Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:43:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ  (Прочетена 134565 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 19, 2015, 15:56:55 »

Ох, като чуя, че някой се е е сетил да си търси маркова рокля 1м преди сватбата и ми иде да се самоубия ритуално. Явно много малко хора осъзнават фактите такива, каквито са - не можеш да отидеш и да си  купиш булчинска рокля от днес за утре. Това не е мол с конфекция. В 99% от случаите се налага някаква корекция по тая рокля.  lacnl8
Едит:
Ще ви дам пример с една моя приятелка, която се сети да си търси рокля 1 месец преди сватбата. Тя си мислеше, че ще отиде и ще си купи първата рокля, която й стане. Ходи, мери, хареса си - трябвало да я шият, срок - 2м, понеже е сезон. В следващия магазин се навиха да я ушият до сватбата. Сами се сещате какъв беше резултатът. Накрая се оказа, че е платила двойна цена за труд заради бързата поръчка, а роклята беше готова вечерта преди сватбения ден. В деня на сватбата част от лепената декорация падна.
В заключение: нито спести пари, нито получи качествена услуга.
« Последна редакция: март 19, 2015, 16:18:19 от nansita » Активен
Future_Bride
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #151 -: март 19, 2015, 16:05:13 »

Май месец ти е късно, ако сватбата е юли.

Моята е през август и искам да я купя до началото на април, защото се притеснявам, че може да се наложат тепърва корекции. Няма как да предвидиш тази част, затова не отлагай във времето. smile
Активен
elizabeta1
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #152 -: март 19, 2015, 16:15:39 »

Здравейте, аз също се присъединих към бъдещите булки през 2015 година и от седмица вече се вълнувам за роклята, макар да има близо 4 месеца до големия ден, имам притеснения защото където и да реша да премеря рокля( до момента съм премерила 5-6) винаги ги ми е голяма.Все още не съм си запазила час за проба в нито един бутик(в София съм),искам да ви попитам има ли шанс някъде да открия рокли във по малки размери без да е необходимо някоя консултантка да ми придържа роклята, за да мога да преценя как би ми стояла.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 19, 2015, 16:23:09 »

Ама nansita, защо с лошо? Не съм казвала, че искам маркова рокля и, че 100 % тръгвам края на май месец да си търся. Все още не съм пробвала нито една рокля и не знам изобщо как стоят нещата. Аз ако знаех нямаше да си задам въпроса. И моля ви се, не искам да се самоубивате заради мен.  pardon
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 19, 2015, 16:29:44 »

Ще ме уморите от смях  funnytooth Спокойнооо, бе момичета  blum Миме, да знаеш че Нат с най-добри чувства ти го казва, много е мила принципно хихихи Обаче се забързай със сигурност, няма време  nea
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 19, 2015, 16:31:48 »

always_and_forever, нищо към теб! Коментирах на alexandrova_90  поста за мадамата с перфектни мерки, коят иска рокля от определен магазин.
Ти какво реши - ще търсиш готова или ще я шиете по модел? smile
ПП ти имаш 3м до сватбата, преспокойно можеш да тръгнеш на лов за рокля вече smile
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: март 19, 2015, 16:37:24 »

Ами нали затова сме се събрали, за да си даваме съвети. Щом е така, значи наистина трябва да се забързам малко. А толкова спокойно си седях до преди 5 минути. Сега ми заседна една буца в гърлото и се притесних. Ох, ще почина...  mega_chok

nansita, съжалявам, но си помислих, че поста ти е към мен и ми стане едно гадно такова.  cray
Аз нищо не съм предприела все още. Ако трябва да съм честна, дори и в интернет не гледам рокли. Сега съм се захванала и преглеждам старата тема, но там няма много снимки, а главно сте коментирали магазините. Иска ми се, ако е възможно, готова рокля. Не ми се занимава с шиене.
Аааа и nansi, имам цели 4 месеца, не ме плаши.  pleasantry
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 19, 2015, 16:45:11 »

Няма чак такава драма, че да почиваш.. Всичко ще е наред, просто тръгвай да обикаляш  give_rose
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 19, 2015, 16:49:03 »

Ей, вярно,че са почти 4м. Направи един списък в кои магазини искаш да отидеш и полека лека ги обиколи. Нищо не губиш, а и ще се ориентираш за правилния модел.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 19, 2015, 16:51:18 »

Мога да помогна със списъка, ако искаш пиши, Миме smile  good
Активен
sarnichka
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 19, 2015, 17:07:53 »

Моята рокля е от Bridal Fashion и никога не съм записвала час,когато съм ходила и винаги са ми обръщали голямо внимание. Въпреки, че много ги разигравах. Харесах си рокля и я капарирах, но след 2 седмици реших, че вече не я искам и бях прежалила капарото,но когато отидох да им кажа ми предложиха страхотната рокля, която вече е моя.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 19, 2015, 17:15:40 »

ето затова, като закъсах с втората рокля, отидох в Карлово, пробвах, харесах и понеже всичко ми бе голямо, казаха ми да се върна след час и беше готова корекцията. И си спестих чакането каквото го имах в София за първата. smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 19, 2015, 17:16:48 »

sarnichka, а кога ходи? Понеже през седмицата едва ли са много натоварени. Ама преди балове и сватбарския сезон всяка събота и неделя е пълно smile
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 19, 2015, 17:18:14 »

Тони, ще съм ти благодарна, ако ми помогнеш със списъка.  blum
Активен
sarnichka
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 19, 2015, 17:30:28 »

Nansita, от декември до февруари бях всяка събота при тях. И само веднъж ми се наложи да изчакам около 40 минути.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: