Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:27:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162675 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 02, 2015, 12:55:31 »

Мариолка, как си, сънувах те?

Аз си давам като резолюция, за тази година, да стана по-дзен и да не се ядосвам на никого. Да не приемам нищо лично. туй е smile
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 02, 2015, 13:19:55 »

Здравейте и от мен, момичета.
Не съм писала от ........ , ужасно много време.
Залипсва ми здраво форума в последно време и съм решила да се позавърна в любимото за писане и четене място.
Честита Нова Година на всички Ви! Да сте здрави, успешни и със сили да мечтаете!!!

Ние посрещнахме спокойно Новата година. С децата си бяхме. Монче /е малкият ми син, на година и 2 месеца/ реши да не спи през деня, и съответно вечерта в 21ч беше доволно крив, изморен и квичащ, в резултат на което го сложих да си легне и проспа посрещането.
Стилиан /е големият ми син, на 6 години и малко/ си стоя с нас докато си легнахме към 2-3 часа. Беше развълнуван, ама от какво точно и той не можеше да обясни .....

За мен изминалата година беше хем спокойна, хем динамична, хем обикновенна, хем различна. Бебето порасна, проходи, пробърбори. Супер забавен и гушлив малчуган е. А големият е прекрасен батко и е удоволствие да ги наблюдава човек двамата как се занимават.
Пожелавам си да растат все така обичащи се един друг! И да са здрави, разбира се.

През тази нова година планираме да влезем в ново жилище, което  в момента оправяме, и това е дълъг, финансово изцеждащ и вълнуващ в същото време процес. Нямам търпение да стане пролетно време и да се пренесем.
На есен Стилиан ще е ученик, което е другото вълнение за годината.
Аз ще съм си в майчинство докрай, което ще рече пълните две години платено майчинство. И понеже отпуските на работа са доста големи, ще ми се съберат още 6-7 календарни месеца отгоре, та и Монче ще си го гледам почти до три години преди да се върна на работа.
Преди това да се случи обаче, ще си възобновя и частната практика, която сега съм стопирала, защото искам пълноценно да се наслаждавам на майчинството. Трети път я ми се случи, я не..... Та .... да си погреба с пълни шепи от кефа, и умората, и нервите, и изтощението, и любовта и ......... и от всичко, с което този период върви ръка за ръка.

Та ......, това са краткосрочните и не толкова планове.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #32 -: януари 02, 2015, 13:31:12 »

Ееееей, супер !!!

Много се радвам, че се завьрна при нас  heart
Плюс това с хубави новини и с емоции. Ново жилище, ученик… това е то. Хубави неща ви чакат. Радвам се за вас  Bravo
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 02, 2015, 13:32:29 »

Инко  heart
Активен
vstambolska
Сватбар
Публикации: 260

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 02, 2015, 15:51:08 »

За много години , момичета ! Пожелавам Ви всичко , което искате и всичко за което мечтаете да бъде в ръцете и сърцата Ви !  give_rose  Иначе празниците прекарах на работа , но сега 2 дни съм почивка .Преди празниците успяхме да запишем гражданското и църквата и успях да се насладя на празниците , въпреки работата. Работя с много хора и техният празничен дух ме зараждаше .  yahoo  Сега вече от януари започваме с пълна сила да подготвяме сватбата , защото остават  4 месеца !  Малко ми е притеснено , защото още нямам рокля , но се надявам  до края на този месец вече да съм разрешила проблема !   pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #35 -: януари 02, 2015, 23:10:40 »

Бяхме на кино и много горещо ви препорьчвам "Imitation games", по истинска история за един от идолите на Фабио - Алан Туринг, който е сьздал пьрвия компютьр (а не както нас ни будалкат-Джон Атанасов) и който практически е режисирал края на Втирата световна война, която е щяла да продьлжи поне още две години, ако не е бил той.

Филмьт е истински хубав и сериозен филм. От тези, които си струва човек да ги има вкьщи и вероятно ще си го купя като излезе на двд.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: януари 03, 2015, 08:33:00 »

Честита нова година, момичета!
Пожелавам на всички ви най-вече здраве, щастие и много сбъднати мечти през 2015! Дано да е много по-хубава от 2014.
Ние си посрещнахме спокойно с кумовете и братовчедка ми и беше много приятно!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 03, 2015, 16:00:23 »

Честита Нова Година, прекрасни дами! Дано е много късметлийска, здрава и щастлива за всички ни. Аз не бях влизала в месечните темички от ноември и тотално съм пропуснала пенсионирането на свекърва! Да си ни много дейна, удовлетворена и щастлива пенсионерка, Свекс. И все с такъв младежки и закачлив дух. smile <3

Винаги ми е малко тъжно след празниците...Но идва едно ново начало, по-скоро идва надежда да напраевиш или да ти се случат нещата, които искаш smile

Ще се опитам да следя темиките по-често!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #38 -: януари 03, 2015, 19:01:43 »

Честита Нова година, мили момичета! Нека бъде много здрава и късметлийска и донесе много щастие на всички!
Аз най - накрая изкарах малко повече време вкъщи откакто се върнах на работа, цели 2 седмици и празниците бяха прекрасни, но уви, от понеделник пак на работа sad

След празниците не съм тъжна, защото през февруари имаме сума ти празници - рождените дни моят и на мъжа ми, годишнина от сватбата, първата от гражданското. Започнахме да празнуваме нея и така си остана, макар че голямата сватба беше април...

Пожелавам ви много приятен остатък от уикенда smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

:)
« Отговор #39 -: януари 03, 2015, 20:22:46 »

Честита Нова Година и от мен, любими мои!  heart Желая на всички ви много радости, късмет, усмивки и много много любов!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 04, 2015, 12:59:09 »

Честита Нова 2015 Година, мили съфорумки!!!

Не съм влизала от мноооого много време, но да знаете, че ми липсвате ужасно blush
За оправдание, да знаете, че в къщи си имаме истинско торпедо, което колкото повече расте толкова повече ни спира тока и на двамата.

Та пожелавам ви една много успешна Нова Година, изпълнена със здраве, късмет и повече усмивки! Бъдете обичани и ценени от любимите си хора, радвайте се на всеки миг с тях и нека през тази година всеки получи това, за което е мечтал give_rose

Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #41 -: януари 04, 2015, 14:31:11 »

Привет, Прекрасници и за много години!!
Бъдете живи и здрави и много, много щастливи!
Ние се завърнахме, но хубавата емоция още ме държи... Всичко беше чудесно и като купон и като атмосфера. Не ми се тръгваше, а как ще се настроя работно за утре, идея нямам. Ето това е - като намаля темпото и се отдам на почивки (и големи, вкусни трапези), иди ме "събирай".
Ще пробвам да кача снимка за фотоотчет, но качеството (за сметка на настроението)  Wink е ужасно.

* IMG_20150101_114951_1600x1200.jpg (69.52 KB, 350x263 - видяно 2323 пъти.)
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #42 -: януари 04, 2015, 14:33:34 »

Ето и още една от коледното кътче  в хотела.  smile

* IMG_20150101_190436_1600x1200.jpg (73.87 KB, 350x263 - видяно 2247 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #43 -: януари 05, 2015, 07:45:20 »

Радвам се Тонина, че се врьщаш починала и вдьхновена.

Аз се прибрах вчера в 00ч30. Самолета имаше повече от час закьснени и за награда ходиш пеша от гарата до нас, защото нямаше вече рейсове.
Като се прибрах не можах да отворя крана на водата, която Фабио беше спрял централно и не посмях да пусна парното, не можах да намеря и как се пуска рутера за нета, абе трагедия…

Едва се намерихме по телефона по нощите та се оправих горе-долу. Спах умряла от студ като куче (кьщата беше ледена). Легнах си много кьсно, кьм 2ч докато оправя всичко и станах в 6, за да преговоря последно преди изпита, който е в 8ч. Много сьм изтощена, главата ми е пьлна с крем, дано там като седна ми се вьрнат способностите. Яд ще ме е ако го прецакам за глупост (че сьм била изморена), това е един от тези, на които най-много разчитам за свястна оценка, ама като гледам в какво сьстояние сьм…

Айде стискайте палци !!

ПП. Днес всички се врьщат на работа и тук ще се напьлни сигурно…
ППП. Свекьрва, как си?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #44 -: януари 05, 2015, 07:56:41 »

Ина, стискам палци за изпита, ще го вземеш с хубава оценка, нали знаеш, когато си мислиш, че  най - малко знаеш, се получава добре и обратното smile

Тони, много свежи снимки, много ме кефи тази с елфа smile

Успешна работна седмица, че и година на който  се връща на работа, аз също се запътвам с бодра крачка след малко smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: