Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:52:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Февруари 2015
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Февруари 2015 (Прочетена 173314 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Месечна тема - Февруари 2015
«
Отговор #195 -:
февруари 10, 2015, 18:31:58 »
Цитат на: mariola85 в февруари 10, 2015, 09:45:21
Виви къде бръчки бе жена, та ти си млада булка хихиххи.
Днес съм много хаплива. Всичко ме дразни! Дразнят ме най много днес коментарите за промените в социялните помощи на майките. Е не са само ромите виновни че се правят измами за да получават детски. То като започнем от майки студентки до това че нарочно не се сключва брак за да се получават детски до не осигуряване на реални доходи. И после защо? Ами ето защо, защото отговора на всичките тези въпроси е аз давам на тази държава и тя е длъжна да ми дава. Дано никога не опра до помощи от държавата, не съм на мнение че трябва да ми дава каквито и да е помощи за да си гледам детето. И се сещам на какво се дължи това, на родителите ми! Колкото и да сме нямали никога не сме взимали никакви помощи, заеми или кредити. Егаси изкривения човек съм
Трябва да живея в САЩ и да стана републиканец!
Права си!!! И аз адски им се дразня и особено на солидарната ни БГ система - взимай от едни и давай на всички мизерни пари, с които и без това нищо не става... Да сме живи и здрави м...та им на политиците
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #196 -:
февруари 10, 2015, 18:37:24 »
Е,да се надяваме,че няма да е толкова сополив ,че да ме откаже.Да чукна на дърво ,досега два пъти да е имал хрема за по няколко дни ,а е вече три месеца на ясла.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #197 -:
февруари 10, 2015, 18:51:47 »
Питката е уникум. Направо ми изтекоха лигите…
Днеска явно ми е такьв ден, цял следобяд обсьждаме сьс свекьрвата манджи.
Да ви се оплача: отвратителна майка сьм. Сега се насилих да играя с Марта, еми скьсах си нервите. Всяко нещо ме дразни, само й се карам, а тя нищо лошо не прави, просто е дете.
Не знам как да се отьрва от фиксациите си. Лепим едни лепенки, като сложи нещо накриво и ми бьрка в очите. После й го поправям, ще си повредя детето
Пьлна ненормалница сьм и явно от малка, защото сега си намерих едни книжки за оцветяване от 1985г. Била сьм на 9 години. Няма такова оцветяване: светлосенки сьщите като в модела. Цветовете избирани, всеки детайл пипнат, никьде не е излизано. Маниакалността по детайлите ме дрьнка от малка. Вече цяла година ходя на психотерапия и почти не сьм мрьднала.
А тя само се чуди как да ми се хареса и прави всичко вьзможно, за да я одобря. Предлага ми винаги само игрите, които знае че са ми интересни и само книгите, които обичам. Всичко прави, само и само да се занимавам с нея.
Яко ме хвана сега чувството на вина и по-лошо от него, чувството, че не знам как да направя така, че да мога да играя и да се занимавам с нея като реално нямам желание.
«
Последна редакция: февруари 10, 2015, 18:55:48 от inaxastra
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #198 -:
февруари 10, 2015, 19:20:16 »
Ина
,ами това че имаш реална самооценка никак не е малко.И аз пък така побърквам хората в работата си край мен.Лошото е ,че работя с мъжа си.
Сигурна съм,че щом полагаш усилия ,ще го преодолееш.Перфекционизма не мисля,че е нещо лошо и даже е хубаво да го предадеш на Марта.Виж ,това че се старае да ти привлече вниманието май нещо по различно ,обаче го отдай на бременността ,прехвърли малко занимания на Фабио и мисля ,че ще си ок .Няма ли нещо ,което ти сама да пожелаеш да правиш с Марта и двете да сте добре от този избор?
Питката я изядохме/ха.
Явор пък цял ден пее колко ме Бича и като видя баща си ми каза Чао и отидоха в баба му /майка ми/.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #199 -:
февруари 10, 2015, 19:32:24 »
Ина спокойно те децата имали застраховка хормонална бременна мама . Аз също нямам никакво търпение. За това се отказах от учителската професия, не е за мен...
Ох че сладък Явко
«
Последна редакция: февруари 10, 2015, 19:59:48 от mariola85
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #200 -:
февруари 10, 2015, 19:56:04 »
При нас с телевизорите е сложно. Аз от малка гледам само вечер тиви, пестя си очите, че ме болят чат пат. Но съм телеман, да. Обожавам телевизора, той е моето приятелче ,а често съм самичка.
Мъж ми не гледа въобще, не го касае .
За осигуровките нямам мнение, защото се самоосигурявам.
Днеска бях с една приятелка да пуска документи за детски. Егати му и обикалянето за 35 лв на месец..
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #201 -:
февруари 11, 2015, 01:24:48 »
Осигуровки по света Майчинство в Канада -1 година. За да е обезпечено ти трябва 600работничаса /6м./ в зависимост от заплатата мин 400 мах 800. Повече от 800$ не плащат дори да взимаш милион на месец и да си осигурен в/у него. Плащат само ако имаш лобонинш 600 часа.
За индианците /месните роми/ нали земята тяхна особени привилегии , лекарства безплатно, очила безплатни, и помощи до живот.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #202 -:
февруари 11, 2015, 09:20:17 »
Ох и аз да си излея малко мъката...
Алекс направо ме побърква с това пикане в гащите. Като я видя напикана и изпадам в нервна криза. Бе как може на мен най-глупавото да се падне. За 9 месеца куче да беше щеше да се научи каде се пишка и къде не. А не искам да й връщам памперса. То може да звучи зле, ама финансово за два гъза памперси не ми се купуват, при положение, че вече е голяма и й е време да си казва.
Активен
Alichka
«
Отговор #203 -:
февруари 11, 2015, 09:26:36 »
За добро утро си представих телеман индианец с повредени очи и безплатни очила
Ина, тази маниакалност ми е позната. Толкова да ме дразни нещо висящо накриво (картина например). На работа редовно влизайки намествах черджето с крак, а колежките се хилеха. Ами не го осъзнавах, докато не ми го казаха
Закачалките в гардероба държах да са един модел - иначе пак ми вадят очите! Сега съм в голям маниакален шок
Бях си харесала закачалки за малката и исках само от един цвят да са. Е, не стана - викам си поне са един модел, пък да са шаренки и различни цветове, ще го преглътна. Сега обаче взели, че свършили тия, та намерих подобни - не същите. Съвсем шарения ще стане, ама с обмисляне няколко дни - ще се примиря
Ама това има и положителна страна, като се замисля. С малко дете съм, ама не давам да ми е разхвърляно из къщи...
fiibi_bg, аз пък вчера се скъсах да шия на малката неща. Кой да знае, че е празник!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
февруари 11, 2015, 09:49:50 »
Здравейте.
Аз пък съм точно обратното на тази маниакалност по детайлите. В училище ме дразни ужасно, ако някое дете иска да му направя нещо - било то да му изрежа на определено място (или цялото) по шаблона, да му нарисувам определена част от рисунката, която смята, че няма да направи добре, да поправя някоя част... Винаги ги оставям сами да се справят като давам кураж и наставления как да бъдат по-креативни и по-уверени в себе си, за да стане по най-добрия начин. Никога не е перфектно, ама си е тяхно и получават голямо
накрая, а те се чувстват удовлетворени, че са се справили самостоятелно. Моята маниакалност е в това да ми казват "Трудно е!" и да не искат да го правят без мен...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #205 -:
февруари 11, 2015, 10:15:16 »
Пънки
, така забавно се оплакваш, че ми е даже драго как те подрежда Алекс
Ама не е тъпо детето, просто си има собствено мнение. Освен и ти да минеш като
Фиби
на старите методи - тензухена пелена и да переш. Да и седи в гащите и да и пречи. Може пък да реши да си казва, макар да ми се струва, че е малка още. Ти трябва да и напомняш все още.
Аз едно време пък се ядосвах, че децата ми в някои отношения не приличаха на мен. Аз самата съм припряна и оцветяване на картинки би ме довело до лудост, та не съм ги занимавала точно с това. Имам някакви художествени заложби и по принцип ме бива в ръцете, а моите момци, особено големият, са се метнали на мъжовия ми род. Каква ти перфектност...Като бършат прах, в ъглите оставят закръгления от парцала
, ако заковат две дъски, така ще го направят, че ще ти оставят четири възможности да се издереш, да не говорим, че нещо червено като нищо да се зашие със зелен конец, защото примерно е бил вдянат в иглата.
Подробности някакви...Пък после в училище какво чудо беше, когато трябваше да се напише есе. Ама и те ми се чудеха, как може да правя правописни грешки. Все им опявах, че работата трябва да се върши от сърце, не да се претупва.
Докато малкият не ми каза, че той само топката може да рита от сърце и за другото или ще е без сърце, или изобщо няма да го прави. При тази желязна логика зяпнах и сега гледам да си натискам парцалите, като видя някой кусур на роднините /предимно на снахата, че ми е по- нова
/.
Хубавото на едно време му беше, че децата си играеха с деца. Цели тумби се местеха от нас към съседите и обратно. Сега като гледам племенника, жив да го оплачеш. Само стари хора около него, с техните си проблеми и после му се карат като прави бели.
«
Последна редакция: февруари 11, 2015, 10:28:00 от svekarva
»
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #206 -:
февруари 11, 2015, 10:23:53 »
Добрутроооо..
Гледам за перфекционизъм си говорите - аз май съм нещо средно. Хем съм джаста праста, хем ако се захвана с нещо трябва да го изпипам. Обикновено и мен ме хващат лудите да правя нещо - уж изобразителни изкуства съм завършила, ама не ми ли дойде музата, по-добре да не го хващам да го правя. Обаче пък хвана ли се да правя нещо, да майсторя или да творя, дори и само да изчистя - трябва да е перфектно иначе ми вади очите. Може една седмица вкъщи да не съм подреждала и да е бардак и гардероба да е хаус и в един момент решавам че ме дразни и като ми дойде музата и всичко бива излизано, изчистено и подредено под конец.....
Аз нямам търпение до следобяд
Видеото ни е готово най-накрая. Клипа ще го качат в нета следобед а утре ще си вземем филма
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #207 -:
февруари 11, 2015, 10:29:19 »
Миленка, хайде да се похвалиш после....
Свеки пробвах да я оставя....ще й умро от студ д-то, но не й пречи... Иначе прането на тензухени пелени ми е най-малкия проблем.. Аз и без това пера по 10 чифта гащи.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #208 -:
февруари 11, 2015, 11:07:06 »
Пънки свекърва някъде беше писала че когато учиш детето на тези навици акъла трябва да ти е само там. Не е детето виновно просто не е готово. Аз като знам без дете колко съм нервна а не пък ти с дете и бременна. Дай малко по лежерно. Знаеш ли колко по лоши неща има на този свят.
Миленка чакаме трейлъра!
Оо да видите ММ как подрежда! Малее аз нямам такова търпение. С дни слагаше всички документи по класьори. Нали имаме склад в апартамента, вътре като в магазин подредено. Ама той може с часове да прави това. Сега остава да разберем бебока Рибка ли ще се роди или рогато като мен. ММ е риби аз овен, почвайте залагания хаахха
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #209 -:
февруари 11, 2015, 11:11:17 »
Oвне ще е аз така мисля
Активен
Страници:
1