Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 06:24:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Ноември 2014
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Ноември 2014 (Прочетена 135076 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Re:Месечна тема - Ноември 2014
«
Отговор #195 -:
ноември 19, 2014, 16:35:03 »
Аз обичам да ходя на кино. За мой късмет с ММ харесваме еднакви филми и ходим заедно. Даже така като заговорих, преди да родя си виках " Да изгледам Iron man и тогава мога да раждам". Ми то наистина ме приеха на следващия ден.
Сега нямаме много време покрай малката, но да са живи и здрави баби и дядовци, та успяваме да идем поне на филмите, които много ни се гледат. Естествено чакаме да ги пуснат по по-ефтинките кина, че в синема сити тридесет лева за билети и пуканки много ни идват с това майчинство. Пък то там и KFC и McDonalds и стана страшно! Хи хи хи
За игрите на глада мога да кажа, че не са ми любимия филм, но стават за гледане. Едва ли ще успеем да идем на кино, но ще ги чакам в замунда. Интерстелар пък хич не ми пробужда любопитството. Май съм се нагледала на апокалиптични филми. Тази година много се накефих на Трансформърс/в къщи за него или хубаво или нищо, че предните чести ги знам на изуст/. Хареса ми гледната томка в Дракула и Малифисънт. Чакам с нетърпение новата част на Отмъстителите. Така и не разбрах от къде се взе този Ултрон/или нещо си/?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #196 -:
ноември 19, 2014, 17:17:33 »
аз наскоро гледах много приятен филм в нета.
http://imdb.bg/title/tt2170593/?ref_=fn_al_tt_1
А за Интерстелар- ще ида, но трупам напрежение нарочно, защото има твърде противоречиви мнения.
Automata с Антонио Бандерас ми хареса. не прекалено, но ми допадна.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #197 -:
ноември 19, 2014, 18:07:57 »
Леле,аз на кино от кога не съм ходила не ми се мисли.И все по - трудно става май .Но сега ми давате идея ,някоя вечер бабата да се изяви като детегледач и да се разходим до Търново със съпружето
На мен ми е някакъв тегав ден.Едни сантименталности са ме налегнали ,а и имах среща с регионалния мениджър та се понатоварих и от там чисто емоционално и направо ми се иска да се прибера вкъщи /защото съм работна още/ и да пия една чаша хубаво червено вино с лазанята ми от праз и пиле,да му хапна крем карамел и да се нащуреем с Явко.
За Фактора и на мен ми се видя ,че Светлин се позатрудни вчера с тази песен ,но Бенчев е велик просто.Михаела не я харесвах в началото ,но сега започна да ми става симпатична,малките Суит Сиксти ама хич ,хич не могат да ме грабнат.Имам чувството ,че постоянно се надвикват ,въпреки че последното им изпълнение определено им пасна като жанр музика.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #198 -:
ноември 19, 2014, 18:18:30 »
Миленка, ние с патока също мнооооооого обичаме да ходим на кино. Даже за хелоун нали пускат промоции за страшни филми и си умирам за тях /само за това се радвам на тоя смотан "празник"/. Интерстелар ММ иска да го гледа и може би ще отидем. Игрите на глада, вече съм запазила билети за другата седмица, стават 2 години от както ми предложи и ще ходим в ресторанта на шеф Манчев, а после Игрите на глада. Не ми е любимия филм, но ми харесва. Даже миналата година ходихме на 4Д да гледаме 2- та част
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #199 -:
ноември 19, 2014, 20:29:58 »
punk_girl123
- мисля,че цените в Синема сити и в Арената са еднакви. Само в Четвъртък филмите са с намаление във всички кина доколкото знам.
Дракула - изтеглих си го от замунда,но нещо не ме впечатли.
Малифисънт- беше доста приятен зареди Анджелина Джоли.
Новата част на Отмъстителите и на мен ми е интересна,но се надявам да не е съсипващо скучна и нереална с историята..
Милото не знам защо иска да гледаме Игрите на глада,но ще е лудница по кината зареди този филм.
Искам да ви кажа,че миналия четвъртък почти щях да отида да гледам Интерселар сама,но всички зали и всички възможни часове бяха с пълни.
ratatui
- "Кактус" ли се казва заведението на Манчев?
