Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:32:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Февруари 2015
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Февруари 2015 (Прочетена 173268 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Месечна тема - Февруари 2015
«
Отговор #150 -:
февруари 09, 2015, 15:29:56 »
Аз имам много идеи тая година за
Пьк да видим…
Иска ми се да отидем следобяд на една изложба: японски еротични гравюри на старите майстори. После сме предвидили да ходим на кино на "50 shades of Grey" и накрая имам и подарьк: албум с мои еротични снимки, от точно преди да забременея. Сигурно ще падне Фабио
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #151 -:
февруари 09, 2015, 16:10:10 »
Здравейте и да ви се похваля, че си взех успешно изпитите. Лошото е, че се разболях и сега ме мъчи хремата.
Ние ще празнуваме Свети Валентин само двамата или ще се организираме да отидем някъде с приятели. Още никъде не сме запазили и затова ще се надяваме все някъде да си намерим място.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #152 -:
февруари 09, 2015, 16:13:35 »
Олеее Инааа
ах тиии, кажи му да го прибере много на високо, че като знам с брат ми как ни беше любимо да преравяме спалнята на нашите като не са вкъщи
и мислехме презервативите са балони ...
Ние не празнуваме много много, тази година поне се надявам да не съм в болница ...стискайте палци
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #153 -:
февруари 09, 2015, 16:17:09 »
Инаааа,
селфита ли прави?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #154 -:
февруари 09, 2015, 16:18:29 »
Те не са вулгарни, а леко загатнати
Свекс, не, професионална фотосесия
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #155 -:
февруари 09, 2015, 16:19:06 »
Ауууу много яко
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #156 -:
февруари 09, 2015, 16:27:00 »
Леле,
Ино
,много яко!И на мен ми хареса!Кога намери време и да се снимаш не те знам.
always_and_forever
честито за изпитите
Мариоленце
ама каква болница ,кви пет лева?Я как хубаво си лежиш вкъщи
Свети Валентин не съм го мислила.По скоро не го празнуваме ,подаръци не си подаряваме,май само някакви сладки неща ,ако се сетим и това е .Ама дрънкаме си ,че се обичаме и без празник
Али
като каза темата ми ,че се разчетох .Ох,голяма шаш и паника съм била.Сетих се даже ,че не съм разказвала за раждането си ,ама то беше голям кошмар ,та не е за разказване.Но определено ме подтикна и си ги разпечатах и трите теми.В общи линии сега се чудя да ги трия ли или да ги оставям за консумация и за напред.
«
Последна редакция: февруари 09, 2015, 16:30:55 от fiibi_bg
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #157 -:
февруари 09, 2015, 16:32:46 »
Преди началото на учебната година. Точно седмицата преди лекциите, когато Марта вече ходеше на училище
Аз преди правех големи украси за Св.Валентин, ама после Марта ги измести, после ученето и край, това беше
Миналата година му правихме двете изненада (или по-миналата хахахаха). Ама сега нали имаме още свеки дома, та има кой да стои вечерта с Мартуната и ще използваме да се отпуснем
Така имаме нужда… По някой пьт имам чувството, че вече не сьществуваме като двойка.
Активен
Alichka
«
Отговор #158 -:
февруари 09, 2015, 16:43:43 »
Ние с Мишока не харесваме св. Валентин. Просто работихме на място, където това беше повод за много работа, тичане, зор, скандали, абе въртележката беше пълна. Е, в началото си подарявахме по нещо мило. Едната година ходихме с кумовете на турски
ресторант на 14-ти и това ми е много мил спомен. Беше страхотно глезене!
Ехе, Ина, пак удари всички в земята с тая фотосесия!
fiibi_bg, как ще ги триеш! Искам да ти кажа, че тези теми дават много кураж. Именно защото сме шаш и паника в кризисни случаи, добре е да знаеш, че има хубав развой на нещата
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #159 -:
февруари 09, 2015, 16:46:35 »
За Свети Валентин, още нищо не сме мислили - или поне аз... Миналата седмица мечо се прибра с букет цветя в сряда без повод и в петък с още един букет за 2рата ни месечинка - каза че после на Св Валентин нямало да ми купува, че щели да му смъкнат кожата хахах
Миналата година ходихме на ресторант а по миналата - ех спомени - се събрахме (единствената ни 5 дневна раздяла от както сме заедно - бяхме на около 5 месеца връзка и имахме някои странични , разбирайте "бивши", проблеми и се разделихме, за да помислим дали да се върнем назад или да продължим напред. Аз знаех,че искам да продължим,но все пак имах някакви притеснения, мечо имаше известни колебания и затова се разделихме за няколко дни. Бяхме се разбрали за цяла седмица, но на Св. Валентин той дойде с един букет и каза че каквото и да му коства и колкото и да ни е трудно оставаме заедно и заедно ще се борим с "бившите" проблеми) -Някак си от само себе си от тогава си знаем че този празник искаме да си го прекараме само двамата, независимо къде. Ако имаме финанси ще заминем някъде , ако нямаме и вкъщи да сме няма значение - важното е да сме само двамата
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #160 -:
февруари 09, 2015, 16:48:26 »
Ей как ще я триеш! Аз също я четох наскоро. Има толкова полезни неща вътре!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #161 -:
февруари 09, 2015, 17:01:00 »
Миленка, и ние предпочитаме да сме си само двамата. Незнайно защо обаче, когато отидем да си запазим маса в ресторант, първият въпрос е за колко човека и, когато разберат, че е само за двамата ни казват, че няма места (не винаги, но се е случвало). Явно хората предпочитат да си заредят масите с по-големи компании, което е разбираемо, но не и на всяка цена. Ще видим тази година какво ще стане.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #162 -:
февруари 09, 2015, 17:20:58 »
Накарахте ме да се замисля сега с това месо.Ние откакто сме се върнали от Италия май прекаляваме с месото.Там не беше така .И на мм му го казах тези дни.Там само с една супа топчета вечеряше понякога,тук сега ми се цупи ,че не съм направила някакво месо.Редуваме свинско ,телешко ,риба,а да не говорим ,че предпочита и скара и вече ми писна от тази скара.Задушено не иска и да чуе за пържоли .Пилешко не обича ,ако не е със зеленчуци на тиган както го приготвям.
Ще трябва да въвеждам пак ред в храненето.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #163 -:
февруари 09, 2015, 18:02:46 »
Ратче, съболезнования !
А за бабите и дядовците- моята едната, която почина, готвеше с много мазнина. Аз такова не мога да ям, гади ми се и ме боли корем. Другата- доскоро готвеше всичко, но пак със запръжки .
Майка ми преди правеше житен режим, тази година нещо се е омързелевила. Но й влияе много добре на алергиите. Аз съм с ниско кръвно, вие ми се свят ако не съм яла, категорично не можах да изкарам и 4 часа на този режим. Всяка жаба да си знае гьола.
Но забелязах едно, покрай алергията от бяла захар, стомахът ми рязко се подобри. Вече съм като тестов агент, на сладки неща, за дечица примерно. ОТ всички сухи пасти, баунтита, туиксове се обривам. Не се обривам от Барнита.
В момента в който се жертвам да ям нещо подобно, защото ми се е дояло, за да не съм крайна, после си го плащам с обрив директно. Та вече бухам тахан с мед и си трая. чат пат хапна по някоя тортичка, когато имам желание, не се спирам ептен.
Иначе и аз откакто тренирам, забелязвам благословията на простата храна. един път ям овесени ядки с масло и сирене, другият път закусвам кисело мляко с ядки, семки и домашно сладко от праскови. Правя си принцеси на фурната, паста с зеленчуци или пък пюре от спанак и другите зеленяци. За съжаление освен банани и ягоди, други плодове не мож се накарам.
п.с Кат типична жена, седнах да ви пиша за СВ Вальо, ама се отплеснах . ОВца.
Аз напоследък се замислям, че имам прекрасни дни с любими хора, и то не само с мъж ми. Приятели, брат ми и прочие- в такива дни, всеки път ми е като истински празник на любовта, чак понякога ми се насълзяват очите от кеф че не съм сама. И че някой е посегнал да ме гушне или да ми каже че ме обича.
Та не празнувам вече деня, някак си на мен лично не ми е нужен вече
. "Празнувам" хората, ако мога- всеки ден. Ако не- когато ми позволят.
«
Последна редакция: февруари 09, 2015, 18:05:55 от emmmmmy
»
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #164 -:
февруари 09, 2015, 18:53:14 »
Инааа, бях на работа, затова сега искам и аз да я видя снимката, много бързо си я махнала, плссссссс
Една приятелка си направи такава загатната еротична фотосесия, а друга и тя ще си прави, и ме карат и мен, хахах, сега и ти с това излезе, явно напоследък въображението на хората около мен се движи в една посока! Но е супер оригинален подарък за любимия човек, много ми харесва идеята
Ние ще сме с приятели, съответно и с децата, нямаме на кого да ги оставим
Иначе без значение Св. Валентин или не, много ни се ходи някъде само двамата, така че при първа възможност (сигурно чак лятото) ще си осъществим тази идея, че не ни се е случвало да останем сами от 4 години
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...