Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:46:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 163037 пъти)

juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #120 -: януари 08, 2015, 12:24:04 »

Инче ,не съм обидена  smile
Да поразведрим обстановката.......

Сега ще отида да си купя един горещ шоколад ,че като гледам хората ходещи като роботи по улицата ми става още по студено.В офиса работи духалка и климатик .И клиенти като влезнат ме питат що не работи нищо при мен да се позатопля smile
Извадих вчера снимки на Марти и се вбесих.Толкова лошо качество а са правени от хубав апарат.Едни замъглени едни абе ужас......Да хода ли да им ги върна или ...............да не ходя....Много се ядосах.Ми аз на принтера ми щях да ги извадя по добро качество.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #121 -: януари 08, 2015, 13:01:58 »

Определено политиците си го отглеждат. Икономиката пък е тясно свързана с политиката и в крайна сметка е много удобно да се облече в религиозна причина. То още няма нужната информация, а и не е ясно дали ще се каже истината, та трудно може да се коментира или да се правят изводи. Единственото, по което всички са единодушни е, че това е европейският 11-ти септември. Аз дори и за това не съм убедена. За съжаление от самото начало на човечеството винаги е имало кървави разпри....
milenkata, хубаво е да си имаш нещо свое. Ама в тези времена е доста рисковано и двамата в семейството да работят със собствени средства. Та по- добре се залепи първо към някой от бранша и после действай. Или да го работиш допълнително, към основната работа, когато имаш време. Абе, най- добре се работи с чужди пари, така си мисля.
menyanthe, теб като те засърбят ръцете си като като овцата на Еми, няма прегради. Да не е продължение на една миналогодишна идея?
Еми, то китайски ще научим по- лесно, отколкото да си вкараме Дзен- мислене в главите Wink. При мен, в случая, е добре, че като не си виждам дразнителите /или се правя, че не ги виждам Wink/ ми минава сравнително бързо.
ratatui , аз като ти гледам името във ФБ нищо странно не намирам. На вчерашната мома презимето и Кощрямбова е малко чудновато и ми навява асоциации за изтормозен кон. Иначе Витки много има, моят дядо се казва Витко също.
juji, на мен ми се видя малка сумата, та може да е за сметка на качеството. Заслужава си да отидеш и да ги върнеш, ако мислиш, че изобщо са в състояние да извадят по- добри. Ама в този студ...
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #122 -: януари 08, 2015, 13:22:15 »

Свекърва,в малкия град цените са такива.
Иначе се отказах,студ и лед ,няма да си го причинявам.Ще извадя други от друго фото ,тези ще ги носа за мостра  :funny:какви не трябва да са снимките .
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 08, 2015, 13:52:01 »

Май ми трябва едно наказателно: "Напиши 100 пъти: Няма да пиша!"  LAUGHTER funnytooth
Иначе не се сещам за какво говориш, svekarva, та едва ли сме на една вълна.  girl_wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #124 -: януари 08, 2015, 17:15:34 »

Момичета, искам да се похваля!  yahoo
Току що, след цял ден проучване, четене и преглеждане както аз си знам на информация, хотели и тн, резервирах двойна стая за следващия уикенд в хотел Хебър - Цигов чарк. Уговорих се с една много мила жена по телефона за стая с гледка към язовир Батак, две закуски, и декорация със свещи на стаята в ноща на пристигането ни.  heart През деня можем да се разходим около язовира, както и в самия Батак - никога не сме били там и двамата, а мястото има много история.

Изчетох сумати коментари и оценки за хотела, проверих го на около 4 места, за които се сетих - надявам се поне този път да си починем...

В Будапеща беше кошмар  и колкото и да не ми се иска да го кажа , донякъде беше защото моето мече не беше проучило достатъчно къде отиваме... huhhuh.gif Надявам се, този път да си изкараме добре... Казах на момичето , че сме младоженци и искаме романтика и спокойствие - звучеше много мила и разбираща.
Стискайте палци good - Бога ми, имаме нужда от време само за нас си! heart

П.С. Четете внимателно - стаята на рецепция беше 2 пъти по-евтина (160лв за двата дни) отколкото в booking.com. (264лв за двата дни)
« Последна редакция: януари 08, 2015, 17:20:51 от milenkata » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 08, 2015, 17:21:41 »

О, супер! Дано този път си изкарате супер!  girl_wink
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #126 -: януари 09, 2015, 09:14:52 »

milenkata, успех този път!!! Дано си прекарате прекрасно влюбено и спокойно! Ние бяхме на рождения ми ден на Цигов чарк, на мен мноогоо ми хареса, така че ви желая едно незабравимо преживяване!  heart ..... и там да падат дрехи и задръжки!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #127 -: януари 09, 2015, 09:45:41 »

Миленка, дано този път се получи желания меден месец! Ние също си почивахме в България след сватбата. Не съжалявам изобщо! Да, хубаво е някоя екзотична почивка, но това винаги може да стане. След сватбата ние си имахме нужда от време за нас си, за почивка в пълния смисъл на думата Wink
Тази сутрин е много рехаво тук! Толкова ли ви е студено на всички? Вкъщи не държим много жега, но когато излязох на терасата преди малко, после ми се видя като в тропиците вътре. Поне имаме Sunshine Хубаво настроение на всички днес!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 09, 2015, 10:02:19 »

Свекс, за съжаление моите дразнители не мога да се правя че не ги виждам, щото ми се тикат в очите всеки ден,сами. Та май ще се хвана с китайския. pardon

Студът и мен потриса тотално, не физически вече толкова, а психически. А фактът че в София , улиците са непочистени и е навсякъде джам, е просто потресаващ. beating beating beating
МОмичетата от другите градове, да кажат как е при тях ?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 09, 2015, 10:03:27 »

Миленка, вчера видях снимки от сватбата и си направо  heart heart heart heart heart, като излязла от приказка! Да си прекарате много хубаво на почивчицата и да се насладите най-вече един на друг!
Мариолка, как си? Ако влизаш във форума де. Стискам палци всичко да е наред и скоро да си си вкъщи пак.
Неделинка, направи ли още тестове? Има ли по- силно изразена втора чертичка?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #130 -: януари 09, 2015, 10:22:15 »

Отгоре на всичко е и петък! danceg
Миленкааааа, дано се стопли, иначе все ще те мисля на оня баир smile. През Юндола пътят е много красив, ама има гадни завойчета, та пак ще те мисля. Не се съмнявам, че ще си прекарате добре heart heart heart.
 А, от Нова Година не съм готвила...Пък даже и имахме гости. Представете си какво чудо за ядене е имало складирано.  smile
Еми, днес всички градове с П сме на -12С. В София вече сте по- топли Wink. При нас сняг не валя и поне улиците са чисти. Аз така се бях натрупала сутринта, че изобщо не можех да ходя. Като резултат- вир вода. Хубаво, че си имам кат дрехи за смяна тук. Хаха, има ли къде да го учиш китайския? Аз като се замисля, китайци лично не познавам. Виж виетнамци, корейци и монголци имахме в университета, а японка ми гостува 20 дни вкъщи. Обаче пътувах по- миналата година с китайци от Лондон /някаква връзка правеха/ до София и ми се скри шапката. Цвърчат като скакалци и вдигат ужасен шум. Грях ми на душата, имат и специфичен мирис. Ама това да му е проблемът Wink
Хайде, успешен ден на всички!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 09, 2015, 10:37:21 »

В този случай, да се насочим към Скандинавистиката?  huhhuh.gif

Блазе ви за Неснега. Тука е ад. Дори театърът не можа да ми поправи настроението снощи. angry

При мен няма складове за храна, нема кой да я яде, няма никой у нас през деня почти...Тук там ядем вкъщи, тук там- в работата.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #132 -: януари 09, 2015, 11:08:11 »

Добро Утро красавици smile

nadelina88
какво стана? Имаме ли бебенце? Bravo give_rose

Alichka точно от това имаме нужда и ние - почивка... Даже не толкова разходки, колкото пълно размазване в хоризонтално състояние и мързел хахахах

ratatui
мерси миличка...  heart Снощи Гого дойде на крак да ми ги донесе до нас, защото ние сме без кола(на ремонт е) и човека се вдигна да дойде до вкъщи, за да ми ги даде. Има страшно много снимки, аз съм качила супер малко... Има над 1000 кадъра и всяка  можеш да я извадиш... като нарисувани са... За пореден път се убеждавам , че избрахме феноменален фотограф! Такива моменти е хванал, дето даже не ги помня хахаха

svekarva Ужким в неделя го дават да е +12 градуса, ама не знам колко да им вярвам... nea Иначе не ни мисли - няма никакви баири да катеря - не искам да чувам за ходене и мръзнене.. хаха Искам само стая, СПА (не прекалено , че нали не трябва много) и гушкане в мечо heart... и папане blush...
Завоите също не ги мисли - Фил ако беше малко по- слабичък щеше да е автомобилен състезател - не защото кара бързо, а защото кара много чевръсто, сигурно и умело smile и завоите са му любими

Тва за китайците не знам, но имах познати виетнамци - ей Богу, верно ми миришеха и на мен... Чудя се ние дали миришем на другите държави?   huhhuh.gif lol

Мариолка - как си? Аз теб те мисля
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #133 -: януари 09, 2015, 11:31:35 »

Аз не съм си правила нов тест. Мисля си, че е още рано и вероятно пак ще се покаже "въображаема" втора чертичка и пак ще се чудя. Ако съм бременна, в понеделник влизам в 5 г.с. и ще имам 8 дни закъснение и тогава мисля да си купя тест и да си запиша час за гинеколог. Моя цикъл принципно е много точен, никога не ми закъснява, ама....знае ли човек. Половинката е в течение на всичко, ама не иска много да говорим по темата, докато не сме сигурни, че да не бъдем разочаровани. Ама го усещам как се вълнува и как силно желае да е истина!  heart Общо взето само в главата ми за сега е всичко.......

П.П. Мисля днеска да си купя фолиева киселина. Дори да не съм, полезно е да я пия.
« Последна редакция: януари 09, 2015, 11:33:40 от nadelina88 » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #134 -: януари 09, 2015, 12:56:03 »

Тук нещо се поскри слънцето и навън не е много за излизане. Първи ден, в който дребната не я извеждам тази зима. Като се сетя само за 24.12.! Беше рекордно топло в Пловдив - 22 градуса. Ние сме оперили елхата в хола (чист юг) и ще я украсяваме. Моят мъж по потник се съблякъл, аз по къс ръкав и понеже продължава да ми е жега - навила съм крачолите на анцуга до колената. Имах усещането, че Великден идва, а ние странно защо вадим коледната украса crazy
Днес свърши моята почивка - по празниците и аз не готвех. Нямаше просто кога от обикаляне по роднини, а на тръгване имахме задължително една торба с нещичко за вкъщи... Голямо ядене, голямо дояждане tease
Поне го писах "дъждовен" ден за миене на банята. Нямаха препарат в магазина и сега имам и оправдание. Утре обаче няма да ми се размине blum
Е, много мързелив пост се получи, ама ще извинявате Girl_hide
nadelina88, не бърза много - в началото не е много сигурно дали и гинекологът ще види нещо. Имай малко търпение Wink Стискам палци, пък когато му дойде времето, ти сама ще се похвалиш, нали?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: