Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 19:44:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 64   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта  (Прочетена 246184 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #150 -: март 07, 2015, 16:51:05 »

fiibi_bg да оздравява Явко бързо! Ти в моя инат ли се съмняваше  blum

Пънки надявам се че майка ти не те и е пускала клетви като моята да имаш деца досущ теб хеххехе, че моята отправяше такива, и термина ми е 2 дни след РД ми ден което ми говори че ще ме достигнат smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 07, 2015, 16:58:33 »

Мариолка да ти кажа честно доста такива клетви пускаше. Аз за това и до ден днешен се чудя Алекс на мен ли прилича или просто клетвите не са хванали.
А бе то не е хубаво да се говори така, ама сега от гледна точка на родител, виждам толкова неправилни неща в моето и в на сестра ми възпитанието. Даже ММ често се базика, как при такова възпитание съм станала "човек".
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 07, 2015, 22:09:24 »

Мариолка, честит девети месец! Браво на тебе, значи малкия момък скоро ще има зелена светлина да се появи!
Фийбс, скорошно оздравяване пожелавам на Явчо!
Гледам за ревност при децата си говорите, аз съм единствена на мама и тате, бях любимка на баба и дядо, абе глезена до безобразие. Помня когато щеше да се ражда малката ми братовчедка, колко я мразех /още преди да я видя/, после пак малко я мразех, ама сега ми е най-близката рода и почти цяло лято идва при нас на гости. Тя има по-голяма сестра, обаче много пъти ми казва, че аз съм й много по-близка.
ММ са двама близнаци, никой не е живял сам с родителите си, но са гледани по различен начин. Заради селския манталитет тоя е кръстен на нас, значи повече ще го гледаме и глезим, а тоя дето е кръстен на вас ще е на заден план за всичко. Така са от деца, след това като се събрахме, взеха да правят опис и на това което нашите ни дават /пример: баща ми ми подари кола, че влезнах в университета, логиката тя има кола, значи мм има кола, трябва да купим на брат му. Като си преписваха имотите, нашите имат къща, следователно един ден мм ще има къща./ Какво да ви кажа, в крайна сметка всичко това после определя какъв човек ще станеш, резултата е моето безценно пате, което върши от домакинска работа до ремонт всичко и брат му, който и краката не си вдига, за да се мине с прахосмукачка.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 07, 2015, 22:26:24 »

Рататуй, а баш! Точно това виждам непрекъснато около мен... Няма разлика от поколението на бабите, през родителите, до съученици, приятели и в семейството на ММ... Без изключение - хора, които винаги повтарят, колко много обичат децата си и как не ги делят.. Аз съм сигурна, че ги обичат, ама различно! За жалост децата радвали се на повече внимание от родителите, са винаги по-големите нехранимайковци.. Съдба..
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 08, 2015, 09:19:43 »

ЧЕСТИТ 8 МАРТ ДАМИ!!!

* 1151259_thumb[7].jpg (48.73 KB, 406x409 - видяно 2274 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 08, 2015, 10:26:59 »

Честит празник, мили съфорумки! 
Александрова, какво а ти кажа на мен ми е страшно смешно, като видя свекърва ми из  фб да споделя разни неща колко си обича децата и че е готова да направи всичко за тях, а в следващия момент се сещам как ги лъже и какви неща им е правила /например беше изтеглила парите за таксата в университета. 1000лв. трудно събрани и нйкрая каза, че не е тя./
Пожелавам на всички весело прекарване на празника! Утре да пишете как сте посрещнали празника!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 08, 2015, 11:05:17 »

Честит празник, прекрасни момичетааа  give_rose give_rose Бъдете харизматични, бъдете вдъхновяващи, бъдете прекрасни майки и стойностни жени! Недейте да забравяте, че сте специални всеки ден, а не само днес!  heart

Аз сутринта бях събудена от Мишето с букет лалета (нямам по-любими цветя от тях..  heart) и любимия ми парфюм на Диор. Днес, обаче никак не ми се излиза.. Ще пооправим вкъщи, ще си сготвим нещо вкусно и ще се гушкаме...  heart

Рататуй, като прочетох това за фейсбук си помислих дали не говорим за една и съща жена.. Но е модерно да изразяваш любовта си към някого или нещо, с готови написани от друг фрази и колажи във ФЕЙСА (както казва моето бъдещо свеки).
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #157 -: март 08, 2015, 11:11:38 »

Честит празник мили дами! Бъдете усмихнати и щастливи и слънчеви, не като днешния студен и лют ден....

Скорошно оздравяване на Явко.

Гледам за деленето говорите- аз съм само отрасло, макар че се води че имам брат( на 3 е в момента) това за което говорите съм го виждала на село. Ние сме трима братовчеди, аз съм най малка и най-рядко си ходех при баба и дядо. Съответно им бях малката слабост. Братовчед ми нали е "семката" беше слабост на цялата рода- за него са къщи, имоти, месечна помощ всичко. Братовчедка ми милата се оправя сама от 10 годишна. Хем е средното от нас тримата, хем е жената от тях двамата, а по този край жените кучета ги яли. Същото беше с майка ми и вуйчо ми- за него е всичко, той все е Горкия, а майка ми - тя е грижа на мъжа си..... Дори откакто се разведе баба ми и дядо ми си мислят че тя може да се оправи сама и едва последната година проумяха че не е както си го мислят те... Даже имаше реплики че искат майка ми да ги гледа като остареят много, щото вуйчо ми видиш ли горкия да не го натоварват.... Лошото е че така са научили вуйчо ми а той така братовчед мии.... Дефакто грешния модел се повтаря и повтаря....

Въпрос на манталитет е предполагам.....
« Последна редакция: март 08, 2015, 11:18:14 от milenkata » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #158 -: март 08, 2015, 13:50:35 »

Честит празник, мили жени! give_rose Бъдете щастливи, обичани и грижовни!
Ние минахме през едната прабаба. Дребната се разтопи от лиготия crazy Сега спи, а аз имам време да заредя батериите. Следобед - другата прабаба е на ред! Голяма киша е тук - свърши радостта от снега.
За възпитанието определено моделът се променя с годините и поколенията. От едната страна сме все по сами и това много ми е тежало. От другата ми страна е голям рода и много ми липсват всички, защото рядко успяваме да се видим. Последното нещо, което бих си пожелала и моето дете да расте само. Приятелите са приятели, но кръвта вода не става - казали са си го хората. При ММ нещата много се променят в зависимост от коя камбанария погледнеш. На ниво - баби е едно, на ниво родители - коренно различно. Поне грешният модел вече не е валиден. Свекърите с нищо не са ни ощетили. Винаги са на равно нещата и за нас и за внуците им.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 08, 2015, 14:51:39 »

Честит празник ,мили дами!
Явко още е болен ,даже на АБ.Втори ден почнахме с Т 40 градуса и не ми се експериментираше с детето вече.Айде няма нужда!

Тази сутрин моя мъж спази всички инструкции от минали празници .Никакви цветя ,а само подаръци .Уредих се с едно хубаво парфюмче,как е намерил време милия чак до Търново да ходи ,при положение ,че всичката работа е на негов гръб ,а и сме с болно детенце,незнам.Ама аз си заслужавам пък подаръка в крайна сметка smile.

В петък нали много почивах да успях да сготвя две ястия ,едно тирамису за персонала да се почерпят и за у дома една лимонова пита,та поне за ядене не мисля.

Довечера сме на гости в майка.Мислех за ресторант ,обаче сега няма как с Явко да идем ,а без него не искаме.Пък и аз исках в Щастливеца и дори и да няма Т дребното човече до довечера ,то места няма от седмица вече.Айде друг път,здрави да сме !

На вас пожелавам да сте много обичани,уважавани и глезени.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 08, 2015, 19:06:51 »

Честит празник, мили дами!!! Бъдете здрави, много щастливи и много обичани! smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 09, 2015, 08:50:49 »

Добро утро, момичета! Черпя ви по едно кафенце с френски кроасан и ви пожелавам успешна нова седмица!  give_rose

Днес е моят ден, с майка ми съвсем случайно си избрахме един и същ  Yes СНеговалежът спря и дори се опитва да пробие слънце. Свекито ми се обади да каже, колко е слънчево в Силистра на деня на слънчевата им снаха  pleasantry  danceg

* 8efae160ea29.jpg (54.94 KB, 640x480 - видяно 183 пъти.)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #162 -: март 09, 2015, 09:01:34 »

Добро утро. Аз вчера не можах да пиша, за това със закъснение желая на всички дами сбъдване на мечтите им, позитивно мислене и много много чудеса да ви се случват.  heart

fiibi_bg, бързо оздравяване на малкия юнак!!!

Тони, мерси за кафето. Дали слънцето теб избра или ти си избра слънцето... Готина свекърва имаш.

При нас не е валяло сняг, времето си е все същото мрачно. До 15-и има време!  tease

Лек и успешен ден ви желая.  
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 09, 2015, 09:11:29 »

Добър ден!
Мерси за закуската, Александрова!
Надявам се да има активност в темата следващите 2 часа, че ми правят обременявяне с глюкоза и ми е скучно, а не трябва да мърдам много-много.
В Банкя имаше доста сняг сутринта, от  3 дни през деня изчистим всичко, сутринта пак доста нов сняг. По нашата улица снегорин не минава и излизането е малко трудно.
Оплаках се, поспамих на воля.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 09, 2015, 09:23:38 »

Рататуй, звучи доста неприятно.. каквото и да значи  blush nea
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 64   Нагоре
  Изпечатай