Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:00:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 274822 пъти)
TeddyLisheva
Ентусиаст
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #450 -:
април 09, 2015, 17:46:38 »
Малееееееееее , от снощи сте изписали 4-5 страници
аз днес цял ден не можах да вляза
Как сте всички? Гледам настроението ви е на макс
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #451 -:
април 09, 2015, 21:05:40 »
Фани супер е интересно. На мен не ми звучи сложно, много хубави символики. Нямам тьрпение за продьлжението и ше искам и снимки обаче щом е имало носии
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #452 -:
април 09, 2015, 22:13:42 »
Фани и на мен ми стана мн интересно
чакам продължение...
Теди.. Добре дошла
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #453 -:
април 09, 2015, 22:56:29 »
Баси филма, тоя Турист дето ми препорьчахте
Много яко, още сьм зашеметена
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #454 -:
април 10, 2015, 08:03:33 »
Привет, привет!
Изчетох всичко на спокойствие
. Даже си спомних, че преди години в някакво предаване гледах подобна сватба, каквато описва Фанимира. Хехе, имах колежка арменка. Тя пък какво ми разказваше за арменските сватби през 1978-ма, слага всичко и всички в малкия джоб
.
Благодаря и за пожеланията за РД! Вчера чукнах 61 лазарника...Хаха, как звучи....пак на секс ме избива, нали
? Та пожелават ми за празника все едни такива неща, дето хич не подхождат за страстната седмица, в която сме, и аз най- накрая си изпросих да са по- скромни, щото иначе няма да ида в Рая. Една скъпа приятелка, почти колкото мен луда, след дълга хвалебствена реч за мен, взе, че ми пожела и в Рая да отида.
. Да знаете де, уредени сте с връзки и за там...
Аз наистина го давах скромно вчера. Събрахме се на тайна вечеря само хаджии. Цял ден се плесках да направя постни манджи по сингапурски рецепти и със сингапурски материали. Като резултат, всички решиха, че се намират в болнично заведение или в някаква секта, ама се изяде храната, няма гладни да стоят, я. Получих прекрасни цветя във вид на букети и засадени в саксии
.
Много им се радвам. Имах и редовното преживяване с подарък от чужбина: изключително грозна доставка на увехнали рози и третокачествено пенливо вино, без картичка от подател....Този път вече се ядосах и само след минути куриерът се върна с миниатюрна, изпълнена с правописни грешки честитка, уж изпусната в колата му. Казвам всичко това /ще го и покажа, ако искате/, защото децата са дали сума пари за нещо, което просто.....
Хайде, пожелавам ви смислен Разпети Петък /не се сетих за друго подходящо определение/!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #455 -:
април 10, 2015, 08:14:58 »
Фани и на мен ми е много интересно, голям съм фен на традиции, ритуали и обичаи, винаги са ми били много интересни, още от гимназията, когато учехме Фолклор и Етнография в училище (учила съм в НАГ в Габрово и там ни бяха като отделни предмети). Така че и аз чакам продължението с интерес.
Пожелавам весели и спокойни празници на всички, да ви е слънчево, усмихнато, цветно и ухаещо на пролет! Да не преяждате, нито с яйца, нито с козунаци
Активен
Alichka
«
Отговор #456 -:
април 10, 2015, 08:58:37 »
Цитат на: fanimira в април 09, 2015, 17:02:09
Тази кола е вестоносец, че сватовете пристигат. Беше голям смях, защото бяха накарали мъжа на братовчедката на милото - немец да докара агнето, че се беше притеснил за горкото агънце. Чак като се увери, че у нас му е добре миряса...
Вари го, печи го - европеецът си е европеец!
Свекърва, като видя твой пост и се нагласям удобно да чета с кеф! Пиши бавно, че да не те четем бързо. Така де, няма да претупваме нещата.
Слънчев ден на всички!
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #457 -:
април 10, 2015, 09:04:58 »
svekarva
, бреййй преживяване е било
Колкото до доставката, нали знаеш - жеста е важен, не се коси толкова
Мен тая година никак не ми е Великденско настроението и се надявам тука покрай вас малко от малко да си го повдигна ... настроението де
... хихихихи Утре с хлапенцето ми ще боядисаме яйцата.. очаквам погром на къщата след утрешния ден !
Сега си пия кафенце и ще се опитам да ви изчета вчерашните постове, че вие направо сте се престарали с писане, пък ми е любопитно какво сте коментирали.. Такава съм си любопитка , да си навра нослето навсякъде
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #458 -:
април 10, 2015, 10:09:13 »
Хелоу дамиии
аз май- накрая съм си вкъщи и ми се стои вкъщи, то.пък времето е толкова хубаво че грях да стоиш у дома....
Та сигурно след малко ще излезем нанякъде...
Вчера бяхме нагости на едни приятели с бебе, та потренирах смяна на памперс и други подобни. Голям сладур е техния.
Свекс, ти ме разби отново хахаха какви са тея сингапурски манджи с вкус на болнична храна
я дай някоя рецепта, не вярвам да не е било вкусно.
За Рая моля да ми запазиш едно място, за всеки случай
Вие какво мислите да правите днес?
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #459 -:
април 10, 2015, 11:16:44 »
milenkata
, ние сме го обърнали на мързел и то яко ...
Малкия вече гледа 4-та анимация от сутринта не е мръднал - рисува си и си гледа , ааа аз пия кафе и чета книжка
Гледам времето - чудно , ама нито на мен нито на детето му се излиза , така че ще си мързелуваме, утре ще сме по разходки след като боядисаме яйцата
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #460 -:
април 10, 2015, 12:54:29 »
Ооо, нямх тьрпение да отворя темата, а вие сьвсем скромно сте го дали.
Свекьрва, честито !!! Нещо сьм опуснала сьбитието вчера. Да си жива още много и да си много здрава, за да можеш добре да се вьзползваш от живота. Да пьтуваш на още много хубави и екзотини места, та да има какво да ни разказваш и да ни караш да мечаетм. Да се радваш скоро на внуци и на още една снаха, и да пишеш редовно вьв форума, че ти си ни сьрцевинат тука. Честит Рожден Ден !!!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #461 -:
април 10, 2015, 13:03:32 »
Аз бях тая сутрин на крьвния за глюкоза. Много време изгубих там. Смята да уча в лабораторията и си бях взела компютьра, ама нещо ми призля от глюкозата и добре, че една мила лаборантката ми предложе да полегна на столовете за крьвно проба, че седнала не ми беше много ок. И сега ям, ама нещо ми ътреперят мартинките.
Иначе при нас най-сетне се отвори хубавото време
Ако имах вьзможност щях само да се разхождам и да спя
Едит: сетих се защо сте се изпокрили, защото е предпразничен ден. Сега ще изчезнете и ще се появите чааааак в понеделник вечер
Така трябва. Живейте истинския живот и на всички много хубаво изкарване на Великден !!!
«
Последна редакция: април 10, 2015, 13:19:49 от inaxastra
»
Активен
rosit@
«
Отговор #462 -:
април 10, 2015, 15:21:02 »
Добър ви ден и от мен!
След като се опитах да ви изчета,се реших и да ви драсна няколко реда,докато малчугана ми спи.
Вчера боядисахме у свекървата 100-тина яйца,направих една козуначена питка и се прибрахме доволно.И днес подобаващо му дръпнахме една хубава разходка в това чудно време,то един народ навън...майки с колички,деца бягат,възрастни се разхождат...птички пеят...абе личи си,че е пролет.Та се прибрахме,приспах малкия хулиган и се метнах да правя онзи козунак в хлебопекарната,че довечера ще отпътуваме за 2 дни на гости и да отидем подобаващо с пълни ръце.
Фани
с голям интерес ще очаквам продължението на разказа ти.Винаги,когато наоколо има сватби ги гледам с голям интерес (както казват като клюкарките).
Миленка
и аз въобще не съм доволна от боите,тази година са под всякаква критика.Не станаха кой знае колко хубави,но както казва баба ми "важно е кокошката да не си ги познае".
Свекърва
и аз незнаех,че си била рожденничка,затова приеми моите най-искренни пожелания за здраве и много щастливии мигове на патерици!
Инче
,хапвай си и си почивай блаженно,пък току виж се е появил народ по никое време.
И аз ви желая много весело изкарване на Великден с любимите ви хора!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #463 -:
април 10, 2015, 15:33:24 »
Рсои, добре че мина да ме разсееш. Кукувах си сама тука… Когато можеш дай рецептата за козуначената пита, ако се прави по-бьрзо от козунака. Аз се отказах да го правя.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #464 -:
април 10, 2015, 15:52:03 »
Здравейте и от мен
Днес мързелувам в буквалния смисъл на думата, даже и яйца няма да боядисвам утре.Миналата седмица боядисвах яйца и се оказа, че като я стопля хубаво боята, боядисва. И друго, което останових, не ми се боядисваха хубаво белите яйца, а обикновенните се боядисаха перфектно.
Седнах да допоръчам последните дреболии около сватбата и сега съм спокойна, че всичко е поръчано. Търся си ниски обувки, но нищо не ми хваща окото и накрая ще си ходя с някви балеринки.
Дойдат ли почивни дни и всички изчезват, така трябва без компютри и телефони
Ина ти пробва ли рецептата за кекс, която ти писах.?
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден