Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:51:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162962 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #150 -: януари 09, 2015, 18:33:36 »

Много хубава новина !!! Честито !!! Четох аз в другата тема какво романтичн предложение. Направо недоумявам как е успял да го организира. Браво на него !! Струваше си чакането.

Как се казваха имаше едно време едни комунистически хапчета за гьрло, кафяви, за смучене?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 09, 2015, 18:46:46 »

Ефизол.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #152 -: януари 09, 2015, 18:47:34 »

good Точно, мерси много.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 09, 2015, 19:31:03 »

Мария, видях че и на тебе има какво да честитим! Прочетох за предложението, много хубаво го е направил твоя бъдещ съпруг! Бъдете много щастливи и една лека и приятна подготовка ти пожелавам!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 09, 2015, 20:02:37 »

Честито на мойта градска smile отивам и аз да чета за предложението, че ми е интерсно smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #155 -: януари 09, 2015, 20:41:39 »

Струва ми се, че хванах една хубава ангина…

Дясната сливица  nea  Прьскам с прополис и смуках нещо, ама тцьк. Идеи?
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 09, 2015, 21:50:00 »

И аз си мислих че съм направила ангина-цяла седмица не можех да преглъщам. Спаси ме стара, изпитана многократно рецепта. Малко прясно мляко на котлона, когато заври, капваш малко оцет и то се пресича, държиш на котлона още минута да стане на парцали. Обираш ' парцалите' и ги слагаш на компрес. Слагаш компреса на гърлото докатое топло и лягяш да спиш.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: януари 10, 2015, 08:56:42 »

Същият компрес,който е много бързо действащ и често го прилагам на Явката ,само че с обикновена извара ,ако не ти се занимава с пресичане на млякото .
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #158 -: януари 10, 2015, 09:50:48 »

Благодаря, ще пробвам днеска  good

Да ви кажа какьв сьм сьнувах.
Форумкса група, заедно с децата, отиваме на екскурзия. Катерим се по един черен пьт нагоре… Стигнахме хотела, който беше нещо средо между хижа и хотел и се настанихме. Маги беше там с Моника, а Ваня забелязвам, че нещо ми се сьрди не ми говори. Беше ми много криво за тая работа и дебнех момента да я питам защо и да говоря с нея.

Обаче си отварям компютьра и там имам сьобщение от Ваня с някакьв много сложен тест, с едни вьпроси ужасно трудни и не знаех отговора на нито един. А сьобщението казваше, че като се мисля за толкова интелигентна да отговоря на тези вьпроси  funnytooth

После Марта зачезна някьде и отивам да я тьрся, а тя сьс сьфорумките (бяхме голяма група) и иси играе с другите деца (с децата на ангелче). И както я тьрсех се озовах сред другите момичета в парка около хотела, който беше на едни хьлм и оттам се виждаше панорама кьм Рим (но в сьня ми вьобще не изглеждаше като Рим) и започвам да разпознавам и казвам: "Ама аз сьм била вече тука!". И започвам да разказвам историята на мястото, която е следната:

Това е било имението на един богат човек, чиято жена се разболяла от рак и той продал всичко, което имал, включително и кьщата, за да я излекуа. Но тя умряла и в нейна чест той направил този парк. В горната част има една градина с табели, по една за всеки език, кьдето на всички езици пише "Обичам те" и щяхме да тьрсим как го пише на бьлгарски. А надолу в гледката по хьлма се вижда мястото, кьдето е била преди кьщата, която вече не сьществува, но на нейно място има нещо като арка и пред нея един фонтан посветен на починалата сьпруга, който е построен по начин, че дава впечатление, че водата тече нагоре (има наистина такьв фонтан в Париж), а от двете му страни градини с цветя и в далечината града…

Е това е сьн цветен та цветен роден от бременно тяло и обременена глава  pardon girl_haha

И най-странното е, че това място наистина сьм го сьнувало вече  crazy

Ванче, успокой ме, не ми се сьрдиш нали?  blush
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 10, 2015, 10:09:51 »

Благодаря ви момичетаааа- inaxastra, Рататуй, Панда  air_kiss

inaxastra, много добре се е справило мъжлето ми, нали?! Щом аз, която го познавам, никога не съм си мислила, че може да направи такова нещо, значи представете си, колко ме е изумил.
И да, сега си казвам, че си заслужаваше чакането.  yahoo

Често и аз си развивам ангини. Ужасно е. За съжаление  директно съм на антибиотици. Няма как с бабини рецепти да се оправя. От малка съм така. Много е неприятно и трябва да се действа навреме.

Скорошно оздравяване.  blum
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #160 -: януари 10, 2015, 10:41:39 »

always_and_forever, много яко предложениеее!!!  heart И аз се разтърсих по темите къде си го разказала. Впечатлена съм от бъдещия ти съпруг. Всичко е обмислил добре и така добре и другите са се включили в плана, че да останеш тотално шашната и изненадана. Браво на него. Дълги години още да бъдете щастливи и влюбени заедно! Клипчето от киното имаш ли си го вкъщи да си го гледаш, това с посланията и любимата ти песен (коя е тя всъщност)?

inaxastra, какви сънища само, емоции всякакви се преплитат. Как си, опита ли компресите? И Ефизол купи ли?

Аз продължавам да съм "бременна", не ми е дошло. И продължава тази мисъл да не ми излиза от главата. И това, че не съм споделила на никой, ме побърква.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #161 -: януари 10, 2015, 10:53:14 »

Наде даже и на приятеля ли не си казала? Спокойно, направи още едно тестче  give_rose

Инаа какви сънища само! Как ги помниш толкова  girl_impossible

Мен ме изписват, уж има подобрение, но ще съм на търни до следващия преглед.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #162 -: януари 10, 2015, 11:00:18 »

Мариолка, щом те изписват, прибирай се и започвай да си почиваш, ама много активно.  blum
А на Митко му казах иначе. По-точно той беше с мен, когато правих теста, и е в течение от кога закъснява и всяка сутрин ме пита дали съм още бременна. Но аз съм такава - каквото и да ми се случи аз го крещя на целия свят, не вярвам в това да си мълчиш, за да не се обърка нещо, винаги споделям и добро, и лошо, говоря за нещата, които ми се случват, обличам си емоциите с думи, това е моя начин да бъда по-спокойна. Сега се чувствам сякаш лъжа, не съм свикнала така.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 10, 2015, 11:41:07 »

Инче, поне на гледки си се нагледала! Така като го разказваш ми звучи много красиво мястото.
Мариолка, радвам се за подобрението, прибирай се да пази леглото. Кога е другия преглед?
Неделинка, аз ако бях на твое място да сега нямаше да остане тест в аптеката, който да не съм пробвала. Неизвестността ме побърква! Ако да понеделник не ти дойде си запиши час или както каза пънки кръвен тест.
Приятен уикенд на всички!
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: януари 10, 2015, 11:53:18 »

Наделина, Мария съм аз, за по-кратко.  blum Благодаря ти много за хубавите пожелания  heart
Да, имам си клипчето в нас и всеки ден си го гледам, и рева като бебе  Boy cry

Това е песента. Сравнително нова е, но я обожавам. Текста е уникален. heart heart heart

http://vbox7.com/play:11dffcd627

От сърце ти пожелавам това, което искаш най-силно да стане.  smile

Мариолка, Рататуй приятен уикенд и на вас.  smile smile smile
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: