Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:48:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2015
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2015 (Прочетена 162794 пъти)
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
Re:Месечна тема - Януари 2015
«
Отговор #75 -:
януари 06, 2015, 16:13:05 »
Дами спешен въпрос - за нова шофьорска книжка трябва ли ми медицинско? За личната карта ми искаха само копие от акта за брак.............
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #76 -:
януари 06, 2015, 16:25:03 »
Цитат на: milenkata в януари 06, 2015, 16:13:05
Дами спешен въпрос - за нова шофьорска книжка трябва ли ми медицинско? За личната карта ми искаха само копие от акта за брак.............
Аз си спомням че вадих и ново медицинско
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #77 -:
януари 06, 2015, 16:31:53 »
Значи съм прецакана - мислех да ходя утре сутринта, но явно ще трябва първо да извадя медицинското.....
А имам време до 12ти - нали за книжката имам един месец след като съм извадила лична карта за да я сменя? Или бъркам?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #78 -:
януари 06, 2015, 16:52:04 »
За много години и от мен.
Миленка направо ме хвана яд като четох за "медения" ви месец. Важното е, че минало пък дано скоро и забравено. За книжката имаш месец след новата лична карта. А медицинското е нужно ако ще си я вадиш за 10 години. Без медицинско ти я подновяват за оставащия срок. Принципно ако не ти е проблем вземи си и медицинско, че не си заслужава, таксата е една и съща.
Свеки, като сте по айляк с Тони може да си спретнем една пловдивска среща. Ама ако може да е в недъждовен ден
И ако ме искате де
Инче, незнам ти как си с килограмите ма аз вече съм +11. Обаче ми дреме на балалайката. Ще ги сваля /надявам се/ като се роди и звяр номер 2!
Мариолка, така благородно ти завиждам. Искам да легна и да лежа, да лежа, ако може корени да пусна. Ама чукам на дърво да не ми се налага де, че малък зверко не знам какво ще го правя!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #79 -:
януари 06, 2015, 17:10:20 »
Разбрах се с лекаря - утре ще имам медицинското
Иначе за килата съм +5 и това е ...
Лекаря каза че много правилно пълнея по килограм и малко на месец ако го смятаме средно. Каза че за първа бременност било нормално - но календара ми долу не е верен в 23та седмица съм не в 21....
А ти не се притеснявай - слабичка си , така че имаш накъде да качваш
Иначе вчера бях на консултация - малкия е страхотен и се развива прекрасно, видях го на видеозона и щях да ревна. Интересното е че реагира Фил като му говори хиихиихих
Ако ме рита сприра да рита, ако не ме рита започва като му чуе гласа - тоооолкова е слааадкоооо...
Аз все още нищо не съм чела, нищо не съм купила за бебето с изключение на едни терлички и едно якенце , което Фил ми подари като се обадиха от болницата че всичко е наред... Де да знам, още не ми е дошло някак настроението за пазар.... Лоша ли съм?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
януари 07, 2015, 09:41:05 »
Добро утро, мили дами!
Аз днеска съм супер щастлива с моето пате правим 10 години, от както сме заедно. Станах сутринта и ми беше написал на една чаша за чай, че ме обича. Влизам във фб и там дълго писмо и ми стана много хубаво.
Миленка, не си лоша имаш време ще напазаруваш всичко, а и много неща ще ти подаряват първите месеци. Смени ли книжката?
Мариолка, как си днес? Свикваш ли да пазиш леглото?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #81 -:
януари 07, 2015, 10:36:51 »
Здравейте прекрасниии..........
За първи път да похваля КАТ... Приключих за по-малко от 15 минути със все плащането, опашката и документацията!
Чак не ми се повярва. Медицинско си извадих от личния лекар, но може само за Б категория. Ако е за друга категория, трябвало да се мине през всички лекари и печат от всеки лекар отделно... Глупости ако питате мен , но както и да е...
Рататуйче, ще празнувате ли някъде довечера?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #82 -:
януари 07, 2015, 10:51:30 »
Първо честито на именниците и роднините им! Дето се вика "от кал да е, Иван да е!", все хубави хора са с това име. Ние пък нито един познат приятел имаме, че да гостуваме. Виж, Йордановци - цял куп, чак ги делим на датата и по стар стил, за да можем да ги поздравим подобаващо. Снощи един от тях беше казал предварително, че не иска подаръци, да си носим яденето. Хаха, какво се получи- 5 семейства, всички носим сухи мезета и мандарини. Като нищо следващия път /ако пак така ни кани/, всички ще замъкнем салата "Снежанка" и някакви зеленчуци, че направо се осолихме...
Днес назначавам мома с името Витка Кощрямбова
, пак продавачка. Ще замества една, дето тайно беше бременна. Абе, щах да се пукна от стискане да не се засмея. Ама така да и приляга името - с къдрави разчорлени дълги коси и длъгнесто лице и аха, аха да изцвили
. И походката и една странна - ходи със събрани колена, като препънат кон.
Миленка
, на това, моето, му се вика, че съм лоша. Но честна дума, ако не и беше такова името, изобщо нямаше да и обърна специално внимание и да правя асоциации
ratatui
, още 10х10 години да сте заедно и да се радвате един на друг.
Миленка
, много хубав подарък! Мислех и аз да я подаря на сина, но се отказах, че да не му тежи в багажа. Обаче го светнах за 24kitchen и той гледаше с голям интерес "Палитра от вкусове", Джейми Оливър му бил малко слюнчест????. Племенникът обаче му е върл фен и като нищо за РД през февруари да му купя риза на квадрати като неговата. Книгата има ли снимки с него или са само ястия?
