Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 21:31:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема декември - 30 дни до пенсиониране по стаж и  (Прочетена 139821 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #240 -: декември 12, 2014, 20:53:49 »

Ахахаххаа, страшно !!!!  funnytooth lol funnytooth
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: декември 13, 2014, 07:58:38 »

manyenthe направо си е готов за програмист!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #242 -: декември 13, 2014, 08:14:33 »

....ама не го разпознава funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: декември 13, 2014, 09:49:08 »

Ох, хора, сънувах някакви невероятни неща тази нощ и почвам да се ровя в съновника... Накратко - едното, което сънувах и което ми направи много силно впечатление - бях в един магазин за килими - като площ магазинът не беше много голям, но беше претъпкан догоре с килими - буквално човек трябваше да се катери по тях. И имаше едни страхотни жълти килими, в които ми останаха очите. Та реших да видя какво може да означават.
Жълто: 1. Жълтият цвят е натоварен с двойнствено значение.

2. Той може да означава големи успехи, особено в творчески дейности като писането, рисуването, композирането.

3. Жълтия цвят насън може да символизира неуспех в начинанията, както и ядове.

4. Ако сънувате, че се разхождате в жълта стая насън, това може да означава, че мозъкът ви е свръхстимулиран и интуицията ви е изострена.

5. Огледайте се, всички отговори, които търсите са пред очите ви.

Килим:
1. Килим постилаш ли насън, ще се радваш на вярност от страна на партньори.

2. Ако тупаш килим, чака те семейна разправия.

3. Ако купуваш килим, ще имаш нав интимен приятел.

А сега де? Какво ще да означават тези жълти килими? Че не беше и един - а цели 2 вида (от единия даже имаше и 2 размера). Не си ги купих, но много им се полакомих.  girl_wink
Активен
svekarva

« Отговор #244 -: декември 13, 2014, 10:29:15 »

Ина тълкува добре сънища.
Мен ако питаш, понеже жълтото по моите наблюдения е голяма промяна, помисли си дали не ти се яде индийско орехче и ще стъкмисаме някакво обяснение. Wink.
Аз от моята баба зная, че при всеки човек е различно - едни сънуват съвсем точно нещата, без символика, при други се подчиняват на общото тълкуване , трети имат собствени "подсказки" и трябва да ги записват и да следят какво се случва. Аз сънувам ли нова къща, няма начин някой да не се разболее. Може и да правя обратното - да предчувствам, че някой ще се разболее и затова да сънувам къщи. Знае ли се.....
Да не забравя да се похваля, снощи получих мейл от малкия син: "Майка ми!!! Отличник. Голям зор видях с теб до гимназията. Не търси, са праа на теле!!!" Което в превод означава, че си е взел и последните изпити и отива да празнува. По "изказа" личи, че е много доволен и щастлив. Да знаете, най- щастливите моменти на всяка майка са, когато децата и са щастливи. Няма с какво да го сравня danceg danceg danceg Само да ни е жив и здрав! Работа си има и почва след месец. Търся му мома над 170, пъргава и работна, може и да е умна Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: декември 13, 2014, 10:33:49 »

Браво на "детето"!  girl_wink

Ох, ама тези жълти килими акъла ми взеха направо - сега, когато стигнем до там да си купуваме ново жилище - ще си търся жълт килим - ама като този от съня ми. Вече тотално ще ме мислят за луда околните.  pardon
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #246 -: декември 13, 2014, 10:39:28 »

menyanthe от снощи не мога да спра да се хиля

аз пък какво сънувах:

от известно време се притеснявам за коледното подаръче което изпратих. Сънувах че го разопаковат,  а сутринта се успах. Гледам часовника на ресийвара 07:46, викам той не е верен изостава. Ама тъкмо се сетих, че тогава сигурно минава 8. Обърнах се и гледам и другият часовник показва 07:48. Слизам доло Тон са се гушнали с Изабел и гледат детски.

Питам го кога са станали, той в 7 без 10, питам го "как я е чул", а той ми вика
-По странното е ти как не я чу  funnytooth

бил е буден и за това я е взел по терлички и слезли на доло, за да поспи мама повечко. Златен татко, особено след като ми сервира и закуската с кафенцето.

А още по хубавото е, че днес получих смс и наистина са ми разопаковали подаръчето
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: декември 13, 2014, 11:23:33 »

Менианте, ше ме убиеш! Bravo Bravo
За жълт килим съм много ЗА!

Ваня Матанова е много добър човек и специалист!  smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: декември 13, 2014, 11:26:08 »

Здравейте smile

Има ли работни днес? Аз от два дни пак съм болна, стискайте палци в понеделник да съм пушка, че съм на  една конференция smile

svekarva браво на момчето! винаги като говориш за него ми се струва много забавен и симпатичен, чак не мога да повярвам, че му търсиш мома.

menyanthe много ми стана забавано и на мен за Зарко usbто. За сънищата аз най-съм съгласна с твърдението, че сънуваме това, от което се страхуваме, т.е. според мен те е страх да не би да си купиш жълт килил Wink
Активен
svekarva

« Отговор #249 -: декември 13, 2014, 12:12:15 »

Пандич, да разбирам ли, че е по-добре момък да си остане и да не му търся мома Wink.
Естествено, че всичко е в кръга на шегата...По-рано имаше много "фенки", ама сега било трудно  - трябвало няколко месеца да им харесва простотиите във Фб и чак тогава да се осмели да ги покани на среща, та затова да действам аз. Хем после да не му мрънкам. Това са си негови приказки само с мен. Баща му не ни трае глупостите и в такива моменти напуска стаята. Хубаво, че го имам него, че да не се чудя, някой като казва, че има трудни деца heart Хич не си даваше зор в началното училище....Пак ще повторя негови думи с "желязна логика"blushНе може всички да са отличници. Нека да има по един за всяка къща, иначе няма да стигнат. Това след думи на учителката, която беше и учителка на големия. Беше в първи клас. От него само бисери да търсиш...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: декември 13, 2014, 15:05:28 »

svekarva имах предвид, че се чудя как не са го разграбили момите като топъл хляб.  pardon забавен е, с образование и висок, какво повече искат тия моми там huhhuh.gif май наистина е по-добре да му намериш наше от тук и да му го пратиш по пощата  girl_wink
Активен
svekarva

« Отговор #251 -: декември 13, 2014, 15:14:00 »

Те там или много рано се женят, или много късно свестните. По принцип най- добър вариант е да е тукашна, пък да живее там. Ако имате подходящи познати в Канзас, кажете някоя добра дума за него smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #252 -: декември 13, 2014, 19:50:21 »

Вие какви коледни подаръци ще правите на близките си? На мен на майка ми хич не ми хрумва какво да взема. За сестра ми реших бельо от мен, а трябва да измисля и още един от майка ми.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: декември 14, 2014, 12:40:57 »

аз взех само за наистина заслужилите. А те намаляват, всяка година smile
С другите няма да си разменям подаръци.
по кошница с лакомства реших да правя , за тези приятели , на които ще подарявам. В тия трудни години, е хубаво и практично, поне според мен. КУпихме кошници от интернет, на добри цени, приятелка ми даде панделки от работата си и целофан и почваме да творим във вторник.
« Последна редакция: декември 14, 2014, 12:43:50 от emmmmmy » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #254 -: декември 14, 2014, 12:46:19 »

Еми, това е чудесна идея  good И аз вчера гледах едни такива на една витрина и казвах на Фабио, че някой ден като имаме вьзможност ще подаряваме такива на приятелите.

Марта гледа твоята овца и ми вика" Тая овца защо тича така, за медал ли се бори?"  lol
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: