Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:36:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
77
78
[
79
]
80
81
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 274660 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #1170 -:
април 29, 2015, 16:08:17 »
Аз си прибрах котката от доктора, като ми я донесоха и ме усети се опита да мяука и да стане, а аз едва не се разциврих пред хората. Нищо сега вкъщи си поплаках на воля.
Като ученичка много се гримирах, сега слагам спирала, молив от време на време, а сенки много рядко. Червило то се знае, ама и много ми се напукват устните та се налага. Косата обаче ми е много слаба и само бретона си оправям и ако е много страшно положението горния пласт.
Мариолка, уби ме с корема от ядене.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #1171 -:
април 29, 2015, 17:34:36 »
И аз като Пънки без кола съм като без крака, обаче незнайно защо от 3 месеца не искам да карам- като родя тогава. Не ме е страх, просто... Де да знам усещане някакво
За гримирането- ако не се лакирам ме болят ноктите, така че винаги съм с лак. Мааалко съм се позапуснала за грима, но мисля че е в границите на нормалното. Гримирам се когато излизам. Косата- за мое щастие ми е хубава и рядко я изправям/ къдря, но тя стои като след фризьор... Само иска да е измита
в някои отношения съм късметлийка
Аз се прибрах преди малко, добре ми дойде едно кафенце с приятелка - наклюкарих се на всякакви теми. Сега мисля да пусна една пералня и да седна да си почивам докат почне Мастершефа.
Честито на Тони за дипломирането, пожелах и да го полее подобаващо
останалите дето не са бременни и не се дипломират също може да ударят по чаша концентрат или винце за тея дето не могат сега да се възползват хихихи
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1172 -:
април 29, 2015, 19:44:02 »
Честито дипломиране Тони
Поради ред причини не завърших више, но не мисля че е толкова важно, може би по натам, ако ме удари музата.
Да ви разкажа друг случай. Не знам дали знаете за Дестилирана вода, която се продава в магазините за авточасти. Това е вода, която се сипва в по старите модели акумулатори, след това се зарежда акумулатора за да се възстанови колкото може. Когато е нов акумулатора вътре има електролит, след като се изспари се сипва дестилирана вода. Пиша ви тази информация, защо масово хората които правят ракия купуват от тази вода за да разреждат ракията да е по слаба. Внимавайте от къде взимате домашна ракия.
Така идва един и почва да ми говори некви глупости и ми вика мацко, сладурче
а мъжа ми в другото помещение. Аз естествено седя и нищо не казвам, идва мм и ми вика, мило кво трябва за клиента, е тоя забрави за кво е дошъл
а ние с мм се спукахме от смях. Звъня на един клиент от служебния телефон да му кажа, че поръчката му е пристигнала. След, което въпросния клиент пише смс : от къде да те взема довечера да пием кафе, а мъжа ми пише. Пич жена ми пие уиски, а не кафе
после дебнеше кога не сме в магазина та да си вземе частите.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1173 -:
април 30, 2015, 07:28:11 »
Добро утро.
Аз влизам да се оплача и после ще ви чета, простете. Екрана на лап топа ми се счупи, снощи ми го настъпиха.
Сега в горния ляв ъгъл има пукнатина и най-вероятно в скоро време напълно ще откаже. Колко ли струва смяната? Ако е колкото целия ми лап топ ми иде да рева цял ден. На всичкото отгоре ме боли зъб и снощи преди лягане пих аналгин, събуждах се към 3 часа, пак пих, сега пак боли. Мисля да се дрогирам и с аулин и да звъня на зъболекарката. Мислех, че боли от разтеж на мъдреца, ама вече се опасявам, че не е от това. Мрън.
Сега отивам да ви чета да си повдигна малко настроението.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #1174 -:
април 30, 2015, 07:40:06 »
Наде как пък го настъпаха тоя лаптоп? Не се коси ще се оправи. Ако ли не с един кабел към ТВ докато съберете парички за нов!
Дано бързо да ти мине зъбът!
Активен
Alichka
«
Отговор #1175 -:
април 30, 2015, 08:13:17 »
Джосиии, уби ме
Така съм се смяла... Жена ми пие уиски... Това все едно моят мъж го е рекъл.
За висшет - не се коси. Това трябва да е средство, а не цел. ММ по-миналата година изкара курс, който му трябваше за шофьорлъка. Сега му дойде музата да учи. Не е седнал още, ама се кани да кандидатства. На есен с песен и ученик ще имам, и дете в ясла, и работа да почвам... Къде ми отидоха лаковете за нокти, да си оправя настроението
Шегата настрана - вчера ги намалих, ако не на 1/3, то поне на половина моите лопати. Днес може и да ги лакирам
Първо ще ходя в данъчното да броим конете и магаретата...
Мариолка, то аман от женски дертове! Вчера, ако раждах, по-малко контракции и кървене щях да имам. Ама и аз съм една сглобка - само за експонат по медицински изложения.
Това е едно от нещата (май единственото), за което съжалявам, че имам момиче. Толкова се надявам поне при нея всичко да е наред. Поне се старах да пия фолиева киселина, а не като майка - да рупам чернобилски марули
Слънчев ден на всички!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1176 -:
април 30, 2015, 08:27:21 »
Добро утро!
Неделинка, дано зъбчето да ти мине и да не е нещо сериозно. Може и мъдрец да е, те са много проклети и могат и предните зъби да те болят от тях, мен с единия сливицата ме болеше ужасно, защото нещастникът ми растеше към гърлото. За лап топа гледай бързо да си запазиш цялата важна информация на външен хард или някъде, където ако изгърми да не загубиш нищо. Погледни го от хубавата страна- скоро може да си имаш нов!
Али, разби ме с чернобилските марули.
Аз съм като труп, ставах 100 пъти да проверявам котката. Поне вече не залита и ходи, ама не иска да яде.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1177 -:
април 30, 2015, 08:34:32 »
Добро утро
Аз съм скапана - пак не спах цяла нощ. Мислих за раждането, за изписването, за някакви дрехи.... за 15000 неща и не можах да мигна
Наде - съвет - със зъбите шега не бива, отиди да те видят. А за лаптопа - за съжаление да си купиш нов лаптоп е по- на оферта отколкото да оправиш пукнат дисплей - много пари е ремонта, освен ако нямаш някой познат..
Роси не знам за котката, ама явно аз и ти днеска сме на едно дередже... А как е котката впрочем?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1178 -:
април 30, 2015, 08:40:06 »
Миленка, ти тренираш за безсънните нощи след няколко седмици.
Котанка е по-добре, вече ходи, опива се да се качва, но я боли и мяука жално. Притеснява ме, че не иска да яде, ама сигурно след обяд ще почне да се храни.
Аз да ви кажа какъв шантав късмет имам. Нали трябваше да ходя на едни конкурси, та на втория /за прокурори/ не отидох. Те хванали едни да преписват и вчера отмениха конкурса, сега ще има нова дата и ще имам втори шанс да се готвя и да се явя.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1179 -:
април 30, 2015, 08:54:15 »
Видя ли - всяко нещо има причина... Явно така е трябвало да стане
Не знам за какво тренирам, ама направо не е реално. И снощи Фил не ме разтри и реално заспах към 5 и станах в 8 с него за работа, защото умирах от болки в краката. Горе където са тазовите и бедрените кости.... Малчо вече хептен не ми дава да стоя или лежа в нормално положение - все на една страна трябва да съм, даже като стоя на диван или на стол... Както седна нормално и почва да играе ламбада вътре...
Днес съм решила да си почивам иначе, довечера ще ни идват кумовете нагости - да не повярваш. Не са идвали от януари- даже дивана не са виждали, камо ли бебешките работи. Аз май не съм ви казвала, че малко така станаха нещата , че на мен ми писна най-накрая и за мен кумата в момента е просто ... ами .. гаджето на кума... Кума на ММ си му звъни, виждат се, чуват се - на мен кумата не ми е звъняла (тя да ми се обади) от преди сватбата. Като я търся все е заета, все няма време и все има много работа. Куриоза беше преди няколко седмици се разбираме за разходка в парка, идва само кума - питам къде е тя - имала среща с приятелка в същия парк, много важно било и щяла да дойде по късно. 4 часа бяхме в тоя парк, тя не благоволи едно здрасти да дойде да каже. Въобще не говорим дали ми е звъннала да пита как съм или нещо подобно. Иначе ако се засечем само слушам с коя приятелка се видяла онзи ден, тя какво казала, колко работа има и как няма време... Абе щом с триста зора изгледаха видеото от сватбата миналата седмица смятайте (имат собствено копие от февруари насам и познайте - нямат време да го гледат). А да - споменах ли че няма да са тук за раждането на бебето? Ако се роди преди термиа да, но иначе те отивали на почивка. И като им казахме че все пак нали - бебе ще имаме, отговора на кумата ми беше - Е, ми да се роди на термина, ние вече сме си направили планове... Найс, а?
Подаръка дето им направихме за 300 лв екскурзия до крушунските водопади с езда изтича сега на 10 май. Изобщо нямат намерение да отидат защото - познайте - нямат време
Вече е смешно направо
Както и да е , поне кума се сеща та звъни отвреме навреме на Фил да пита как съм. Ако кумата я питаш - даже не знае докъде съм. Добре че е моята си приятелка-сестра-семейство- абе Мон
че да има кой да ме мисли и да ме пита искам ли парти за бебето, да ме пита искам ли погача, да мми я организира, да ме пита от какво имам нужда... Все неща дето УЖ са задължения на кумата...
Ох стига съм мрънкала. Дайте ми идея какво да сготвя за кумовете довечера - нали не ядат месо миличките те
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1180 -:
април 30, 2015, 09:03:32 »
Миленка, много неприятно! Понякога хората изперкват, може да се чувства неудобно, че ще имате бебе, ако тя е на друга вълна, за нея ти следващата година си загубена кауза, защото ще имаш други приоритети. Ама, това дето го правят е много гадно. Ние присъствахме на раждането на дъщерята на кумовете, бяхме подкрепа на таткото и на изписването ходихме. От друга страна съм сигурна, че те един ден на раждането на нашите деца няма да бъдат.
Това, че се им подарили подарък и те ще го пропилеят е направо за бой! Ама, ти се опитай да си гледаш себе си да си добре и гледай да не се ядосваш за неща, които не са по твоя вина. За готвене нищо не мога да кажа, напоследък съм злояда и не ми се яде нищо.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1181 -:
април 30, 2015, 09:10:41 »
Роси мен за това ме беше яд - другите и приятелки до една са с бебета
Демек няма логика да се дразни само от мен. Все тая - аз и преди съм го казвала. Проблема при мен не е като викам и крещя и се ядосвам - това значи че ми пука. Проблема при мен е като спра да го правя - ако спра да се ядосвам, значи ми е станало все тая и ми е безразлично - поне за мен това е по - лошо
Аз още чакам рецепти , ама днеска нещо никой няма по темата
Последен ден на месеца
Ти що си злояда?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1182 -:
април 30, 2015, 09:17:10 »
Де да знам периоди, от както ми казаха, че мога да ям сладко и вече не го искам. Като ми забраниха, ела да видиш кво става /но аз не обичам иначе/.
Кумата може да ревнува, ако сте били много близки може да смята, че отношенията между вас няма да са същите вече и да е решила да се дистанцира.
Направи едни пържоли, вече има хубави салати и зеленчуци- някоя хубава салата.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1183 -:
април 30, 2015, 09:23:43 »
Не знам какво е , но вече не ме и интересува....
хааххаха пържоли лесно, ма те не ядат месо ... побъркаха се нещо- преди си ядяха. Уж им било по-добре така уж по-здравословно, ама гледам кума 7 кила качил.....
Ще измисля нещо
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #1184 -:
април 30, 2015, 09:26:15 »
Добро ви утро и от мен.. 6 страници, вие луди ли сте, как се наваксва
Дипломирахме се вчера, беше доста тържествено и сериозно, за разлика от учението и изиксваията на преподавателите.. Всички ми казват "Честито, браво", ама как да ви кажа, аз е го усещам като постижение, този университет е пълна пародия, много съжалявам че записах магистратура, само дадох пари, но хайде да го има написано в СV-то
Хората имат мноого объркана представа за Свищов, колкото се гордеех с дипломата ми за бакалавър, толкова ме е срам от дипломата ми за магистър
Поне се срещнах с неверояти момичета там, не знам изпитвали ли сте чувството, когато си виждал едни хора само 3 пъти за по няколко дни, обаче ги чувстваш като чааст от живота ти, все едно винаги са били там.. Много странно, но ги чувствам близки все едно сме приятели от деца, раздадох им поканите за сватбата, всички толкова ги харесаха, през цялото време повтаряха - нямаме търпение да дойде 22.08 (Моминското парти) и 05.09 (Сватбата), да пеем, да танцуваме, големи веселячки са
Днес не съм на работа, във Враца съм си, утре обаче ще работя
Вие сте изписали хиляди неща, само да кажа на
Миленка
за хора, които не ядат место.. Пълнени картофи са вариант или някаква Паста без месо... Разбирам те напълно за ядосването, а когато спре да ти прави впечатление, хората са почти отписани... Такива сме си, раздаваме се, не ни забелязват и просто идва безразличието
Поздравления за Пъпеша, голям е и ще е прекрасно здраво бебче
Ина
, радвам се, че и при вас с бебо, всичко е наред
2 нови отговора
Активен
Страници:
1
...
77
78
[
79
]
80
81
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден