Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:08:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 274872 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #1140 -: април 29, 2015, 10:29:25 »

Ма те тук така паркират всички. Лекичко, лекичко, бут опред, бут отзад, даже знам че си оставят колите някакси да могат да се мрьднат (на скорост ли, без скорост ли, не сьм шофьор и не ги разбирам)  blush

Жал ми е за теб, че така я мислиш и не сьм вярвала, че ще го кажа, но: много котки го преживяват, всичко ще й бьде наред  Friend
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #1141 -: април 29, 2015, 10:31:32 »

Инче, ноктопластика казвам аз на всичко , де що не е естествено biggrin Така се , изграждането имам предвид. В случая аз имам удължител и там геловете, не е само гел, защото аз супер много ги къртя тея нокти и гела не ме издържа biggrin Така ми е ок, здравички си ми , не че не успявам пак да ги троша ама .. Wink Тук в Бг е мноого по-евтино smile Примерно мен за изграждането ми взимат 40 лева и от там нататък ми взима по 20 лева за поддръжка с лакиране. Колкото и каквото си искам ми рисува , не ми смята паричките на брой декорации ( супер тъпо ценообразуване мен ако питате .. )

Колкото до паркирането - "парижкото паркиране" е същото като в Испания ( или ако трябва да сме честни , като почти из цяла Европа .. ) сестра ми живееше в Мадрид и покрай нея съм се нагледала на "паркиране" хаах много забавно !!! Ние тук нямаме много място, но все успявам да намеря местенце дори и с пасата Wink

Преди няколко дни говорихме с мъжо и той като ми каза, че пасата ми бил 4 метра и половина и направо се оцъклих  Oh my ... shok как го карам това чудо ?! хахах

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше. - да не повярва човек  funnytooth
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1142 -: април 29, 2015, 10:36:03 »

Тука ако паркираш така най-много да се върнеш и цялата да е издрана с ключ.
Аз до миналата седмица бях с УВ гел и не го бях сваляла повече от 2 години и сега е нещо страшно, ноктите ми са като вестник, от всичко се гънат и чупят, а имах супер здрави нокти. Моята маникюристка ходи на много курсове и се усъвършенства непрекъснато, а и страшно й се отдава да рисува. Ако на някой му се гледа: https://www.facebook.com/pages/Nail-Studio-Bankya/253734731379516?fref=ts
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #1143 -: април 29, 2015, 10:44:09 »

Аз харесвам лакирани нокти, обаче като се лакирам и имам чувството, че ми се задушават ноктите и откачам. едвам издържам няколко дни.
Имам една приятелка, която е много добра и също прави големи красоти. За съжаление, не е в София и не се възползвам особено често. ratatui, твоите нокти много пъти съм си казвала, че все едно тя ги е правила, а сега като погледнах снимките на твоята маникюристка видях, че ходят на едни и същи обучения. света е малък  pardon
Аз за гел лакове за първи път чух тук, от сватбената тема на scilla. ratatui беше дала разясненея Wink
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #1144 -: април 29, 2015, 11:16:17 »

Рататуй, котката се оправи още на втория ден след операцията - скачаше и дереше без изобщо да си спомня каквото и да е. А тя помни примерно ако сме отсъствали от къщи 4-5 дни и ни се сърди и не дава да я пипаме. Хехе, в тази връзка, не си спомням дали казах, че когато бяхме в Сингапур бабите забравили да и дават вода. Животното излочи почти цяла чаша и после ходеше в тоалетната през 5 минути. Добре е, че ще постои в лечебницата и няма да ти се налага да я гледаш в окаян вид. А, забравих да ти кажа - коремът и ще е обръснат, да не се изненадаш.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1145 -: април 29, 2015, 11:21:10 »

Поне не й се налага да ходи по зьболекари и други човешки несгоди  Wink

funnytooth Имаме наши семейни приятели. Бащата е зъботехник, а синът е зъболекар. Та бащата турил преди време на кучето им златни коронки. Кучето не го знам, защото вече го нямат, а тогава още не се познавахме с ММ. Знам, че е било доберман. Та представете си да ви се усмихне това куче насреща laugh
ratatui, то грешка е станала, ама така се смях на "пиканата" tease
Нашият е много стреснат, горкичкият. Бяхме му купили едни хубави купички от Лидл със стойка и заменихме грозните пластмасови. Толкова страх бра няколко дена, че го хванахме да пие вода от тоалетната. Понеже е дебел и не може да се оближе, видяхме петънца кафяво по седалката на тоалетната... blush
Аз отдавна съм на мнение, че колите трябва да ги правят като корабите. Понеже моите братовчеди са моряци съм виждала, че корабите "паркират" настрани. Така ще се спести и място, и няма да има учене на френски гаражи... Wink Да взема да го патентовам това, че току виж ми откраднали идеята.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1146 -: април 29, 2015, 11:32:07 »

Хахаха, да, смартовете така ги паркират. Тука тенденцията е обратната: кой ще има по-малка кола и страшни чудеса виждам понякога по улиците, като например едноместна кола. Онзи ден, ето на това се пулих и вьртях очи:

В едновремешният ми човешки живот, се лакирах през седмицата с нормален лак, два ката. Дьржеше идеално пет дни. В петьк вечер го свалям и уикенда почивам. Питали са ме дали ноктите ми са изкуствени.
Вчера гледахме едни стари снимки (2007) и Марта нали в момента е обвзета от идеали за красота, ми вика: "Искам пак да станеш така, млада и красива"  pardon Дамз, как да й обясня, че все по на зле ще вьрви  lol Като ми каза това, ми дойде моментна лудост, в коятo си помислих, че ето сега ще родя и това вероятно ще ми е последно дете. Като се сьвзема и поотрасне година-две, ще мога да инвестирам в себе си и да се поддьржам хубаво, да изглеждам добре, да направя тяло  crazy После ме тресна истината, че докато отрасне ще влезна в менопаузата и хормоните (или липсата им) сьвсем ще ме преиначат и по-добре отсега да приема тази мисьл и да се старая да сьм си красива за вьзрастта (или поне да се боядисвам по-често от ведньж на 4 месеца)  funnytooth

Тя ми вика, много си красива така с малко кафяви коси и малко червени (белите са червени от кьната). girl_haha

Доберман сьс златни зьби… Какво ли не чува човек в живота си  girl_impossible  funnytooth Кажи поне, че като умрял са му извадили златото...
« Последна редакция: април 29, 2015, 11:48:54 от inaxastra » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1147 -: април 29, 2015, 11:40:34 »

Леле, Али това не съм го видяла, а уж проверявам за грешки, ама сега като го видях при тебе и аз много се смях. А това за кучето със златни зъби ми звучи като виц направо.
Свекърва, а ходи ли с тия пластмасовите неща на главата да не си дърпа конците, нали на кучетата им слагат? И после конците сваля ли ги и кога?
Панди, при Тина ли ходи твоята приятелка? Тина рисува такива неща и то само като ги гледа, че направо да ти падне ченето!
Ина, в очите на Марта винаги ще си красива!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1148 -: април 29, 2015, 11:53:58 »

Не знам как са се развили нещата с кучето. Ще взема да си изпрося снимка, че да не звучи като празни приказки smile
Ина, то ако е някоя мадама с повече посуда не знам как ще кара такава кола. Остави Като туриш чанта тип сак, резервни обувки като за в офиса, палто, покупки от магазина на връщане...
Аз съм маниак на нокти. Косата ми е гъста, ама е с тънък косъм и пухкава. Много с нея не се занимавам, че ще се раздърпа, обаче ноктите са ми влезли под кожата. Моите също са здрави и растат супер бързо. Затова и от години следя темата и ми е все по-интересно. Има специални световни конкурси, за които участниците се готвят с месеци. Правят се всякакви ноктопластики, за да има завършена история/визия. Най-често са с разни фентъзи герои и буквално разказват история. Идеята е идин вид да се каже "Виж от този материал какви неща могат да се направят!". Не че някоя жена ще си ги сложи в ежедневието. Това е вид висша мода. Затова има и дизайнери, които правят рокли и други от всякакви боклуци - кашони (Еми беше показала такава рокля), пластмасови бутилки, найлони и тн.
Отивам да разглеждам страницата...
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1149 -: април 29, 2015, 11:58:05 »

Добър ден! Тая сутрин ставах рано, че носихме биологичен материал в лабораторията. От 2 седм. в чудо съм се видяла с тая миньонка. Все и се ходи когато сме навън  Girl_hide даже мислех да нося приспособленията с мен и да правя невъобразими неща в обществените WC-та  blush добре че не се наложи... После малко на работа, кафе и така по живо по здраво у дома!
Нямам никаква представа от паркиране и коли и аз. А миньонка нещо много се е запалила по майките шофьорки и на токчета. Аз не съм и двете и затова съм малко Некрасива  tease
Верно, че е мн скъпо да се поддържаш в чужбина. Едвам чакахме да се приберем и се почваше едно лудо обикаляне по козм. студия, фриз. салони и т.н. Другото нещо което смятам да направя преди да родя е гел лака. Някой може ли да ме светне колко издържа, че те такоз чудо не съм си правила. Ще ми се да съм с маникюр по празниците crazy а ноктите никога не са ми били дълги, защото имам дълги пръсти и ако ги пусна изглеждам като баба Яга  tease
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1150 -: април 29, 2015, 11:59:47 »

Много яко, не знаех, че има такива неща, обаче идеята звучи страхотно както си я описала. Има ли си име тази тенденция?

Искам и да сьм мадамата с посудата, пу за мене  danceg danceg danceg

Нов отг

Фани, сигурна ли си, че е добра идея? Аз мисля да си режа ноктите, за да не драскам бебето, макар че без тях сьм като без рьце. За Марта почти година стоях без нокти. Сигурно и моята като поотрасне още малко ще ми види кусурите. Сега е на романтична вьлна просто  girl_haha

Ходихте ли някьде вчера?

Аз много искам краката да си оправя, ама не мога да се свия толкова. Здравка не мога да я моля за такова нещо, а майка ми идва след месец и нещо, ама тя не е особено по тия работи.

Да ви кажа, откакто се запалих по био-мио кожата ми е като на крокодил. Не се ли наплескаш сьс старата добра химия, след обилен пилинг, забрави нежните фини пори и копринено меки бедра.
(но щом си мажа лицето с крема за тяло на Марта, значи сьм стигнала дьното  lol Надявам се по-надолу да няма накьде да ида  blush )
« Последна редакция: април 29, 2015, 12:05:59 от inaxastra » Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1151 -: април 29, 2015, 12:20:51 »

Нали ти казвам, че те са ми къси ноктите по принцип. Пък и ще стоя максимум 1 месец с маникюр. После пак режа до дъно  blum колкото да си направя кефа, че ставам на 30 и 100 години/както казва миньонка/ на 22ри другия месец. Ходихме на ресторант, много й хареса, въпреки че яде само картофки със сирене. А днес е с полубална рокля, че ще ги снимат за албумче, а вечерта няма да имат тренировка, а само парти, че едната треньорка е рожденничка!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #1152 -: април 29, 2015, 12:22:23 »

На мен пък единственото ми природно красиво нещо са пръстите с ноктите и що- годе кожата. Та по този повод гледам да ги показвам в естествен вид и не се лакирам, даже кожичките не си махам. Слагам и съвсем лек грим само на клепачите и миглите.
Ина, миличка  heart heart heart Сега ти е времето да се разкрасяваш, не оставяй за после. Някой /май Дипак Чопра/ беше казал: "Един ден /в смисъл някой ден/ не е ден от календара. Освен изброените от теб причини за естествения ход на нещата, бих добавила и от личен опит, че и мераците на човек му намаляват, като вземе да го боли това - онова. Едно време да ходя с ниски обувки- абсурд...Сега да се кача на токчета - пак абсурд с тези "въртежи" в коленете. Сега прилагам приказките на майка ми, че старите хора трябва да се издокарват, че да не плашат младите какво ги чака Wink
Рататуй, докторът каза /и така стана/, че тя няма да си ближе раната заради болката, а после сама ще си издърпа конците.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1153 -: април 29, 2015, 12:23:08 »

Искаме снимки !!!

Като заговори за гел, реших че ще пускаш малко дьлжина, затова така  blush
И моята кокона обожава да яде по ресторанти. Ама ще го пиша в нейната тема, да си го имам за спомен. Забравила го бях, добре че ме сети  good

Опс нов отговор бе

Едит : Свекс, сега нямам нито сила, нито време, нито вьзможност. А болежки колкото искаш и сьщо сьм с ортопедични обувки (многократно сьм чувала коментари колко са грозни, ама толкова по-зле). Бе когато мога, както мога  pardon Няма да седна за това да се трьшкам. Аз си викам, че като трьгна на работа ще имам по-вьзможност, може и да не е така.

Някой ден (хахаха) ще се храня качествено, ще правя йога, ще имам хубави дрехи, ще нося лек грим и ще се усмихвам на хората в метрото. (и няма да се оплаквам вьв форума)
Мечтите са безплатни, а пьк някои от тях вземат та станат истина  danceg

Като казах, ще се усмихвам на хората, едно време виках на бившето ми гадже: толкова сьм щастлива, толкова ми е хубаво, че като пьтувам в рейса се усмихвам на хората около мен и те ми се усмихват в отговор. А той ми отговаряше: те не ти се усмихват, те ти се смеят  funnytooth  (София, около 2000-та, работехме и двамата в златарското. Той беше смотаничьк, ама хубаво си живеехме)
« Последна редакция: април 29, 2015, 12:30:14 от inaxastra » Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #1154 -: април 29, 2015, 12:33:21 »

Инче,това с колите много смешно.С мм като се запознахме,се изумявах как се лепеше на светофарите зад номера на предната кола.Като го питах ,той викаше ,ще видиш като дойдеш,борбата е за всеки см място,и съм свикнал така.
В Италия се напълни с много китайски фризьорски и козметични салони.10 евро подстригване,20 със измиване и прическа.Бабетките от махалата ходеха сряда и петък и все бяха с прически.
Аз веднъж отидох,но не останах доволна
Активен
Страници: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: