Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:28:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Ноември 2014  (Прочетена 132245 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: ноември 18, 2014, 08:25:54 »

Добро утро!
Аз честно казано не харесвам песента на Крисия. Не казвам, че не е талантлива. Напротив даже е много талантлива. Просто песента не ме грабва. Но така или иначе не гледах евровизия.
А за Пулев бях сигурна, че ще загуби. Първо урева света, че не му дават да се бие за титлата. После почна да се оплаква,че това или онова не му е наред. На нас българите все други са ни виновни. Така и не си призна, че нещо не му е стигнало за да победи. Това не ми хареса. Иначе добре се представи момчето.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #166 -: ноември 18, 2014, 08:49:17 »

Привет!
Вече май трябва да гълтам витамин Д, не съм виждала слънце от две седмици sad
Хехе, Брадърът ме изненадА, съвсем не очаквах такава развръзка. Ама като се замисля, може и така да е.
Въргалът ми е любимец от артистите по времето на прехода. Дано наградата му донесе хубави чувства heart

* еяех.jpg (51.8 KB, 572x480 - видяно 198 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: ноември 18, 2014, 08:49:58 »

Добро утро и от мен !

Свекс ,не позна за Йорданка Христова.Влади спечели Биг Брадър .И аз малко бях против този жален образ ,който се създаде около него ,но преди малко говорих с брат ми по този повод /той се снима в сериала му Шменти Капели / и казва ,че Влади наистина е заложил апартамента си за филма и наистина в някакъв момент е нямал какво да яде.Гледам ,че жена му беше в залата ,дано се съберат .Някак си ми е много мило така като се обичат хората  heart

За Крисия да кажа ,че ми хареса и се вълнувах за класирането и т.н.,но
1,Убеждавам се за сетен път ,че тази Евровизия се е превърнала в раздаване на някакви политически оценки
2.Не ми хареса визията на Крисия.Някак си преждевременното й порастване ,даже начина по който се държи .За мен това дете е с унищожени детство.

За Кубрат - исках много ясно да победи ,нали е българин .Не съм гледала мача ,обаче във въздуха ми се носи някакъв мирис на самохвалство и предварително раздухване на нещата.В едно се убедих ,нямал е шансове срещу Кличко и той си го е знаел предварително.По скоро за мен това е някакъв ПР ,за да се вземат повече пари от мача.Иначе мъжки се е държал по време на боя.

Много обичам капучино.И да знаете голям майсторлък е да се направи.Имам един курс по Бариста и сега Февруари съм на втори ,та си е много интересна тема тази за кафето и капучиното и т.н.Като ходихме лятото в Италия само капучино пиех.Майстори са си те на тези неща ,италианците.

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #168 -: ноември 18, 2014, 08:59:07 »

Добро утро!!! smile

Кубрат и Крисия за мен героите на съвременния ни свят, които сплотиха народа ни за няколко мига. Песента на Крисия беше уникална, тя е талантлива и като най-малкия участник такъв глас извади, че свят да ти се завие. Кубрат беше първия претендент за титлата, запомнете това! Докато не излязат на ринга, никой от нас или от тях двамата не знае кой е по-добър и как ще се развие мача. И точно тук се намесва мафията, за която говори Кубрат и която Крисия, защото е още малка и с чисто съзнание и душа не може да види и усети на плещите си. Света ни целия е една мафия - дърпат ни конците от всякъде и никой не се интересува кой какво може, а нещата се случват така както трябва да станат! Едно време и Лили Иванова не взема първото място, заради тази мафия, а е съсипала от вдъхновение и изненада по света. И футболните ни национали не стигат до финала '94 год., заради тази мафия. И т.н. и т.н. Кой ще ти позволи българин да спечели?!?!?!?! Ето за това ни остава единствено да се гордеем с тях, защото носят трибагреника на тези големи форуми и показват и доказват на света, че там някъде има и една малка държава, която ражда талантливи и можещи хора. Те са нашите герои!!!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #169 -: ноември 18, 2014, 10:01:15 »

Добро утро и от мен  give_rose

Снощи съм заспала на дивана и изпуснах финала на Биг Брадър, честно станаха предвидими кой ще победи. Преди като имаше награда накрая имаше уау изненади, сега винаги е моралния и любимеца на народа, вижда ми се странно.

С риск да засегна някой, много ви се чудя за това високо национално и патриотично самосъзнание. То всички на Балканите сме такива. В Македония са същата работа, "нашите са най-добри но понеже сме малка и неизвестна страна не печелим".Честно за Македония не изпитвам вече някаква национала гордост, а за България някак си не мога все още, чуждо ми е все едно се гордея с нещо забраннено или изневерявам на моята страна. Но ми идва в повече  това тупане в гърдите и всичките статуси по фейсбук...  pardon Дано да дойде ден в който ще се гордеем с това колко малко безработни има и колко високи заплати имаме.

Егаси гадното време наистина, такава мъгла има навън...кара ме да спа... sleeping Sleep
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: ноември 18, 2014, 10:08:46 »

добро утро, мен също мъглата ме смацафрацва. angry

За Бигбрадър, Крисия и Кубрат- честно казано, когато нещо стане толкова нашумяло, масово и преекспонирано, просто от инат не го следя и гледам. Та не мога да дам коментар. smile

Освен че като видях как се е облякла Андреа, за да посрещне Кубрат.... това момиче няма ли стилисти, или некой и друг лев, да си купи свестно съчетани дрешки? shok huhhuh.gif nea

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: ноември 18, 2014, 10:12:33 »

Неделинка,  goodpost, напълно съм съгласна с теб! Само дето аз мисля, че Кубрат имаше някакви шансове да спечели. А за мафията, за което говориш сега се сетих, преди години, когато Елица и Стунджи участваха на Евровзия, нали не спечелиха и тогава май Миро от Каризма каза, че са щели да спечелят, но преди да обявят резултатите са ги порязали, защото в България нямало зала, която да побере не знам си колко човека.
Аз се радвам, че Влади спечели, защото на него наистина му трябват парите, а и беше много открит и не го беше срам открито да си признае за проблемите си.
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: ноември 18, 2014, 10:27:07 »

Добро утро smile

Гледам за Криси и Кубрат си говорите.
За Крисия, Хасан и Ибрахим ( които някак все някой изпуска ) съм невероятно щастлива. Децата се справиха много добре, евала. Песента много ми харесва, не можах да ги гледам, но после видях запис и останах очарована. Победителят Винченцо нещо не ми хареса, песента някак не ми звучи добре, а съм фен на италианската музика. Още като го слушах преди финала не ми допадна.
ПП: Много ме дразнят някои коментари, как можело Хасан и Ибрахим да ни представят, те били незнам кви си. Ей писна ми от такива хора, вместо да се радват на успеха на децата все ги плюят diablo
За Кубрат съвсем инцидентно гледах бокса, определено си личеше че Кличко е по-добрия, но все пак трябва да сме горди с опита на Кобрата.

Загубих се съвсем тези дни blush Ще се постарая да не случва give_rose
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #173 -: ноември 18, 2014, 10:29:57 »

Добро утро и от мен...

За Брадъра - очаквано беше поне от мен - ще ви кажа защо. Защото българина е страдалец и колкото гледа тези "випове" или ги намразва че са повече от него или им завижда и иска да е като тях. А Влади показа че е като всеки средностатистически българин - затънал в дългове и кредити, издънил се на два три пъти и смачкам от живота в нашта убава държава. Кой българин не се е чувствал така в един или друг момент от живота си? Естествено че във Влади всеки българин видя себе си и се припозна по една или друга причина... Да , Данчето е прекрасна , но Данчето е недостижима, тя наистина е звезда! А Влади - Влади показа, че дори и да си "вип" живота е тежък и може да бъде гаден! Българина може и да е всякакъв но е състрадателна душа според мен и съчувства на себеподобните си точно толкова колкото мрази различните от него...

Ето защо за мен беше абсолютно логична победата му - и не, той няма да вземе повече пари за това че е победител - хонорарите се изчисляват на база прекарано време в къщата и лична договорка. Така че , повечето което ще вземе е защото ще седи повече smile Макар че аз го харесах и според мен го заслужава...

Аз бях за Wosh! good Мразя наркоманчета и тревоманчета, бях чувала за тоя младеж от Фил, защото той слуша такава музика иначе ми беше крайно безизвестен и го мислих за много пропаднал... Момчето ме изненада страшно приятно, супер готин, супер точен, адски обективен и ми направи впечатление - доста интелигентен! Пожелавам му всичко най-най. Готин пич е smile

Оххх искам вече почивкааааааа - няма ли да идва Коледааа? Коледно ми е такова някакво elf5 elf5 elf5 DEER DEER

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Miele верно никаква те няма - даже аз съм по -редовна
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: ноември 18, 2014, 11:04:51 »

За Крисия - да, беше хубаво изпълнението, но имаше песни, които повече ми харесаха. Например, тази на Беларус - те пък получиха доста малко точки. А Италия - изобщо не ми хареса като изпълнение и като песен. Някак не ме грабна. Изобщо не трябваше да получи толкова много точки. Но хората навсякъде по света, не само тук, гласуват на база пристрастия. И колкото и да ограничават гласуването от съответната страна за съответната страна, пак не могат да избягат от това. Във Фейсбук се начетох на коментари "Как да гласувам за Крисия?" и "Защо не можем да подкрепим нашите си деца?", още преди да са свършили всички изпълнения. За мен това е нелогично и не го разбирам. Както и всички Фейсбук конкурси с гласуване - там печелят най-нахалните, които са наспамили най-много хора да гласуват за тях. Вече не участвам в такива - за мен не е такава идеята и докато хората не еволюират и не започнат наистина да гласуват по заслуги масово, не бих участвала в никакви конкурси с гласуване.
Заради това и в общия случай не откликвам на молби във Фейсбук "Гласувай за мен еди-къде-си". Ако ми стане интересно, може да посетя страницата на конкурса, но ще разгледам всички и ще гласувам за тези, които на мен ми харесват - независимо какви са.

П.П. В ЛинкедИн имах покана от човек с много специфично име - доста време се чудех дали е реално името, но има и някакви препоръки с това име и освен това е в UK, най-вероятно е реално. На български името се чете: викаш трипъти  funnytooth
« Последна редакция: ноември 18, 2014, 11:09:00 от menyanthe » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: ноември 18, 2014, 12:17:44 »

Здравейте коментаторки smile

Днес ми изглежда кофти времето, ама аз си направих пилешка супа, за да си стопля душата Wink

Няма как да пропусна темите smile

Много се зарадвах от разговора ви за свекървите. Аз явно трупам много червени точки, защото винаги говорим заедно по скайп и с моите и неговите родители (майка му в случая, баща му казва "здравейте, деца, добре ли сте" и се скрива). По телефона да си говорим двете ми е странно, но се е случвало. Но по скайп ми е много лесно - просто и двамата разказва какво правим напоследък smile

Крисия - колко пъти съм я наричала неприятна малка лигла и аз не знам. Обаче напоследък много си промених мнението за нея. Тя не е виновна, че толкова рано и е започнала кариерата и трябвало да порастне. Пожелавам и здраве и дано има щастлив живот. А Хасах и Ибрахим супер много ги харесвам. Изгледала съм всичките им клипчета в youtube. Те са доста интровертни и това внимание може би им идва в повече (и на Крисия вече), но скоро ще ги оставят намира. И да, гледах детската Евровизия, всички ми харесаха с изключение на Малта. Някой пяха малко фалшиво и ме разочароваха. И много се радвах за нашите деца  give_rose

А бокс не харесвам. И Кубрат не го харесвам. Кличко явно е най-големия там.

А Брадъра и без да съм го гледала, очаквах Влади Въргала да спечели. Съображенията са ми като на milenkata.

п.п. леле и в Парламента ги водили децата. Ама те като няква мечка ги разкарват nea
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: ноември 19, 2014, 09:03:31 »

Добро утро smile
Тази сутрин кафето е от мен, за да се реванширам, че ме нямаше smile

Миленка, знам че се загубих тези дни, ама не съм си седяла много вкъщи. blush Но сега вече на това време няма къде да ходя и ще съм по-редовна smile

Прекрасен ден, момичета smile Аз отивам на работа и ще ви чета довечера give_rose
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #177 -: ноември 19, 2014, 09:39:41 »

Добро есенно утро!
Аз сериозно купих витамин Д да си усвоявам калция, защото слънце пак няма. Черешата на снимката от понеделник вече е само по клони, без листа  sad
Хаха,  mariola85, вярно за Балканите! Щом и по- близки нам териториално народи са открили Америка Wink, просто няма за какво да се чудим. Ама темата за националното самосъзнание още миналата година около Хелоуин я обсъдихме и знаем, че е много парлива nea
menyanthe, ако не видиш скоро викаш четирипъти, значи, името е истинско. Много се смях  funnytooth
fiibi_bg, да, ако е контролиран вот, изобщо не очаквах да е Влади. Аз съм професионално изкривена и давам оценка на хората само за точно определена работа. Ако задачата му е била да събуди съчувствие и съжаление - изпълни я само с помощта на Кали, сам не се справи. Остава да не е бил контролиран вот и тогава би могло да е в сила разсъждението на Миленката. Чувала съм личната му борба с алкохолизма и с цялото си сърце го подкрепям heart Обаче за мен той си остава блестящо изиграният образ на ченчаджия пред Магурата и артист с нежна и ранима душа, който търси помирение със съдбата си.
Еми, твоето мнение най- ми допада good. Голямо ровене из нета падна за да видя Андрея на снимка при посрещането, хахаха. Едва ли се допитва винаги до стилисти, знам ли  Wink?
Хайде, успешен ден!

* 1622178_526910677453047_3973740784098785561_n.jpg (41.84 KB, 480x720 - видяно 203 пъти.)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #178 -: ноември 19, 2014, 10:08:06 »

Добро утроо!

Мен ме разбиха статиите от типа "Андреа нокаутира Кличковица!".

Miele, мерси за кафето.  heart

И аз си пия моето в момента и чакам да мине още малко време, че да тръгна за работа. При нас вали дъжд. Най-мразя в дъждовно време да отивам на работа. sad А такси не мога да викна, защото ми е на 3 минути път, ама за 3 минути пеша като нищо да стана мокра кокошка, дори с чадър.

Сега отивам да се гримирам с новите ми четки за грим, които получих за рождения ден.

И нали знаете как стават бебетата...  Girl_hide Получих и един опит за бебе за рождения ден.

Лек и успешен ден ви желая, нека бъде слънчево в сърцата ви, макар навън да вали!!!  heart

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: ноември 19, 2014, 10:15:59 »

Добро утро!
Аз вече си изпих първия чай. При мен времето е мрачно и мокро, ама не вали.
Неделинка, а дано бебето да ти е най-големият подарък за рождения ден! Тома с Кличковица ме съсипа,  lol lol lol, а въпросната Андрея за пръв път я видях на посрещането и беше с много смешни ръкавици.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: