Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:54:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162802 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #90 -: януари 07, 2015, 12:53:51 »

Мривет и от мен!

Снощи у нашите ми се падна парата. Пуснаха ме по скайп като Нотариус да гледам  girl_impossible затворих им като започнаха да ядат. А моята тържествена вечеря тук беше препечени филийки с масло. Мрън .

Надее тихчко честито, прави тестчета всяка сутрин и ако се насища е супер, вземи си Престо.

Миленче душа дето се казва да ви имам проблемите  funnytooth моя мъж е жив да го ожалим. Променя ви се живота и вие трябва да се нагласяте към промените.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 07, 2015, 13:20:09 »

milenkata, по принцип в този период и хормоните играят голяма роля, та може ту много да ти се иска, ту хич да не ти се иска. А отделно и като се пазите и пазите бебче, е малко по-трудно - някак се убива спонтанността. Но всичко е период и ще мине. Опитай се да поговориш с него и да му обясниш, че е нормално и да се опита да се отпусне, знам ли. Не че съм някакъв спец по темата и аз, ама...  pardon
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #92 -: януари 07, 2015, 13:28:16 »

Мариола, дръж здраво фронта, не е шега да ти се падне парата good
По оня въпрос Wink, хубаво, че едно време нямаше информация, че сексът е полезен за раждането...През първите месеци и аз все гледах да се вредя да спя и всичко ми миришеше, после решихме, че ще спазваме старите обичаи - "щом бебето оживее, жената е нечиста". Та нищо ново под слънцето, де. Иначе сигурно са валидни общите правила - не го мислете и ще се получи heart
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 07, 2015, 13:34:50 »

Наде и моята бледа черничка е на година и осем месеца, пък втората в корема. Така и нямах тест с плътна чертичка и това си е! Ама аз ще ти честитя като се похвалиш, че всико е ок!
Миленка и ние с първото беше така. Голем старх голямо нещо. Сега хич не ни пука. Е на ММ му пука и сме по внимателни, но при всяка възможност се възползваме. Аз да ти кажа, че си има разбика и дали е момиче или момче. С Алекс нямах такова желание, а сега съмо да го мерна някъде и дребната да не е при нас и..... smile
Моят съвет е да си намерите пози, в които и двамата да сте спокойни!
А да ти кажа твоя мъж май някаква солидарност прихваща към бременеенето, щото те жените в тоя период се главоблъскат, че са дебели и никой не ги харесва smile Аз на моя му викам, че е дебел, той ми казва, че от солидарност!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #94 -: януари 07, 2015, 13:57:10 »

juji Зависи колко голям искаш да излезе целият колаж... А 3 формат е към 12-15 лв на повечето места без стъкло и рамка...

Не го знам мъжО от солидарност ли е не е ли , ама голяма депресия го гони.. аххахаха
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #95 -: януари 07, 2015, 15:06:05 »

За много години на всички! give_rose
Да ви призная нямам търпение да чета 7 страници и ще пльосна едно мнение в нищото, а после ще наваксвам! Затъжила съм се за клюката тук. Хаха, нещо сме полудели вкъщи!
Винаги съм казвала, че след серия от почивни дни имаме нужда от почивка от почивката. Голямо обикаляне беше! Аз се радвам, че изпразнувахме Бъдни вечер вкъщи, на Коледа имаше няколко гостувания, заради именници и заради самата идея за семеен празник. Нова година си бяхме с приятели вкъщи. Много им се радвам, че след няколко години най-после чакат бебенце. Та си бяхме тихи и кротки, по-скоро го ударихме на смях и разговори, отколкото на танци. Мънинката си посрещна новата година спейки и въобще не обърна внимание на шумотевицата. Тази година съм очарована, че имаше много фойерверки и заря. Нямаше много бомби и пиратки и от високо се насладихме на страхотни изгледи.
Между празниците мислех, че сме единствените луди, които правят ремонт - сложихме камък като первази на прозорците. Оказа се, че комшиите отдолу също чоплят по нещо. Та ако едните бяха тихи, другите бръмчаха, после се разменяхме. Няма да ви обяснявам за чистенето! На този апартамент му върви на чистене!
Празниците продължават - имаше имен ден на татко, на свекър ми, по-нататък пита на Мария ще правим, та така до средата на април сме се наредили...
Честито на всички празнуващи тези дни! Честито пенсиониране, свекърва! Пожелавам ти вътрешен мир и много нови творчески проекти! give_rose Мариолка, стискам палци всичко да се нареди, както трябва kiss2
Днес е също голям празник и ми е много мил. Двамата ми дядовци и едната ми баба имаха имен ден днес! Въпреки, че починаха преди не малко години, винаги си усещам днешния празник smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #96 -: януари 07, 2015, 16:11:55 »

milenkata,благодаря

Вече проверих 6 лв ще ми излезне и снимките са готови......Лелел докато стигна до фотото.......то лед то студ,вятър........уф че гадно време
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 07, 2015, 19:26:34 »

Аз си мисля,че на мъжете винаги им е била слабо място темата за секса. Лесно се депресират и си втълпяват разни лудии идеи.
При нас покрай разни проблеми също имаше застой в секса и нежелание да го правим. Просто явно има периоди,в които не ти се прави секс.  Всичко отминава все някога.
Даже ни е още по-сложно,защото все още не живеем сами и тук,с наще трябва да се пазим,някои да не ни чуе или да ни завари под чаршафите. crazy Много е неприятно,но какво да се прави.
Ще се оправят нещата при вас Миленка.Идеята ти за някаква изненада от теб за него би било супер според мен.  good
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: януари 07, 2015, 21:53:17 »

Ох, сърбят ме ръцете за едно нещо и нямам търпение вече, ама нищо няма да кажа.  diablo girl_wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #99 -: януари 07, 2015, 21:54:57 »

Е кажи де…. Ех каква си !!! Поне не пускай мухи, да се чудиме тука  beating
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: януари 07, 2015, 22:25:14 »

Може и да разберете като му дойде времето. Но може и да не разберете.  blush  girl_wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #101 -: януари 07, 2015, 22:29:08 »

Ех верно пък ти сега кажи ниии! girl_impossible

Старо 20 моя милост е отново в болница... Така ще я караме от тук нататък вкъщи-болница...

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #102 -: януари 07, 2015, 22:35:51 »

menyanthe, така стана по-гадно... хмммм...  nea По-добре си кажи, да не те тормози и теб.  kiss2 kiss2

Моята бременност е желана, разбира се, много желана. Чудя се дали да си запиша час за гинеколог за утре или в другиден, ама четох, че не може да бъде сигурен, ако не минат поне 10 дни закъснение. Мерси за честитките, момичета.  heart heart heart Аз само за това мисля, ама истината е, че изоообщо не го осмислям и не свиквам с идеята, мноого ми е откачено, странно, изненадващо, щастливо, всякакво ми е!!!

mariola85, научи се да си лежиш, работохоличка такава!  heart
« Последна редакция: януари 07, 2015, 22:40:27 от nadelina88 » Активен
mariola85
Гост
« Отговор #103 -: януари 07, 2015, 22:41:00 »

Наделина изчакай поне две седмици да минат от зяакъснението преди да записваш час. Изчисли си онлайн термина за раждане и седмиците и отиди  в 5та седмица ;-)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #104 -: януари 07, 2015, 22:52:45 »

Слушам, сър.
Честно казано изобщо не съм очаквала, че така наобратно ще ми се случат нещата.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: