Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:25:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2015
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2015 (Прочетена 162759 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Януари 2015
«
Отговор #45 -:
януари 05, 2015, 08:34:25 »
Ина, стискам палци! Ще се справиш перфектно и ще имаш висока оценка.
И аз имам изпит след 10 дена и толкова ме мързи да чета, че чак ми се реве като погледна учебника.
Днеска ми се вижда голям студ навънка.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #46 -:
януари 05, 2015, 10:03:00 »
Ина, стискам палци да се представиш възможно най- добре! Кофти е, че си изморена и настудена и направо ми се свива сърцето, само като чета как си вървяла сама пеша по нощите. Мъжко момиче си ти
Тонина, дано да се видим и да ми разкажеш малко повече за екскурзията в Солун. Живот и здраве, догодина ни се иска с приятелите да съчетаем пътуване и празнуване извън България. Другите от компанията са ходили в Македония и Турция за Нова Година, та тази дестинация сега им е интересна.
Аз последните няколко почивни дни ги изкарах в посрещане на гости и отглеждане на племенник. Да е жив и здрав, стопи ми лагерите...Ама пък ни напълни къщата. Ръси ги едни за чудо и приказ. Свързва едни точици и ми се оплаква, че не може да направи нещо. Аз му викам "Напъни се малко и помисли!", пък той "Ами като се напъна, най- много акото да ми иде в мозъка!"
Желязна логика...Прилича си на нашия род и това е
Тук е студено, ама пък слънчево и в общи линии ми е ведро на душата. Пожелавамна всички ползотворна седмица и бърза адаптация към трудовия процес
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #47 -:
януари 05, 2015, 10:45:28 »
Ина, и аз ти стискам палци! Ще се справиш, сигурна съм!
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #48 -:
януари 05, 2015, 10:54:29 »
Ина, стискам ти палци знам, че ще се справиш
Аз а се оплача нещо съм болна и днес почивам, за да се лувам вкъщи... мрън.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #49 -:
януари 05, 2015, 11:07:35 »
Олее Ина, що не хвана едно такси? Стискам палци да мине по вода испита
Първи ден сама вкъщи.Кипя от енергия. Няма с кой да си поговоря. Скука.Гледам Гала и почти съм си поръчала Нутри булет и Велнео лула
и за Мултикукъра на Делимано се замислям :-)
Кажете някоя клюка B-)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #50 -:
януари 05, 2015, 11:42:45 »
Хаха, космо
дикс
ът също ще ти е от полза...
Замислям се за клюки, ама май няма...Едно от нещата, които ми вдигнаха кръвното на аерогарата, беше препоръката на сватята да си запълвам след пенсия времето с учене на английски, че като ида там, да няма нужда децата да ми превеждат
. Самата тя нито е работила, нито знае езици /включително и руски/, ама то колко му е...Та и ти, вземи да учиш някой език
, ама по- сложен, че да не ти се налага да ти превежда снаха.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #51 -:
януари 05, 2015, 12:11:30 »
Не, не колан здраве се казва, ще ме накара да се чувствам 30 годишна, макър да съм 29 годишна
Езици не ми трябват още, въпреки че един немски няма да е зле, но говора вече 5 езика. То теб ако въобще те поканят да идеш де.Да не би да имат планове за дечица вече?
И за малкия като се сгаджоса сериозно ако не те кефи момата уста да отваряш.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #52 -:
януари 05, 2015, 12:12:35 »
Хо хо хо - здравейте и от мен, в първия работен ден. Почвам да чета и да наваксвам какво се е случило... Дано Новата Година бъде по- добра от старата и да продължи по- добре от колкото започна (поне за мен)
В Будапеща изкарах кошмарно,пускам ви мнение в една друга тема за да не се повтарям и се залавям да чета...
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28114.msg655367/topicseen.html
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #53 -:
януари 05, 2015, 12:37:34 »
Мариолка, да не стане като в Малкълм когато с майка му бяха болни и изолирани и бяха поръчали някви пайети от реклама по телевизора и цялата стая беше стабилно разкрасена.
Миленка,
как може такова нещо?!? Що за хора? Съжалявам за ужасното преживяване и то точно на медения ви месец и на нова година!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #54 -:
януари 05, 2015, 14:00:33 »
Просто решихме че няма да е медения ни месец... Ще си направим друг меден месец, като се роди бебчо.... по добре късно но както трябва
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #55 -:
януари 05, 2015, 14:19:58 »
Хубаво сте решили !
Мариола ти не знам, ама аз сьм верно за космодиск и врат ме боли, и крьст и крака… Такива преживявания (полети, изпити, нощни разходки) вЕрвайте ми не са за вьзрастни бременни жени. Едно време кат' бех млада ми се струваше, че сьм неущожима, сега се чувствам много уязвима и от всичко ме е страх (сигурно е част от изперкването около ученето де).
Мина един изпит. Не мина супер добре. 20 вьпроса за 2 часа, не тест, а вьпроси за развиване. По 5 мин на вьпрос, човек за това време не може даже да си структурира мисьлта
10 от тях написах сравнително добре, 9 доста средно и около темата (дет се вика вьв вица не баш, а около
) и по последния не писах вьобще, защото го бях чела само ведньж и нямаше време. После се сетих какво сьм могла да пиша, ама след дьжд качулка. Общо взето направих 10 за 1ч15мин и другите претупани за 45 мин, някои от които с грешки.
Надявам се да имам не по-малко от 12 (ако е по-малко директ отивам да се грьмна), т.е надявам се да имам 14 (което е сносна оценка), а всичко оттам нагоре ми носи неизмерно щастие (по точка на вьпрос дава, оценява се вьрху 20).
Туй от мен. Лягам да си наваксам нощния сьн и като стана ще изям едно бърканче с Нутела.
ПП. Нямаме вода заради спукана трьба точно пред нашата кьща. Затуй били проблемите снощн
ППП. А в петьк ще знам колко имам на едното от двете досиета, ония важните. Молете се да не е по-малко от 12, умирам от страх.
«
Последна редакция: януари 05, 2015, 14:30:13 от inaxastra
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #56 -:
януари 05, 2015, 15:32:45 »
Привет!
Честита Нова Година на всички!Да сте здрави и много обичани!
Доста емоции са се натрупали тук .Браво на
Ина
за отминалият изпит.Сега стискаме палци за минимум 12 .
Съжалявам за кофти разходката до Будапеща на
Миленката
.Аз имам едно такова ходене до Прага преди много години,Хубаво ,че само транспорта ползвахме,всичко други си бяхме организирали сами.От тогава никога не пътувам с автобус в чужбина,винаги си организирам пътуванията сама и се консултирам с много приятели за хотели и т.н.Рейтингите в Буукинг също са ми водещи.В Буукинг мнение за хотела не можеш да дадеш ,ако не си правила резервация за въпросният хотел от сайта.
Свекърва
,как е на граждански договор?Какво стана с трудовата книжка?
Ние изкарахме много хубави празници .За Коледа си бяхме у дома и на гости на майка ,което е през две улици.Имахме си дядо Коледа вкъщи.Много емоции,много нещо,после за НГ бяхме с две съфорумки и семействата им в Троянския балкан.Напързаляхме се ,набърборихме се ,абе супер беше.След НГ се сдобих обаче с един зъбобол ,после спешно вадене на въпросният зъб ,а вече втори ден и съм с болки в ухото ,та сега него лекувам.
Стискам палци на
Мариолка
да се научи да лежи .Аз полежах горе долу толкова.Трудно е ,но се издържа.За всичко се насреща.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #57 -:
януари 05, 2015, 16:20:29 »
Мариолка мила, няма да ти дойде зле малко да си починеш... то при теб бая неща ти се насъбраха
Така че лежи и не мрънкай
Аз пък само си мечтая да си легна - лошо ми е , не дишам - запушен ми е носа зверски и съм на работа мрън....
Мислехме с мечо да отидем някъде за уикенда, то пък мойта приятелка има РД утре и щяла в събота да го празнува и няма как да се махнем от София за този уикенд... А така имам нужда след кошмарната "почивка".. Искам да отида някъде , да се гушна в мойто мече и да си заспяяяяяяяяяяяя
Ина
, кога е следващия изпит?
На вас как ви е понеделнишки следпразнично?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #58 -:
януари 05, 2015, 18:20:16 »
Привет Ванче, браво за новогодишното изкарване
В троянския балкан е много красиво, изплакнали сте си очите душите. Какво беше времето? Децата видяха ли сняг? Играха ли хубаво заедно?
Миленка, в сьбота е следващия и е много гаден. Много четох за него, но не успявам всичко да разбера и още по-малко да запомня, че има много информация (тя Ването сигурно и тя го е учила-невроанатомия). За този днешния най-добре се бях подготвила.
А пьк в петьк трябва да сдадем теорията на дипломната работа и днес уж се разбрахме с моята партньорка да аботим по нея, ама идвете нямаме идея какво да пишем. И двете сега се сьбудихме, че и тя не спала цяла нощ (тя млада и пред изпит винаги чете цялата нощ), ще трябва да се понапьнем. Мен нали не ми се работи, все форума ме влече
Ама ей го: наспана сьм, затопли се кьщата вече, хапнах си сладоледа, писах тука и трябва да захвана сериозната работа, нямам повече извинения
Рататуй, разбирам те с цялото си сьрце
Много е гадно да трябва да се чете. По какво ти е изпита?
Свекьрва, ако бях на твое място (за сватята де) …
щях точно толкова да се издразня.
И докато пиша в момента ми звьннаха по телефона: страхотна новина, документите за стажа са готови, всичко е никел и мога да си почвам спокойно на 20ти
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
януари 05, 2015, 18:38:14 »
Инче, стискам палци за 15 точки поне!
свекърва, може да почнеш да учиш фински, да си уплатниш по-добре и за по- дълго времето, те май за твоята сватя и снаха важи поговорката " крушата не пада по- далече от дървото."
Моя изпит е за правоспособност, завърших право, ама за да имам права да практикувам карах шест месеца стаж и сега изпит.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
38