Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:33:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 64   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта  (Прочетена 246149 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #195 -: март 09, 2015, 15:44:27 »

А... къде е Свеки днес?

Сигурно е по любов! Вие с тия сериозни теми... biggrin
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #196 -: март 09, 2015, 15:47:31 »

Аз мисля, че 90% всичко си идва от родителите, ама това е друга тема и няма да бъда многословна. На първо място децата в повечето случаи в днешно време са единствени и както отбеляза и ти в тях се възпитава един несъзнателен егоизъм (и казвам несъзнателен, защото те не осъзнават, че са такива и вярват, че са абсолютно прави в ситуациите, в които се изразява). Родителите си гледат детето като писано яйце и му вярват за всичко, което оставя възможността самото дете да ги манипулира. Което води до това да нямат доверие на учителите, карат се с учителите и им крещят с въпроси "ама защо?", не ги уважават, най-вероятно говорят и вкъщи пред децата си кое как защо и къде с този учител, което задължително показва на детето, че мама и татко са зад него и то може спокойно да се държи неуважително, недисциплинирано и дори вулгарно. И тук вече идва и примера от другото дете - ако в класа има едно-две стигнали до тези важни изводи за живота го предават нататък. А нямаш право да го удариш, можеш само спокойно да му говориш в училище, докато той ти се лигави насреща и омаловажава теб като човек пред целия колектив.

Май бях многословна.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #197 -: март 09, 2015, 15:56:10 »

Инка - много ама мног си права хахахахах lol

Колкото повече порастваме , толкова повече улягаме и без да искаме забравяме, че самите ние не сме склонни на това , което искаме от детето си...

Наде - разбирам гледната точка. Имах среща на випуска в петък и там бяха двете ми любими учителки. Разказаха ни сегашните деца как нямат респект от учителите именно заради родители. Навремето ми трябваше цял час примерно, за да убедя майка ми че госпожата не ме харесва и затова имам 4ка, 2 ходения на мама до училище, за личен разговор и чак тогава да ми повярва че е така. Сега - то не е подготвено, обаче каже на мама че госпожата не го обича, и мама търчи да се разправя, сляпо вярвайки на детето.... Децата са страшни манипулатори и като видят че им се получава , според мен това е в изцяло техен ущърб.........

Но си праваа-учителките определено се изказаха че , навремето ние сме били много диви и пакостливи, но не сме били разюздани и агресивни... а днешните деца май са такива....

Леле  - в какъв свят ще го раждам малкия хахахахахахаха pleasantry
« Последна редакция: март 09, 2015, 15:59:49 от milenkata » Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #198 -: март 09, 2015, 16:04:21 »

Миленка, съгласна съм, че на децата много бързо им минава и не се затормозяват с дълги сърдения помежду си, бързо забравят. Но не съм съгласна, че не осъзнават действията си, много добре знаят какво правят, да, по детски начин, не толкова обмислено и анализирано е тяхното действие като на възрастните, но много добре знаят защо го правят. Дават си сметка за нещата. И говоря за първолаци, по-големите са жестоки по абсолютно целенасочен начин и обратното - за хубавите неща. Днешните деца не са льольовци като нас, те си се раждат научени.
И една малко смешна случка в тази връзка. Едно дете миналата година (1 клас) ми казва "На мен Криси ми е гадже!". И в междучасието Криси идва и сяда на скута му.  shok

Ина, щом аз работя с детето, сама можеш да се сетиш защо действията на децата са такива, една от причините, разбира се, де.
« Последна редакция: март 09, 2015, 16:07:34 от nadelina88 » Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #199 -: март 09, 2015, 16:12:49 »

Абе да ти кажа случката е не толкова смешна   pardon
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 09, 2015, 16:19:15 »

О, от 1-ви клас.. За 7-ми вече съм подготвена... Преди време, когато братовчед ми беше в 7-ми клас, отива той на имен ден на някакво момиче от класа му. Към 21ч. звъни телефона на майка ми "на пожар".. Тя веднага си мисли, сбили са се с някое момче, нещо се е случило.. Отиваме там, а той милия целия насмукан, надран.. Вика како не можех да се оттърва, заплашвах я, че идвате не ме пуска  Oh my ... Супер възмутен милия.. И от тогава знам.. тия деца са деградирали на МАХ..  crazy
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #201 -: март 09, 2015, 16:23:12 »

ахахах е това ме разсмя вече хахахахахаха funnytooth funnytooth funnytooth

Така е момичетата са по - отракани smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #202 -: март 09, 2015, 16:27:05 »

Тониfunnytooth funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth миличкия!!!

Две момичета в 7 клас се сбили. Аз чувам историята от посредници-момчета. Едната казала на другата, че е к*рва. И аз се правя на от небето паднала и питам какво трябва да правиш, за да си такава, какво тя прави?! Не намериха отговор на въпроса, само се хилеха под мустак.
Може да е нещо подобно на мацката на братовчед ти.  crazy
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 09, 2015, 16:31:08 »

Да, от 7-ми клас буквално се *б*т като животни  blush Срам ме е, ама какви неща ми споделя братовчед ми... Направо съм задръстена... Почти няма момче, което да не е било с 2, та и 3 момичета наведнъж и то по желание на момичетата  Oh my ... crazy
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #204 -: март 09, 2015, 16:33:13 »

Значи и бисексуалността е модерна, така ли?!  funnytooth Минали са набързо през периода на обикновения секс, толкова зле се чувствам, заради скромния ми опит.  funnytooth
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #205 -: март 09, 2015, 17:00:14 »

А така, дойдохме си на темата - секс и любов Wink
Мой съученик в четвърти клас крадеше лимони за наша съученичка от магазина. Двамата ходеха на кино и публично се целуваха. Друга моя съученичка ми отмъкна в пети клас едно момче, което явно ме харесваше /беше в 10-ти/, като открадна негова бележка, че ме кани на среща. Живяла съм в пансион от 14- годишна, та и за любовни похождения мога да разказвам с дни и то все засукани работи за съученици. Иначе когато малкият син беше в 10-ти клас, говореше, че момичетата в шести клас вече въртят свирки blush със завидно качество. Та никой с нищо не може да ме изненада.
Днес пак съм работна, помагам на колежката, че имаме три проверки от НАП и НОИ, а тя не знае още кое къде да търси. Замръзнах в архива...
По предишните разговори за ревност и обич, много ми се иска да си говорим отново след 20 години.....Ама тогава сигурно съвсем ще съм изкукала и няма да съм ви интересна Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 09, 2015, 17:03:33 »

хахах, ще падна от смях с историята на Тони.
Сестра ми е в шести клас. Ама явно е от по-захлюпените, понеже още не е правила такива извращения. Ама на по 14 могат ли да я свършат тая работа момчетата? Ако се доизкажа, ще прозвучи вулгарно за национален форум...ама изобщо ще се оправят ли с 2, че и 3? Те с една ще изстрелят патроните бързо, пък с повече мераклийки... girl_impossible Girl_hide funnytooth Xixixi
Свекърва, за 10 клас някак по-нормално, на по 17 сега какви са отракани...с метла да ги биеш през ръцете, няма да пуснат.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #207 -: март 09, 2015, 17:05:24 »

Аз ви казах, че само любов й се върти в главата на наш`та Свекърва, вие не вярвате Wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #208 -: март 09, 2015, 17:34:33 »

Ахахахах Али права беше... Girl_hide

На 17 е по притеснително ако детето ти не прави секс отколкото ако прави, но на 13-14 - де да знам - рано ми се струва.... Макар че аз бях на 15 без малко като ми се случиха нещата, ама бях толкова стресната, че после още една година нищо не правих и чаааак след това , си хванах "сериозно" гадже и си го броях че това ми е първия път.... тц тц... pleasantry crazy толкова ми е бил акълът blush

Като се замисля - била съм образована от малка за основните неща - кое какво е и защо се прави, но за 2ки 3ки и други подобни се научих доооооста по-късно.... blush nea

За съжаление днес с тея 50нюанса пембено и тем подобни, цялата информация в интернет , за телевизията да не говорим - няма как  -счита се за нормално на 13-14 да си сексуално образован до дупка...

ПОсле защо на 20 изглеждат изхабени и 10 години по -стари...

Интересна темичка захапахме... а от къде тръгнахме хахаха diablo

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 09, 2015, 18:04:19 »

Абе не се изненадвам - много е важен личния пример. Аз като даскал с почти 10 г. стаж да се изкажа, хаха. Майката ако се държи като к...тия, какво очакваш от дъщерята... Малко съм крайна може би, но за мен не е нормално деца на по 5-6 г. като дъщеря ми да ходят по чалга клубове и да седят до малките часове  Oh my ... после що се държали пошло? Не бих казала, че сегашното поколение са по-лоши от нас, просто са различни и виждат много погрешни модели на подражание, ми не може да се държиш като шафрантия и да очакваш детето ти да е цвете, все ще му избие отнякъде на горкото. Имам супер яки момчета и супер глезльовци по класовете. При Възпитанието за съжаление не е 1+1=2, по-сложно си е... Толкова родители са пи чужбина, а децата при баба и дядо. Стараят се хората, но просто не е същото.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 64   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: