Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:25:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Ноември 2014  (Прочетена 132320 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #90 -: ноември 07, 2014, 13:58:41 »

Ей, тъкмо в неделя гледах един немски блудкав круизен филм да Ямайка. Големи красоти и екзотики good
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #91 -: ноември 07, 2014, 14:20:19 »

така е Свеки, със сигурност ще посетим къщата на Боб Марли, която прочетох че била в планината. Водопадите също ще видим, но няма да се катерим (разбираемо, опасно е за Изабел) ще се плацикаме доло, наподобяват много на Агуа Азул в Мексико, невероятно място.
Има толкова райски кътчета на земята за посещение, стига парички да има.

Иначе фаворита ми е Хаваи и Пърл Харбър, НАСА, Тон е бил и на трите, гледах снимки, но мечтата ми се изпари след като не ми дадоха виза Американците. А точно тогава дадоха абсолютно съзнателно на терорист и за малко да взриви цял самолет на връх Коледа.
Толкова ме хвана яд, че си обещах, чак когато обиколя всички места извън Америка, чак тогава ще им пълня гушите с визити, дори самолетите с които пътувам не трябва да правят пауза в Америка, защото и за това искат визи.....
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #92 -: ноември 07, 2014, 15:43:01 »

Ямайка??? Искам и аз.. кога отивате?
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #93 -: ноември 07, 2014, 15:57:41 »

април месец, живот и здраве, мисля че датата беше 16 или 17, помня че беше четвъртък. 17 дни, 15 нощувки.
В напреднала бременност ще ти е трудно да пътуваш Миленка, друг климат, ваксинации и т.н.
Прочетох че ще влизаш в болница след сватбата, много кофти, а за меден месец какво планирате?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #94 -: ноември 07, 2014, 16:24:59 »

Да то това е ясно, отидоха ни плановете за екзотика в близките 2 години хахах

За медения месец, се разбрахме да го комбинираме с Нова Година - и без това приятелите ни ще ходят на шумно събиране на Пампорово - което на нас не ни се нрави, а кумовете ни отиват в Малта - реално така или иначе се чудехме за Н.Г. какво да правим и решихме да отидем някъде само двамата, и без това се събират доста дни около Нова Година smile
Аз много искам Будапеща, но ще видим - това е единственото нещо , което Фил ще организира хахах Реши че заслужавам да ме изненада и сега ще видим къде ще ме заведе - той ще организира всичко - пътуване, спане , храна, туристически обиколки - всичко което иначе аз правя за нашите почивкихахах

Нямам търпение да видя как ще се справи (естествено си имам едно наум че може да обърка нещата и имам резервен вариант Wink)
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: ноември 09, 2014, 12:53:15 »

crazynelly пу пу ама много си се разхубавила брееее, и много си отслабнала , браво  Bravo ей все така усмихната да си  good

Благодаря ти за милите думи Мариолке!  blum
Отслабнала съм може би с 15 кг и повече.
Не съм стигнала все още до желания резултат. Има време.  blum
Чувствам се много по-добре и по-здрава от преди.  Целият ми живот е започнал да се променя.

nadelina88 - не съм я рисувала аз, аз сладкарката.  blum
milenkata   - благодаря за пожеланието.
svekarva - с доста килограма отслабнах след операцията ми.  smile
Активен
svekarva

« Отговор #96 -: ноември 10, 2014, 11:02:23 »

Привет! Ей, то мъгла ли е, то чудо ли е тук...Обаче пък е красиво - такъв един размътен фон, все едно си пуснал Фотошоп Wink. В този ред на мисли, моят фотоапарат дреме за сметка на сапунерката. Ще му изтече гаранцията без да е снимал достатъчно smile
На мен днес вече ми е коледно  Santa Почвам да се замислям дали да не изплета по една "дрешка" за чашите на родата. Освен това трябва да измъдря подарък за семейството на сина на близка приятелка, което живее в Германия. crazy. Приятелката ще лети до там по Коледа и ще ми купи един мехлем за гърба на Родния. Те /семейството на сина/ са доста претенциозни и си имат всичко, та просто съм в чуденка. Сигурно ще е бутилка хубаво българско вино в здрава опаковка за път. Пък приятелката да решава дали да го занесе там или да си го пият тук със съпруга и.
Приятен и ползотворен ден на всички!
А, спомням си този ден от преди 25 години smile. Връщахме се от детската кухня с малкия син, когато съобщиха новината и никой не можеше да повярва. Днес пускат все подходящи песни песни по Радио 1, ще ме накарат да се почувствам революционно.  moil

* drehi_n.jpg (43.24 KB, 427x640 - видяно 234 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: ноември 10, 2014, 11:09:11 »

Привет .

Много са ми красиви тези дрешки.Жалко ,че не мога да плета.Всъщност жалко,че мога да плета ,но нямам достаъчно време.То пустото за кое по напред.
Аз съм работна днес.Благоверният гледа детето и главата му почив а,но краката му навъртат километри като в армията smile
Вчера бяхме на гости на зълвата.Да ви кажа откакто имаме детенце много по сериозно ме приемат родата.Преди някак им бях незвъвршена.То като не бях раждала и сякаш не бях в тяхната категория.Не,че си спомянм нещо от раждането ,но това е друга тема.
Днешният ден и аз си го спомням.Бяхме на училище и намазахме свободен ден.Ами радост си беше.После вечерта си спомням по ТВ  другаря Тодор Живков.Ей така ,като жив ми е пред очите .Носталгии разни.
Утрешният пък ден имаме годишнина.Тази година съм казала,че не искам парфюм.Договорихме се като семейство със стаж вече да си направим една 3 дневна разходка.Така всички ще сме доволни.

От  мен хубав ден!
Активен
fibi
Баш Майстор
**

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #98 -: ноември 10, 2014, 12:18:57 »

Уаууу, дрешката на чашките е страхотна, де и аз да можех да правя такива неща, не ме има в плетенето....

Миленка, чак 2 години не, моето въздържание беше докато родя, на 2 месеца Изабел пропътува 2000км с кола до Австрия, после 2500км и до България, навършени 3 месеца посетихме Гърция - Керамоти и остров Тасос, пак с кола, и естествено пак 2500км на обратно. На 8-9 месеца бяхме на 9 часов Полет до Доминикана, на 1,6г бяхме на меден месец в Бали и 12 часов полет. Междувременно си ходим зимата със самолет до Бг, а лятото винаги с кола.
Та има ли мерак и финанси всичко се постига.

Фийби, тя твоята майчица е като моята, хората я тъпчат и унижават, тя мълчи и се чувства виновна. Аааа, аз пък съм много устата, нека някой каже нещо пред мен. Хората тук в урагани водят децата с колелата на училище или в Бг затварят училищата при мъгла.
Не помня да съм си взимала извинителна бележка че има мъгла, Тва" нещо ново ли е?

Аз пък да се оплача че баща ми е отвратителен, след всичко което минахме той пак пропушил (тайно), но естествено пак не може да диша, а това не може да скрие. Вбесявам се, повече няма да водя Изабел по болниците, няма да застрашавам живота и, след като той не щади нейният и най вече своят живот. Жал ме е за майка, след всичко което преживя.
Аз съм крайна, отрязах го изцяло, докато не се спре и помисли за нас, той за мен няма да съществува, не искам и да ме занимават с него, ще му отида на погребението когато дойде времето
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #99 -: ноември 10, 2014, 12:30:46 »

Привет привет smile

Аз днес съм в добро настроение, имам си нови дрешки, прясно боядисана коса и ми се повдигна самочувтсвието, само и херпеса на устата да ми беше минал. Ние уикенда се опитахме да отидем до Икеа да купим завеси и се оказа че хората не само че имат пари ами и са полудяли да чакат на опашки да влезнат в новия Мол в София, и понеже е до Икеа беше блокиран входа от коли и не пускаха и там. От там отидохме в кварталната пицария, същата работа, игла няма къде да хвърлиш, отивам до Хит-а и там също. От вчера иначе съм на гости при брат ми и снахата, понеже ММ е командировка тази седмица, гледат ме като писано яйце готвят ми вдигат ми, снахата ме и боядиса вчера, довечера ще ме чака  сготвено вкъщи, не искам да си тръгвам  danceg

svekarva абе на мен ми е много топло да ми е Коледно, не знам, а мола е вече целия украсен в коледна украса, и имаме дата за коледното парти.

fiibi_bg   в малките градове е така, всички са разбирачи и дават акъл

fibi не се нервирай, щом така е решил за него си е, майка ми не е виждала баща и от години заради подобни егоистични изпълнения  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: ноември 10, 2014, 13:02:59 »

Мариолче ,направо ме подсещаш и аз да се боядисам.Имам и ваучер за маникюр обаче кога ли ще ме огрее да го използвам незнам.
И на мен ми е лееееко топлинки за Коледа.Студ си трябва за тази работа smile
Активен
svekarva

« Отговор #101 -: ноември 10, 2014, 13:15:38 »

Да, това с родата е точно така, започваш да ги разбираш и те да те разбират и търсят след като имате общи тревоги и теми. И аз съм по- близка с жената на брат ми чак след раждането на племенника. Не че ми е била незавършена, ами някак се притеснявах да не говоря пред нея за моите деца и да не засегна болно място. Мисленето коренно се променя след идване на детенце в дома, без значение дали ти е "кръв" или е чуждо. Аз и по съседката съдя. Преди години не ме и поглеждаше, сега редовно ми звъни на вратата да пита имам ли нещо за купуване или само да каже "здрасти".
Пък за родителите и техните отношения в моите два рода има някакво негласно споразумение, че децата не бива да се притесняват и обременяват с тях. Аз също се мъча да не показвам излишни емоции, то не е и имало кой знае какви поводи слава Богу. От друга страна, не е и хубаво да се мълчи. Моя колежка беше крила от нас и от децата си, че мъжът и има извънбрачни връзки и когато се разведоха, всички решихме, че тя не е положила достатъчно усилия да запази семейството. Децата, тогава в трудна възраст, направо я довършиха с приказките си, че си измисля. Лесно е да кажеш, че няма да се ядосваш, ама само казваш...трудно е да го постигнеш. Всеки иска да има образцови родители, ама не става  blush
Хич и не ми трябва студ, само като ми замирише на канела и за мен е Коледа smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: ноември 10, 2014, 13:17:20 »

Аз пък искам сняг! В Пловдив ако завали веднъж годишно за два дена си е събитие! Така искам да има много сняг!
А за коледното... Я дайте идея за играчки, че тея пипащи ръце в къщи елхата няма да я баде дълго!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: ноември 10, 2014, 16:08:04 »

svekarva, и аз не искам студ. И за мен канелата и коледната украса навсякъде са абсолютно достатъчни по принцип. Но тъй като до 21 декември ми е курсът и до последно няма да ми е спокойно. След 21-ви декември, ако всичко е наред, вече сигурно двойно ще празнувам...
А тези дрешки за чаши изглеждат наистина много сладко. Вкъщи не бих използвала такива, но за чашата в работата - там бих си сложила.

mariola85, ние в събота ходихме до новия мол и до ИКЕА. Отидохме още сутринта и все още нямаше много коли. Разгледахме мола, после от него отидохме директно до ИКЕА през открития паркинг и оттам купихме някои неща. И след това беше доста трудно излизането от самия мол - имаше страшно голямо задръстване. Но с едно малко нарушение, се измъкнахме.

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: ноември 10, 2014, 16:43:08 »

Здравейте smile

И ние направихме като menyanthe с новия мол, ама в неделя. Аз по принцип съм молец, ама след това се чувствах много уморена от толкова шум и хора. Много ми беше странно, че магазинте на марките, които ги има и в другите молове бяха пълни, а на непознатите марки, бяха празни. В Lee Cooper имаше 50% намаление и игла нямаше къде да падне. В Кенвело също. Там влязохме да разгледаме дънките. Честно казано, не помня друг път всички да са били по 120лв. Накрая на връщане минахме през Лидл и ММ си купи дънки lol

На мен не ми е коледно още, въпреки че на работа си направихме камина Wink (както някои вече видяха във ФБ)

За родата какво да ви кажа. То аз не ги приемам, не знам те до колко ме приемат. Имам си някакви прегради в мозъка за сега. Може би ще се променят нещата.

Все по-рано започва да притъмнява. За това не я обичам есента.

Хубава седмица на всички smile
« Последна редакция: ноември 10, 2014, 16:57:23 от pandapanda » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: