Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:06:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162646 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #270 -: януари 15, 2015, 09:43:45 »

Специално благодаря на който ми препорьча да гледам "Кухня" (като се извинявам, че не си го спомням поименно, а нямам време да се вьрна назад), но ми доставя огромно удоволствие !!  danceg

Пьрво гледах сьс субтитри на бьлгарски от един сайт, който ми препорьчваха, но много епизоди ги нямаше и ми писна и почнах директ на руски да го гледам в Yоutube. Много е представителен за различните персонажи в сьвременното руско (а сьм просто убедена и бьлгарско) общество. Уникален е!

Мерси !!!

Послдната права е настала. Айде до после, цунки.

ПП. Рататуй от 13ч сьм с теб  good  Good luck
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #271 -: януари 15, 2015, 09:50:12 »

Хайде по вода да върви!

Чакаме новия епизод от "мемоарите на една свекърва" -Банята
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #272 -: януари 15, 2015, 09:52:09 »

Добро утро от мен!
Снощи цяла вечер се хихиках тихичко! Причината - постът на Свекърва... Аз съм човек, който някак си успява да си представи описанията много цветно и в подробности. Та цяла вечер пред очите ми бяха "срамливи" (думата ме впечатли) дами, с леки рубенсови форми и бели задни части как се разхождат из банята на фона на лепкавата миризма на оцет и пара... Може би в предишен живот съм ходила на баня - не знам!!! Xixixi
Аз сериозно се замислих и за друго... След като Свекърва тук ни разбива със спомени, трябва сериозно да се замислим с какво ние да я впечатляваме, за да задържим вниманието й. Иначе току виж, се изнизала от форума и ни оставила душите без храна за размисъл!
Инче, сега ще почва друг сериал. В главната роля е актьорът, който играе собственикът на ресторанта в "Кухня". На български го превеждат "Двама бащи, двама синове". Аз много се бях затъжила за руско кино - близко ми е като виждане за нещата heart
Сила, това за Джим Кери го гледах случайно в Господарите... funnytooth
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #273 -: януари 15, 2015, 10:06:23 »

Добрутро...
Съгласна съм с Alichka че трябва да задържим Свекърва по някакъв начин - ще вземе да ни напусне и тогава ще се видим в приключение... Макар че в мен живее надежда че ни обича и няма да ни изостави smile

scilla Да ти кажа и при мен засега е безпроблемно... Да чукнем на дърво да си остане така... Като слушам другите девойки  - аз съм цвете - нямам болки, не ми се гади, не съм напълняла много, физически не съм отпаднала... Е да бързичко се уморявам, ама това да ми е кусура.. smile Мисля да си обикалям и да се наслаждавам на тези моменти докато мога smile

Ние решихме че другия уикенд ще се вдигнем за няколко часа до Стара Загора - мама има рожден ден в петък, и мислим в неделя да отидем за няколко часа до село , за да види баба ми и дядо ми... Понеже рядко се виждат мисля че ще и хареса подаръка smile Пък и ще вземем свекърите с нас и така ще се съберем цялото семейство... И без това всички искат снимки да гледат smile

Какво мислите?
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: януари 15, 2015, 10:15:28 »

Здравейте!

И аз препоръчвам сериала Кухня, по-готин е дори от Приятели и Отчаяни съпруги smile Този сериал ме спаси от тотална скука през една яка лятна командировка от две седмици.

Свекърва, предлагам да се замислиш да пишеш разкази, роман, блог, имаш дарба!  Bravo
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #275 -: януари 15, 2015, 10:32:05 »

Моля, моля, Инка, Кухня го препоръча Тонина на мен, ти се възползва Wink. Та в случая изразявам хиляди благодарности на Тонина и всички други, които потвърдиха, че сериалът си струва give_rose. Тогава направо ме спаси от самосъжаляващи мисли, пък ти искаше романтични, че да се приспиваш smile
Момичета, разказвам с удоволствие и няма да избягам, защото научавам много неща от вас. За каквото и да попитам, все някой ще ми отговори или ще даде съвет. Освен това имам много спомени, които никой не проявява желание да чуе. Малкият син понякога задава въпроси и после се залива от смях, пък други кръвни и по закон роднини напускат стаята, че не им се слушат простотии. Ситуацията става нетърпима, когато се включи и брат ми с коментари, допълващи незабелязани или незначителни за женската логика факти. При писане е по-различно - който иска чете, който иска прескача. Хаха, до издаване или крадене не вярвам да се стигне. За лична консумация става, но трябва сериозна редакция...
Аз да пожелая успешен ден и да бягам по задачки. При първа възможност ще продължа с  процедурите по пилинга Wink, щом ви е интересно.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 15, 2015, 11:05:57 »

always_and_forever, а колко е голямо жилището на родителите му? В една кухня ли трябва да работите или има възможност да сте отделно домакинство в същото жилище? Това е от голямо значение.

Наде, апартамента на родителите му е 5-стаен (като тук включвам и кухнята). Да, в една кухня се налага да работим. Ако искаме да сме отделно от тях, но в същото жилище, това означава разделяне на апартамента.

Рататуй, аз чак сега виждам, че днес ще имаш изпит. Късмет и ще стискам палци. smile

inaxastra, късмет и на теб. smile

Това с банята ми звучи кошмарно. Благодарение на разказите на Свекърва си го представям много цветущо.  blum

Панда, а къде всъщност във Враца е била тази баня? Аз така и не знам.  blum
Активен
svekarva

« Отговор #277 -: януари 15, 2015, 11:12:24 »

Ако знаете какво ми донесе един куриер!!!!!! thank you thank you thank you thank you thank you thank you 1tongue Aviator kiss2 Нямам думи, не мога и да се справя с емоциите...
menyanthe,..........
Само дето забелязах инструкциите след отваряне на няколко пакета blush. Така де, инструкциите се четат след повреда, не при отваряне на стоката funnytooth Показвам снимка къде спрях......
Това ми е подарък за пенсионирането heart heart heart heart

* IMG_3238.jpg (62.25 KB, 519x389 - видяно 159 пъти.)
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 15, 2015, 11:15:49 »

Отвори ли вече първата задача?  girl_wink
Активен
svekarva

« Отговор #279 -: януари 15, 2015, 11:23:29 »

Да, действам по нея! Обаче ми идват непристойни мисли в главата Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 15, 2015, 11:29:37 »

Хахаха. Дано не ти идват непристойни мисли и след втората, че тогава не знам... Ще разбереш какво имам предвид другия месец.  girl_wink

П.П. Сега щеш-не щеш трябва да си заслужиш отворените награди.  girl_wink
« Последна редакция: януари 15, 2015, 11:32:52 от menyanthe » Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #281 -: януари 15, 2015, 11:41:12 »

Mиме ти тази година (образно казано) си решила май да си Снежанка на всички хора smile Изключително мило и страхотно е това което правиш kiss2

Късмет на хората с изпитите и да кажете как е минало
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 15, 2015, 11:44:48 »

Трябваха ми и хубави емоции, milenka!  girl_wink А да радвам хората изключително много ме зарежда!
Обичам да правя такива неща.  girl_wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 15, 2015, 11:53:11 »

Браво Менианте!
а свекс, типично по овенски си избързала. tease
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 15, 2015, 12:37:09 »

always_and_forever за ето тази прелест става дума.

Аз днес имах неочаквано посещение от баща ми, който дошъл по работа в София и му останало свободно време  Girl_hide

Днес нещо много мързеливо ми тръгна деня, трябва да се стегна малко.

Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: