Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:46:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162792 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 05, 2015, 08:34:25 »

Ина, стискам палци! Ще се справиш перфектно и ще имаш висока оценка.
И аз имам изпит след 10 дена и толкова ме мързи да чета, че чак ми се реве като погледна учебника.
Днеска ми се вижда голям студ навънка.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #46 -: януари 05, 2015, 10:03:00 »

Ина, стискам палци да се представиш възможно най- добре! Кофти е, че си изморена и настудена и направо ми се свива сърцето, само като чета как си вървяла сама пеша по нощите. Мъжко момиче си ти good
Тонина, дано да се видим и да ми разкажеш малко повече за екскурзията в Солун. Живот и здраве, догодина ни се иска с приятелите да съчетаем пътуване и празнуване извън България. Другите от компанията са ходили в Македония и Турция за Нова Година, та тази дестинация сега им е интересна.
Аз последните няколко почивни дни ги изкарах в посрещане на гости и отглеждане на племенник. Да е жив и здрав, стопи ми лагерите...Ама пък ни напълни къщата. Ръси ги едни за чудо и приказ. Свързва едни точици и ми се оплаква, че не може да направи нещо. Аз му викам "Напъни се малко и помисли!", пък той "Ами като се напъна, най- много акото да ми иде в мозъка!" funnytooth Желязна логика...Прилича си на нашия род и това е Wink
Тук е студено, ама пък слънчево и в общи линии ми е ведро на душата. Пожелавамна всички ползотворна седмица и бърза адаптация към трудовия процес smile heart
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: януари 05, 2015, 10:45:28 »

Ина, и аз ти стискам палци! Ще се справиш, сигурна съм!

Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: януари 05, 2015, 10:54:29 »

Ина, стискам ти палци знам, че ще се справиш smile

Аз а се оплача нещо съм болна и днес почивам, за да се лувам вкъщи... мрън.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #49 -: януари 05, 2015, 11:07:35 »

Олее Ина, що не хвана едно такси? Стискам палци да мине по вода испита

Първи ден сама вкъщи.Кипя от енергия. Няма с кой да си поговоря. Скука.Гледам Гала и почти съм си поръчала Нутри булет и Велнео лула  funnytooth и за Мултикукъра на Делимано се замислям :-)

Кажете някоя клюка B-)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #50 -: януари 05, 2015, 11:42:45 »

Хаха, космодиксът също ще ти е от полза...
Замислям се за клюки, ама май няма...Едно от нещата, които ми вдигнаха кръвното на аерогарата, беше препоръката на сватята да си запълвам след пенсия времето с учене на английски, че като ида там, да няма нужда децата да ми превеждат Wink. Самата тя нито е работила, нито знае езици /включително и руски/, ама  то колко му е...Та и ти, вземи да учиш някой език Wink, ама по- сложен, че да не ти се налага да ти превежда снаха. funnytooth
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #51 -: януари 05, 2015, 12:11:30 »

Не, не колан здраве се казва, ще ме накара да се чувствам 30 годишна, макър да съм 29  годишна  Curtsey

Езици не ми трябват още, въпреки че един немски няма да е зле, но говора вече  5 езика. То теб ако въобще те поканят да идеш де.Да не би да имат планове за дечица вече?

И за малкия като се сгаджоса сериозно ако не те кефи момата уста да отваряш.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #52 -: януари 05, 2015, 12:12:35 »

Хо хо хо - здравейте и от мен, в първия работен ден. Почвам да чета и да наваксвам какво се е случило... Дано Новата Година бъде по- добра от старата и да продължи по- добре от колкото започна (поне за мен)

В Будапеща изкарах кошмарно,пускам ви мнение в една друга тема за да не се повтарям и се залавям да чета... smile

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28114.msg655367/topicseen.html
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: януари 05, 2015, 12:37:34 »

Мариолка, да не стане като в Малкълм когато с майка му бяха болни и изолирани и бяха поръчали някви пайети от реклама по телевизора и цялата стая беше стабилно разкрасена.
Миленка,  shok shok shok как може такова нещо?!? Що за хора? Съжалявам за ужасното преживяване и то точно на медения ви месец и на нова година!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #54 -: януари 05, 2015, 14:00:33 »

Просто решихме че няма да е медения ни месец... Ще си направим друг меден месец, като се роди бебчо.... по добре късно но както трябва
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #55 -: януари 05, 2015, 14:19:58 »

Хубаво сте решили !

Мариола ти не знам, ама аз сьм верно за космодиск и врат ме боли, и крьст и крака… Такива преживявания (полети, изпити, нощни разходки) вЕрвайте ми не са за вьзрастни бременни жени. Едно време кат' бех млада ми се струваше, че сьм неущожима, сега се чувствам много уязвима и от всичко ме е страх (сигурно е част от изперкването около ученето де).

Мина един изпит. Не мина супер добре. 20 вьпроса за 2 часа, не тест, а вьпроси за развиване. По 5 мин на вьпрос, човек за това време не може даже да си структурира мисьлта  sad 10 от тях написах сравнително добре, 9 доста средно и около темата (дет се вика вьв вица не баш, а около  girl_haha  ) и по последния не писах вьобще, защото го бях чела само ведньж и нямаше време. После се сетих какво сьм могла да пиша, ама след дьжд качулка. Общо взето направих 10 за 1ч15мин и другите претупани за 45 мин, някои от които с грешки.

Надявам се да имам не по-малко от 12 (ако е по-малко директ отивам да се грьмна), т.е надявам се да имам 14 (което е сносна оценка), а всичко оттам нагоре ми носи неизмерно щастие (по точка на вьпрос дава, оценява се вьрху 20).

Туй от мен. Лягам да си наваксам нощния сьн и като стана ще изям едно бърканче с Нутела.

ПП. Нямаме вода заради спукана трьба точно пред нашата кьща. Затуй били проблемите снощн
ППП. А в петьк ще знам колко имам на едното от двете досиета, ония важните. Молете се да не е по-малко от 12, умирам от страх.
« Последна редакция: януари 05, 2015, 14:30:13 от inaxastra » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: януари 05, 2015, 15:32:45 »

Привет!
Честита Нова Година на всички!Да сте здрави и много обичани!

Доста емоции са се натрупали тук .Браво на Ина за отминалият изпит.Сега стискаме палци за минимум 12 .
Съжалявам за кофти разходката до Будапеща на Миленката.Аз имам едно такова ходене до Прага преди много години,Хубаво ,че само транспорта ползвахме,всичко други си бяхме организирали сами.От тогава никога не пътувам с автобус в чужбина,винаги си организирам пътуванията сама и се консултирам с много приятели за хотели и т.н.Рейтингите в Буукинг също са ми водещи.В Буукинг мнение за хотела не можеш да дадеш ,ако не си правила резервация за въпросният хотел от сайта.
Свекърва ,как е на граждански договор?Какво стана с трудовата книжка?

Ние изкарахме много хубави празници .За Коледа си бяхме у дома и на гости на майка ,което е през две улици.Имахме си дядо Коледа вкъщи.Много емоции,много нещо,после за НГ бяхме с две съфорумки и семействата им в Троянския балкан.Напързаляхме се ,набърборихме се ,абе супер беше.След НГ се сдобих обаче с един зъбобол ,после спешно вадене на въпросният зъб ,а вече втори ден и съм с болки в ухото ,та сега него лекувам.

Стискам палци на Мариолка да се научи да лежи .Аз полежах горе долу толкова.Трудно е ,но се издържа.За всичко се насреща.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #57 -: януари 05, 2015, 16:20:29 »

Мариолка мила, няма да ти дойде зле малко да си починеш... то при теб бая неща ти се насъбраха smile  Така че лежи и не мрънкай smile
Аз пък само си мечтая да си легна - лошо ми е , не дишам - запушен ми е носа зверски и съм на работа мрън.... cray
Мислехме с мечо да отидем някъде за уикенда, то пък мойта приятелка има РД утре и щяла в събота да го празнува и няма как да се махнем от София за този уикенд... А така имам нужда след кошмарната "почивка".. Искам да отида някъде , да се гушна в мойто мече и да си заспяяяяяяяяяяяя

Ина , кога е следващия изпит?

На вас как ви е понеделнишки следпразнично?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #58 -: януари 05, 2015, 18:20:16 »

Привет Ванче, браво за новогодишното изкарване  Bravo В троянския балкан е много красиво, изплакнали сте си очите  душите. Какво беше времето? Децата видяха ли сняг? Играха ли хубаво заедно?

Миленка, в сьбота е следващия и е много гаден. Много четох за него, но не успявам всичко да разбера и още по-малко да запомня, че има много информация (тя Ването сигурно и тя го е учила-невроанатомия). За този днешния най-добре се бях подготвила.

А пьк в петьк трябва да сдадем теорията на дипломната работа и днес уж се разбрахме с моята партньорка да аботим по нея, ама идвете нямаме идея какво да пишем. И двете сега се сьбудихме, че и тя не спала цяла нощ (тя млада и пред изпит винаги чете цялата нощ), ще трябва да се понапьнем. Мен нали не ми се работи, все форума ме влече  girl_haha

Ама ей го: наспана сьм, затопли се кьщата вече, хапнах си сладоледа, писах тука и трябва да захвана сериозната работа, нямам повече извинения  Girl_hide

Рататуй, разбирам те с цялото си сьрце  good  Много е гадно да трябва да се чете. По какво ти е изпита?

Свекьрва, ако бях на твое място (за сватята де) …  diablo щях точно толкова да се издразня.

И докато пиша в момента ми звьннаха по телефона: страхотна новина, документите за стажа са готови, всичко е никел и мога да си почвам спокойно на 20ти  yahoo yahoo yahoo
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: януари 05, 2015, 18:38:14 »

Инче, стискам палци за 15 точки поне!
свекърва, може да почнеш да учиш  фински, да си уплатниш по-добре и за по- дълго времето, те май за твоята сватя и снаха важи поговорката " крушата не пада по- далече от дървото."
Моя изпит е за правоспособност, завърших право, ама за да имам права да практикувам карах шест месеца стаж и сега изпит.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: