Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:39:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 274685 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #885 -: април 23, 2015, 08:51:57 »

Добро утро и от мееееееееен smile

Вчера вдигнах луд скандал на шефката, не знам ако не викаш, никой не те чува и не те разбира.. Аз непрекъснато се опитвам да обяснявам на хората спокойно нещата, е не - има си един контингент от среднотъпи богаташи, които от друго не разбират.. Страх ме е само, че аз работя за нея, демек и аз сигурно съм не по-малко тъпа. Успокоявам се с това, че управителя на цеха ме е наел  girl_haha После изнервена от цялата врещялница, се нацупих на Илиян, а дори не помня за какво.. Сутринта е ме пита снощи защо му се разсърдих, а аз не знам, просто знам, че много му се обидих  crazy Добре, че все още ме търпи  nea

Миленка, минавай по-често, че като се появи малкия Пъпеш и съвсем няма да ти остава време.

Фани, ще ми се да помогна, ама идея си нямам, от къде могат да се намерят евтини  huhhuh.gif

Ох, спирам с писането, че пиша този пост от 30мин. и само ме прекъсват  pardon

Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #886 -: април 23, 2015, 08:57:27 »

Добро утро!
Аз днес съм в ужасно настроение и няма да се мяркам много много,докато не ми мине.
Али, големи сладури са малките. Сестра ми едно време не искаше да кара триколката и само я буташе. После реши,че ще е голям кеф да я кара,ама й беше малко малка. Накрая извадихме от архива моята стара триколка - червена, седалката на цветчета и фучеше из махалата с нея, пък ние я гонехме.
Фани, дали ще се залъже с клинче и цял бански отгоре?
Активен
tweety_pks
Ентусиаст
**
Публикации: 106

« Отговор #887 -: април 23, 2015, 09:04:01 »

Фани, защо не провериш в sportsdirect. Там има за всякакви спортове по принцип.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #888 -: април 23, 2015, 09:06:14 »

Ами хайде едно с герберче, без политическа мисъл smile
fanimira, ако можеш, намери и цял бански и го съчетай с тениска или потник. То толкова пари наистина е лудост за домашно ползване, при положение, че растат като гъби.
Панди, браво! Ти като казваш, че панагюрското съкровище е произведено, отливка ли имаш предвид че е? Аз направо онемявам, като си помисля какъв огромен ръчен труд е бил хвърлен за оформянето на всяка фигурка /негърските глави примерно/.
Преди време беше казала, че за момчето не би си направила труда да помогнеш за проекта.  Хехе, може да не го направиш с желание, но трябва, ако се наложи. Добрият преподавател, възпитател или каквото и да е там /на мен ми се вижда странно да се наричаш детегледачка на такива големи хора/ не бива да се поддава на емоции. Пък за собствените деца изобщо е съвсем различно. И пет да имаш, и на петте помагаш там, където можеш, без да се замисляш smile
А, nansitaписала преди мен, ама няма да трия за банския.

* _1.jpg (16.24 KB, 325x192 - видяно 1794 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #889 -: април 23, 2015, 09:07:15 »

Добро утро!
Али, забавна гледка е бил малкия комшия.
Фани, да ти кажа виждала съм в спортните магазини из моловете трика, но за цена не съм гледала в inter sport може да има, виж в тия хипо ленд, джъмбо.
Тони, горкия Илиян, без вина виновен.
НАнсита, бързо да извадиш доброто настроение, днеска виж какво е слънчице.
Стига писали, само се опитвам да публикувам и    
Внимание - 4654631652 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #890 -: април 23, 2015, 09:16:07 »

Свекърва, то твоят гербер си е оксиморон отвсякъде - хем гербер, хем червен blum
Изведнъж всички живнахте и 4654631652 нови отговора са гарантирани...
Аз се приготвям да си взема книжката от Еми yahoo Пфууу, пък снощи, щях да казвам, гледах по Дискавъри предаване за басейните. Леле, хората по какви красоти си харчат парите! То цели езера из дворовете. Напълниха ми се очите...
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #891 -: април 23, 2015, 09:20:55 »

Добро утро от мен!

Гледам, че кафе искате

Аз не пия, ама вие се почерпете. Аз съм на чайчета.  blum

Май днес съм по-добре.  smile
Снощи концерта беше хубав, макар че още в самото начало стана гаф с озвучението. Замазаха положението, като една от певиците засвири на пиано. Има много талантливи деца. Залата беше пълна и имаше много правостоящи. Когато засвири народната музика и излязоха танцьорите ми се напълниха очите със сълзи.  cray Беше много хубаво.
Лошото беше, че така и не разбрахме за кое детенце се събират средствата. Нито един път не споменаха.

Днес е хубаво времето, така че се приготвям за разходка.

Хубав ден от мен  smile

Нат, усмихни сеееее  kiss2

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #892 -: април 23, 2015, 10:34:05 »

Добрутро... Фани верно ще родим някъде навън хахах бар не знам дали ще е ама някоя градинка... smile ама давай аефа докат може, че после ще ни се излиза ама няма да може Wink

Нели - защо си кисела? Да викам тежката артилерия? smile

Аз пак миткам - отивам да ми оправят крачетата че много болят. Незнам дали аъм ви казвала от години имам проблеми с дюстабан и впиващи се нокти, а сега от както съм тежка е ужас - ходя през 2 седмици че иначе не мога да стъпя...

Хайде после пак ще се включа цун гун
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #893 -: април 23, 2015, 10:46:12 »

Миленка, как ги оправяш, къде ходиш през 2 седмици. Не знаех, че може да се оправя..  pardon
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #894 -: април 23, 2015, 10:47:53 »

Благодаря, момичета.  Sunshine
Нещо съм недоспала и киселея. Снощи с ММ имахме кавга за медения месец. Аз му давам идеи, той ги отхвърля и същевременно никъде няма да отидем на почивка. Не искам да е някоя екзотична дестинация, пратих му един готин хотел в Кранево, обясних му плана за действие - хотела бил скъп, как почти 2000лв ще дадем за 1 седмица там. Е много са, ама пък си заслужава. И на мен ми докривя, щото го оставих да свърши 1 нещо и се мота вече година и кусур. Накрая вярно ще взема да си резервирам сама хотела и ако иска да идва.   shok
Тая сутрин колата ми прави въртели, трябва да й прегледат скоростния лост, че понякога трудно превключва задната скорост и благодарене на тая екстра я дернах малко.  beating
Отделно, мама ми се обади с прекрасната новина,че се е спукала тръба в блока ни и от ВИК са направили страшно мазало, чак стълбите са се разлепили и не идват да си оправят мизерията.
За капак наще и свекърите дават зор да сме купували разни неща за сватбата, които сме отложили за юни, ама сега били на промоция. Не знам на какъв език вече да им обясня, че всичко е уредено, алкохол ще се поръча от официалния дистрибутор според промоциите за месеца. Понеже понякога е по-добре да купиш 2х20 бутилки, отколкото всичките наведнъж. Ама не го схващат това и ме дразнят. Два месеца има, представям си на 2 седмици какво ще е.  angry
Айде, оплаках се. Ще взема да си направя едно кафе аз.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #895 -: април 23, 2015, 11:06:54 »

Здравейте smile

Днес времето е приятно, надявам се и по-приятно да стане smile

fanimira все казваш за домашна употреба. няма ли къде да го запишете на гимнастика детето, явно има голямо желание?

svekarva, не е отливка Панагюрското. С шаблони са правени, чрез пристискане и изчукване. Негърските глави са направени чрез шаблон за всеки размер. Разбира се, всичко е дооформяно на ръка. Аз най много се впечатлявам от бижутата с филигран и гранулация. Тези например: http://www1.znam.bg/resources/1/2338708994.jpg http://prikachi.com/images/855/6172855a.jpg
Аз казвам "произведено", защото със сигурност идва от голямо ателие, където са се занимавали един вид професионално, не е DIY проект Wink
Това е интервю с един археолог от музея във Враца. Може да ви е скучно да го изгледате цялото, ама прецъкайте да видите дето показва каталога на изложбата в Лувъра. Такива каталози не се намират лесно
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=mbLiIgbVE2Y&a=&app=desktop

За децата - да, помагам в ученето и на момчето. Той е със същия успех като момичето. Но той като има проект гледа да го претупа в училище и да не се занимава в къщи. Той постоянно ходи при учителите да му помагат, а те като са частно училище не му отказват. Но с него като цяло общуването е трудно, той ту се ядосва и крещи, ту е най-умния от всички, после пак почва да блъска. Всичко, което би му отнело повече от 30-40 мин е краят на света и не всеки може да го изтърпи в такива ситуации. Със сигурност никой от семейството му, аз много пъти съм се учудвала на търпението си с него. А момичето веднъж пита мен и шофьора дали ни плащат достатъчно, че така търпим брат ѝ. Аз все казвам, че е жалко, че не съм учила психология, за тях може дисертация да се напише.
Междудругото него го е срам да казва, че съм му детегледачка и искаше да казва, че съм му помощничка, ама му казах, че не е толкова важен, че да си има помощничка, а по-скоро аз съм му шеф Wink

Ох, много дълго стана, сега ще има 150 отговора lol
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #896 -: април 23, 2015, 11:15:39 »

Миленка, теб в козметичен салон само ти изрязват ноктите, не ти правят операция, нали? За дюстабана задължително носи стелки, иначе след време ще си скапеш коленете като мен sad
Хаха, сподели опит с nansita, че на мъж доверие за организация на меден месец не се гласува Wink. Аз поне на моя не разчитам, иначе ще си останем вкъщи. Виж, за цената е редно да постигнете съгласие. Хехе, сватбената треска тепърва предстои, та свиквай да не се впрягаш много- много на разни атаки. Това са бели кахъри, погасяват се с черно кафе good
Панди, няма бе, само аз не ям, а пиша Wink
Значи съвсем е произведено, аз си мислех, че е единствено sad. Ще гледам довечера каталога и благодаря за информацията give_rose.
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #897 -: април 23, 2015, 11:21:02 »

А, на мен ми е пироко около врата още. Гледам все да съм над нещата, обаче понякога ми идва много нангорно всичко и се скапвам.
Подозирам,че е намислил нещо и си брани идеята,за да е изненада. Ама не схваща,че по тоя начин ме изнервя много. Да си каже "имам изненада, трай си". Мълчи упорито гадтта.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #898 -: април 23, 2015, 11:46:20 »

Нели добре дошла в моя свят хахах така е - изведнъж всички стават разбирачи и знаят видиш ли повече от теб и по-добре и са по по най...  nea

Тони - ходя до мола на Парадайз в един салон - от години ползвам салона и съм Доволна. От 6 месеца ползвам.услугите на педикюристката че моята ме издразни покрай сватбата и засега съм много доволна smile работи бързичко,  не се мотае и ми помага smile сега ходя на две седмици заради бременността иначе веднъж на месец smile
Свекс- правят ми медицински педикюр, колената мисля че вече са заминали заради спорта и дюстабана, стелки съм пробвала и не мога - много ме боли... sad

« Последна редакция: април 23, 2015, 11:48:52 от milenkata » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #899 -: април 23, 2015, 12:09:32 »

Привет моми и невести.

Ние минахме през преподавателката днес и трябва да преправим всички хипотези за дипломната. Не всичко разбрах и се отчаях, не зарди преправянето, а защото сьм разочарована, че не сьм в час, ама с общи усилия ще се справим.

Сега пак сьм в библиотеката, да разботя вьрху доклада за стажа и ще ви чета, за да се поддьржам в настроение. Бебунката яко мьрда, ще ми пробие корема с петичка. Това от мен. Понеже coffee няма, ви пускам това, което ми е актуално, снимка на университета хахахахаха

Активен
Страници: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: