозорци са за чистене, ама ще е като спре този вятър, че ще ми отвее главата.
Нат
, и аз съм много смела като казвам, че май съм готова за дете, ама не знам като опре ножа до кокала дали ще съм все толкова смела. Да не говоря колко ме побърква мисълта за самата бременност и раждането.
Имам една "приятелка", с която се виждаме рядко и всеки път, когато това стане първият й въпрос е - да не си бременна
Без абсолютно никаква причина се задава този въпрос. Когато не се виждаме се възползва от възможността да разпитва една друга моя приятелка същото за мен, разбира се. Ама какво й влиза в работата и какво толкова я вълнува това, не знам.
Другото, което се сещам е, че на ММ баба му ми предлага да пия невен
, за да мога да забременея.... защото явно жената си мисли, че като сме почти 9 години заедно и още не съм забременяла, това ще рече, че видиш ли, не мога сигурно.
А никой не може да се сети просто, че даже не сме и правили опити за това.
Абе щура работа.
След като казахме, че ще се женим, естествено ни питаха да не съм бременна, все едно от вчера сме заедно и ще се женим на първия месец. Оф, ама такава тема подхванахме и аз така се дразня.
Като изключим всичкото това със страха, може би малко или много съм готова за дете. Когато това стане сигурно ще го усетя.
Свекърва, било е голямо приключение, сигурна съм.
Ще чакаме още разкази от теб.
И аз разглеждам темите със сватбите, но много от тях са си изтрили снимките, което е разбираемо.
Еми
, може ли и на мен да изпратиш?
Аз все още съм влюбена.
След почти 9 годишна връзка мога смело да кажа, че и за една секунда тръпката ми към този човек не се е махнала. Чувствам се чудесно и се надявам винаги да е така.
Ама виждате ли колко ми е влюбено.
пп от 10 мин. не мога да си публикувам отговора. Все нови и нови публикации... и аз все пиша и пиша.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #66 -:
април 02, 2015, 15:24:43 »
аз съм имала таква връзка , това е дар от небето .
Влюбена 4 години подред. ако не беше се случило случка, и в последните три от връзката, щях да съм влюбена без задръжки. Но животът както обичам да казвам, е колело. Не знаеш де ще те спре....
always_and_forever, пращам ти на лично
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #67 -:
април 02, 2015, 15:29:55 »
Еми
, малко съм объркана от последните постове. Ти в момента в какво семейно положение си?
always_and_forever
, ще те видим след сватбата и тебе!!!
Ама иначе е много сладко това я има тръпката. Наскоро писах статус във фейса и бях обвинена, че едва ли не лъжа, защото написах, че любовта не трае 3 години и съм на път за 3х3 и тръпката я има!!! Желая ти скоро и бременност, готова си си, щом мислиш за това.
Свекърва
, твоя разказ тотално ме срази!!!
Ина
, ти отдавна говориш за ресторант и за желанието на милата Марта. Ми аййдеее!!!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #68 -:
април 02, 2015, 15:32:04 »
Уж биохимически либивта след пьрвите три години се попроменяла и нямало тая трьпка вече
Да нямате нещо криво в мозьците ?
Ужас, много грубо прозвуча, ама е от завист
Няма да го трия.
В бременността няма нищо страшно. Раждането е малко куцо, ама и то не е болка за умиране и всичко се забравя, само спомена остава
Нали знаете, че цял свят от там е излезнал. Виж много по-гадно е следраждането. Мен това ми беше най-отвратително от всичко (никой не говори за него) и от това малко ме е страх, ама сьм с надежда да е по-добре от пьрвия пьт.
Бременността е кеф ако протича нормално и нямаш гайлета на главата
Еееее, не мога да ви смогна !!! пак ново сьобщение. Тук заговорил ли се за либоф … и айде рукват.
Наде айде ама друг пьт
«
Последна редакция: април 02, 2015, 15:33:37 от inaxastra
»
Активен
Alichka
«
Отговор #69 -:
април 02, 2015, 15:32:57 »
Аааааааааааааааааа, нямате спиране, бе хора! Ще ви чета след малко, че още се смея на свекините истории
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #70 -:
април 02, 2015, 15:34:39 »
Свекрва изби рибата !!! Дадох я да я чете и леля Здравка, че и тя е в тоя ред на мисли. Сега си я препочитам бавно, като коняк след вечеря
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
април 02, 2015, 15:35:02 »
Ина
, какво искаш да кажеш със "следраждането"?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #72 -:
април 02, 2015, 15:38:42 »
Възстановяването след раждането може би има предвид - първият път поне при мен, беше много тежко, болезнено и трудно.
На
svekarva
историята - ако е подкрепена и със снимки, още по-добре.
А относно любовта - къде е това чудо на чудесата? Искам и аз!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #73 -:
април 02, 2015, 15:40:49 »
Пьрвите три седмици след раждането. Трябва да се говори за това, ама сме нахванали хубави теми и … да ги загрозявам ли?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #74 -:
април 02, 2015, 15:41:25 »
Наде, омъжена съм си. : )
разказвам за миналата си връзка просто
да, да запазим позитивните теми
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден