Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:39:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Февруари 2015  (Прочетена 173226 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #225 -: февруари 11, 2015, 12:47:33 »

Еми аз съм го правила това, с цикламено, а еднас приятелка със синьо! Давай мен много ме кефи. Коса расте, ако не те кефи ще му удариш една боя и ще изчезне. Аз нали сега съм омбре, много кефат двуцветните прически!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #226 -: февруари 11, 2015, 12:48:44 »

Ученичките в момента масово се боядисват със степчета, хем евтино, хем доста наситен цвят. Хит са степчетата, които някои хора спокойно и с кеф си пият.  Girl_hide
Иначе и на мен ми харесва доста косата на мацката от снимката.

Аз пък вчера видях една синоптичка по телевизията с много хубав тон руса коса и пак ми се прииска да съм руса.  heart
« Последна редакция: февруари 11, 2015, 12:50:37 от nadelina88 » Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #227 -: февруари 11, 2015, 13:05:42 »

Хаха, тази мания със степчетата я бях забравила Wink
Оф, тоя гол охлюв по БТВ така ни напраши, че ще е страшен студ... И като съм се навлякла с боди и пуловер, припотих се 16 пъти. Ходих до един магазин, пък той затворен точно днес - греда! На връщане търчах за кухнята и от потенето ме засърбя всичко, та навлечена не успях да се почеша като хората tease
Чудих се много дали днес ми е ден, ама Еми ме нави - и аз ще минавам под боята. Е, няма цвят да сменям, ама поне на човек да приличам Makeup
Преди време много мерак имах върху червеното да прасна руси кичури, ама мишокът не ахна от идеята. Мислех да слагам изкуствени, ама съм слагала и с ресането е малко кофти. Може пък да се навия - нали бързо падат blum
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 11, 2015, 13:09:34 »

Аз цял живот искам да съм руса, ама съм черна.
Здравейте smile

Иначе имах така лилави крайчета и един кичур преди години. Бях казала, че ще си направя лилави кичури ако имам 6 на един изпит и се наложи.  Ама като падне цвета много гадно оранжево стои обезцветената коса. Момичето на работа си беше оцветила 1-2 кичура с едни маркери Sharpee, и това стоя повече от половин година.

Ина, майка ми почти никога не е имала търпение да си играе с мен и сестра ми. Казваше да си играем двете. Но както каза свекърва преди децата си играеха с деца, я у нас, я в съседния блок.

За подреждане не ми говорете - ММ ми е дева, а сестра ми е с асцендент дева. За моите приятелки аз съм някъв педант, ама вкъщи ме имат за разрушител едва ли не. ММ почти всяка седмица си измисля, че някой шкаф е за подреждане. Добре, че не винаги ме занимава.

А като стана дума за книжки за оцветяване - на мен ми бяха кошмар. Майка ми постоянно ми се караше, че много излизам от очертанията. И сега понеже малко повече си владея ръката започнах да ги харесвам. На работа децата ако имат нещо за оцетяване за някой проект знаят, че аз съм човека.

Да ви се похваля - снощи бях на балет. Руски балет танцуваха в НДК Лебедово езеро, което ми е любимият балет. Беше много красиво  heart  

Споменахте и телците - да, търпеливи сме, ама това според мен е породено от мързел.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #229 -: февруари 11, 2015, 13:23:01 »

ЕеЕЕЕЕ аз много искам да заведа Фил на руски балет... Хайде другия път като има такова нещо да споменеш по раничко , за да се организирам smile

Поправка - запали ме и току що резервирах два билета за Софийска опера и балет на 22,03,2015 за Лебедово езеро от 16,00ч.

Мисля че ще му хареса на Филип smile
« Последна редакция: февруари 11, 2015, 14:00:25 от milenkata » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #230 -: февруари 11, 2015, 14:18:44 »

Лебедово езеро съм го гледала в изпълнение на Балшой театр на открито в Пловдив като дете. После пък имаше широкоекранен филм, страхотна работа. Скоро гледах и в нета имаше записи с Мая Плисецкая, просто мечта. Никой не може да го изиграе като руските балетисти  heart. Моят мъж харесва балет, спира се да гледа с мен, за разлика от риалитата и каквото там има по телевизията.
Активен
Alichka

« Отговор #231 -: февруари 11, 2015, 14:25:30 »

Свекърва, къде гледаш балет по телевизията? Аз имам чувство, че халтурата властва из телевизиите. Преди много години редовно даваха телевизионен театър, сега не pardon Ей, колко пъти съм гледала Римска баня smile
Следа малко вече ще съм нов човек yahoo
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #232 -: февруари 11, 2015, 14:26:23 »

На мен преди години ми беше много мерак да го гледам "Лебедово езеро" и с триста зора навих едно бивше гадже да отидем. Балетът е 4 действия и аз така и не му видях края защото .... момъкът се бил настроил видите ли само за 2 действия и не спря да мрънка колко му е тъпо и кога ще си ходим...Съответно след 3то действие си тръгнахме, защото той не издържал повече..... Грам не можах да се насладя на изпълнението и дори не видях края.... cray

Надявам се въпреки че не е руския балет, на Фил да му хареса. Той никога не е ходил на балет, но по телевизията каквото сме гледали казва че мисли че би му допаднало... Надявам се наистина да му допадне smile

Ох развълнувах се Bravo
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #233 -: февруари 11, 2015, 14:51:45 »

Привет,момичета
Много е студено,отвратителен вятър,кожата на лицето ми е изпръхнала и груба от този вятър.

А аз взех ,че обиколих магазините в този студ,купих си страхотна керамична тава в разкошин цветове ....
обиколих детските магазини защото Мартин ми е поръчал фигурки на татко и майка за семейство и два дена ми повтаря за тях.Обиколих  доста магазини, такова чудо не открих.Накрая се сетих да звънна на госпожата.Обясних и какво търся и я попитах, дали някое дете не е занесло в градината нещо подобно,че Мартин е толкова впечетлен и  да ми обясни точно какво да търся,ако е така.Тя се засмя и ми каза ,че може би Марти е под влияние на рисунката която са правили вчера -мама ,татко и аз.
А аз обикалям да търся защото обичам да си изпълнявам обещанията към него.
Най-после открих как да го привлека да си спи в собствената му стая.Купих ми много готини чаршафи с Енгри бърдс и ,човека като ги видя се зарадва много, втора вечер си спи в стаята без проблем.Само идва от време на време за целувка и гуш и пак си отива.Та да видим дали ще успея да го приуча да си спи сам.Обещах му чаршафи и с Маккуин .
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #234 -: февруари 11, 2015, 15:06:27 »

Али, има един канал май Мецо се казваше. Предимно са концерти, но има и балет. Ще видя точно името като си ида, че аз на позиции ги помня.
juji, то сега лесно - колички и анимационни герои, ами после... Wink
Хаха, да ви кажа моят племенник /ще стане на 5 след седмица/ как ме издокара с тези мама, татко и аз. Беше при нас за почивните дни и му показах, как като сложи монета под лист и търка листа с молив, остава отпечатък на монетата. Та и те така рисували семейството си и хубостникът казал на госпожата, че иска да отиде до тоалетната на големите, та да натърка фигурките на мъж и жена от вратите. Умно си ми е детето, на леля си мяса smile
Активен
Alichka

« Отговор #235 -: февруари 11, 2015, 15:13:11 »

Да, знам канала. Обаче си мислех, че са само концерти. Ще взема да разгледам кога има балет. Иначе съм много приятно изненадана - намерих много от старите ТВ театри в you tube, та ще си ги гледам оттам, когато ми се прииска Wink
juji, чак си представих погледите на продавачките, когато си питала за фигурки Bravo
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: февруари 11, 2015, 15:18:16 »

milenkata аз съм гледала Лебедово езеро на Софийската опера и балет и по-нищо не остъпваше от този, който гледах.  good Даже нашият балетист, който изпълнява магьосника ми хареса повече.
Аз винаги съм харесвала балет и още в първи курс като бях почна на ходя. Но Лебедово езеро не случайно е това, което всеки си представя като стане дума за балет.
Операта също ми харесва, но предпочитам балет.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #237 -: февруари 11, 2015, 15:47:14 »

Alichka,явно жените са свикнали  и с желание търсеха и ровеха за някъкви човечета.....нищо,явно ще трябва да купя нещо друго....
Аз да си призная искам той още да си спи при мен ,толкова сладичко на бебе ми ухае още /4 годишен е / ,но пък си има чудна детска стая  ,в която спи татко му хахах и таткото иска да си разменят леглата.Първата вечер беше много миличък идва като таласъмче в спалнята към 23,00 часа и пита -Аааа мамао ,баща ти  /все още така говори / няма ли да отива на работа funnytooth
Мъжа ми дава и нощни смени и той се сетил милия ,че ако баща му е на работа той ще дойде при мен.На другата вечер си легна в детската, но към 10 дойде да се погушка малко при мен ,и стана и си отиде в стаята ,пак дойде след 10 минути само за да ме целуне  smile абе скица е....
Сутринта ме попита какво е това контрабанда ...обясних му,а баща му се провиква ,питай чичо ти  и леля ти ,те ги гонят по границата контрабандите  funnytooth .Мартин му отговаря -ааа добре.Сега съм сигурна ,че довечара ще иска да говори по скайпа с тях.
Сетих се за още една смешна случка от онзи ден.ММ прочел ,че в Техномаркет можеш да си върнеш тел и да вземеш нов като доплатиш.Понеже все се оплаквам от моя ,той го върна и ми даде неговия,пък той да си вземе нов.
Обаче от магазина му казали ,че промоцията на новите тел е чак от 18-ти.И до тогава мм е принуден да е с Алкател ,ама много смотан модел.Няма нет ,няма нищо.
Мартин е свикнал на смартфоните и таблет ,има си детски апликации на тел на баща му.И вижда алкатела, взима го ,оглежда го и го подава на баща си с въпроса-Какъв е сега тоя телефон  funnytooth,ама чак сърдито го пита.Нарочно му казвам,разгледай го ,но той не прояви никъкъв интерес.То като няма тъч скрин хич не го вълнува...
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #238 -: февруари 11, 2015, 23:22:23 »

Ай да се похвалим - най-накрая имаме видео! Струваше си и парите и чакането give_rose yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo

http://vimeo.com/119363006

Надявам се и на вас да ви хареса, аз се разплаках като го гледах...
Активен
Alichka

« Отговор #239 -: февруари 12, 2015, 08:49:51 »

Ох, Миленка, супер емоционално е heart Като гледам Филип колко е спокоен... И ти колко си развълнувана! Супер сладури сте (да знаеш)!
Това ми напомни за някои моменти от нашата сватба. ММ се беше шашнал още сутринта - всички се изнесли оттях и той милият сам с котарака. Обади ми се, бях в салона и ми пуска песни и само ми говори супер мили неща heart После пък на изнесения ритуал жената от гражданското ни говори, а на нас ни се пълнят очите със сълзи. В един момент гласът й започна да трепери и гледам и в нейните очи сълзи cray
Искам да ти кажа, че Мария не мога за 2 минути да я спра, обаче и тя гледа с мен клипа. Така смешно цирикаше на всяко детенце Wink
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: