Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 19:20:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - септември 2014 г.
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - септември 2014 г. (Прочетена 95585 пъти)
Miele
Сватбар
Fatina
Re:Месечна тема - септември 2014 г.
«
Отговор #210 -:
септември 23, 2014, 08:25:21 »
Добро утро и от мен.
Стана есен и времето тотално се скапа. Поне според мен де, застудя изведнъж и е гадно и мрачно. Нямам нищо против есента, ама таз година май ще е гадно
Иначе съм добре, днес ще ходим на събиране у кумата, а пък утре с нея ще се разходим до Сердика да видим има ли в някой магазин нещо подходящо за нея за някакви по-малко пари, че до сега винаги е мерила рокли за по 400лв, а не и се дават толкова пари и я разбирам. Не че ще си купува рокля сега, но да разгледаме за всеки случай
AliTia, дано "малката хала" свикне да стоите вкъщи, че май наистина ледников период ни чака. Бррр...
Желая приятен ден на всички
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #211 -:
септември 23, 2014, 09:01:18 »
Добро утро и от мен... Брррр - направо си е много студено навън, и духа и вали....
То бива бива да вали тая година ама то па се не спре....
Аз иначе обожавам есента, това е моя сезон
Родена съм през есента и то точно златната есен... , но това навън в момента прилича повече на зима с дъжд, отколкото на хубава леко хладна есен... Направо ми идеше ботушите да си обуя
А къде ги гледате тея прогнози момичета, дайте един линк да видя и аз...
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #212 -:
септември 23, 2014, 09:17:51 »
Честита дъждовна есен момичета!
milenkata
аз направо си обух ботушите и реших да не се права на герой
nadelina88
брей как от психологична гледна точка го представи
абе я върви да резнеш косата хаахах
Мен есента не ме кефи много като вали
ако е циганско лято съм съгласна. Мързи ме сега да сменяма гардероби
Оф дояде ми се тиквеник
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #213 -:
септември 23, 2014, 09:27:38 »
Добро утро и от мен в този студен и дъждовен ден!
Как изкарахте дългия уикенд момичета?
Мариолка, тоя тиквеник като го видях и ми се дояде
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
септември 23, 2014, 10:36:07 »
Мариолка
, ако ми беше наблизо веднага щях да накарам баба ми да ти направи един тиквеник, направо е божествен. То сега и нищо не трябва да си отказваш, така че пращай някой да ти изнамери от някъде няколко парченца.
Миленката
, това за студената зима го чух в сутрешния блок на Нова Тв.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #215 -:
септември 23, 2014, 10:41:44 »
AliTia
хахах само че при мен не важи
яж мама за двама
. Аз съм на диета задължителна без никакво сладко и тестяни неща така че тиквеник ама друг път, иначе мога тия дни да спретна един с фруктоза, правила съм ама много работа има около ренденето на тиквата
каквото ми се яде, не винагии ми е в корема, а пък е хубаво че не ми се ядат въобще сладки неща за краставици виж умирам
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #216 -:
септември 23, 2014, 10:51:36 »
Ей сега с този тиквеник и на мен ми се дояде, а нямам откъде да взема кори, но така или иначе се оказа, че и аз ще трябва да пазя диета, тъй, че ще мина без тиквеник, на Коледа чак
Мариолка, и аз съм против това правило, докато бях бременна ми се бяха зверски прияли едни неща, дето само в България мога да ги купя, едното ми го намериха, ама другото не, и досега не съм яла, но не е станало нищо, тъй че споко
При нас е още златна есен, с елементи на зима, слънчево, но 10 градуса
Миналата зима беше много мека и не валя сняг, дано тази да не ни затрупа
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #217 -:
септември 23, 2014, 11:06:54 »
Привет!
mariola85
, бързо купувай парче тиквеник, щом ти се е приял!
ratatui
, ти също!
Тук задуха ужасен северен вятърррррррр!
Тъкмо започнах уреждане на пътуването с родния съпруг и хоп.....май нещата ще се развият по друг начин. Малкият ще трябва да купува нова кола...Така е, като се купува стара, показва си дефектите на втората година. Ще съберем парите, които смятахме да похарчим за пътуването и още малко
, та поне може нещо по- ново да купи. То винаги е късмет, ама като в любовта не му върви временно, поне на кола да случи. Хем и обещават да пуснат към лятото директни полети, няма изимни дрехи за -25С да стягаме
Много хубави почивни дни бяха. Гледах "Скъперникът" на "Зад канала". Много се чудех как може да се направи нещо интересно от такъв материал, направо съм във възторг! Хубаво, че я има тази "Сцена на кръстопът", та да видим и тук малко софийски постановки.
Бях и на откриването на един детски център и много се смях на разни щуротийки, бяс и бой с топки. Купих си и два сутиена на Триумф, с етикети, маркировки и всичко останало, тройно намалени по за 25 лв., което ме хвърля в съмнение, като знам, че цените са над 80лв. Хаха, вероятно магазинчето не е много посещавано, защото е до входа на църквата "Св.Марина"
То и аз влизам за първи път, макар да съм минавала хиляди пъти покрай него и да съм си казвала, че точно
тук
му е мястото да се продават стоки на Триумф
Наделина, ти ако си 88, много си млада още
, не бързай! Момъкът на колко години е? В последно време на тях хич не им се жени. Малкият син е 88 и от компанията им съученици само един има женен. И момичетата им са дори без стабилна връзка още. Големият син и те си "консумираха" връзката 9 години докато се решат на подобна стъпка. Знам ли, според мен, почти си свикват да са в такова положение и не им се искат промени. То големи промени няма, ама ходи им обяснявай.
Пандич
,служебните деца направо са късметлии с вас. Момичето нали завърши миналата година, или нещо бъркам?
Пак има три поста, преди да се натуткам....
За яденето при бременност не става въпрос да се яде много, просто да се опита. Не зная дали съм казвала, аз как съм си патила...Черпеха с коняк в службата и то от шише. Аз първо се погнусих, че всички пият от едно място и само предадох шишето. После ми замириса на коняк / естествено хубаво/ и така ме стегна коремът, че чак седнах. Хубаво, че в шишето имаше няколко капки още и една възрастна колежка не ме накара насила да пийна. Може и да е било някакво внушение, ама хем ме беше гнус, хем веднага ми мина
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #218 -:
септември 23, 2014, 12:25:13 »
Хладничко е, да
В такива дни много се радвам, че не съм на работа от рано сутринта, защото сега навън изглежда доста по-добре, отколкото сутринта.
Май само аз тук съм анти-есен. Есента ми е на последно място от сезоните - студено е, вали, кално е и дните става все по-малки. Добре, че след есента идва Коледа, че да избутам
mariola85
, аз нещо съм пропуснала, честито миличка
nadelina88
, много добър психоанализ ни направи. Иначе да кажа, че и моя мъж е '88 и никой от приятелите му, които са неговия набор, не е семеен, даже голяма част си нямат приятелки.
svekarva
, честит Триумф
Момичето завърши първа година в гимназията миналата година, но при тях класовете са по 1-2 и то с 14-15 деца, така че цялата гимназия ходи на бала, защото иначе на 12 клас ще са много малко хора, че да им е бално настроението.
Miele
, вярно доста скъпички рокли е пробвала твойта кума, те сигурно са били бални. Даже в Peek&Kloppenburg има по-евтини коктейлни. Успех с оглеждането на магазините.
И мен ми се дояде тиквеник, даже май мога да го ям, ама нямам тиква под ръка. Вместо това отивам да си хапна малко пилешка супичка.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #219 -:
септември 23, 2014, 12:27:21 »
Ох тва ядене по време на бременност...
С Алекс нямах никакви ядове, но сега ми се яде всичко! Ама като казвам всичко - всичко. Разхождаме се с Алекс, минаваме покрай един ресторант и на менюто отпред "кисело зеле със свинско". Окапаха ми лигите. Обаче от друга страна като ми замирише и почва една афера драйфус.
А най-неприятното е, че няма и втори месец и съм с едно кило отгоре, пък не ям повече от обикновенно!
За сега само се надявам всичко да е наред, пък после ще ги мисля килограмите!
Мариолка като ти се хапва нещо, ако можеш вземи един залък за пощянка, пък да става каквото ще. Диетите не са за тоя период!/освен ако не са по здравословни причини де!/
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #220 -:
септември 23, 2014, 13:05:30 »
Глей ся кви сте... на мен всичко гореизброено ми се прияжда...
И понеже предполагам сте се досетили защо аджейба си местя сватбата - на мен пък почти нищо не ми се яде освен салати и забележете - зеле хахаха под всякаква форма, щом накарах майка ми да ми сготви вчера прясно зеле смяяяяятаййй хахахахаха... Никога не съм била най- големия фен на зелето, но сега само зеле ми е в главата. И какъвто съм чревоугодник и уж умирам за Макдоналдс, КФС и пица, сега не искам да ги чуя....
Отделно от това нон стоп ми се спи, и сега деобре че е форума, че както няма много работа днес направо съм заспала на бюрото
Странна работа
Активен
Alichka
«
Отговор #221 -:
септември 23, 2014, 13:32:04 »
Здравейте! Ние направихме един много дълъг уикенд при нашите и вече дано да е за последно. Нали после комшии ще им ставаме
Сега обаче не ми се прибира - перални, готвене, чистене...
В това време е ужасно да се затвориш с дете вкъщи. Ние поседяхме, изчакахме да се извали и само слушах "Мам, мам, мам, мън, мън...". От едната стая в другата и пак обратно
Поразходихме се за малко навън, събрахме студ и сега пак обратното ни чака. Искам си циганското лято! Аз пък слушах Емо Чолаков и ми хареса неговата прогноза - да не сме си правели изводи за зимата отсега
Миленка, то и мен на сън така ме носеше, че на работа подпирах здраво главата да не падне следобед, като пекнеше слънцето в лицето ми
Внимание! Не е за пощеливи!!! Сега ще ме биете, ама да си дам идеята. Баба ми прави тиквеника с халва вътре. Страшна вкусотия става, хем не съм по сиропираните работи.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #222 -:
септември 23, 2014, 14:04:35 »
хехе, Мариола, честито мила, и аз не знам как съм го пропуснала, кога ти е термина, на мен 15-та седмица видяха пола, ще чакам да ни кажеш.
Миленкаа, честито и на теб, подразбирам че и ти си в очакване
Аз обаче не разбрах какво е това "деца на заем". Всеки ли трябва да ги гледа от работата, според мен са достатъчно големи да се гледат сами.
Ако искаш да забързаш твоя Панди, с удоволствие ще ти бутна дъщеря ми за ден. При мен е дяволче, но при чуждите хора е ангелче (буквално), така че определено ще му грабне сърцето и ще се замисли за свое.
Оф тази тиквена баница и мен ме олигави, нямам кори, нито тиква, нито халва
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #223 -:
септември 23, 2014, 15:30:29 »
fibi , Alichka благодаря момичета, ама Али откъде го измисли сега този тиквеник с халва - уж и тиква не обичам пък така ми се доядеееее.....
Оххх айде още малко и да свършва работния ден и да си ходя вкъщиии пред телевизора..
По този повод - някой гледа ли Биг Брадър? Аз досега никога не съм го гледала - винаги ми ставаше тъпо и гледах само 1ви епизод , просто да видя кой влиза, ама тази година вче че ми стана интересно... поне засега де... Пък и съм голям фен на Жени Калканджиева и малко ме е яд за нея, с тоя уръфляк където го е хванала.. Изглежда толкова свастна и силна жена, изобщо не заслужава такъв "мъж". Та мисълта ми беше да поклюкарим малко .......
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #224 -:
септември 23, 2014, 15:44:15 »
fibi
мерси, то аз днес се разкрих
термина ми е 04,04,2015, 2 дни след РД-я ми ден. Клетвите на мама ме настигнаха ще си имам овне, като ревах като малка казваше а дано да имаш деца не по-добри и не по-лоши от теб хахах, брей тая жена е просто винаги точна в тях. За пола даже забравих да питам хич даже не ме интересува, важно е да е бебе
То да не я превърщаме в отчетна месечната ще взема тия дни да направа темичка, на мен освен кисело друго не ми се яде. Е и сутринта тиквеник, ама виж на всички ви се дояде хаха така че всички сте бременни
Аи аз свалих на кг не съм качила, сега обаче гледам връщам ги лека полека
Пънки
при мен е диетата от здравословни причини не мога да си позволя сладки неща да ям
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...