Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:35:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Ноември 2014  (Прочетена 132263 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: ноември 14, 2014, 16:51:50 »

Тони ,на фестивала ако си била ,той ви е посрещал тази година.Мисля ,че той отговаряше за вашият театър smile

Оу,Солун пък колко ми харесва.Аз не съм голям фен на Гърцията ,обаче Солун си го харесвам много.
Ние на Коледа в нашите както си е традицията ,за НГ с приятели в планината.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #151 -: ноември 14, 2014, 22:53:21 »

Ваня, Да. Бяхме на фестивал и се опитвам да върна лентата, но много неща ми се губят. Гостуването в Шумен беше част от едно дълго турне - Шумен, Добрич, Плевен, Варна (в този безумен ред  diablo  ) и истината е, че спомените ми са много избледнели, на фона на запечаталата се в съзнанието ми умора от тези дни. Жалко, но пък може да има "втора серия".  smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: ноември 15, 2014, 09:10:16 »

Аз съм била по Коледа в Солун и беше невероятно красив, толкова празничен и приказен....
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: ноември 15, 2014, 10:38:01 »

Здравейте smile

Днес ми е по-мързеливо и от вчера, ама съм си направила списък със задачи, че да не се помотвам цял ден.

mariola85 аз за такива едно дневни истории никъде не тръгвам. Ако ММ може да си вземе двата дни между празниците и да останем 3-4 дена и на двете места (Бъдни вечер естествено у мойта баба, за да не се засичаме с братовчедката му при неговата). Обаче снощи го обсъждахме и той нещо не е навит да ходи никъде, иска пак да сме си само двамата. Пък и единият му коледа, че е в  чужбина товага, а на другия ще му се е родило бебе, така че той ще дежури между празниците.
както казах - сложна работа  girl_impossible
Спорен съботен ден от мен
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: ноември 17, 2014, 09:09:56 »

Връщам есенните кафета.Свекърва все към коледно клони ,ама истината е ,че си е още есен  tease

Аз записах час за коледна фотосесия.Викам и ние като хората да си направим семейни снимки ,защото то на нашите или аз и Явор или баща му и Явор.

Я кажете за Крисия ,за Пулев и за финала на Брадъра днес .Я какви темички ще си имаме:)

Хайде ,целувки!

« Последна редакция: ноември 17, 2014, 10:04:01 от fiibi_bg » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #155 -: ноември 17, 2014, 10:25:01 »

Имам мнение, нямам време. Все пак браво и на Пулев и на Крисия, не умеем да се гордеем с успехите си и товс е. Крисия не била се държала като дете, бла бла, дъра дъра 100 чадъра, станаха 2-ри, децата са адски талантливи, евала, точка! Пулев, смотан бил, надут, не знаел как да губи, ок, падна, но преди това има 20 победи, а е професионален боксьор от 2009, Кличко има над 60 мача, много повече опит и ерудиция, браво и на двамата, а дали е мафия или не, те повечето спортове вече са нагласени, това е факт, така че какво да говорим повече.
Брадъра ще го спечели според мен или уоши или въргала. smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #156 -: ноември 17, 2014, 10:48:12 »

Фибс, то наистина е есен, ама времената са малко преходни, та съм се загледала повече в бъдещето Wink нали съм оптимист, казвам, че коледничето ще цъфне, вместо, че листата на черешата ще окапят funnytooth Липсва ми Муун  heart да ми подхранва положителното мислене и се самомотивирам по този начин Wink
Свекърва, моята свекърва също се пенсионира края на декември, хаха, защо не е поне малко готина като теб обаче. smile
Тук се казва пу-пу-пу, да не ти е уроки. Wink Ами какво да кажа, свекърва ти е в доста тежък период. По-активните и кариерно ориентирани хора направо изпадат в депресия при пенсиониране. Край - вече за нищо не ставам, следващата спирка е гробището. Много е трудно да намериш смисъл на живота си и да захвърлиш всички знания и опит на боклука. Тя сигурно и затова е предложила да гледа Елина....
Аз още не мога сериозно да се замисля, като му дойде времето - тогава. Сега трябва да минат някои по- важни неща от мрачните мисли за себеоплакване.
Но, както както отбелязахме по- горе в темата, не пожелавай кръста на другия Wink. Хехе, питай моята снаха колко съм готина. След моето ходене в София, когато си беше тук, ни вест, ни кост...Поне като на онази реклама да се мерне на Скайпа crazy, ама - не. Хубаво, че слага снимки във Фб /естествено с обяснение само на английски/, та да я видя. Не зная, сложна работа са това човешките отношения и не бива да ги насилваме. Дето се вика, тя е от 10 години в живота на сина ми, промяна не очакваме. Не мисля, че причината е в мен или в нея, просто не се получава. Важното е, че сме намерили някакъв баланс поне да сме на "0", а не в "-" на графиката. Пък дай Боже, може и в "+" да минем.
Приятен и ползотворен ден на всички, аз днес отново съм по инстанции smile
И на Криси и на Пулев едно голямо Браво!. Направиха каквото можаха /или каквото им позволиха/ да направят, би трябвало и те самите да са доволни. За Брадъра, ако вотът е контролиран, ще е Данчето. Ако наистина се води от гласовете на публиката, просто нямам представа.

* IMG_3117.jpg (65.08 KB, 554x416 - видяно 244 пъти.)
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #157 -: ноември 17, 2014, 10:50:58 »

Хоп, приветче и от мен! smile

И ние като седмичните коментатори по бтв  Wink
Не знам за вас, но Крисия, Хасан и Ибрахим ми доставиха т.акава радост и красива емоция, че още ме държи. Както ви бях споделила, бях на работа и нямаше как да гледам, но добре че имах организиран "щаб", който докладваше. След това през нощта, а и вчера си наваксах и изгледах всичко с подробности. Децата се справиха великолепно - изплаках огромно количество сълзи от гордост и умиление, особено когато пяха в "Гласът на България". Там като ме хвана за гърлото, нямах спирка. Победителят Винченцо не ме впечатли, като че ли "викането" беше в повече, но може би не съм обективна.
Исках още да пиша, но ще се вкюча по-късно.

Да ви е много хубав денят и успешна седмицата!!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: ноември 17, 2014, 11:08:50 »

Аз много отдавна не съм писала по тези теми, но свекърва ми стана интересна и аз като една задгранична снаха реших да споделя мнение Wink
И аз не говоря със свекърва ми ро скайп  pardon харесвам си я, да ни е жива и здрава грижи се за нас жената, гледа да ни угажда,  много я уважавам,  но сина и нито ме е поканил в техния разговор нито тя му е казала да ме викне Wink Аз знам,  че пита и се интересува от мен,  но в крайна сметка ние със съпругът ми живеем заедно от 5 години и от началото сме си свикнали всеки да говори с неговите си родители. Колкото и да уважаваме родителите на другият ние сме в чужбина и сме ги виждали максимум 20пъти за тези 5години  pardon
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #159 -: ноември 17, 2014, 11:32:39 »

Добър Ден!

Още си е есенно, няма как, навън студ и дъжд, това си е ноември.

fiibi_bg Браво на вас за фотосесията, то нали знаеш на грънчаря винаги счупеното гърне. give_rose

svekarva абе втората ще ти вика Мами да знаеш, няма да можеш да и се нарадваш. В този ред на мислите аз се изложих жестоко пред свекито, забравих да и честитя РД.  shok blush. ММ беше в командировка и той се сетил много късно и не ме подсетил и чак 3 дни по-късно и честитих, кажете бързо как да оправа положението, нещо подарък ми трябва много готин  angry

Аз не гледах Крисия, бойкотирам Евровизия от няколко години, а за Пулев нямах сили, бяхме обиколи Икеата цялата и се прибрахме късно и в 23:00 заспах. Но поне сведохме апартамента в някакв вид, не купихме зелените пердета, изчерпани са blum сега ще ги чакаме.

Хайде лек ден че има много работа  give_rose
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #160 -: ноември 17, 2014, 12:32:46 »

Наясно съм, че тревата винаги е по-зелена от другата стрна.  smile и все пак всеки си има позиция и мнение, да не изпадам в подробности, защото темата е безкрайна, но важното за мен в края на деня е да съм чиста пред съвестта си и да не съжалявам за постъпките си, гледам да се държа възпитано и любезно, но спазвам дистанция, защото различията в разбиранията е толкова голяма, че това е най-доброто, което може да се направи. smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #161 -: ноември 17, 2014, 13:22:06 »

Хаха, Мариолка, случва се. Ама не е болка за умиралка, мисля, че и на нея вече и е минало и не е нужен кой знае какъв подарък. Имаш достатъчно дертове около жилището, като едното нищо и собствения си РД да забравиш в това положение. Аз тази година пък забравих за племенника от страната на мъжа ми. Че даже с цял месец закъснях да му честитя. blush Големият син редовно напомня на малкия за мен и баща им и въпреки това, калпазанинът често пропуска да пусне по едно съобщение даже. Голяма работа, не сме малки деца smile
Виви, и аз така мисля good, предполагам, че и моята снаха е на същото мнение по отношение на мен  blum.
госпожица, аз намирам и много положителни неща в този начин на общуване. Със сигурност липсват приказки, задължителни "от обща култура" за времето и други, а си говорим по същество, нещо немислимо в другата ситуация Wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: ноември 17, 2014, 13:38:15 »

Днеска е толкова хубаво времето, все едно е октомври!  Sunshine
Аз евровизия не гледах, но се радвам за успеха на децата. Пулев го гледахме, бяхме се събрали малка компания и честно казано не се беше подготвил много добре, от началото гарда му беше ужасен. Няма как да знаеш, че опонента ти е със супер силен ляв и да не се пазиш като хората. Много ме яд, защото ако беше издържал още, Кличко не носи много на бой и можеше да го бие.
Брадъра аз съм за уош.
Всички говорят за Кубрат и за Крисия, а вчера родните ни футболни таланти, пропиляха по невероятно тъп начин, шанса да се класират на евро 2016. А патока ми вика "Можеше да отидем на мача "  lol lol lol lol
« Последна редакция: ноември 17, 2014, 13:44:46 от ratatui » Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #163 -: ноември 17, 2014, 14:28:12 »

Eхоооууу.. ей ма на и мен... Малко да наваксам по темите...

За пенсионирането - Свекс - още малко остава и ще ти направим една хууубава темичка! Надявам се ти да не мислиш , че следващата стъпка е гробището моля ти се shok Най- малкото помисли за нас, егоистите от този форум - Ко ша Праим без теб!?  tease Приеми го като заслужена почивка smile Wink good

Относно Крисия- евалата на малката кукла! Страхотно си се представи...За съжаление не я гледах - после в нета я изгледах, но много се зарадвах - второ място пак е много добро постижение!

За Кубрат - дорева ми се като падна! cray Направо все едно ми застана топка в сърцето... Не съм вярвала че така ще се разчувствам от бокс girl_impossible Бяхме се събрали у нас да го гледаме мача, макар и да бях почти сигурна че ще падне, мислех че ще падне по точки, а не с нокаут - сърцето ме заболя за нашто момче... Кой каквото иска да казва, не можел бил да губи, не можело така да се изразява - да ги питам аз тях с мозъчно сътресение и счупена скула как се изразява човек?!?!?! Все пак ми напълни душата как говори на български - репортера му вика "говори на немски " , нашия изобщо не го отрази и си говори на феновете на български  Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Днеска чета  - Кличко не можел да повярва че таз малка българска публика, била по- голяма от колкото очаквал и че цитирам статията "крещяха повече от всички други в залата".
Ако трябва да съм откровена - като го гледах Кубрат как се би мъжката, макар Кличко да беше по-добрия, ми стана гордо че съм българка! Не знам какво има в аурата на това момче, но успява да сплоти българите поне за 20 минути докато траят мачовете му. (в случая и по-малко минути бяха).
И не е само това, факта и че отказа 6те милиона на гермаците много спомага. Ако ги беше приел, мача с Кличко щеше да е много по - отдавна, много по добре спонсориран, много по-добре платен и самия той щеше да е много по- добре трениран! Да избереш да се биеш за България, която по никакъв начин не я е еня за тебе (говоря за държавата), да си търсиш сам спонсорите, да тренираш в чужда държава и пак да си горд, че си българин - е за мен това заслужава най-голямото уважение и е адски достойно!Повечето днешни "спортисти" биха се продали.
Моите уважения към Кличко - наистина има защо да е шампион, много е добър, но отдавна не беше имал мач в който противника му да не бяга по ринга и да гледа да се пази. Кобрата успя да го изненада и впечатли, колкото и да не му се иска. Да, може и да го е победил, но това което Кобрата му показа - според мен ще го помни известно време :)Относно гарда ratatui - попринцип съм съгласна с теб, но това си му е стила на Кубрат - да може би трябваше да го смени, но не забравяй , че винаги предимството на Кубрат е било че е с обратен гард - в случая и Кличко беше с обратен гард и затова не му се получи на нашто момче... Малко може би трябваше да смени тактиката smile

А днеска ми иде времето ако може да го утрепя! хахахах От видеото ни предложиха да ни направят подарък - предсватбен мини клип , който да включат в сватбения филм. Днес трябваше да снимаме , но сутринта като видяхме какво е дъждовно и студено, отложихме за по-нататък през седмицата , за да е хубаво времето! А то кво - днеска едно слънчево прекрасно - до края на седмицата го дават супер гадно.,..... е честно ли е ми кажете хахахах
« Последна редакция: ноември 17, 2014, 14:30:35 от milenkata » Активен
galina12
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #164 -: ноември 17, 2014, 22:12:46 »

Привет, момичета!  smile
Гледах в събота вечерта детската Евровизия. Крисия, Хасан и Ибрахим ме направиха много горда, че съм българка. Направо ме побиха тръпки от тяхното изпълнение! Децата имат талант.  heart Тази вечер ще ги дават в ''Шоуто на Слави'' и нямам търпение да ги гледам.  yahoo
Вярвах, че Кобрата ще победи Кличко... докато не започна мача. От една страна си личеше кой ще победи- все пак е малко смешно да изправят Кобрата с 20-те победи срещу Кличко с повече от 60 победи. Мисля, че на Кубрат му трябва още опит, за да се изправи срещу Кличко. От друга страна много ми се искаше да разбие физиономията на украинецът. Имам чувството, че Кличко се мисли за най- великият и най- страхотният. Според мен има голямо самочувствие и мисли, че всички други са под него. Мен ме заболя, когато нокаутира Кобрата.  sad Страхотно впечатление ми направи българската публика, която усвиркваше Кличко.  Bravo
Въпреки всичко Кобрата си остава един герой за нас, българите!  give_rose
Приятна вечер!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: