Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 10:48:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - септември 2014 г.
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - септември 2014 г. (Прочетена 95400 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема - септември 2014 г.
«
Отговор #270 -:
септември 25, 2014, 10:11:51 »
ratatui
, на екскурзия са децата за три дена, та аз бездействам активно. Добре, че имам една уговорка към 6ч, че имаше опасност да се разложа днес. Ти още ли си на стаж?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #271 -:
септември 25, 2014, 10:13:44 »
Я тук какви новини имало!
Миленка, честито! Дано ти е лека бременността до края! А и на останалите бременни момичета също!
Че май сте доста и ще взема да пропусна някой.
Аз се завърнах след 10-дневно пътуване с малките и направо се учудвам, че още съм жива! Интересно беше. Минахме набързо през Македония, стояхме 1 седмица в Албания и после се върнахме през Гърция. В Албания има какво да се види, хората са страшно човечни, любезни и гостоприемни - чак ме учуди колко са добри! Но има страшно много завои по пътя - няма никаквии тунели през планините, и няма почти никакви удобства и забавления за деца.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #272 -:
септември 25, 2014, 10:15:54 »
Води се, че съм на стаж, но успях да си свърша почти всичко по-рано и сега и аз бездействам. Яд ме е само, че не мога да се явя на изпит преди януари, защото сега и за работа не мога да кандидатствам даже.
А те не са ли на училище, каква е тая екскурзия в учебно време, или е от училището?
Менианте, вие ходихте на море в Албания, нали? Ще разкажеш ли по-подробно, къде бяхте и как са условията като цяло, че ми е интересно. Ние преди 2 год. минахме транзит пред Албания и не ми се искаше да стъпвам там отново по никакъв повод.
«
Последна редакция: септември 25, 2014, 10:17:56 от ratatui
»
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
септември 25, 2014, 10:22:24 »
За Албания:
- хората са изключително човечни и любезни;
- има страшно красиви места;
- плажовете са си каменисти, но водата е изключително чиста и бистра;
- има страшно много завои - нямат никакви тунели по пътищата, а теренът е изключително планински (дори по крайбрежието);
- ресторантите не предлагат кой знае какъв избор, а голяма част от ястията са неоправдано скъпи по мое мнение - пиците са хубави, салатите също - поне тези, които аз опитах; плодовете и зеленчуците там не са оранжерийни, селски са си и са много по-вкусни от тукашните;
- през септември времето все още е чудесно, но вече почти няма туристи и част от нещата, предназначени за туристи не работят - например, в Дерми имаше място, където по принцип се предлагат палачинки (Kreperia), но беше затворено за сезона. За сметка на това, човек може да си намери много евтино хотел - попаднах дори на апартамент 150кв.м., който се предлагаше за 50 евро/нощ (включително и закуска).
- почти няма забавления - особено за деца - във Влоре намерихме няколко от т.нар. клатушки в магазин Карфур, в Саранде имаше 2 пързалки и 2 люлки на плажа и някакви неработещи атракциони. Във Влоре имаше неработещ лунапарк. Предполагам неработещите работят през активния сезон (юли/август). В Дерми нямаше нищо за деца - дори една пързалка нямаше.
- има много комари - хубаво е човек да е подготвен за това.
- хубаво е човек да е с високопроходима кола - има някои черни пътища, където това би било полезно.
«
Последна редакция: септември 25, 2014, 10:25:03 от menyanthe
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #274 -:
септември 25, 2014, 10:23:58 »
ratatui
училищна е екскурзията, да опознаят България малко. Всяка година ги водят някъде от училище.
menyanthe
интересна дестинация сте избрали. рядко чувам някой да е ходил в Албания.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #275 -:
септември 25, 2014, 10:39:18 »
Ето едно видео, което направих с телефона:
https://www.youtube.com/watch?v=htnXczL1krs&feature=youtu.be
Виждат се камъчетата и рибките. Заради вълните е малко гадно за гледане, но може да се види колко е бистра водата.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #276 -:
септември 25, 2014, 10:47:42 »
Там плажовете са с камъчета, така ли? Иначе, водата е кристална наистина! Вие на ол инклузив ли бяхте?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #277 -:
септември 25, 2014, 10:50:22 »
Не, бяхме със закуска само. Но предполагам, че има и ол инклузив предложения - не съм се интересувала.
Всички плажове, които посетихме, бяха с камъчета. Имат и пясък някои плажове, но дори плажът да е пясъчен, във водата пак е каменисто - хубаво е човек да е с подходящи обувки за вода.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #278 -:
септември 25, 2014, 11:10:20 »
menyanthe
, а има ли дупки и подводни течения? Каква е температурата на водата?
Пънки, с глас съм се смяла за Алекс, как подражава
И двете ми бременности бяха с гадене до към 4-тия месец, та ви съчувствам искрено на всички в очакване. После обаче бях "пушка" до последния момент. Дано и при вас е така
Понеже стана въпрос за ВИП Брадър, снощи и предната вечер им хвърлих по едно око. Толкова е режисирано всичко, че думи нямам. Жени Калканджиева ми беше харесала в "Къртицата", сега нещо ми се губи
като характер. Твърдо няма да го гледам повече.
"Север - Юг" - продължението също ми се размъти като последователност на идеи и послания, само играта на артистите би могла да ме накара да го следя понякога.
Хаха, много обичам да гледам "Малката булка" докато си върша домакинската работа. Аз режа кромид, те тъжат и се надреваваме
То в последните серии поне не реват по 3-4 едновременно, та не е много шумно да се плаши котката. Тя пък хич не обича някой да реве с глас, ежи се и ръмжи.
Еми
къде е?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #279 -:
септември 25, 2014, 11:18:31 »
За мен по принцип морето винаги е студено. Но дори аз влизах сравнително спокойно и лесно свиквах с водата. Дупки не видях, подводни течения също не разбрах да има. Единствено на Gjipe плажа ставаше дълбоко доста бързо.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #280 -:
септември 25, 2014, 11:33:09 »
ratatui
добре мина,
разговориха се хората и казаха много позитивни неща, а пък моите хорица са ходили при президента от компанията и са казали че са много щастливи с мен в екипа, миличките
menyanthe
през Охрид ли минахте в Македония? Иначе доста Македонци от Западна Македония ходят в Албания на море и си им харесва
svekarva
Брадъра е абсолютно режисиран тази година. То като започнеш от оная Камелия Воче дето ми се прави на невинна жертва, Минчев дето преиграва всеки ден, А Жени и Тачо са влезли само рейтинг да вдигат и сеир да правят, грам достоинство да нямат тези хора. Честно гледам го заради Тити, че като се разплаче е по зле и от "Малката Булка"
толкова чиста душица ми се вижда
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #281 -:
септември 25, 2014, 11:41:23 »
През Охрид минахме, да. Но набързо - вечерта пристигнахме в Охрид, на сутринта тръгнахме за Албания.
Видяхме езерото и паркчето до него - много е красиво. Имам даже и снимки, но още не съм ги качила никъде.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #282 -:
септември 25, 2014, 11:45:23 »
Мариолка, щастливци са твоите хора, че те имат! Ама, какво ще правят като излезеш майчинство?
Брадъра, го гледам горе-долу, даже не мога да ви кажа защо го гледам
, май от тъпотия.
В Охрид един път съм ходила и много ми хареса, имаше един лабрадор, който всеки ден го водеше стопанката му да плува и по 2-3 часа не излизаше от езерото, беше много сладко!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #283 -:
септември 25, 2014, 12:05:29 »
Привет и от мен!
Тъй като решихме да не пускаме Явче на ясла и да си го гледаме с моя мъж ,днес реших да го пробвам за 2 часа на една детска занималня ,защото ми се струва напоследък ,че има голямо желание да контактува с деца.Да,ама не .Не е плакал ,разбрахме се двамата ,оставих го ,но не се и забавлявал.То се оказа ,че е имало само едно детенце.Та сега съм в голяма дилема как точно да му осигуря контакти с деца и в тази детска занималня възпитателките ли са смотани ,че с нищо не ги занимават или аз прекалено много искам от тях.Хайде ,оплаках се.
ratatui
информацията ми е от вчера,но в ОМВ продават комбо билети за всички мачове.Доколкото знам ,останали са места зад вратите обаче.И другото е ,че след 26 май ще пускат билети за отделните срещи.Нямам идея за Реал дали ще има ,но ако не намериш по Софето ,може нещо оттук да потърсим.
Мариолка
няма по хубаво от това подчинените ти да са доволни от теб.Тези неща винаги трябва да са взаимни.
МИленка
бързо да се прибираш вкъщи и да не се налага много да лежиш в болницата
menyanthe
море в Албания звучи много екзотично.
Всички болни да се оправят!
Времето е прекрасно!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #284 -:
септември 25, 2014, 12:15:18 »
Фийбс, мерси много! Аз съм съгласна местата а са навсякъде, но патока иска само А или В сектор. Аз гледам в евентим, ама няма!
Явчо, може този път да не му е било забавно в тази занималня, или учителката /или там каквато е жената, която ги гледа/ да не е намерила подход към него, за да го забавлява, а може и с другото дете да не са си допаднали.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...