Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:06:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
64
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта (Прочетена 246420 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна Тема Март 2015. Честита Баба Марта
«
Отговор #90 -:
март 05, 2015, 15:47:05 »
Ние с ММ пък имаме поредното съвпадение като дати - бабите ни имат ЧРД. Пак ще има обиколка от сутринта. Мъжо се е закахърил как ще изяде всичко, което му се поднесе.
Нещо го е треснала депресията, че не може да свали няколко килца. Баба каза, че ще прави онзи тиквеник с халвата... В крайна сметка ММ каза, че нямало да пие, че иначе щял му се отвори и 7-ят стомах
П.П. Като казах "треснала депресията" - вчера ми поръча да му взема пълнозърнест хляб... Вечерта обаче попита и за десерт
«
Последна редакция: март 05, 2015, 15:58:26 от Alichka
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #91 -:
март 05, 2015, 16:01:32 »
И какво казвате, да си направим две сватби, за да не ми е мъчно?!
Ами църквата и ритуалната вече са запазени, така че няма как да оставим църковния брак някъде в бъдещето. Иска ми се всичко да е както си трябва. Сигурно те първа ще ми е мъчно за бързо минаващото време, най-вече като дойде самия ден.
И при мен вали сняг от 3 часа вече. Много мързеливо време...
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #92 -:
март 05, 2015, 16:06:08 »
Свеки, вчера ММ чете един твой коментар във ФБ относно памперсите и гледа учудено. Викам му " тази жена е набор на майка", а той "значи като говори за сина си, има предив някой набор?". Отговарям му, че е така, а той пак " ми как помни кво е правила преди 30 години?"... Толкова смешно ми стана...
Гледах днеска и аз 50те нюанса, ми става за губене на време, ама не открих смисъл в него де.
За 8ми ще ходим на ресторант с нашите и свъкърите. То си ни е като традиция вече. Много е готино като се разбират така възрастните. Дето се вика, чуват си се и се виждат често. Майка все ми повтаря, как съм случила на свекъри /което си е така де/!
Да ви се похваля дребната днеска е на вибро масажи...Обляга ми се на корема и бебчо я рита, пък на нея явно и харсва. Все се каня да пиша в нашата тема, какво ново около нас, ама то май не остана вече кой да чете....
Александрова, много е кофти това с болестите. И ние имаме едни комшии, с детенце с проблеми. Горките колко обикалят по лекари и къде ли не. Хич не е лесно... И при тях горе долу на тази възраст го диагностицираха, но да е живо и здраво детенце, ходи си на училище, опитва се да е самостоятелно.... Но си е тежко!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #93 -:
март 05, 2015, 16:21:42 »
Али това с яденето на "здравословни" храни съм го чиувала и аз. Уж мечо все ще пази диета, все не се харесвал щото бил "дебел"
все това или онова и по някое време посред нощ - нападне хладилника. От сън става и хапва каквото намери. Даже семки е люпил в 3 посред нощ.... ахахаха
оптвам се да му обясня че така няма да свали ама... хахаха
Иначер ние като се взехме преди близо 3 години мечо беше 92 кила и честно казано да - много хубав беше, ама и много измъчен и изпит изглеждаше. Сега изглежда като доволен мечок (110кг) . Отиват му килата (той е и висок) и е един такъв все ухилен, а пък на мен ми е много кеф да се гушна в него и да се почувствам мъничка... хихихи
Сега повече си го харесвам ама... той УЖ все не е гладен и УЖ все трябва по-малко да яде и УЖ все не се харесва, а пък вечер... това всичкото се изпарява от мечешката му тиква хахахахахаха
За коментарите на
свекърва
- мечо много и се радва, направо и той и е фен ...
За 8ми март нищо не сме решили още - предполагам ще отидем само двамата някъде.... твакова ми е мързеливо тея дни , че хич не ми се мисли за празнуваници и излизания
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #94 -:
март 05, 2015, 16:27:58 »
Хаха
Миленка,
разбирам те.. При нас е същото, само дето по нежелание и аз напълнях многооо, та сега не се чувствам никак мъничка
Иначе, все да питам, ама ти защо още ходиш на работа.. Не трябва ли вече да почиваш?
Активен
punk_girl123
«
Отговор #95 -:
март 05, 2015, 16:31:55 »
ММ пък хич не му пука, като ми кажа, че е дебел /разбирайте в прав текст в очите/ ми се сърди. Ама си ме знае, че съм откровена и не бих му го спестила. Като се запознахме беше 74 кила, сега е 100. Направо лошо ми става, аз си го взех такъв хубавичък, пък сега на какво е заприличал...
Ама понеже и аз съм 100 кила /76 реално в момента/ си трая, но дай боже да се кърмим и след това стриктна диета поне 2 месеца и възмжно най-много спорт! Ще си върна фигурата ако ще й град да вали! И тогава и той ще сваля ще не ще....
Активен
Alichka
«
Отговор #96 -:
март 05, 2015, 16:37:18 »
Ами, мъжо пък е мързелив да става посред нощ - трябва и зъбите да мие след това и явно се отказва от такова ядене. Килата не му личат, че е 100 кг на 2 м, но се оплаква, че му тежат и пъшка при обуване. Ама пък си е медунчо и без сладко притреперва чак. Воля има, да видим пролетта как ще му се отрази. За спорт при него не става и дума, че има дертове. Той беше доволен като имах мръвка покрай бременността. Обаче тъкмо се зарадва и малката такива къчове взе да бие, че го будеше посред нощ и него. Мина му меракът. За мрънкането пак мрънка от кокала (на таза ми).
Пънки, то си е късмет да попаднеш на сватове.
Свекърът често се възхищава "Какви идиоти има само?!" и повече от всички се радва, че се чуват и събират.
Я разкажете за памперсите, че като нямам ФБ изпускам подобни клюки
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #97 -:
март 05, 2015, 16:40:31 »
Аз и аз съм на вълна отслабване в момента. Преди няколко дни почнах 90-дневната диета - ще видим дали ще удържа до края.
Уж щях да почвам и упражнения, заедно с диетата, ама хич нямам сили за това. Този уикенд съм решила да отида сама на хотел да си почина, че вече много започна да ми идва. А другата седмица пак ще мисля за лекари и простотии.
svekarva,
докъде стигна със задачите? Траеш си нещо и нищо не казваш.
А това време навън е просто отвратително. Имах намерение утре да ходя до моята приятелка, която роди преди месец и половина и да се разхождаме навън с бебоците, ама сега няма как да стане.
Активен
punk_girl123
«
Отговор #98 -:
март 05, 2015, 16:47:51 »
Али ми направи си един ФБ, да те вкараме, там си има група на форумските мами и повече мами пишат. Пако по такива теми.
Манианте как си с главоболието? Направо си те мисля, като го виждам на живо какво е, пък ти и с две деца се оправяш!
Така ви завиждам за снега, при нас само плюе един дъжд. Аз толкова обичам сняг, ама това пусто глобално затопляне му е*а мамата на пловдивския. Помня в моето детство още в началото на декември като навали и вадехме шейните, в последствие и найлоните
Сега дребната се чудим къде да я заведем, че да не като негърчетата. Да се чуди какво пък е това сняг!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #99 -:
март 05, 2015, 16:52:12 »
Menyanthe как си кажи какво ново около теб?
Явно само моя мъж има звяр в корема и колко и да яде все е слаб, в момента сме даже на едни и същи кг. Егаси гадняра. Един път прави 90 дневната заради холестерола и стана като гладните от африка
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #100 -:
март 05, 2015, 17:18:03 »
Добър ден и от мен!
Аз днеска със снега се озовах с чисто нова настинка и едва преглъщам от тъпите сливици.
За 8.03, нашите имат годишнина от сватбата /34г./ и нещо с тях ще го мислим, а може би после и с кумовете.
В Банкя има доста сняг вече, над педя. А понеже доведох котката насам и тя само тормози кучето на двора и той ще събори вратата вече.
Свекърва, като каза за племенника ти се сетих за едно момиченце /дъщеря на приятели на нашите/ и нея я гледа дядо й и ги ръси едни: Седнала един ден и се прави, че чете вестник сваля го и казва "Оф, ами не знам! Да ходим ли тва погребение, да не ходим ли?!?" Тръгнахме на разходка до Сърбия, а тя вика "Сега отиваме в Щурция на море и на ядене". превод Щурция е Турция.
Александрова, кураж за приятелката ти и дано всичко се нареди бързо и по най-добрия начин!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #101 -:
март 05, 2015, 17:19:54 »
punk_girl123, относно главоболието - още не съм ходила за второ мнение - за бой съм направо.
mariola85, продължавам да ходя по интервюта, малкият ми стопява лагерите ежедневно, те пък (евентуалните бъдещи работодатели) ми дават някакви задачи, които си отнемат бая време, а аз едва успявам да намеря възможност да драсна някой ред. Сега като отида на хотел уикенда, ще пиша и задача, че поне ще ми е по-спокойно. Дори и в момента малкия се къса да реве до мен и не ме оставя дори за секунда.
П.П. Честно, като тръгна на работа, ще е направо като почивка за мен...
Активен
Alichka
«
Отговор #102 -:
март 05, 2015, 19:12:30 »
Пънки, разказвай! Има кой да чете. Аз не винаги пиша, но следя почти всички бебешорски теми. Интересни са ми
Когато бях бременна един ден се наложи да гледам едно дете. Свекърите са й кръстници на госпожицата. Бях вече пред раждане и Мария много риташе, та аз дадох на госпожицата да пипне корема ми. Явно се е впечатлила и го е запомнила - още го разказва
menyanthe, то е ясно, че с децата не е лесно и трудно се намира време, ама погледни като егоист. Има и хубава страна!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #103 -:
март 06, 2015, 08:27:12 »
Като казахте за диетите.. Вгледала съм се в диетата на Ваня Червенкова, последните дни беше някаква истерия около нейна публикация. свързана с това - как е свалила килограмите.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #104 -:
март 06, 2015, 09:12:21 »
Привет,привет!Чета ви редовно ,обаче време няма за нищо.Пфу.Голяма въртележка ни завъртя ,голямо нещо.Майчинството е да ви кажа като спрял миг.Прекрасно нещо.Не,че другият ми живот не ми харесва ,но майчинството е тотално блаженство ,честно.
Аз днес съм пълен релакс ,т.е готвене ,снимане ,онлайн пазаруване ,капучино ,филмче ,все любими неща.Имам и едни амбиции да подредя нашия и на Явор гардероба ,но ако стане .Ако не стане ,другият път.
Пънки и аз чета,така че пиши ,пиши.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9