Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:11:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Февруари 2015
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Февруари 2015 (Прочетена 173206 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема - Февруари 2015
«
Отговор #240 -:
февруари 12, 2015, 09:09:08 »
Добро утро!
Поднасям ви валентинско кафе и ви питам ще правите ли нещо специално в събота? И някой открадна ли креативната идея на
Ина
?
Ние щяхме да ходим на Боровец, но по непредвидени обстоятелства с моите хоспитализации, оставаме си тук и вероятно ще излезем на вечеря навън.
Аз снощи мих за първи път в живота си фурната и осъзнах, че това е най-гадното нещо, което ще ми се налага да правя в кариерата ми на домакиня.
Миленка
, аз писах в темата ти, ама да ти кажа и тук - видеото е много много много емоционално, много ме развълнува, впечатли и ме накара да си помечтая как един ден (надявам се скоро!) ще изпитам и аз подобни емоции.
«
Последна редакция: февруари 12, 2015, 09:10:54 от nadelina88
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #241 -:
февруари 12, 2015, 09:19:18 »
Добро да е и от мен!
Питах ММ какво ще правим за Св. Валентин и той ми отвърна че ще сглобява скрина и други мебели, та ще е купон. Нищо ще се опитам да го накарам да ми сготви нещо романтично.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #242 -:
февруари 12, 2015, 09:30:44 »
Добро Утро мили хора
Аз още смилам вчерашните емоции - много се разчувствах като го гледах клипчето. Видеото днес ще си го вземем.
Alichka
права си - Филип винаги е супер спокоен , а аз винаги съм супер емоционална... много странна симбиоза между нас
Радвам се че малката е гледала с теб
Снощи за първи път се наспах от сумати време. Малкия реши да ме остави да поспя и даже ставах само 2 пъти до тоалетната - това си е прогрес
Днес нямам никакво желание за работа - иде ми да хване Фил и да го отвлека някъде.... Заради Валентин-а ли заради клипа ли - днес ми е влюбено
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #243 -:
февруари 12, 2015, 10:00:12 »
Ей, любовчийки, здравейте! Все да ви е влюбено, сега ви е времето
.
Ние на 14-ти сме с приятели да зарежем лозата на балкона на домакините. Малко гадничко се получава, защото от 4 семейства, само едно не е на житен режим. В събота и без това е задушница, та почти всички по стечение на обстоятелствата ще си раздаваме жито
и съответно това ще ядем. До любов няма да го докараме
. Не се пада и в работен ден, та и за колегите няма да го мисля. Предните години правех сладки с форма на сърце, шеговити картички, ама сега ще го раздавам спокойно - всичко с времето си.
Миленка, много е хубаво филмчето. Едно такова бяло и красиво е всичко
. хехе, свекърва ти бая спечена, милата. И аз така гледам и по снимките, все едно някой ме е стегнал за гърлото.
. Личи си, че кумовете са изцяло заети със собствената си любов, все са на дистанция. Животът ви е започнал прекрасно, нека все така да бъде
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #244 -:
февруари 12, 2015, 10:05:40 »
Не знаех че в събота е задушница - каква задушница е?Добре че ми каза, мислех в събота да чистя. И все пак не очакваш ли от мъжО поне една кутия бонбони?
Свекърва ми горката не знаеше къде се намира докато не подписахме, после се освести. Виж майка ми беше откачила целия ден хахахаха А кумовете - сега като ги гледам , разбирам защо всеки път колкото и да сме им бесни ни минава като ги видим - толкова пък да са сладки, сърце не ти дава да им се нацупиш хахаха
Нищо , нека се обичат хората..
Днеска май аз съм с розовите очила...
Активен
Alichka
«
Отговор #245 -:
февруари 12, 2015, 10:10:09 »
http://vbox7.com/play:14bb6107
- така и така съм започнала... Това беше песента, която Мишлето пускаше по телефона. После на сватбата ди джеят обяви, че младоженецът ме поздравявал с тази песен и аз
Не бях чувала такава традиция, пък то милото ми я създало
Ееее, Миленка, към какви работи ме върна - от праисторията вече
Днес малката е супер гушлива и голямо търкаляне пада по пода. Само се натиска да я мачкам и гъделичкам. Кляка и вика Бау - да ме плаши
Пък като клекне е такъв бръмбар сладък!
Тати днес има рожден ден!
images.jpg
(9.48 KB, 250x202 - видяно 2087 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #246 -:
февруари 12, 2015, 10:19:01 »
Аличка,
да ти е жив и здрав съпругът! Страхотна торта, очите ми останаха в нея
. Запазвам я, декорацията не е нещо невъзможно.
Миленка,
ето за 14-ти: Вадушница преди Великия пост.
Тя е една от трите Големи Задушници, които православните християни отбелязват всяка година.
В съботния ден срещу Неделя Месопустна (Месни заговезни) всички българи извършват помен в памет на мъртвите - на голямата Задушница преди Великия пост. На тези дни близките на починалите посещават гроба, преливат го с вино, прекадяват го с тамян и след това раздават на присъстващите жито и храна за "Бог да прости мъртвите души".
На Месни заговезни, в неделя, с Евангелско четене се припомня картината на Страшния съд.
Великият пост започва от понеделник след Сиропустната неделя.
Хаха, не, нищо не очаквам, защото аз го насадих тази година да прави режима с мен. Освен това празникът е твърде нов за нас. Ние си знаем Трифон Зарезан, чаша хубаво вино е достатъчна. Пък и нали знаеш, след 37 години съвместен живот, пожеланието "мир и любов" се тълкува като мир вкъщи и любов навън
.
«
Последна редакция: февруари 12, 2015, 10:28:52 от svekarva
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #247 -:
февруари 12, 2015, 10:50:13 »
Миленка, видеото е страхотно, много се сладки!
Панди, другия път по-рано да казваш за балета, аз отдавна се опитвам да навия патето да отидем /като ученици са ни водили и ми беше много интересно/, ама той не иска, мисли че няма да му хареса.
Аз сутринта станах рано рано да отида да ми вземат кръв и сега ми е супер криво, а и тия дни от студа ли нещо гърлото взе да ме боли и съм бясна на имунната ми система!
Еми, на момичето с кичурите много му отива цвета, мен лично ме е страх да се боядисвам, мисля че никога няма да стане това, което искам. В училище имах една съученичка, която много често и много драстично си менеше цветовете и един път се направи доста светло руса, след седмица реши, че не й харесва и реше да се прави патладжанено черно с лилав отенък, обаче от русото цялата й коса беше светло лилава. Наложи й се да ходи така известно време
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #248 -:
февруари 12, 2015, 11:02:40 »
Цитат на: svekarva в февруари 12, 2015, 10:19:01
пожеланието "мир и любов" се тълкува като мир вкъщи и любов навън
.
ахаххаахахаха
Разсмя ме определено хахахаха
Али да ти е жив и здрав и да те слуша и обича
Роси , мерси мила. За балета - защо не го изненадаш някой път? Това че си мисли че няма да му хареса, не значи че няма... Просто трябва психически да се пречупи (нали мъжете с тяхното това не е мъжкарско) и ще му хареса
Активен
Alichka
«
Отговор #249 -:
февруари 12, 2015, 11:08:41 »
Ам, мерси за пожеланията, ама не се изказах много коректно! Баща ми има рожден ден. Вкъщи се налага да се справям с по-сложен характер - на близнак
Миленка, това с мъжкарството ми е познато... Фигурното пързаляне било за гейове и се гледа само за някое по-ефектно падане на леда. Моят мъж само ритнитопковци може да гледа
Активен
svekarva
«
Отговор #250 -:
февруари 12, 2015, 11:15:29 »
Хаха, ами и баща ти да е жив и здрав тогава.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #251 -:
февруари 12, 2015, 11:19:15 »
Аахахаха и моя е близнаци! Разбирам те за фигурното... При нас любимите клипчета са клипчета с пребивания в ютуб - мен ми става гадно като ги гледам , той умира от смях... Викам "Как може да се смееш на чуждите нещастия и ти не си се родил научен" отговор "Смешно е защото тоя/тая никой не го е карал да прави каскади с колело/кара скейтборд/кара фигурни кънки и тн"
Та да - имам идея за какво говориш.
А тати да ти е жив и здрав и да продължава да те глези- ти все още си неговото момиченце, нищо че си омъжена
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #252 -:
февруари 12, 2015, 11:20:10 »
Али, честито на баща ти е да и е жив и здрав и да се радва на внучката още дълги години! Да ти кажа и ние само футбол гледаме и двамата и мисля, че ако взема билети и го изненадам може и да ми каже да си намеря друг, който да заведа на педалските спортове. Май ще пробвам да действам през кумата, ако навия нея, а тя кума, патето ще усети, че има мъжка подкрепа и може да се навие
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #253 -:
февруари 12, 2015, 11:52:58 »
ratatui
, той твоят гледа балет всяка седмица, ама Белия балет
Активен
svekarva
«
Отговор #254 -:
февруари 12, 2015, 11:58:50 »
http://video.data.bg/26/115916
http://vbox7.com/play:a3643f3e
Опитайте първо с клипове...Ако пък съвсем не харесват балет, може да слушат музиката със затворени очи.
, все едно са само на концерт.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19