«
Последна редакция: ноември 19, 2014, 20:32:45 от crazynelly
»
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #200 -:
ноември 19, 2014, 21:08:36 »
Добър вечер
Гледам, че за X Factor си говорите. Напоследък всеки вторник съм на работа до късно, но после слшам изпълненията на запис. Много харесвам Славин, определено ми е най на сърце и с най-голям кеф го слушам. Ще ми се той да спечели ( съжалявам само, че Мария го подстрига) Иначе много ми харесват Кристина, Михаела, Невена и Георги Бенчев. НО най-мн си викам за Славин
Искам да се похваля. Съвсем случайно попаднах на една фб игра на издателство Арт лайн и участвах и взеха, че ме изтеглиха за трите книги от трилогията "XX век" на Кен Фолет. Сега чакам да ми ги пратят. Много съм щастлива
Активен
emmmmmy
«
Отговор #201 -:
ноември 20, 2014, 10:07:39 »
Момичета, препредавам статуса на моя приятелка, спешно е! Ако имате наистина доверени хора с
опит
с бебетата, на които бихте доверили дори собствено дете или роднинче, препоръчайте ми, за да ги свържа с приятелката ми. За София иде реч. Мерси много !
"Молба за помощ и питане. Спешно търся детегледачка за :
В 2-3 пъти седмично ангажиментът е за часове от 18-22 или 19-23 часа. Поемам транспортните разходи по прибиране.
В останалите 2-3 дни могат да идват в удобни за тях часове, сутрин, обед, вечер, няма значение. Става дума за по 4 часа на ден.
Ангажиментът е за 5-6 дни в седмицата, общо по 4 часа. Това, което се прави-да се играе и гушка бебе, което в момента е на 6 месеца. Смяна на памперси. Евентуално едно хранене. Нищо друго. Ще бъда безкрайно благодарна за препоръки, тъй като положението действително е сложно и сериозно. Благодаря ви!" "
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #202 -:
ноември 20, 2014, 11:44:31 »
Нели, да "Кактус" се казва ресторанта. Има 2 в София.
Миеле, честито! Дано скоро си получиш подаръка!
Аз поръчах храна на котката от емаг и сега чакам да ми я донесат, нямам търпение да дойде, все едно на мен носят нещо вкусно
Еми, за съжаление аз не мога да ти помогна, но стискам палци приятелката ти скоро да намери правилния човек.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #203 -:
ноември 20, 2014, 12:13:12 »
Ако прочетете за пребит куриер в София по новините, да знаете, че съм аз.
Шегувам се, де, но наистина много му набрах на този куриер и нямам никакво намерение да си губя повече времето с него - и без това нямам в излишък.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #204 -:
ноември 20, 2014, 12:30:21 »
Цитат на: crazynelly в ноември 19, 2014, 15:37:46
Много исках да гледам Интерселар и ако някоя го е гледала - наистина ли е толкова добър,колкото всички в интернет пишат?
За сега не съм убедила никой да ходим да го гледаме и явно ще го чакам след месеци в замунда..
Филма не е лош, на фона на филмите последните няколко години, за първи път не съжалих, че го гледам на кино, а не вкъщи. Имам няколко забележки, но става. Интересно беше, че като родител погледнах малко по различно на историята. "Игрите на глада" със сигурност ще ги гледам, хареса ми сюжета. Но първо гледах втора част и после първа.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #205 -:
ноември 20, 2014, 13:41:25 »
Здравейте
Ние не си падаме много по ходене на кино. Последно гледахме Ной. На мен много ми хареса, но ММ хич не се впечатли. Щяхме да гледаме Лабиринта, обаче като отидохме в мола и ММ ми вика:"Е ти нали си чела книгите, пак няма да ти хареса как са го направили, а на мен ми писна от такива истории" и само се разходихме по магазините
Днес пак ми е мързелив ден
Активен
emmmmmy
«
Отговор #206 -:
ноември 20, 2014, 13:47:51 »
Мен Ной много ме разочарова, заради Аронофски, който ми е любимец, имах огромни очаквания.
Единственият му слаб филм, дотук, за мен, макар и скъп.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #207 -:
ноември 20, 2014, 13:49:06 »
Панди, за лабиринта:невъзможно бягство, ли говориш? Да ти кажа не е лош, ние го гледахме и ни допадна. Ной на нас ни хареса, беше хубав.
Моята пратка най-накрая дойде
, три кашона и един плик, като видях обема и се уплаших, чак се зачудих какво толкова съм поръчала, все едно не коте, а лъв ще храня.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #208 -:
ноември 20, 2014, 14:22:37 »
ratatui
, да не би да имаш и котешка тоалетна, защото наистина е огромна пратката. Ти откъде поръчваш? На нашата лигла и купувам паучове от ДМ, там са на добра цена. Гранули и купувам по 100гр., иначе им изветрява миризмата и тя им се муси.
И нашият последен филм беше Ной. Може и да не съм имала нужната нагласа, но изобщо не се впечатлих. Мъжът ми вече категорично отказа да ходи в кинозала, много му бил висок звука и не се чувствал добре.
.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #209 -:
ноември 20, 2014, 14:28:05 »
И мен ми е малко шумно в повечето киносалони, а пък на други места ми е твърде хладно. 3D-to пък не ми понася на главата и очите. Пълна скръб съм просто
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...