Ох, отнесох се...Хайде да р
А
ботим!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #83 -:
януари 07, 2015, 10:57:36 »
Момичета, аз не съм ви чела, ама искам да кажа нещо важно за мен, което ме е разтърсило емоционално изцяло. Мисля, че съм бременна. Закъснява ми 4-ти ден, направих си тест тази сутрин, който показа втора бледа черта, ама..... след 5-те минути. Чудя се и се мая и не спирам да мисля за това, та не можех да го споделя.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
януари 07, 2015, 11:03:10 »
Неделинка, дано да е станало вашето чудо! Тихичко честито!
Свекърва, абе като гледам какви имена ивате там най-много и аз да дойда поне не се учудвате на странните имена и няма да ме гледат с задната мисъл /Вашите вЕрно ли са те кръстили така?/.
А за празнуване не знам, още не сме го измислили, че довечера има важен мач и държа да го гледам. Сигурно аз ще спретна нещо за днеска, а друг ден ще отидем някъде.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #85 -:
януари 07, 2015, 11:31:25 »
Наделинка, ако го искаш, дано да е вярно !!!
Имай предвид обаче, че на 4 дневно закьснение, което не е малко, би трябвало веднага да имаш ясна положителна черта (веднага-след секундите означени в листовката май 30сек бяха).
Направи пак тест утре. Да стискам ли палци да е така?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #86 -:
януари 07, 2015, 11:49:21 »
Иска го, иска го
От 24- ти ноември правят луд целеви секс
И аз стискам палци! Други признаци имаш ли? Питам, защото на мен беше започнало да ми се гади и двата пъти малко преди датата на последния цикъл.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #87 -:
януари 07, 2015, 11:50:25 »
Наделинка - при мен беше така - 4 теста с бледи черти, мислех че са невалидни... трябваше да минат поне 6 - 7 дни да ми закъснее, за да го хване теста.. Искрено ти го пожелавам
На мен започна да ми се гади доста по натам така че... споко
Свекс - има адски много снимки книгата, не само на храната, а и на Джейми как я приготвя. Всичко точка по точка обяснено и показано - много яко е написана. Той много се изкефи и каза , че ще ми готви с кеф...
Имам един малко неприличен въпрос и не знам как да подходя....
Някой да ме изтрие ако не му е тука мястото , ама на вас ви имам доверие...
Не знам дали от притеснение или от нещо друго... плътското щастие с мечо хич не ни се получава... Не че нямаме желание - имаме и то много, обаче нещо не можем да се отпуснем и снощи пак ударихме на камък посредата....
Той милинкия ми си мисли че бил дебел (което не е вярно) и че не ме привлича и че не можел вече да ме усеща... и един куп глупости минаващи през мъжката му глава... А аз се чудя как да му обясня, че не е в него проблема... Имам желание, но много бързо ми минава и нон стоп ми се спи и съм уморена... отделно имам чувството че ме е страх да се отпусна (особено от както мърда малкия) и както ми е било най-удобно преди, сега не ми е удобно и се получасва едно такова сконфузноооо... все едно сме на по 15 и ни е за първи път...
Аз го отдавам на това че попринцип сме по диви
а сега внимаваме за бебчо и с това малко или много не сме свикнали и ни убива ентусиазма... и на това че мен ме е страх, но го виждам че той много се депресира, че вече не ми е интересен (което е тотално невярно) и почва да си мисли глупости... Лесно се подава на комплекси в това отношение (бившата му се е постарала и ми отне доста време да му избия старите комплекси, които му бяха изкуствено създадени) и сега ме е страх да не се притесни трайно...
Опитах се да му обясня, че е просто период и ще мине ама той все повече се затваря и не иска да говорим по темата...
Мислех да го изненадам някоя вечер, ама все пустото време не стига и на мен ми се доспива и край... В Будапеща мислех да си наваксаме - там знаете как изкарахме и тотално се уби романтиката....
Оххх помагайте.......
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #88 -:
януари 07, 2015, 12:03:27 »
Неделинка, тихичко честито
Дано е станало вашето чудо
Аз напоследък не пиша, че няма с какво да се похваля. Бях болна, но се пооправих и след малко отивам на работа, а честно казано искам и днес да си постоя вкъщи, но няма как. Сега като се замисля мога да похваля кумовете от другата седмица ще се изнасят под наем и то в блока до нас
Много им се радваме
Което пък ме подсеща за едната ми шаферка, коят разбрах че на 31.12, като бяха у нас, като разбрала че кумовете ще се изнасят и се нацупила на гаджето си, защото виждаш ли всички вървим на някъде, а те просто си седят на едно място. Мн ми е притеснено, защото тя мн го притиска, а сякаш той не е готов на тази крачка още и се опасявам да не се разделят. Тогава ще стане мн сложно, защото той е от компанията на мечи, а аз вече я поканих за шаферка, с цел да се сближим повече. Но ако се разделят тя няма да има кой знае какво място в сватбата, а и нз дали ще иска да дойде и нз какво да правя
Много гадно се получава
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #89 -:
януари 07, 2015, 12:07:35 »
Честит празник на именяците!
Неделинка,моята бледа втора чертичка е на 4 години.Тихичко ти честитя.
В този нашия град си е направо екстремно преживяване да се движиш.Всичко е на ледени буци,чудя се няма ли кой да чисти този лед.Има толкова хора дето реват ,че нямат работа.Ми да се организира нещо от тая община.Офиса ми е с големи стъкла и баш на центъра,гледам как хората вървят вдървени ,някой се подпират на бастуни ,други на щеки за ски,срамота за кметството.Нещо съм ядосана.
А да попитам има ли някой идея един колаж от 5-6 снимки колко ще струва ,снимките да са една идея по големи от нормалния размер?
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...