Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:46:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 275494 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #870 -: април 22, 2015, 14:10:23 »

Аз завърнах много щастлива  yahoo
Професорите пак бяха много готини, даже ѝ казаха на мойта, че няма за какво да се тръшка, че не съм направила много, къде по зле имало, и да не ме тормози, за да си пиша на спокойствие. Сега трябва само да гледам да избутам за 5 години, да не се налага да се явявам пак на изпити lol

Моят интерес към всичко старо е повече от ясен Wink останана ми очите във снимката на градските роднини на svekarva

И сега, понеже съм се ентусиазирала се сетих да ви кажа две неща, които съм забелязала, че хората не знаят и често бъркат.

Първото е, че е Пловдив няма античен амфитеатър, а античен театър. Амфитеатър е Колизеумът в Рим например, елипса трябва да е. А в този в Пловдив е полу елипса.

За другото обаче няма да имам време сега. Може после.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #871 -: април 22, 2015, 14:12:11 »

Браво  Bravo Bravo Bravo

Как така 5 години??  Oh my ...

Благодаря за информацията и че ни окултуряваш. Да не забравиш по-кьсно второто  good
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #872 -: април 22, 2015, 14:12:24 »

Леле Инче,аз чак сега зацепих ,че Здравка е жената която ти помага за детето.А през цялото време си мислех ,че е майка ти ,и се чудех защо я наричаш по име  funnytooth
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #873 -: април 22, 2015, 14:12:59 »

Много сте изписали, аз се връщам от обяд с нашите /доста изненадващ/, ама майка нещо не била добре и не е на работа, а ходели на изследвания.
Много е хубаво всичко, което сте събирали да се предаде на следващите и те да го пазят. Майка ми страшно я е яд за такива книжки, които баба решила, че вече не са й нужни и ги разподарила, майка щяла да я убие!  
Свекърва, моля те покажи снимки на комплекта за изписване. Звучи много яко и дано скоро някой от синовете ти да го използва отново!
Браво, панди! Радвам се, че си доволна и е минало добре! Да почерпиш довечера домочадието!
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #874 -: април 22, 2015, 14:43:10 »

Ох, минавам на бързо, че чакам шефката да ме тормози в 16:50 да й правя някакви неща, които тя не си признава, че не може  diablo

Панди, бравооо мила, знаех си че ще ги смаеш  yahoo give_rose Bravo И много благодаря за уточнението, сега се замислих, чак след като каза  Yes

Свекърва, паднах от смях като прочетох за дюшеците  tease

Аз съм страшен плюшкин, събирам и ценни и недотам ценни предмети... За жалост бабите ми не са като мен, всичко е разхвърляно, раздадено... Да им се чуди човек..  NO Майка ми също не обича старите вещи и винаги ми се чуди защо харесвам такива неща, баща ми постоянно събира сякакви неща, но желязо и разни други мъжки му работи, които някой ден ще му влязат в употреба.. Книгите ни са надраскани от мое височество, но това е ужасна грешка, която майка ми е допуснала, като ме е оставила да го направя, когато съм била 2-3 годишна  cray Безобразие!
Рататуйче, дано с майка ти всичко е наред  good Моята се възстановява, но се изморява много бързо.. ама като е луда и на 5-тия ден след операцията беше на работа.. Сега пък на Илиян майка му е зле и не могат да открият, от какво получава изтръпване на лявата част на лицето.. Фациализ ли е, синус ли е, зъб... Минала е през всичко доктори, ама какво ли разбират.. Страшно е.. Няма оправия с тия болести  bad
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #875 -: април 22, 2015, 14:53:14 »

Малеее, Тони, тя твоята шефка като моя шеф. Сеща се по това време да се разработи. Поне на моя шеф му е простено - ходил е на фитнес преди това и е бил ангажиран pardon
Свекърва, аз занапред ще знам, че обръщението "глупак" е литературно. funnytooth Не се бях сещала.
Панде, бровоС! Ама и ти си ни една гордост тук... Wink

Допълвам...
Чета тази статия http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/04/22/108811/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4/
и в съзнанието ми изниква спомен не за бар Каменица, както всички му казват, а за Калигула - заведението на различните сексуалности и навици funnytooth Е, на това му се вика - разрив на поколенията. Мильо и той се вижда - да напомня за мястото на евентуалната форумска среща tease
« Последна редакция: април 22, 2015, 15:21:02 от Alichka » Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #876 -: април 22, 2015, 15:42:13 »

Мен старите книжки с приказки също ме влекат, все пак съм отраснала с такива.

това за тъпак , глупак, дето си викат синовете ти, Свекс, не мога да разбера как някой модерен човек може да се учуди на това или възмути. Нещо много се превзема таз мома  beating . Аз с най голяма любов, казвам на мъж ми и на брат ми , събирателно , Лайната. на малкия на моята приятелка , за да има разлика и да знаем за кого говорим, пък казваме Малкото Лайно.  pleasantry pardon pardon

Мен па стари дрешки не ме влекат, бих ползвала запазени от брат ми или от мен, от сантиментална стойност, но не повече от няколко комплектчета. Има едни обувчици на брат ми, бебешки, синьо и бяло, много ми става мило. Нооо като цяло, Влече си ме новото pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #877 -: април 22, 2015, 15:50:39 »

Панда, много се радвам, че всичко е минало добре.

ММ преди малко ми се обади да ми каже, че ще ме води на благотворителен концерт.  Bravo
Разбрах само, че е за някакво детенце, но подробности не знам. Знам само, че ще пеят, ще играят народни танци  heart. Ще си припомня миналите години, когато аз покорявах тези сцени хахахахаха.  tease
Дано наистина да успеем да помогнем на детенцето.  smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #878 -: април 22, 2015, 15:58:04 »

Панда, супер, че всичко е минало добре! Сега като се поуспокоиш, може би ще ти е по-лесно да пишеш..

Аз много ценя и пазя старите книги. Някои успявам и да ги реставрирам малко. Имам един шкаф с детски книжки от годините на баба и мама, всичките са руски и са ми много любими.
От времето на мама има една детска книжка за Червената шапчица с 3Д ефект (фигурките са изрязани и като отвориш страницата, стават релефни), която е страшно овехтяла от годините. Помня, че като малка много обичах приказката за Гъбарко. Има страхотни илюстрации.
Свекърва, много е гадно,че не се интересуват от старите книжки. Но по-добре,че казват, иначе ще се получи ситуацията с книгата с обкова и красивите илюстрации,за която писа. Жалко е  да се изхвърли стара книга. Поне да ви я беше дала...
Ина, ти цял музий може да отвориш накрая smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #879 -: април 22, 2015, 16:01:43 »

Мария, много хубаво! Дано, наистина да се съберат приходите, необходими за детето!
Тони, много гадно  тези болести, няма отърване! Дано скоро и майка ти и свекърва ти да са пушки, че сватбата наближава  Wink
А стари дрехи, майка ми има много и някой нейни блузи съм носила, защото се беше върнала модата с тези блузки като вафлички, дето има ластичета по цялата блуза, ако се сещате, та мама имаше няколко страшни такива. Роклите от абитуриентския й бал ми бяха любима играчка.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #880 -: април 22, 2015, 17:05:47 »

Привет на всички и днес от мен smile
Направо се скапах от мързел днес.... до преди 2 седмици ходих едновременно на лекции в университета , на стаж , после тичах прибирах детето от градина, чистя, готвя, пера и прочее и вечер сядах да уча и да пиша за университета ... лягах си в 3 ставах в 7 сутринта и се чувствах страхотно .. Преди 2 седмици ми приключи стажа и сега имам свободно време и съм се отпуснала ужасно много , чак не мога да се понасям .. След писането на курсовата работа дори нямам какво да пиша и ми е много едно такова ... мързелашко . Мразя да се чувствам така .. Та днес ако щете вярвайте цял ден лежа в леглото и чета книга , само става да си правя кафе и да ям ... даже компютъра не отворих ... Ужас !
Днес малко сте пописали , лесно ви изчетох smile
По повод старите книги , ако видите на дядо ми безценната библиотека ще умрете от кеф ! Има книги, пазени буквално с десетилетия и са ми толкова ценни , че не мога да ви опиша ! Има всичко - исторически, детски , любовни , абеееее всякакви буквално !  danceg

P.S.- ето пак пропуснах каквото исках да кажа !!!
Панде, много се радвам , че всичко е ок !!  Bravo
Фани, много ми е интересна историята и най-вече ми е интересно , че ни я поднасяш някак си " на час по лъжичка". Нямам търпение да чуя как е минала вечерта smile  danceg
« Последна редакция: април 22, 2015, 17:08:19 от TeddyLisheva » Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #881 -: април 22, 2015, 17:15:53 »

Аз чеиза си го пазя много - стои си в свекито в моите гардероби. Имам и стар сандък като по филмите. И кадифените везани шалвари си ги нося като има къна на по-наши хора на село. И шарени забрадки имам, на хъдрелез също съм се нагиздвала с тях  tease но чак да си изписвам детето с чеизите  girl_impossible Но бих взела от свеки каквото е приготвила и поне за снимки бих го облякла. Осъзнах че имам проблем - в последните дни трябва да викам бабите, че мъжо е на работа поне до 8, та като зараждам няма как да оставя каката сама  crazy
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #882 -: април 22, 2015, 19:48:22 »

Здравейте здравейте - минавам само да кажа че съм жива и ви чета, ама пак съм без нет цял ден и затова не пиша дълги постове:)

Да се похвяля само - мечо ме боядиса преди малко и съм.много убава хахаха

Утре ще пиша повечко, ако оправят интернета  beating

Целувам вииии
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #883 -: април 23, 2015, 08:20:40 »

Добро ви утро! Как може, още никой не е поднесъл кафето  angry ние отдавна станахме, като каже щерката: "Ставай, мамо, защо спиш рано?!" и няма шанс за сън просто  tease а аз така обичам да си поспивам. Дано поне синковеца прилича на мен!
Миленка, ние с теб да не родим на някой баир бе жена, кой какво прави, ние само хойкаме  blum
Тоя път наистина хич не се шашкам, което сякаш не е много добре  nea ами ако и на самото раждане не се стегна, или се панирам прекалено  huhhuh.gif ето пак не ми се мисли и почвам да мисля за други неща като шопинг например.
Кумата ми даде толкова много неща, че почти няма какво да се купува, чак ме е яд. А мойто голямо магаре иска трико за худ. гимнастика за домашно ползване. Имаме си лента, сега й е хрумнало това  crazy а тези, които носят по състезания струват майка си и баща си и цялата рода... Та така ми се иска да уредя нещо до 50 лв например...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #884 -: април 23, 2015, 08:36:34 »

Тази сутрин всички си поспиват. Дори и аз успях да спя по гръб! до към 8. През нощта имаше зъборастеж, та ставах 2 пъти.
Фани, в decathlon бях гледала, че има детски дрехи. Имаше за балет със сигурност, обаче за художествена гимнастика... Не помня. Сега в сайта им не намирам нищо, но може да пуснеш едно запитване.
По отношение на спорта... Вчера изкарахме триколката. Голямо мислене беше кое откъде минава и как се слага. Добре, че комшиите имат подобна. Настанихме дребната и... Пълен провал! Краката й се суркат по земята. Не стига педалите, че там да стоят. На степенката ги слагаме, тя се изправя или ги маха и пак се суркат Xixixi
В този момент на комшиите синът им се размрънка, че и той иска. Натоварих него в триколката. Добре, обаче на него му е леко малка. Не може да върти педалите и затова се изправи прав и започна да ходи с цялата триколка. Отзад се виждаха две крачета и как се полюшва а на ляво, а на дясно цялата триколка. Сенникът и той играеше в такт lol
Усмихнат ден Sunshine на всички!
Активен
Страници: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: