Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:55:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162991 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 07, 2015, 23:16:58 »

mariola85, почивай повече! Не се натоварвай...
Аз май трябваше да си трая, ама не издържах... Трябваше да ми олекне. Както и да е, в началото на другата седмица се крие разковничето.  girl_wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #106 -: януари 07, 2015, 23:19:36 »

mariola85, почивай повече! Не се натоварвай...
Аз май трябваше да си трая, ама не издържах... Трябваше да ми олекне. Както и да е, в началото на другата седмица се крие разковничето.  girl_wink

Повече в живота не съм почивала, но такас ми било писано, всичко с мъки да изживявам...

Ще чакаме другата седмица новини тогава
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 07, 2015, 23:42:56 »

Мариолка, шило в торба не стои  tease

Менианте, само ми подпали котешкото любопитство!  beating

Свекс, дзенът нещо не тръгва добре тази година, дай да му хвърлим един курс по китайски, дано ни помогне да се разбираме по -добре с "хората"  pleasantry pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #108 -: януари 07, 2015, 23:44:19 »

Ееее, Наделинке тогава ще стискаме от сьрце да е факт и хубавичко да се прихване.  Дано !!! Щом го желаеш от сьрце ти го желая и аз. Прекрасно е  heart heart heart

Мариолке мила, мьчно ми е за теб. Кураж  Friend
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #109 -: януари 08, 2015, 09:04:05 »

Аз нали не гледам нови и не чета новинарски сайтове, чак сега разбрах за случилото се в Париж.Суттринта гледах клип по нова,как спокойно си спряха хората с маски и оръжие ..........и останах потресена посред бял ден в Париж......Инче,имаш ли коментар.....ужас просто!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #110 -: януари 08, 2015, 09:29:15 »

Мариолка сядай си на д-то!  beating Не ме карай да идвам! smile Пази се повечко

Наделинка на половинката каза ли? или изчакваш? Има време , дано е станало и дано се захване - за всеки случай не се натоварвай много тзи дни smile

Менианте не си честна! Искам пък да знам Xixixi Xixixi Плачещо момиче

Аз да се похваля - снощи си поговорихме с мечо и.... си станаха нещата от само себе си.. Може би напрежението ни идва в повече.. Напоследък не ни остава време за нас двамата само и отдавна не си бяхме говорили. Говорихме много за работа (неговата и моята) и за идеята да взема да се съсредоточа в направата на нещо свое... (той вече си има негово) Не звучи зле.. Разбрахме се да го обмисля като изляза майчинство и кой знае - дано да стане. Мислех си за Event coordinator - бива ме в организацията на събития, приеми и тн, правя го и съм го правила във всичките ми работи,но като нещо странично, а не концентрирано... Хм , ще видим... Той отдавна ме навива, а пък аз все се дърпам поради тази или онази причина, но не е лошо да си избистря някакъв бизнес план за всеки случай girl_wink
Но пък иначе за пореден път се убеждавам , че в разговорите е разковничето... всички разговори , не само по темата на даден проблем... Все пак мечо е най добрия ми приятел, слушател, критик.... Имах нужда да си поговорим -ей така , за нещата от живота  heart

Пожелавам ви страхотен ден, аз малко ще поработя и после се включвам пак
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #111 -: януари 08, 2015, 09:47:08 »

Миленка, хубава идея имаш! Да ти кажа - не са малко майките, които сменят професията след майчинството. На някои им щраква съчмата и едва ли не си мислят, че са станали спецове по детски артикули. Та нали българинът от всичко разбира - от търговия най-вече. Но твоето си звучи доста сериозно и обмислено. Нали знаеш - хубавите неща понякога стават бавно Wink
Менианте, с такъв коментар преброяваш всички любопитковци на линия blum
Мариолка, с лежането хич не е работа. Много ме дразнеше това. Книги ли не четох, сериали ли не гледах, гоблени ли не ших! Ама ела да ме видиш сега - Мария се учи да се качва на дивана и да пада от него insane По белия килим има пръст от саксиите, пред пералнята са строени чехли и ръкавици (за пране приготвени). Ако беше отворена вратичката, вече щяха да са вътре. И това е само от сутринта crazy
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: януари 08, 2015, 09:54:22 »

Добро утро!
Мариолка, много гадно че е трябвало да се върнеш пак в болницата, само всичко да е наред и скоро пак да си си вкъщи.
Менианте, не постъпваш честно! Не хвърляй така бомба и после да си мълчиш  blum
Миленка, браво на вас.
Неделинка, стискам силно палци да се похвалиш съвсем скоро с положителен резултат!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 08, 2015, 10:03:51 »

Alichka, права си! Темата май се раздвижи нещо.  girl_wink
Малко остана - само няколко дни. Аз го мисля от доста повече време, а както знаете - не съм от търпеливите. И аха да си мисля, че ще стане бързо, пък то се забави с още няколко дни.  blush Сигурно заради това изплюх камъчето.  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #114 -: януари 08, 2015, 10:13:35 »

Жужи, какьв коментар да имам…

Аз дори не знаех. Фабио ми спомена вчера сутринта някакьв атентат, ама вьобще не му обьрнах внимание, защото пиша дипломната и сьм яко под пара. После следобяд ми се обажда майка задьхана: "Инче, добре ли сте?!". Викам добре сме, ти как си? И се чудя… А тя като ми разказа ми се доплака… 12 човека…

Какьв коментар да имам? Мисля, че достатьчно хора са убити в името на Бога от всички страни. Крьстоносни походи ли не са били, в Газа ли не се изтрепват, атентати ли не правят…

Посегнали са на най-ценното: свободата на изказването и на мисленето. Ако франсетата бяха тесногрьди, нямаше да има тук толкова забулени жени да се разхождт спокойно и всеки да ги уважава, щяха да си затворят границата и край. Франция е свободна и лаическа страна по конституция. Всеки има право да се облича както иска, да говори това, което мисли и да вярва в каквото вярва. Хиляди са умирали за това и ние вярваме в това и така искаме да бьде. Това е и наш идеал. Изобщо не сьм против мюсюлманите. Те нямат разлика с нас, те са част от нас хората. Както и евреите и будистите. Никой не ми пречи с вярването си.

А хората, които правят атентати, вярно в началото е продиктувано от религията, но иа други проблеми там. За сьжаление това е светьт.

Много ми е мьчно за семействата на загиналите.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #115 -: януари 08, 2015, 10:32:44 »

За съжаление хората сами се избиваме... Явно ни е скучно и няма какво друго да правим и сами се изтребваме... Няма да ни убие глобалното затопляне- сами ще се заличим... Не знам нямам думи, просто явно човек за човека не е човек... Глупаво е и само показва колко малко ценим живота си, защото утре са Франсетата, други ден ще е някоя друга държава... и тука не говорим за държави даже - говорим за промити мозъци на болни хора... Това може да се случи навсякъде за съжаление...... girl_impossible
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 08, 2015, 10:35:53 »

Уф, леле, сега разбирам какво е ставало в Париж. Ужас!  angry Докога ще се избиваме сами едни други?  crazy Иска ми се да живеех в по-добър свят - без агресия, без злоба, без престъпления, ама това едва ли ще се случи някога.  huhhuh.gif
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #117 -: януари 08, 2015, 10:45:42 »

Ами промити мозьци на болни хора…

Как да ти кажа… Всичко е много комплексно. Нали знаеш: Религията е опиум за народите. В сьщото време религията е фактор, който ти помага да преживееш по-леко много от трудните моменти в живота и да оцелееш там, кьдето друг не би оцелял.

А убийците, за да стигнат до такива крайни действия, не само религията е фактор. Всички, които стигат до там са някакьв проблем вьтре, който е различен за всеки. Примерно: бил е мальк, бил е отхвьрлен, бил е нещастен, всички са му се подигравали, не  е могьл да издьржа вече, не е знаел кьм кого да се обьрне, а и за такива неща не се говори, особено ако си мьж. Супил е едно стькло и му е станало по-добе. После е намерил приятели, които го разбират. Дават му идеали, всички заедно работят в името на общата цел, нещо ги сплотява, един друг се мотивират и той се чувства добре, за пьрви пьт е щастлив. Можеш ли да го виниш за това? Не. За това, че е станал убиец? Разбира се !!! Но как, защо? Можело ли е да се избегне?

Нещата са толкова сложни… Това е просто ужасно, трагично… И не може да се сложи етикет, твьрде е комплексно всичко и има много гледни точки.

Но ми се кьса сьрцето за хората, които вчера са излезли от тях, целунали са жена си и детето си и са им казали до довечера, и за тая жена, на която са й се обадили по телефона да й сьобщят новината и за …

Абе не мога да говоря...
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #118 -: януари 08, 2015, 11:16:07 »

Питането ми беше риторично...........
Сигурно имат проблеми тези хора ,но това е нещо което..............абе политиците си го отглеждат.Кой им продава оръжия на тези,как така изведнъж се появиха.Защо се дават милиарди от бюджетите  на съответните държави за национална сигурност и накрая ставаме свидетели на такива трагедии.
Може и да съм крайна ,но тези неща са и донякъде от нашата прекалена толерантност............Имам в предвид не българсата конкретно.Някакси много лесно взехме да приемаме всякакви отклонения за нормални.И нещата започнаха да се израждат......
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #119 -: януари 08, 2015, 12:11:29 »

Ама аз не те нападам тебе, да не си помислиш  give_rose

Просто си изрзявам огорчението. И в никакьв случай не казвам, че е нормално;. Точно обратното: не е нормално. А кой им продава орьжия? …

Мисля, че сме много дребни на нашето ниво, за да си задаваме такива глобални вьпроси и ни е бедна фантазията да си представим игрите, които се играят горе в небесата на политиката и парите.

Не са се появили изведньж. То си е цяла история с предистория (не че я следя, нали знаете, че нямаме телевизор). Просто е следствие от висчко, което се случва в света и страната от години. Тук от месеци има готовност за атентати, кога е по-засилена сигурността, кога е малко позатихнала.

Много е гадно да си очакване нещо да се случи и на страх да взимаш метрото. Ама пьк и тези от защитата дето се разхождат с карабините между хората ме плашат. Все като минават покрай мен имам чувството, че някой от тях ще изперка и ще почне да стреля напосоки.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: