Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:59:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Февруари 2015
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Февруари 2015 (Прочетена 173205 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Re:Месечна тема - Февруари 2015
«
Отговор #270 -:
февруари 12, 2015, 16:18:30 »
Цитат на: pandapanda в февруари 12, 2015, 16:17:24
fiibi_bg
не я е мързяло фризьорката. От опит мога да ти кажа, че така става. Толкова бързо ми се отми лилавото, че почти нямам снимки с него, докато с ръждивото, докато израсте, имам доста.
Абе вярвам .И на теб и на нея.Тя си ме подстригва дълго време вече .Няма да имам синьо значи
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #271 -:
февруари 12, 2015, 17:07:58 »
Остава русоляво, аз затова ще сложа на по -малко см дължина от косата, боята. :)После да се реже лесно.
Зависи и от боята, моята червените краища, държаха 2 месеца
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #272 -:
февруари 12, 2015, 23:57:18 »
Еми
и косата и стаята са много яки
Аз едно време много се боядисвах и какво ли не си правех на косата, но последните 4-5 години хич нищо не и правя. Е, подстригах си дългата коса де, ама аз няколко пъти съм го правила вече това и не ми е новост
Миленка
, много готино клипче
Гледахме го с малката ми дъщеря и проведохме следния разговор"
Елена: "Мамо, много хубава е! Ама тия не хубави са!"
Аз: "Кои тия?:
Елена: "Мъжете не хубави са"
Аз: "Защо?"
Елена: "Нямат рокли, ама тя много хубава е"
И до края на клипчето на всеки кадър с теб повтаряше колко си хубава, но за мъжете нямаше одобрение, хиххихихи
Ето нещо от фб да се посмеете :
Как започват скандалите:
Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита: „Какво има на телевизора?”
Аз казвам: „Прах.”
И скандалът започна....
Докато с жена ми гледаме „Стани Богат”, аз се обърнах към нея и я попитах: „Искаш ли да правим секс?”
„Не”, казва тя.
И тогава аз казах: „Това окончателен отговор ли е?”
Тя даже не ме погледна и каза: „Да.”
И аз казах: „Тогава ще се обадя на приятел.”
И скандалът започна....
В събота, рано сутринта, станах тихо, облякох се, направих си обяд и тихо отидох в гаража.
Закачих лодката за колата и бавно потеглих. Имаше силен вятър.
Включих радиото на колата и в този момент казаха, че целият ден времето ще е лошо....
Върнах се обратно в къщата, тихо се съблякох и легнах в леглото.
Погалих жена си по гърба и прошепнах в ухото й: „Времето навън е ужасно!”
Моята, от 5 години любима жена, отговори: „Представяш ли си, и глупавият ми съпруг отиде на риба в това време?”
И така започна скандала....
Сутринта бутнах една кола. Отбихме отстрани на шосето и другият шофьор бавно излезе от колата си.
Знаете как понякога, когато сте много стресирани, и най-малкото нещо може да ви разсмее.
Дааа, няма да повярвате, но той беше .... ДЖУДЖЕ!!! Засили се към колата ми, погледна нагоре към мен и извика:
„Аз не съм Щастлив!!!”
Погледнах надолу към него и попитах: „Добре, кой от седемте си тогава?”
И така скандала започна....
Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
„Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
Купих й кантар за баня.
Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия.
Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми.
Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи.
Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта и ще дойда по-късно.
Жената каза: „Разкопчайте си ризата.” Разкопчах я, и се разкри побеляла къдрава гръд.
Тя каза: „Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за мен.” И прие документите ми за пенсия.
Когато си отидох вкъщи, възбудено разказах на жена си какво ми се е случило в Пенсионното и тя каза:
„Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност.”
И тогава започна скандала.....
Жена ми и аз отидохме на среща на съучениците.
Аз непрекъснато наблюдавах една пияна жена, поглъщаща питието си на съседната маса.Жена ми попита: „Познаваш ли я?”
„Да,”, казах аз, „Тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.”
„Господи!”, каза жена ми, „Кой би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?”
И тогава започна скандала....
Заведох жена си на ресторант. Сервитьорът, по някаква причина, взе първо моята поръчка.
„Донесете ми телешка пържола „а л’англе”, моля.”
Той каза: „А какво ще кажете за „лудата крава”?”
„Ами тя сама ще си поръча.”
И тогава скандалът започна....
Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва:
„Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.”
Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!”
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #273 -:
февруари 13, 2015, 08:01:53 »
Албенчик, много яки цитатии
Мен пък днес ме впечатли илюстратор и ще ви го споделя. И без това зимата не ще да свършва, а неговите картинки ми донесоха уют. Pascal Campion
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
февруари 13, 2015, 08:52:19 »
Добро утро.
Албенчик
, много готини смешки. Половината от причините явно доказват как жената и мъжа "уникално добре" се разбират помежду си. Те вицове, ама са си реалността в мисленето на двата пола.
Това и за Белия балет много ме разсмя.
Кой го беше написал не знам, ама е в десятката!!!
emmmmmy
, илюстрацията ме подсети за една приказка на едно детенце, с която спечели специалната награда на конкурс... за снежни човеци (е приказката). Опитвам да я намеря в нета, ама може и никой да не се е наел да я набере, за да я качи, ние я четохме на ръкопис тогава. Ако я намеря, ще ви я покажа, да видите колкото е иновативна и креативна и единствено вдъхновена от собствената фантазия на детенцето, а не преформолирана вече позната приказка или поне части от друга. Много ме беше впечатлила. И Благодаря, че ме подсети за този спомен!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #275 -:
февруари 13, 2015, 09:27:25 »
Какъв подарък да купя на една приятелка валентинка за рождения й ден? Времето отлетя, а още не съм измислила нищо. Не искам дреха или бижу.
Активен
Alichka
«
Отговор #276 -:
февруари 13, 2015, 09:46:09 »
Понеже става дума за култура, да ви кажа как стои при нас въпросът. Мъжът ми е ходил на театър още в прогимназията по принуда. Така реално няма никакви впечатления от това изкуство и чак го е срам от този факт. Отдавна се каня да го заведа някъде. Мислех на "Възгледите на един учител...", обаче мисията покупка на билет е доста сложна, а и Мишлето беше озадачен как сам човек ще играе цяла пиеса. То по принцип Камен Донев не е много сам на сцената, ама това е друг въпрос
В крайна сметка реших, че като за първи път ще е добре нещо класическо с разпознаваеми за него актьори. Вчера си направих труда да разгледам програмата на театъра и... "Сако от велур"
Днес татко ще мине за билети, че мерак голям имаме!
Наде, труден въпрос! Ти най-добре си познаваш човека. Дай поне насоки
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #277 -:
февруари 13, 2015, 09:54:46 »
Alichka
, осъзнах, че когато си познаваш човека е по-трудно, отколкото, ако не го познаваш добре. Ако е второто, всичко ти изглежда подходящо и си готов да го купиш, малко е да отбиеш номера се получава.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #278 -:
февруари 13, 2015, 09:59:22 »
Али - за първа пиеса бих ти препоръчала "Хъшове" в народния , но не е комедия. Много е хубава постановката, аз съм я гледала поне 6 пъти
Иначе освен Камен Донев, ние скоро ще ходим на един друг монолог на Димитър Бакалов:
Шегите които Бог си прави
http://theatre.art.bg/шегите-които-бог-си-прави-или-пещерният-човек-за-напреднали_2501_7_20
Страшен смях ще е ако съдя по предходната постановка "
В защита на пещерния човек
" Общо взето се разказва точко за това колко сме различни мъжете и жените, безкрайно вярно ,но поднесено по уникално смешен начин.
"В защита на пещерния човек" съм го гледала 3 пъти и се напиках от смях, сега чакам с нетърпение новата постановка...
Иначе мога да се похваля че си изгледахме цялото видео и е страхотно
Снощи много му се радвахме, оказа се че нашите приятели са ни записали пожелания , които нямам думи да опиша - страхотни са
Много се изкефихме и се смяхме с Филип
Наде кажи горе долу поне на какви години е девойката и какви интереси има... така малко на посоки ще стреляме с предложенията
«
Последна редакция: февруари 13, 2015, 10:01:03 от milenkata
»
Активен
Alichka
«
Отговор #279 -:
февруари 13, 2015, 10:06:08 »
О, Миленка, нашите идвания в София са супер усложнени... за мое огромно разочарование, защото имам много приятели там. Те по принцип Народният театър си имат един особен стил на постановки и трябва да си запознат с това
Аз напоследък много се радвам на подарък книга. Може би, защото все по-рядко се подаряват книги.
От време на време и сама си ги купувам, най-вече, ако някой ми даде пари "да си купя нещо". Сега следващата цел са ми Нашингтон на Вешим, че изчетох Руският и Английският съсед на един дъх, както и някои на Норбеков - тях си ги събирам в годините
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #280 -:
февруари 13, 2015, 10:17:12 »
Аличка,
"Сако от велур" го гледах по време на Сцена на кръстопът и въпреки критиките, че е по-лошо от едновремешната постановка, аз много го харесах. Едва ли си спомняте социалистическата бюрокрация, за да го оцените както трябва, но има много хитри лафове и сигурно ще се посмеете. Добър избор за първи театър от много години, дано намерите билети, че бързо свършват
Покрай моята снаха водолейка, когато и подарявам козметика, винаги е доволна. Има хубави чаши английски порцелан, може да ги комбинираш с чай, за мен цвете в саксия /сега орхидеи/ и подходяща кашпа, винаги е добър вариант, ръчно направен шоколад с различни вкусове и форми /ако имате при вас/, хубава книга, ваучер за нещо, тя да си избере, шал...то зависи и от сумата, която можеш да отделиш.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #281 -:
февруари 13, 2015, 10:22:07 »
Абеничк страхотни лафове!
Нашата сватба беше на 1 ви юни и си правихме фотосесия пред народния театър и момиченцата тичаха около мен ими казваха че съм като принцеса, и ММ им вика а аз хубав ли съм? Те само се намръщиха и му казаха НЕ!
Наде, свекърва ти е дала страхотни идеи. На мен за Коледа ми подариха луксозни чайчета ама някакви супер гъзарски. Любимия ми е Ройбос с бял шоколад. Уникален е.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #282 -:
февруари 13, 2015, 10:43:01 »
alben4ik
съвсем забравих да ти благодаря
А на малката кукла - нормално е да е така, момиченцата много се вълнуват от булки съм забелязала
Явно ни е генетично заложено от малки хахах
И лафовете са страхотни, по този повод:
Разговор между мъж и жена:
-Скъпи, разсипах солницата, на скандал е...
-Нищо скъпа, не се притеснявай, няма да се караме
- А не не, аз вече се настроих....
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #283 -:
февруари 13, 2015, 10:49:38 »
Здравейте
И аз обичам да ходя на театър, но скоро не ми се е случвало.
Преди няколко години ми подариха билети за Сако от велур в Народния театър. Отидохме със сестра ми идея си нямахме за какво става дума - смешно ли е или не е. Но като видяхме Георги Мамалев и Мария Сапунджиева, се усетихме за какво ще става дума. Много ми хареса. По едно време пък 6-7 мои колеги от университета работеха там и понеже можеха да пускат по 3-4 човека на представленията събота или неделя следобед, защото тогава не са пълни залите, та гледах и Дон Жуан (който въобще не ми хареса) и Идеалния мъж (за сега това е любимото ми представление). А във Враца много си ходехме на театър, там си има добри традиции, а и като много често няма кино, винаги има посещаемост. Майка ми и колежките и не изпускат представление и сега. Наскоро обаче отишли на някаква постановка с Асен Блатечки, ама било много вулгарно и по едно време така и така убили героя на Блатечки и те си излезли, защото били възмутени.
И нещо по повод вчерашните балетни разговори
http://aplus.com/a/ballet-take-me-to-the-church?utm_campaign=i102&utm_source=a8528
milenkata
и
alben4ik
благодаря, че ни разсмивате
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #284 -:
февруари 13, 2015, 11:04:18 »
Бени,
забавни цитати, разведриха ми деня!
За театър аз препоръчвам Вражалец, невероятен е! Аз 3 години не можех да се добера до билети /стояла съм до 5 сутринта да ги запазя он-лайн/ и след като едва се доредих един път /имаше 2 постановки в петък и неделя/ и аз викам айде неделя ще взема и взех билети, дойде ДЕНЯТ и отиваме ние с нетърпение на театър и бележка на вратата "Представлението се отменя", леле умрях! Най-накрая го гледахме в зала 1 и беше велико.
Вчера подметнах на мм за балета и оказа категорично, каза ако ще го изненадвам с билети да са за театър, а не за балет и опера.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...